Hae Anna.fi-sivustolta

Air Balticista huonoja kokemuksia

Viestiketju osiossa 'Yleistä matkailusta' , käynnistäjänä Roomassa käynyt, 29.04.2010.

 1. kassu2 Vierailija

  Myös saman tyylistä,lähes rikollista kohtelua.En suosittele!
   
 2. pettynyt matkustaja Vierailija

  varasimme matkan Prahaan netistä ja paluulennon air balticilta. Lähtöselvityksessä matkalaukkumme otettiin ruumaan ja meille annettiin käsin kirjoitettu lappu, jossa oli nimemme ja jotain muuta ja virkailija osoitti peukalollaan, että meidän piti mennä toiselle luukulle. Meidän kummankaan kielitaito ei ole kehuttava, joten oli vaikea ymmärtää, mitä tässä haetaan. Kysyin tarkistuskorttia lennolle, johon virkailija, että what? Olimme ymmällämme ja sanoin miehelleni, että mennään turvatarkastukseen, jospa osaisivat sieltä sanoa. Turvatarkastuksessa virkailija nosti käden pystyyn ja sanoi nou, nou, boarding pass. Palasimme takaisin luukulle, jossa virkailija kirjoitti lapulle eri summia, 10 £, 20£ ja 40£ ja osoitti taas toiselle luukulle. Emme ymmärtäneet, että mistä pitää maksaa. Mieheni tarjosi rahaa, johon virkailija pudisti päätään. Menimme infoon, josta taas ohjattiin lähtöselvitykseen ja luukulle ja seuraavalle luukulle ja infoon. Pyörimme hallissa neuvottomina hyvän aikaa, kello kävi ja lentoaika lähestyi. Lopulta lähtöselvityksestä mies lähti kanssamme luukulle, jossa meille selvisi, että eivät ota vastaan euroja, pitää vaihtaa tsekin valuuttaa. Maksoimme lähtöselvitysmaksua 1600 korunaa, eli 74 euroa!!!! Huh, aika kova hinta lähtöselvityksestä ja ala- arvoisesta palvelusta. Lopulta kun pääsimme turvatarkastukseen, lasi ovi pamahti takanamme kiinni, siis viime tipassa. Matkavarauksessa ei missään kerrottu kyseisestä maksusta, emme tiedä, mihin se perustuu. Menomatkan teimme Norvegianin koneella, eikä meiltä peritty lähtöselvityksestä mitään.
   
 3. retiss Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.06.2017
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Halvat lennot - https://search.jetradar.com
  Jetradar on ollut jo vuosia itselleni lentomatkojen ensisijainen hakukone. Haen erityyppisiä matkoja, en pelkästään meno-paluu vaan usein niin, että lähtö tai paluu on eri kaupungista tai teen pysähdyksiä matkan varrella. Lisäksi Jetradar hakee mielestäni vaihtoehtoja erittäin kattavasti, myös halpalentoyhtiöiltä ja laajasti useilta varaussivustoilta.
   
  Last edited: 24.11.2018
 4. Rami Vierailija

  Kokemukseni airBalticista oli hyvin negatiivinen Berliinin lennolla viime keväänä.
  Vaadittiin 30€/hlö syystä, että boarding pass ei ollut kännykässä Berliinistä Helsinkiin palatessa.

  Kuittiin merkittiin maksun aiheeksi LISÄPAINO.

  Olen kertonut ja tulen vastaisuudessakin kertomaan kaikille mahdollisille tahoille käytännöstänne. Miksi teillä on sitten mies seisomassa lähtötiskillä, jos häneltä ei saa boarding passia?

  Raimo Kantanen
  040-3562070
  raimo.kantanen@netti.fi
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti