Hae Anna.fi-sivustolta

Alaska viimeinen rintama

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä ex maalainen, 20.03.2019.

 1. ex maalainen Vierailija

  Ihanaa ,kun se sarja taas huhtikuussa alkaa pyörimään iltapäivällä. Mikä järki olikaan sitä esittää yöllä klo kolme? Kuka silloin sitä katsoo?
   
 2. vierailija Vierailija

  Olen katsellut sitä ohjelmaa. Muuten mielenkiintoista mutta se Oton jatkuva valitus kuinka vaarallista kaikki on ja kuinka siihen ja siihen voi kuolla. Ne on elävinään kuten vanhaan isoisän aikaan mutta niillä on kuitenkin hirmu hyvät koneet ja työkalut kaikkeen. Jotenkin niin käsikirjoitettu juttu. Eihän siellä todellisuudessa ole niin kauhean kylmää kun annetaan ymmärtää. Suomessa Lapissa on kylmempää. Talot on rakennettu jotenkin hatarasti. Eihän ne pysy lämpiminä jos niillä on vaan lämmönlähteenä jonkinlainen kamina.
  Jotenkin minusta aika valheellista touhua niillä. Kokoajan kauhea kiire kun kaikki tehdään viime tipassa. Mä en ymmärrä sitä karjan kuljetusta edestakaisin kamalan kauas kesälaitumelle ja takasin. Ja sitten karja on ulkona talven ajan.
  Rahan puutetta niillä ei ainakaan tunnu olevan kun yksi rakensi niin kalliin veneen.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  Minä katselen, mutta Ruotsissa.
  Kuinka pitkälle Suomessa on sitä näytetty jo?
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 740
  Saadut tykkäykset:
  279
  Kyllä Alaskan talvet on kylmiä. Hyvin helposti alenee 45 miinukseen ja kylmemmäksikin.
  Jonkinlainen kamina???? Kyllä siellä näkyy olevan aika suuret ja tehokkaat kaminat ja monella on muitakin lämpölaitteita.
  Miten talot on hatarat?
   
 5. vierailija Vierailija

  Katselin tietoja siitä paikasta missä nämä asuvat. Siellä on keskimäärin 7-10 miinusastetta talvisin. Lunta on paljon mutta esim. etelä-Suomessakin on kylmempää talvisin.
  Aika hataran pytingin se Atz Lee rakensi metsän keskelle. Ja pieni jos sinne koko perhe muuttaa. Yksi kamina lämmittämässä.
  Mua häiritsee sarjassa se likaisuus. Harvoin kun sieltä niitten kodista näytetään niin sekaista ja likaista. Ainoa poikkeus Eivinin ja Even koti. Ja minusta ne ihmisetkin ovat suttuisia ja likaisia.
  Kummallista ettei ole kunnollisia suojia eläimille eikä rehuille. Jotain vanhoista pelleistä kyhättyjä katoksia.
  Jos ne haluaa elää kuten uudisasukkaat niin nekin osasivat rakentaa kunnollisia tulisijoja. Ja miksi silloin on todella moderneja työkaluja käytössä.
  Jotenkin ristiriitaista se touhu on siellä. Ulkovessat ja tosi hyvät sähkötyökalut.
   
 6. vierailija Vierailija

  Sarja on jotenkin todella huvittava. Ovat olevinaan uudisasukkaita ja muka keskellä ei mitään. Lähin kaupunki on vain alle 20 kilometrin päässä. Kalliita mönkijöitä ja lumikelkkoja on varmaan jokaiselle omansa. Jos haluavat elää niin kuin se isoisä joka sinne sen tilan perusti niin miksi kaikki autot, hienot kaivurit ja koneet ja ne mönkijät. Aika valikoidusti ovat uudisasukkaita. Kun näki esim.ne Even hienot keittiökoneet. Hieno yleiskone ja muut. Asuukohan ne ihan oikeasti siellä talven yli. Kun vertaa Suomen oloihin esim. niin ei siellä ole yhtään sen arktisempaa kuin täälläkään. Ja täällä tehdään talvisin ihan normaalisti ulkotöitäkin.
  Kiva sitä on katsella mutta jotenkin välillä ihan naurettavaa se touhu. Ja mua myös häiritsee se likaisuus. Charlotte vois tehdä sille tukalleen jotain. Onko niiden ihan pakko olla niissä likaisissa vaatteissa.
  Kun ajatellaan kuinka täällä kaadetaan puita talvella pilkotaan ja kuivataan kesän yli ja viedään suojaan niin siellä aletaan syksyllä pakkasten tultua hakemaan puita.
  Mä en jaksa oikein uskoa koko sarjan todellisuuteen.
   
 7. vierailija Vierailija

  Onhan järkevää hankkia kaikki uudet vehkeet nykyään, joita vain on mahdollista saada.
  Hehän haluavat vain asua siellä omassa rauhassaan. Ei se tarkoita, ettei pitäisi käyttää nykyajan koneita ja laitteita! Siinä näkee miten erakkojenkin elämä on muuttunut nykyaikana, vaikka paikka on sama missä isoisäkin eli omine alkeellisine työkaluineen. Minusta mm. Eivin on fiksu ja kätevä käsineen. Kaikkihan siinä osaavat monia asioita. Sieltä saa paljon vinkkejä arkeensa.(y):)
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti