Hae Anna.fi-sivustolta

Ainola Kauneusklinikka

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä vierailija, 30.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Ostin Offerilla tarjouspaketin otsikon paikkaan ja olin todella tyytyväinen. Erittäin mukava ja asiantunteva kosmetologi palveli minua, sain myös hyviä vinkkejä ihoni hoitoon. Aion mennä tänne uudelleenkin! Miellyttävä paikka!
   
 2. vierailija Vierailija

  voi luoja, mikä ainolan työntekijän kirjoittama mainos! googlettakaa kauneusklinikka ainola, niin pääsette lukemaan surullisenkuuluisasta huijarifirmasta.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ostin Offerillatarjouksen RF-hoidosta Ainola Kauneusklinikalle. En osannut epäillä mitään, koska käytän aika paljon Offerillan tarjouksia ja kaikki on ollut tähän asti ihan jees. Edellisenä päivänä minulle soitettiin ja varmistettiin, että olenhan tulossa hoitoon seuraavana päivänä ja että hoito kestää max. tunnin. Aula oli täynnä naisia, jotka yksitellen kaunis nuori nainen tuli hakemaan "hoitoon". Hoitoni alkoi alkukartoituksella joka oli painostava myyntipuhe ja minulle tarjottiin yli 4000€:n hoitopakettia, jonka olisin saanut nyt hintaan vähän yli 3000€. Tätä ulkoaopeteltua myyntipuhetta kesti ja kesti. Katsoin kelloa ja olin ollut paikalla jo 53 min. Totesin, että hoidon piti kestää max. tunnin ja nyt minun täytyy lähteä. Nuori tyttö pahoitteli tapahtunutta ja yritti varata seuraavaa käyntikertaa. En usko, että tyttö edes oli kosmetologi ja hänellä oli todella ylipitkät terävät rakennekynnet. Älkää menkö kyseiseen paikkaan. Huijausta.
   
 4. vierailija Vierailija

  Tämä paikka? Ainola kauneusklinikka?
   
 5. vierailija Vierailija

 6. vierailija Vierailija

  Hei,

  Tein kauppasopimus Ainolan kanassa viime viikolla kaupan hinta 2354 € 18 erällä 130/kk ja vasta huomaisin negatiivisesta palauteesta kokemuksista , olen saanut tuottein paketti mutta en ole vielä aloittannut käyntiä, kaupalla ei ole peruutusoikeutta , mutta lääkärintodistuksella kauppa voidaan perua.
  Onko helppoa saadda lääkarin todistusta , kenellä on kokemuksia että kauppa perutetaan :(:(:(
  Toivon saada neuvoa ja apua enenn kun aloutaan maksua elokuussa ??

  Kiitos etukäteen!
   
 7. vierailija Vierailija

  Kauppa voidaan kyllä purkaa, jos olet tarpeeksi ponnekas. Jos olet avannut purkit, joudut maksamaan täyden hinnan huonoista ja turhista rasvoista. On hyvinkin 1000 e. Minut huijattiin turhiin hoitoihin 1,5 vuotta sitten ja maksoin siitä kalliin hinnan. Voiteet saivat ihon hilseilemään, ja kun siitä valitin, kehotettiin ostamaan lisää tuotteita. Piti olla oma nimikko-kosmetologi - ei ollut. Viimeisin "imuroi" VelaShape-hoidossa silmänaluset, jonka tuloksena olivat silmät viikon ajan turvoksissa. Jos silmänympärysvoidetta saa levittää vain kevyesti taputtelemalla, miten ihmeessä silmänalusia käy kauneusammattilainen imuroimaan? Ylihinnoiteltu huijaripaikka! Osta mieluummin kalliit voiteet Stockalta ja käy tarvitsemissasi hoidoissa ilman "jäsenyyttä".
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti