Hae Anna.fi-sivustolta

Albenasta palanneet lomalaiset

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä salt, 06.07.2008.

 1. tyyrre Vierailija

  albena mukavan lepposa paikka ..ranta upea ja neljä kertaa käynneenä voin sanoa että ei ollut vatsataudeista tietoakaan...voin myös suositella flamingoa...ottakaa yksiö altaalle päin , kahden hengen huoneet pieniä..ja ps nuukailijoille.hotellissa tosi hyvä ja halpa puolihoito.
   
 2. tuttu maa Vierailija

  Olen samaa mieltä! Voi luoja miten typeriä kommentteja saa lukea! Onkohan kukaan koskaan ajatellut, että kaikissa maissa noi "turistirysät" on samanlaisia. Joka maassa joudut pesemään käsiä! Ei se Bulgaria ole yhtään sen pahempi kuin muutkaan maat. Herätkää ihmiset! Kun turistialueella liikkuu niin monesta eri maasta ihmisiä, niin onhan se nyt loogista että siellä pöpöt liikkuu.
   
 3. vierailija Vierailija

  Maassa maan tavalla. Bulgaria maana ihan samanlainen kuin esim kreikka. 20 kertaa kreikassa, bulgariassa eri kohteissa ja Kyproksella käyneenä todella voi sen sanoa. Kertaakaan ei oo sairastuttua tai saatu tauteja. Mikä lie syynä? Palasimme vasta albenasta, ekaa kertaa siellä olimme, kaikki niin nappiin meni kuin aina ennenkin.
   
 4. vierailija Vierailija

  Monista näistä viesteistä huomaa että tänne kirjoittelee ihmiset jotka oikeasti eivät omista maalaisjärkeä tai että kotona eletään niin hygieenisesti että sitten ihmetellään ja haukutaan etelän maita. Huomaa ettei ihmiset ole edes matkustelleet ympäri Eurooppaa ja nähden mitä oikeasti monet kohteet on. Törkeää mollata ja yleistää näitä asioita. Kreikka ei todellakaan ole parempi kuin Bulgaria. Kaikkea muuta.
  Joka maassa on omat turistirysänsä ja omat kauniit syrjäseutunsa missä meno on erilaista. Älä tule haukkumaan eri maita ellet ole ensin matkustellut kymmenissä eri kohteissa!!!!!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti