Hae Anna.fi-sivustolta

Aikuisten suojelu

Viestiketju osiossa 'Kasvatus' , käynnistäjänä vierailija, 16.08.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Uskottekste hetkeäkään näihin viimeaikasiin tutkimuksiin suomalaisista perheistä? Mm. on uutisissa kerrottu tutkimuksista, että koulukkailta on kyselty kurittamisesta ja niin ja niin monta prossaa on vastannut myöntävästi ja sitten tämä amisikäsille tehty tutkimus, että miksi jättivät koulunsa kesken ja suurin osa keskeyttäneistä oli vastannut, että koska vanhemmilla ei ole mukamas rahaa. Ihan pelkkää paskaa ja kusetusta kaikki, tutkimustulos saadaan sen mukanen mitä tutkijat haluaa tuloksen olevan. Laitetaan 3 aanelkkua johdattelevia kysymyksiä niin avot, siinä se on. Miettikää vaikka omasta myöhäispuberteetistanne, mitä olisitte vastanneet jos olisitte saaneet mahdollisuuden syyttää koulun keskeyttämisestä jotain muuta kuin itteänne? Sitten tulee nämä Grahn-Laasoset sun muut kaapissa kasvaneet landelaiset ja uskoo kaiken, mitä myöhäispuberteetti-ikäset vastailee. Että nyt sitten yhtäkkiä kaikkien keskeyttäneiden vanhemmat oliskin sitten köyhiä? Hei haloo idiootit!, kaikki räkä poskella Hesan lähiöissä ryyppäävät ei ryhdy perheellisiksi vaan raskaudet päättyvät lähinnä keskenmenoihin ja abortteihin. Että vanhemmat eivät saisi koulumateriaaleja maksettua?, paskan latit, kirjastot on edelleen olemassa ja suurin osa koulumateriaaleista on monistenivaskoina ja netistä haettavina materiaaleina sekä tunnilla tehdyissä muistiinpanoissa. Opettajat antaa kalvoista tai powerpoint-esityksistään kopiot kaikkien saataville. Voi vittu tätä idiotismia tässä valtiossa (valtio kirjoitettuna mahdollisimman pienellä).

  Mikä helvetin tarve tässä maassa poliitikoilla on todistaa, että oman maan kansalaiset, veronmaksajat on huonoja vanhempia? Ihan sairasta sakkia. Pitäisi olla vähän kunnioitusta ja arvostusta, veronmaksajien takia tämä maa on vielä pystyssä, ei poliitikkojen urotekojen.

  Näin tässä kaikessa syvemmät tarkoitusperät. Ne lobbaa nyt täysillä sitä tietosuojalainsäädäntöä alaspäin, että kansalaisista saa viranomaiset käyttöönsä kaikki tarvittemansa tiedot minkään lain estämättä. Näitä maksamalla tekaistuja tutkimuksia käytetään siinä tekosyynä. Viittaan esim. siihen perhepalveluiden uudistukseen, jossa helpotetaan viranomaisten välistä tiedonsaantioikeutta. Tietosuoja murenee siis entisestään, kohta voi kysyä, että mikä tietosuoja?

  Mutta arvomaailmaa ajatellen on kyllä poliitikoilta sun muilta ihan sairasta mustamaalata oman maan kansalaisia, veronmaksajia, kovan työn tehneitä, lasten vanhempia. Missä perhearvot? Perheille kuuluu oma rauha ja oikeudet takaisin, niin kuin ne joskus aikasemmin vielä oli. Joskus täällä haluttiin vielä perustaa perheitä, perheen perustaminen oli pariskunnalle romanttinen ajatus yhteisestä tulevaisuudesta, mutta ei enää, nyt nuoretkin näkevät perheen perustamisen riesana ja orjuuttajana ja siitä ei voi heitä kuule syyttää, vaan syy on viranomaisten ja viime kädessä poliitikkojen.

  Ja kyllä, sinä pipo tiukalla oleva viikon ummetuksesta kärsinyt piereskelevä suvakkiämmä, kyllä tämä on sitä vihapuhetta, vihaa tätä paskavaltiota ja sen viranomaisia sekä poliitikkoja kohtaan.
   
 2. vierailija Vierailija


  Asia ei noin mustavalkoinen ole
  .. on sekä huonoja vanhempia että hyviä. Toki liikaa näitä kalluppeja tehdään
  Mutta selvä on että korjattavia epäkohtia on
  Ja kaikesta ei politikkoja kannata syyttää
  Peiliin kun katsoo niin siellä se syyllinen usein on ei kauheesti kannattais muita syytellä. Kun kuuntelee vasemmiston ja vihreitten avauksia niin tilanne ei parane jos vaaleissa niille ääniä tulee ...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti