Hae Anna.fi-sivustolta

Alaska viimeinen rintama

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä ex maalainen, 20.03.2019.

 1. ex maalainen Vierailija

  Ihanaa ,kun se sarja taas huhtikuussa alkaa pyörimään iltapäivällä. Mikä järki olikaan sitä esittää yöllä klo kolme? Kuka silloin sitä katsoo?
   
 2. vierailija Vierailija

  Olen katsellut sitä ohjelmaa. Muuten mielenkiintoista mutta se Oton jatkuva valitus kuinka vaarallista kaikki on ja kuinka siihen ja siihen voi kuolla. Ne on elävinään kuten vanhaan isoisän aikaan mutta niillä on kuitenkin hirmu hyvät koneet ja työkalut kaikkeen. Jotenkin niin käsikirjoitettu juttu. Eihän siellä todellisuudessa ole niin kauhean kylmää kun annetaan ymmärtää. Suomessa Lapissa on kylmempää. Talot on rakennettu jotenkin hatarasti. Eihän ne pysy lämpiminä jos niillä on vaan lämmönlähteenä jonkinlainen kamina.
  Jotenkin minusta aika valheellista touhua niillä. Kokoajan kauhea kiire kun kaikki tehdään viime tipassa. Mä en ymmärrä sitä karjan kuljetusta edestakaisin kamalan kauas kesälaitumelle ja takasin. Ja sitten karja on ulkona talven ajan.
  Rahan puutetta niillä ei ainakaan tunnu olevan kun yksi rakensi niin kalliin veneen.
   
 3. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 137
  Saadut tykkäykset:
  294
  Minä katselen, mutta Ruotsissa.
  Kuinka pitkälle Suomessa on sitä näytetty jo?
   
 4. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 137
  Saadut tykkäykset:
  294
  Kyllä Alaskan talvet on kylmiä. Hyvin helposti alenee 45 miinukseen ja kylmemmäksikin.
  Jonkinlainen kamina???? Kyllä siellä näkyy olevan aika suuret ja tehokkaat kaminat ja monella on muitakin lämpölaitteita.
  Miten talot on hatarat?
   
 5. vierailija Vierailija

  Katselin tietoja siitä paikasta missä nämä asuvat. Siellä on keskimäärin 7-10 miinusastetta talvisin. Lunta on paljon mutta esim. etelä-Suomessakin on kylmempää talvisin.
  Aika hataran pytingin se Atz Lee rakensi metsän keskelle. Ja pieni jos sinne koko perhe muuttaa. Yksi kamina lämmittämässä.
  Mua häiritsee sarjassa se likaisuus. Harvoin kun sieltä niitten kodista näytetään niin sekaista ja likaista. Ainoa poikkeus Eivinin ja Even koti. Ja minusta ne ihmisetkin ovat suttuisia ja likaisia.
  Kummallista ettei ole kunnollisia suojia eläimille eikä rehuille. Jotain vanhoista pelleistä kyhättyjä katoksia.
  Jos ne haluaa elää kuten uudisasukkaat niin nekin osasivat rakentaa kunnollisia tulisijoja. Ja miksi silloin on todella moderneja työkaluja käytössä.
  Jotenkin ristiriitaista se touhu on siellä. Ulkovessat ja tosi hyvät sähkötyökalut.
   
 6. vierailija Vierailija

  Sarja on jotenkin todella huvittava. Ovat olevinaan uudisasukkaita ja muka keskellä ei mitään. Lähin kaupunki on vain alle 20 kilometrin päässä. Kalliita mönkijöitä ja lumikelkkoja on varmaan jokaiselle omansa. Jos haluavat elää niin kuin se isoisä joka sinne sen tilan perusti niin miksi kaikki autot, hienot kaivurit ja koneet ja ne mönkijät. Aika valikoidusti ovat uudisasukkaita. Kun näki esim.ne Even hienot keittiökoneet. Hieno yleiskone ja muut. Asuukohan ne ihan oikeasti siellä talven yli. Kun vertaa Suomen oloihin esim. niin ei siellä ole yhtään sen arktisempaa kuin täälläkään. Ja täällä tehdään talvisin ihan normaalisti ulkotöitäkin.
  Kiva sitä on katsella mutta jotenkin välillä ihan naurettavaa se touhu. Ja mua myös häiritsee se likaisuus. Charlotte vois tehdä sille tukalleen jotain. Onko niiden ihan pakko olla niissä likaisissa vaatteissa.
  Kun ajatellaan kuinka täällä kaadetaan puita talvella pilkotaan ja kuivataan kesän yli ja viedään suojaan niin siellä aletaan syksyllä pakkasten tultua hakemaan puita.
  Mä en jaksa oikein uskoa koko sarjan todellisuuteen.
   
 7. vierailija Vierailija

  Onhan järkevää hankkia kaikki uudet vehkeet nykyään, joita vain on mahdollista saada.
  Hehän haluavat vain asua siellä omassa rauhassaan. Ei se tarkoita, ettei pitäisi käyttää nykyajan koneita ja laitteita! Siinä näkee miten erakkojenkin elämä on muuttunut nykyaikana, vaikka paikka on sama missä isoisäkin eli omine alkeellisine työkaluineen. Minusta mm. Eivin on fiksu ja kätevä käsineen. Kaikkihan siinä osaavat monia asioita. Sieltä saa paljon vinkkejä arkeensa.(y):)
   
 8. vierailija Vierailija

  Katsoin netistä tietoja sarjasta. Ihan käsikirjoitettu juttu se on. Hyvin saavat palkkaa sarjan tekemisestä kun saavat jokainen 7000-20000 dollaria episodista.
  Se lähin kaupunki Homer mikä on parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsee paljon napapiirin alapuolella joten ei se ilmasto niin hirveän kylmää ole siellä.
  Siinä ohjelmassa valitetaan niistä liejuisista teistä ja karja-aitauksista. Miksei niitä sitten laiteta parempaan kuntoon.
  Mua hämmästyttää kun ne rakentaa korkeita rakennuksia. Se yksi suoja koneillekin tehtiin kamalan korkeaksi. Kuitenkaan siihen ei rakennettu seiniä vaan oli ihan avokatos. Miten ne koneet on suojassa jos on vaan katto. Pari taloakin on kolmekerroksista. Luulis että jos siellä mäen päällä on kovin tuulista niin matalat rakennukset olisi parempia.
  Eivin on todella kätevä käsistään ja ahkera tekemään kaikkea. Ja tekee siistiä jälkeä. Sen vaimo Eve on vähän naivi ja lapsellinen. Kyllä hirvitti kun eilen olivat kalassa ja Eve kahlasi purossa pieni poika repussa mukana. Sehän olisi voinut kaatua ja sattua vaikka mitä.
  Mä siivoisin ne talojen ympäristöt ja kuskaisin kaikki kerätyt romut jonnekin kauemmas yhteen paikkaan. Nyt romuja on pitkin ja poikin Oton talon ympärillä.
   
 9. vierailija Vierailija

  Miksi tästäkin sarjasta uusitaan näitä kausia jatkuvasti. Jokainen osa näytetään varmaan viiteen kertaan.
  Jos ei ole uusia jaksoja näytettäväksi niin keksikää muuta täyteohjelmaa eikä näitä samoja jaksoja jatkuvasti.
   
 10. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 137
  Saadut tykkäykset:
  294
  Totta kai he saa maksun kun exponeraavat itsensä tuolla tavalla. Se on yleistä USAssa tehdä noin.
  TV-bolaagit maksaa suuria summia saadakseen ihmisiä mukaan johonkin tv-ohjelmaan.
  Esim. sarja Honey Boo Boo, saivat suuret summat rahaa ja niin on saanut jaa saa monet muutkin.
  Esim. USAssa on tehty kymmenittäin sarjoja lyhyistä ihmisistä ja niitten elämästä ja kaikki on saanut suuret summat rahaa.
  Siinä ei siis ole mitään kummallista että saavat rahaa.
  TV on houkutellut suurilla summilla heitä ohjelmaansa.
  Se että he saa maksun, ei edellytä sitä että heidän elämä ei olisi sitä mitä ohjelmassa näytetään. TV päättää itse mitä filmataan.
  Kaikissa tuollaisissa ohjelmissa osallistujat saa aika suuret summat rahaa.
  Ei kukaan niin tyhmä ole että ilmaiseksi sellaiseen suostuu :)
  -
   
 11. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  5 137
  Saadut tykkäykset:
  294
  Siksi kai kun on paljon katselijoita :)
  Jos ei kiinnosta niin onhan niitä muitakin ohjelmia ja kanaaleja mitä voi katsella.
  Nykyaikana on niin paljon katseltavaa joka makuun että ei pitäisi valittaa :)
  -
   
 12. elleni Vierailija

  Mitenkähän noi ihmiset pärjäisi Suomessa vaikka Inarissa tai Kilpisjärvellä. Kun aurinko ei nouse talvella viikkokausiin. Tuolla heillä on päivän pituus neljä tuntia talvella ja olot kuin Keski-Suomessa asuisivat. Suomalaiset vaan pystyy nousemaan aamulla pimeässä ylös ja lähtemään töihin vaikka pakkasta olis enemmän kuin -30 astetta. Noi oli jo hypotermian partaalla kun oli -17.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti