Hae Anna.fi-sivustolta

Ajan keruu siclasta

Viestiketju osiossa 'Tietotekniikka' , käynnistäjänä art0n, 03.12.2016.

 1. art0n Vierailija

  Siclan talossa olevat kaksi ipadia ovat työosakopioita jotka toimivat aina pareittain, toinen on vaalea se mihin työväki vetosi ja toinen musta ja ne kummatkin on kuljetettu tänne valojuovalla afrikasta missä niiden pompom ampuu amerikan suuntaan ensin linjojen jäähdyttimeen ja sitten linjoihin mikä tuottaa kaksi työosakopiota ilman yhteisvastuuta eli päätemuuntajaa argentiinassa.
  Niistä on pankki yhteytys jossa on lösäri ja se on harjussa laakson ajan keräyslähetyksen ulkopuolella ja sieltä ipad yhdessä lähetyksen kanssa sen sisällä kerää aikaa yhteyttämällä pankkiin. Lähetys ajautui maailmanlopussa merelle polynesiaan ja sen keräämä aika muodostui voimakkaammaksi kuin muu maapallo jonka se veti sinne.
  Näin setelit muodostuvat kusisiksi. Samoin ylönen ja valo toimivat pareittain ja niiden jatko lp:t ovat aikaa kerääviä ja kuuluvat isompiin kusilähetyksiin joita kootaan villieläin alueilta. Kusi taas kerää täältä aikaa eli varastaa mitä hyvänsä sen sisälle ajautuu niinkuin kaikki autot hämeenlinnan tieltä ja kaikki levyt jne. Työosakopioista puuttuu kusen käsittely kun se ei mene päätemuuntajaan ja juuri polynesiasta se puuttuu vaikka siellä on jäähdytin ja chilessä linjat. Jäähdytin on pikanopea ja siitä tulee pikanopeita menneessä aikamuodossa eli vanhaa kamaa saadaan esiin joka ei toimi.
  Pompom välittäjässä yhdistyy linjojen ja sen jäähdytyksen tuotanto mutta ilman päätemuuntajaa joka kerää esim. kusen ja silloin ipadissa ja muissa kusi yhteyttää jäähdyttimen ajan ja linjojen ajan siinä tuotteessa jonka valojuova pompomista kuljettaa tänne.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti