Hae Anna.fi-sivustolta

alanya

Viestiketju osiossa 'Turkki' , käynnistäjänä handels, 04.01.2007.

 1. handels Vierailija

  Menemme heinäkuussa Flower Gardeniin.
  Edellesestä Alanyan matkasta on neljä vuotta, mikä tällä välin on muuttunut.
  Vesipuisto kiinnostaa, meillä 11 ja 13 v tytöt.
  Kaikki muukin mukava tervetullutta, mieluummin asiapohjalta.
   
 2. siria Vierailija

  Mukava paikka on ! Tyttöjen kanssa varmaan tulee olemaan hupaa...miehet tykkää just tollasista nuorista tytöistä, joten heille varmaan tulee ikimuistoinen loma!!
  Oma tyttö ainakin oli tuon ikäisenä kauhuissaan saamastaan huomiosta!
   
 3. Kizil Kule Vierailija

  Olen ollut Alanyassa parikin kertaa kahden vaalea- ja pitkähiuksisen tyttären kanssa emmekä me joutuneet minkään pelottavan tai ällöttävän huomion kohteeksi. Positiivista huomiota meidän pitkät, vaaleat ja ihan sievät tyttömme kyllä herättivät. He olivat viime matkalla 14 ja 12. Jos tarkoitat Alanyan keskustan vesipuistoa niin se ei kovin häävi ole. Ja jos tyttäresi ovat jo shoppailusta innostuneet niin sitten heille aukeaa taivas. Basaarien kiihkeää tyyliä meidän nuorempi tytär vähän pelkäsikin.
   
 4. Faija Vierailija

  Joku ottaa sen tungetteluna minkä toinen ottaa kohteliaisuutena. meitä on moneen lähtöön. Olemme olleet kaksi kertaa Alanyassa, toisella kerralla tytär oli 14v ja toisella 16v. Kyllähän likka huomiota sai mutta se otettiin kaikki ihan huumorilla. ei mitään ongelmia. Se on aika paljon myös omasta asenteesta kiinni. Jälkikasvu on matkaillut jälkeenpäin muuallakin, mutta Alanya on kuulemma edelleen se ehdoton ykkönen.

   
 5. Kizil Kule Vierailija

  Niinpä, meille suomalaisille tuntuu olevan positiivisen huomionosoituksen vastaanottaminen niin vaikeaa! Ja samoin, meillä tytöistä Alanya on ihana!
   
 6. superkauniin Vierailija

  espanjalaistyylisen tyttäreni kanssa matkalla,hän silloin 16,minusta suorat seksiehdotukset eivät ole mitään positiivista huomiota,vaan ala-arvoista käytöstä,jota ei voi puolustella millään.On se kumma,että täällä arvostelukyvyttömästi ihaillaan Turkkia.Haluaisin käydä siellä,mutta tunkeilevat miehet liikaa.Ja vaikka minulla näkyvästi sormukset sormessa,ei se estänyt yhtä koettamaan äitiä,toista tytärtä.Oksettavaa,mistä tahansa länsimaasta annettaisiin kenkää tällaisesta "asiakas palvelusta" ,siellä joka turisti vapaata riistaa,se on lähtökohta.Joku neuvoo,sano tiukasti ei.Eipä siitä into laantunut,sai vain lisää vettä myllyyn.
   
 7. matkailijoille Vierailija

  kaikensietävät ,ahdistelua kulttuuriin(?!) liittyvänä toimintana pitävät sinisilmät,ovat tehneet varsinaisen karhunpalveluksen.Eikä se ikinä lopu,kun otetaan kaikki kohteliaisuutena,myös sellainen,jota muuten pidettäisiin alatyylisenä.
   
 8. helpme Vierailija

  En ymmärrä äitiä joka pitää ählämien huutelua ja silmillä "raiskaamista" positiivisena huomiona. Ei ne sinun tyttäresi herätä sen enempää huomiota kuin muutkaan. Tämä on sitä äidin ylpeyttä. Kuka äiti voi olla hyvillään kun lapsiaan paljon vanhemmat limaiset miehet ovat kiinostuneita tyttäritä. APUA.

   
 9. pyryliini Vierailija

  Tosiaan, pari vuotta sitten olimme Turkin Alanyassa, tyttäreni oli silloin 16-vuotias. Minä, äiti, 62-vuotias. Molemmat hyvin vaaleita. Ei hetken rauhaa kadulla kävellessä. Jopa aivan kiinni käytiin ja mitä karmeimpia ehdotuksia tehtiin. Emme enää koskaan matkusta siihen maahan !!!!!
   
 10. ccvv Uusi jäsen

  liittynyt:
  31.10.2012
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alanya Blue Star Flower Gardenissa on Hamam, turkkilainen sauna.
  Tosi huono paikka. Oppaatkin tietävät sen mutta eivät varoittaneet siitä. Hoidon piti kestää puolitoista tuntia, mutta 10 minuuttia pesua ja tunti odottelua vilvoitteluhuoneessa. 15 minuuttia hierontaa. Hinta 30€.
  Kun valitin Blue Star Flower Gardenissa olevasta Hamam, turkkilaisesta saunasta oppaalle joka selvitti huonoa palvelun tasoa minulle. Hyvityksenä sain turkkilaisen karkkirasian...
  Näitä karkkirasijoita vietiin asiakkaiden huoneisiin useita kun henkilokunta niitä hisseissä kiikutti.
  Blue Star Flower Garden hotellina ihan hyvä ja siisti. Älkää
  eksykö alakerran hamasiin, huijausta vedätystä.
  Alanyasta löytyy varmaan hyviäkin paikkoja useita.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti