Hae Anna.fi-sivustolta

ALEXIA HOTELLI AGIA MARINASSA

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä kysyjä, 22.11.2004.

 1. kysyjä Vierailija

  oletko käynyt kyseisessä hotellissa? millinen taso, millaiset parvekkeet? onko merinäköala?
   
 2. AH Vierailija

  Alexiasta löytyy arkistosta paljon keskusteluja. Hotelli sellainen perustason paikka, hyvä sijainti lähellä rantaa, huoneet isot, merinäköalaa ei taida olla kuin muutamassa huoneistossa, ainakaan suoraan merelle. Siivous oli ainoa miinus paikassa, se tehtiin todella suurpiirteisesti.
   
 3. lisää tietoa? Vierailija

  Kysyisin vielä ( nyt kun hakutoiminto ei toimi, on hankala selata vanhoja keskusteluita) siitä kaksikerroksisesta huoneistosta ( parvi ylhäällä). Onko siellä mahdoton nukkua, olemme menossa heinä-elokuun vaihteessa?
  Jos on, niin onko alhaalla riittävästi tilaa, jos kaikki 4 nukkuvat alhaalla.
  Muuten sekä hotelli että kohde kuullostivat hyviltä. Olemme Plataniaksessa olleet pari vuotta sitten joten ihan vieras paikka ei ole muutenkaan.
   
 4. ??? Vierailija

  Siis missä on Agia Marina? Mikä maa?
   
 5. kysyjä Vierailija

  Jos jatkan keskustelua aloitetussa viestiketjussa, en välttämäätä luettele taustatietoja uudestaan, eli Kreikka on maa. ( Onhan tämä Kreikka/kypros viestiketju käsittääkseni) ja kylä on Agia Marina. Ilmeisesti et ole ko. hotellissa ollut jos et kylää ja hotellia tunnista.. en käsitä miksi silloin vaivautua vastaamaan mitään.
   
 6. lisää tietoa Vierailija

  Edellinen oli siis minun, sorry, käytin aloittajan nimimerkkiä vahingossa.
   
 7. pilvi Vierailija

  Kesäkuussa oli kuuma nukkua, mutta onneksi respan setä tuli säätämään ilmastointia. Vilvoitti sopivasti alakerran nukkujia jonkin aikaa. Parvelle sillä ei ollut juurikaan vaikutusta. Ovea ei voinut pitää auki hyttysten takia... voi, voi, voi.

  Sänkyjen raahaaminen alas ei varmaankaan onnistu. Ei edes yritetty. Uimapatja? Aika ahdasta tulee. Toisaalta taas kaikki eivät ole lämpöherkkiä kuin me. :)
   
 8. AH Vierailija

  Hotelli on todellakin hyvä. Siitä on käyty keskusteluja myös kreikka.net -sivustoilla. Itse en ole ollut tuossa kaksikerroksisessa huoneistossa vaan yksiössä, siinä oli ainakin reilusti tilaa.
  Hotellin kotisivuilta: http://www.alexiahotel.gr löytyy sähköpostiosoite josta varmaan myös voi kysyä lisätietoja.
   
 9. Heka Vierailija


  Alexia on ihan ok keskitason hotelli rannalla aika lähellä Plataniasta. Me olimme sellaisessa huoneistossa, joissa oli kaksi yksiötä yhdistetty väliovella. Niissä oli parvekkeet molemmilla puolilla, niistä sivuttainen merinäköala. Lisäksi tietty oli kaksi kylppäriä. Ihan mukavat huoneistot asustella.
  Allasbaari oli mukava, siellä oli suomalainen Johanna, joka on erittäin reipas ja palvelualtis. Lisäksi rantatuoleista ym. piti huolen miellyttävä, suomenkielen taitoinen Lakis. Uima-allas oli myös ihan ok. Ja ranta alkoi suoraan allasbaarista, joten aika ihanteellinen sijainti. Niistä kaksikerroksisista mesoneteista olen kuullut, että ylhäällä on liian kuuma nukkua. Ne huoneistotyypit, joissa me olimme, olivat kaikin puolin ihan mukavia. Eikä siivouskaan minusta nyt ainakaan kovin pahasti mättänyt ainakaan meidän kohdallamme. Ilamstointi on hieman temppuilevaa, mutta kyllä mieheni sai ne aina jonkinmoiseen kuntoon fixattua. En tiedä, onko niitä korjattu käyntimme jälkeen. Kaikenkaikkiaan Alexiassa on ihan mukavat puitteet rentouttavaan rantalomaan.
   
 10. leto Vierailija

  Olimme elokuussa Agia Marinassa ja asuimme Alexiassa. Ei mitään suurempaa moitetta. Ilmastointi pelasi hyvin. Huone oli yksiö hotellin toisessa kerroksessa ja vielä päädyssä. Näkymä oli pihalle ja pieni kaista altaalle. Toisella sivulla oli pitkät kaislat jotka vähän haittasivat näkymää, mutta muuten ihan ok. Tuttavallani oli yksiö ensimmäisessä kerroksessa josta ei ollut näkymää kuin vain tuolle sivulle jossa kaislat kasvoivat ja huone oli kuin huonosti lämmitetty sauna. Mukava paikka ei moitetta. Allasbaarissa on suomalainen tyttö joka opetti keittämään kreikkalaista kahvia : ) Hyvää matkaa.
   
 11. liisa Vierailija

  Hei !
  Olimme syyskuussa Alexiassa ja asuimme altaan yläpuolella
  olevassa huoneessa, huoneesta oli ovi (lukittu silloin) toiselle puolelle, ilmeisesti samanmoinen huone oli siellä. Kaikki äänet kuuluivat melkeinpä askeleetkin, jos huoneistossa olisi ollut samaan porukkaan kuuluvia, mutta kun olivat ihan vieraita, parvekkeetkin olivat aivan vierekkäin, eikä mitään suojaa ollut paitsi kaide. Ilmastointi oli mutta se ei pelannut vaikka siitä Johannalle (allasbaarissa) ilmoitimme, elikkä yöt olivat vähän liian tukalia. Muuten Alexia on aivan hyvällä paikalla, nätti ympäristö, hyvä uima-allas ja muutama askel mereen.
  Niin ja astioita oli tosi niukasti, muutama veitsi ja haarukka olisi voinut olla ja pannu mihin suodattaa aamukahvinsa.
  Alexiassa on ns vanha ja uusi puoli, kaverimme asuivat uudella puolella ja siellä oli parvekkeet jokaiselle omat, ei ollut naapureita näkyvissä ja muutenkin huoneet oli tosi mukavat. Että siitä vain Alexiaan, mekin olimme siellä jo
  toistamiseen.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti