Hae Anna.fi-sivustolta

Ainola Kauneusklinikka

Viestiketju osiossa 'Kauneus ja kosmetiikka' , käynnistäjänä vierailija, 30.07.2018.

 1. vierailija Vierailija

  Ostin Offerilla tarjouspaketin otsikon paikkaan ja olin todella tyytyväinen. Erittäin mukava ja asiantunteva kosmetologi palveli minua, sain myös hyviä vinkkejä ihoni hoitoon. Aion mennä tänne uudelleenkin! Miellyttävä paikka!
   
 2. vierailija Vierailija

  voi luoja, mikä ainolan työntekijän kirjoittama mainos! googlettakaa kauneusklinikka ainola, niin pääsette lukemaan surullisenkuuluisasta huijarifirmasta.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ostin Offerillatarjouksen RF-hoidosta Ainola Kauneusklinikalle. En osannut epäillä mitään, koska käytän aika paljon Offerillan tarjouksia ja kaikki on ollut tähän asti ihan jees. Edellisenä päivänä minulle soitettiin ja varmistettiin, että olenhan tulossa hoitoon seuraavana päivänä ja että hoito kestää max. tunnin. Aula oli täynnä naisia, jotka yksitellen kaunis nuori nainen tuli hakemaan "hoitoon". Hoitoni alkoi alkukartoituksella joka oli painostava myyntipuhe ja minulle tarjottiin yli 4000€:n hoitopakettia, jonka olisin saanut nyt hintaan vähän yli 3000€. Tätä ulkoaopeteltua myyntipuhetta kesti ja kesti. Katsoin kelloa ja olin ollut paikalla jo 53 min. Totesin, että hoidon piti kestää max. tunnin ja nyt minun täytyy lähteä. Nuori tyttö pahoitteli tapahtunutta ja yritti varata seuraavaa käyntikertaa. En usko, että tyttö edes oli kosmetologi ja hänellä oli todella ylipitkät terävät rakennekynnet. Älkää menkö kyseiseen paikkaan. Huijausta.
   
 4. vierailija Vierailija

  Tämä paikka? Ainola kauneusklinikka?
   
 5. vierailija Vierailija

 6. vierailija Vierailija

  Hei,

  Tein kauppasopimus Ainolan kanassa viime viikolla kaupan hinta 2354 € 18 erällä 130/kk ja vasta huomaisin negatiivisesta palauteesta kokemuksista , olen saanut tuottein paketti mutta en ole vielä aloittannut käyntiä, kaupalla ei ole peruutusoikeutta , mutta lääkärintodistuksella kauppa voidaan perua.
  Onko helppoa saadda lääkarin todistusta , kenellä on kokemuksia että kauppa perutetaan :(:(:(
  Toivon saada neuvoa ja apua enenn kun aloutaan maksua elokuussa ??

  Kiitos etukäteen!
   
 7. vierailija Vierailija

  Kauppa voidaan kyllä purkaa, jos olet tarpeeksi ponnekas. Jos olet avannut purkit, joudut maksamaan täyden hinnan huonoista ja turhista rasvoista. On hyvinkin 1000 e. Minut huijattiin turhiin hoitoihin 1,5 vuotta sitten ja maksoin siitä kalliin hinnan. Voiteet saivat ihon hilseilemään, ja kun siitä valitin, kehotettiin ostamaan lisää tuotteita. Piti olla oma nimikko-kosmetologi - ei ollut. Viimeisin "imuroi" VelaShape-hoidossa silmänaluset, jonka tuloksena olivat silmät viikon ajan turvoksissa. Jos silmänympärysvoidetta saa levittää vain kevyesti taputtelemalla, miten ihmeessä silmänalusia käy kauneusammattilainen imuroimaan? Ylihinnoiteltu huijaripaikka! Osta mieluummin kalliit voiteet Stockalta ja käy tarvitsemissasi hoidoissa ilman "jäsenyyttä".
   
 8. hölmö Vierailija

  Moikka! Kokemuksia sopimuksen purkamisesta otetaan vastaan, pahat allergiaoireet tulivat heti Ainolasta lähdettyäni ja nimi oli jo paperissa. Tuotteet jäivät juurikin pahan oireilun vuoksi käyttämättä, ja sain lääkärintodistuksen että aiheuttivat allergisen reaktion. Onkohan näillä minulla mahdollisuutta purkaa sopimusta? kokemuksia
   
 9. vierailija Vierailija

  Mikä fiilis! Heikkona hetkenä ostin toisen hoitopaketin Ainolaan. Sitten alkoi epäilyttää. En löytänyt mistään tietoa firman historiasta. Onneksi kaupasta oli kulunut alle viikon ja onnistuin perumaan sen vielä!

  Ihana paikka, mutta pitää olla tarkkana ettei anna manipuloida itseään. Myyntipalvelussa ikäviä piirteitä.
   
 10. vierailija Vierailija

  Samat "MERE" tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. :D Eli maksakaa vaan "Suomalaisille suunnatuista" tuotteista reilut 200€ purnukka :D
  Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment - Apply Your Own Label- 3 Pack
  Näet sen itse, samat purnukat.
   
 11. vierailija Vierailija

  Samat "MERE" tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. :D Eli maksakaa vaan "Suomalaisille suunnatuista" tuotteista reilut 200€ purnukka :D
  Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment - Apply Your Own Label- 3 Pack
  Näet sen itse, samat purnukat.
   
 12. vierailija Vierailija

  Samat "MERE" tuotteet on Amazonissa myynnissä 3kpl paketti 128$, ainoalla erolla että on laitettu omat tarrat päälle. :D Eli maksakaa vaan "Suomalaisille suunnatuista" tuotteista reilut 200€ purnukka :D
  Mene amazon.com sivulle ja laita hakuun Private Label skin care -Anti-Aging Natural Purifying Treatment - Apply Your Own Label- 3 Pack
  Näet sen itse, samat purnukat.
   
 13. vierailija Vierailija

  Hei! Halusin ilmoittaa jos on joitain lukijoita - älä mene ”ilmaiseen” kauneushoitoon ellet usko olevasi tarpeeksi sinnikäs.
  Itse olen aina uskonut olevani viisas ja miettinyt tarkkaan ja osannut sanoa ”ei” tarpeen mukaan. Valitettavasti itse mennessäni minut manipuloitiin ja peloteltiin, että saisin aknen, jos en tulisi heidän hoitoon. Monen kerran jälkeen, kun kieltäydyin, konsultti ”Iida” aina meni kysymään myyntikoordinaattorilta ”halvempaa” hintaa eli kuukausihintaa (todellisuudessa korot monia satoja vuodessa). Olin paikalla melkein 2h.
  Olin heti yhteydessä kuluttajaliittoon ja minua kehotettiin olemaan avaamatta rasvoja ja perumaan kaikki mahdolliset ajat. Minua kehotettiin ottamaan heihin myös sähköpostitse yhteyttä, että on todiste yhteydenotosta. Meni yli viikko kun sain heiltä yhteydenoton puhelimitse, mutta en luottanut että minua ei uudestaan manipuloitaisi.
  Olin myös kuluttajaneuvostoon yhteydessä, jossa minua kehotettiin olemaan suoraan kuluttajariitalautakuntaan yhteydessä. Toisen sähköpostini jälkeen Ainolaan kysyäkseen jatkaa keskustelua sähköpostitse, sain vastauksen, että saan palauttaa avaamattomat tuotteet ja purkaa kaupan. En usko, että olisivat suostuneet ellen olisi pinnistellyt ja osoittanut manipulaation selkeästi sähköpostissani.
  Palatessani minua ahdisti paljon peläten että minua uudestaan manipuloitaisiin, sain onneks kaupan purun tehtyä ja sisäänpääsymaksuni (20 euroa) takaisin.
  Myyntipäällikkö vai mikä olikaan sanoi ”emme halua ketään pitää sopimuksessa kuka ei siinä halua olla” ja ”toivoisimme palautetta tulevaa varten, että välttäisimme tämäntapaiset virheet” oli suoraan kusetusta, koska ei mikään rehellinen firma manipuloi ostaakseen tuhansien eurojen tuotteita, sitomalla peruuttamattomaan sopimukseen ja sen jälkeen väitä, että ei halua pitää ihmisiä sopimuksessa heidän tahtomatta. Ei monet kymmenet ihmiset netissä aikaansa tuhlaisi kirjoittamalla valheita jostain mitättömästä kauneusklinikasta, jos ei pitäisi paikkaansa. Itse sen ainakin koin ensikädellä ja en enää ikinä astuisi heidän toimistoon jalallani.

  Jos joku päivä päätän mennä kauneusklinikalla käymään, niin pysyn silti kaukana tuolta , jotka huijaavat ihmisiä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti