Hae Anna.fi-sivustolta

Aki Ruotsalan erottaminen

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä vierailija, 10.06.2018.

 1. vierailija Vierailija

  [​IMG]  8.6.2018 19.30

  [​IMG]
  Eero Paloheimo
  Oikeusmurha
  Kun ihminen ei kysy vaan sanoo, hän esittää tiedon tai mielipiteen.

  Tieto on väärä tai oikea, mielipide taas henkilön käsitys hyvästä tai pahasta.

  ”Asun Tuusulassa” on tieto.

  ”Tuusula on upea” on mielipide.

  Mutta sanottu voi myös olla päätelmä. Se ei sisällä käsitystä hyvästä, eikä varmaa tietoa. Se on loogisen ajatteluketjun tulos.

  Aki Ruotsala on esittänyt päätelmänään, että homoseksuaalisuus ei ole perinnöllinen vaan hankittu ominaisuus.

  Tein saman päätelmän 15 vuoden ikäisenä.

  Homoseksuaalisuutta on ongelmallista pitää geneettisenä, koska homot eivät yleensä siitä lapsia ja siksi tuo ominaisuus ei ainakaan kauan periytyisi. Pidän edelleen päätelmää johdonmukaisena.

  En väitä, että päätelmä olisi tieto. Väitän vain, että päätelmä kertoo jotain sanojan logiikasta, mutta ei käsitystä hyvästä tai pahasta.

  Ruotsala sai potkut Pori Jazzista. Potkut kertovat enemmän niiden antajasta kuin potkitusta.

  Olisi hyvä kuulla lisää selittelyä.

  Jos Ruotsala olisi esittänyt asian tietona, häntä voitaisiin syyttää valehtelusta, mikäli potkun antajalla olisi varmuus siitä, että tieto on väärä ja Ruotsala olisi tietoisesti levittänyt väärää tietoa.

  Koska näin ei ole, pitää potkuilla olla joku muu perustelu.

  Jos Ruotsala olisi esittänyt mielipiteen ”homoseksuaalisuus on paha”, voisi joku toista mieltä oleva pitää Ruotsalaa ilkeänä ihmisenä ja antaa potkut, koska Pori Jazz ei halua ilkeitä ihmisiä joukkoonsa.

  Koska näin ei ole, on perustelu jokin muu.

  Jos Ruotsalan päätelmä perustuisi lipsuvaan logiikkaan, voisi paremmin päättelevä pitää Ruotsalaa tyhmänä ihmisenä ja torjua hänet Pori Jazzin toimitusjohtajan hommasta, koska siihen kaivataan vain veitsenteräviä tyyppejä, jotka eivät tee ajatusvirheitä.

  Näinkään ei potkuja perustella.

  Lyhyenä yhteenvetona näyttää siltä, että potkujen antajat ovat epärehellisiä, ilkeitä ja tyhmiä ihmisiä.

  Vapautuakseen tästä taakasta heidän pitäisi perua päätöksensä.

  Muuten kysymyksessä on pahin temppu siinä oikeusmurhien sarjassa, jota valitettavasti olemme saaneet seurailla viime vuosina maassamme.

  Eero Paloheimo
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 690
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vaikea todistaa, onko homous geneettinen vai opittu tapa hoitaa seksuaalisuutta, mutta melkoista rohkeutta vaaditaan esimerkiksi Venäjällä sekstata samaa sukupuolta olevan kanssa. Samoin monessa muussa valtiossa, joissa niin tavat kuin uskonnot kieltävät homouden.

  Suomessa oikeusmurhia tehdään päivittäin, muttei aina yhtä julkisesti. Jos uskaltaa kirjoittaa eliitin päätelmiä vastaan, joutuu varmasti teilatuksi. Omakohtaista kokemustakin on, mutta olen silti tyytyväinen olooni, koska tällä tavoin koen onnistuneeni hyvin. Voi päätyä aikanaan hautaan kevein mielin, kun on rohkeasti kertonut aiheesta kuin aiheesta julkisuuteen.

  Kovin pienen asian vuoksi Ruotsala teilattiin, koska hän ei ole tuonut julki esimerkiksi maatalouden lietelantalaongelmia tai kloorifenolin saastuttamaa pohjavesistöä. PCP-myrkyt olivat aikoinaan sähkömuuntajissa, mutta nekin vaihdettiin, kun julkisuus alkoi myllätä myrkyistä. Nykyään ei ole enää kunnallisia kaatopaikkojakaan, joten ympäristöasiat ovat paremmassa jamassa monin osin.

  Valiltettavasti ympäristön puhtaudesta on tehty nykyaikana rahvaan kyykyttämiskeino, josta hyötyy niin yhteiskunta kuin yrityksetkin. Maaseudullakin kaksi jäteautoa käy harvaan asutulla seudulla tyhjentämässä roskiksia, joten kyllä maailma varmaan pelastuu kaikelta pahalta tällä tavoin. Ei synny enää lapsia sen kummemmin homoksi kuin heteroksi, kun jatketaan samaan tapaan.
   
  Last edited: 10.06.2018
 3. vierailija Vierailija

  Ei ne, kiinalaiset rakenna, homojenkaan avustuksella, sun mallista aurinkokaupunkia, eikä se Tuusulanjärvikään muutu levättömäksi, vaikka järjestettäisiin millaisia vaan sateenkaaritansseja. Pori tarvitsee esiintyjiä -niitä homojakin.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti