Hae Anna.fi-sivustolta

Alistajat selättivät ihanteet

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 08.10.2018.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yksinvaltaiset miehet ovat viime aikoina ylittäneet monin tavoin rajan, jota jopa despoottien pitäisi kunnioittaa. Sauditoimittaja katosi Turkissa maansa konsulaattiin aivan samoin kuin interpoljohtaja Kiinassa lentokentälle, eikä kummankaan kohtalosta ole varmuutta. Venäläisen vakoojan ja hänen tyttärensä myrkytys avasi lippaan, joka ilmeisimmin osoitti muillekin, että maailmanpoliisi on selätetty. Länsimaat yksinään eivät kykene enää saamaan aikaan sellaisia pakotteita, joiden avulla saadaan väkivaltaisia keinoja käyttävät aisoihin.

  Myös Israel on ottanut huostaansa sananvapauttaan käyttäneitä ulkomailta asti ja vanginnut heidät kotimaassaan, eivätkä maailmanpoliisit ole kyenneet reagoimaan tapauksiin. Kiina on samoin vanginnut jo ruotsalaistuneen julkaisijan, eikä ole vapauttanut häntä länsinaapurin vaatimuksista huolimatta. Alistajat ovat vaurastuneet immuuneiksi talouspakotteille, joten länsimaat joutuvat unohtamaan ihanteensa uuden maailmanjärjestyksen edetessä.

  Arvattavasti yksinvaltiaiden valta alkaa ulottua vähin erin länsimaiden asukkaisiin, eikä ainoastaan isänmaansa unohtaneisiin jäseniin. Kirjailija Salman Rushdie on joutunut jo piileksimään vuosikausia sen jälkeen, kun Khomeini kehotti islaminuskoisia tappamaan hänet. Onneksi Suomessa presidentti tyytyy vain sanallisesti tuomitsemaan arvostelijoitansa, eikä yllytä muita väkivaltaisuuksiin, vaikka tunteekin joutuneensa elävältä nyljetyksi sananvapauden vuoksi. Teot puhukoot puolestaan, sillä vallan miesten sanat muuttuvat toiminnaksi usein muita alistavasti.
   
 2. Tuomiolle tulisi Vierailija

  Saada kaikki ne jotka hyökkäsivät Irakiin, Libyaan ja Syyriaan. Siellä on tapahtunut suurimpia rikoksia sitten toisen maailmansodan jälkeen.
  Israelin toiminta Palestiinalaisia kohtaan vastaa täysin rotusortoa joka tulisi kaikkien valtioiden tuomita.
  Mitä Englannissa tapahtuneisiin useisiin myrkytyksiin tulee niin syytöksiä on valtavasti ilman todisteen häivääkään.
  Viimeisin Alakomaiden synnyttämä provo on vain jatkoa itänaapurin "litistämis" projektissa. Venäläiset kävivät tutkimassa vehkeineen suurlähetyksensä seurataa.
   
 3. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sodissa pätevät eri lait kuin siviilioloissa, mutta toki silti on todettava, että esimerkiksi Irakiin hyökättiin julistamatta sotaa alkaneeksi. Libyan diktaattorin kohtalo sinetöityi juuri sen vuoksi, että hän oli osallinen lentokoneterrorismiin, joka kohdistui siviileihin.

  Samoin Osama bin Laden suunnitteli matkustajakoneiden ohjaamisen kaksoistorneihin. Saddam Husseinin ylilyönti oli kaiketi hyökkäys Kuwaitiin, mikä ei ollut riittävä syy kostoon, mutta ehkäpä ylilyönti onkin ollut yksi syy nykykehitykseen.
   
 4. vierailija Vierailija

  Sotien aloittamisessa ei ole omia sääntöjä, sodan julistaminen lienee ainoita, joka sekin on usein jenkeiltä unohtunut, jenkit ovat osallistuneet yli 30 sotaan toisen maailmansodan jälkeen, ruumiita on tullut yli 20 miljoonaa. Jenkit itse opettittivat Osama bin Ladenin ja hänen terroristijoukkonsa taistelemaan aikanaan Neuvostoliittoa vastaan Afganistanissa, samoin lienee käynyt isiksen kanssa Syyriassa, jenkeillä on ollut paikoin kiire pelastaa turvaan isiksen johtajia helikoptereilla.
  Jemenissä pommitetaan lapsia kuljetavia linja-autoja jenkkien tekemillä pommeilla.
   
 5. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yhdysvaltain osalta on todettava, että niin Assangen kuin tietovuotaja Snowdenin kohtalot liippaavat läheltä niitä tuntoja, joiden vuoksi amerikkalaisiakin voidaan pitää sananvapautta rajoittavina valtioina. Assangen kohtalo on sidoksissa Ruotsiin, koska raiskausepäilyjen vuoksi mies on ollut kauan eristyksissä. Valitettavasti Pohjoismaatkaan eivät ole täysin puhtain paperein näissä aroissa asioissa selviytyneet, joten ei ihme, että tyrannit käyttävät kovia otteita vaientaakseen arvostelun.
   
 6. vierailija Vierailija

  Eräiden arvioiden mukaan jenkit ovat sekaantuneet ainakin 100 kertaa itsenäisten valtioiden sisäisiin asioihin, lisäksi Snwdenin paljastukset jenkkien vakoilusta jopa eri maiden johtajien osalta on maailmassa vertaansa vailla olevaa toimintaa.
  "Älä mölön" nostaminen Krimin asukkaiden halusta palata entiseen emämaahansa, todistamaton mölö Venäjän sekaantumisesta jenkkien vaaleihin. Todistamaton mölö Kripalin myrkyttämisestä lienee ennalta suunniteltua toimintaa Venäjän "litistämiseksi" taloudellisesti niiden vuoksi annetuilla pakotteilla.
  Jotenkin tuntuu, että jenkit haukkasivat liian suuren palan aloittaessaan kauppasodan Kiinan kanssa ja samanaikaiseti asettamalla suuria tulleja ja pakotteita suurelle osalle itsenäisiä valtioita.
  Jotenkin sen ymmärtää kun YK asettaa pakotteita painavista syistä, mutta jonkun yksinäisen valtion asettamia omia pakotteita pidän sairana tekoina.
   
 7. amanda Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  21.02.2015
  Viestejä:
  4 730
  Saadut tykkäykset:
  279
  Oikea tieto on seuraavanlainen:
  2017 toukokuussa, päättettin Ruotsissa että syytös Assangea kohtaan poistetaan. Joten Assangella ei ole enää pelkoa että vietäisiin Ruotsiin ja tuomittaisiin.
  - https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/1lpxG
   
 8. vierailija Vierailija

  hilary julisti tappotuomion wikileaksin vuotajille sen jälkeen kun paljastuksia alkoi tulla demokraattien leiristä, hassusti se oli liberaalien sankari, tämä wikileaks, ennen kuin hillaryn meilit paljastettiin. meilien vuotaja kuoli omituisessa ryöstömurhassa, jossa ei oltu ryöstetty mitään.
   
 9. vierailija Vierailija

  Assange uskoo Ruotsin palauttavan hänet Yhdysvaltoihin tuomittavaksi elinkautiseen vankeuteen.
   
 10. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin! Brittipoliisit ovat koko ajan valppaina seuratessaan Assangea, joten pelko kaiketi pitää miehen turvallisissa oloissa Equadorin konsulaatissa. Lisäksi on muistettava Irakin sodan aikainen tietovuotaja, joka vangittiin USA:ssa. Manning oli ensin mies, mutta vaihtoi sukupuolta. Kaiketi presidentti Obama antoi armon käydä oikeudesta viimein, mikä oli oikea ratkaisu, vaikka totta kai rikollisia on rangaistava niin demokratioissa kuin yksinvaltaisissa järjestelmissä.

  Veikeätä vain siinä mielessä, että valtaan takertuneita ei rangaista lainkaan, vaikka aiheuttaisivat harmia useille ihmisille. Tälläkin hetkellä useat poliitikot pyrkivät saamaan esimerkiksi presidentti Donald Trumpin pois virastaan, koska hän ei ole perinteisen sodan lietsoja, vaan tyytyy katkaisemaan kauppasuhteita. Saanee korealaisetkin sopimaan riitansa, eikä hiillosta kansalaisia maailmanlopun tapaisin sanankääntein, kuten Euroopassa tehdään.

  Sopulit kirjoittavat koko ajan Trumpin henkilökohtaisista asioista, mutta presidentti ohittaa tarinoinnit lentäen kuin lintu pilvessä hetken ennen kuin on taas auringon alla. Ja ihmiset ovat mielipidetiedustelujen mukaan tukemassa häntä seuraavissakin vaaleissa, joten mikäpä on liitäessä. Sen sijaan meillä on koko musta tulevaisuus valkoisen lumen yllä, jos on uskomista maan korkeimpaan johtoon. Koko musta toki poliittisestikin, joten eipä ihme, että on keksinyt moisen tavan lähestyä suurvaltojen johtajia.
   
 11. vierailija Vierailija

  Niin, kuka pitää Trumpin valintaa demokratian kukkasena, kuka ei. Jos koko äänestysprosentti jää alle 50 ja valitaan henkilö joka saa vähemmän näistä annetuista äänistä niin kuinka demokraattisena valintaa voidaan pitää. Nähtävästi vain raha ratkaisi taas kerran valinnan, eikä mikään demokratia.
   
 12. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0

  Ilmastomuutos ei ole Suomen päätösvallan alainen asia, joten ehkä kannattaa lukaista Iltalehden artikkeli aiheesta.


  https://www.iltalehti.fi/politiikka/fa049a6e-927f-42a4-b127-7a5433e74160_pi.shtml
   
 13. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Uskoako todella, että Trump ja Putin lentävät Suomeen puhumaan ilmastomuutoksesta niillä ehdoin, joita arktisen alueen ihmiset esittävät. Eivätkä kiinalaiset ole mukana tapaamisessa, vaikka ovatkin enimmin hiilidiosidia ilmakehään päästäviä. Taitanee musta hiili olla sivuseikka, jos herrat tapaavat toistamiseen. Mutta silti on hyvä antaa sellainen vaikutelma, että uskotaan puheet, eikä arvostella niitä lainkaan.

  Pieneläkeläiset ovat valmiit kiristämään nälkävyötä koko ajan, kun nykypolitiikot käyttävät rahaa niin aseisiin kuin suurvaltain johtajien tapaamisiin. Tärkeysjärjestys pitää kaikessa olla, sillä ostamalla hävittäjiä aseiksi ja neuvotellen kahdenvälisesti voi säästyä sotimiselta. Suomi saa arvostusta, josta hitunen lohkeaa myös maan johdolle, joka kaipaa palkintoja siitä, että maan talous on hoidettu väliaikaiseen kuntoon pieneläjiä kurittaen.

  Ja onhan vanhastaan tiedetty, että kansa on tyytyväinen, jos sirkushuveja riittää leivän jatkeeksi juusto- tai makkarasiivun sijasta. Kummastakin ei voi edes unelmoida kuin lapsena, jolloin kuvittelee vuolevansa voitakin leivän päälle puukolla sitten, kun kasvaa aikuiseksi. Ainakin Päätalo pohti sillä tavoin, mutta häneltäkin maitti loppui sitten, kun sapuskaa oli yllin kyllin syötäväksi.
   
 14. vierailija Vierailija

  Kiina tuottaa asukasta kohden paljon vähemmän kasvihuonekaasuja kun jenkit.
  Näin on myös Intian kohdalla. Jenkeissä, Kiinassa ja Intiassa päästöt kyllä kasvavat kovaa tahtia.
  Kasvihuoneilmiöstä johtuen olosuhteet paranevat pohjoismaissa, Kanadassa ja Venäjäjällä, näin ennusti muuan Kalifornian yliopiston proffassori joku aika sitten.
  Eniten ilmaston muutoksesta kärsii jenkit, Intia, Kiina ja muutama muu maa.
   
 15. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ai, jassoo. Netissä on tietoa, joten kaiketi vedit hatusta omasi:

  Suurimmat päästäjät
  Viisi suurinta kasvihuonekaasupäästäjää vuonna 2005 olivat Kiina (7,2 Gt), USA (6,9 Gt), Euroopan unioni (27 maata) (5,0 Gt), Venäjä (1,9 Gt) ja Intia (1,9 Gt) [2]. Nämä luvut eivät sisällä maankäytön muutoksista syntyneitä päästöjä.
   
 16. Kerroin päästö tilanteen asukasta kohden. Kiinassa lienee asukkaita lähes 1,400.000.000 ja jenkeissä vajaa 350,000,000 asukasta, joten päästöt jenkeissä asukasta kohden "lienevät" kiinalaisaasukasta kohden suuremmat.
   
 17. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu! Silti Kiina on suurin ilmastonpilaaja, joten hyvä muistaa sekin seikka. Nuokin luvut ovat 13 vuotta vanhoja, joten nyt määrät ovat suuremmat kuin silloin. Eikä suurin päästövaltio ole mukana kahden presidentin mahdollisessa ilmastokokouksessa, joten tuskin tuloksiakaan on odotettavissa. Lienee sopiva aihe kokoukselle, joten hyvä, jos siten saadaan tapaaminen aikaan.
   
 18. vierailija Vierailija

  Intian päästöjen vuosittainen kasvu on huomattavasti isompi kun Suomen kokonaispäästöt vuodessa, joten tuntuu turhauttavalta höpötys suomen päästöjen radikaaleista vähentämisistä kun sillä on erittäin pieni vaikutus maailmanlaajuisesti kun maailmanlaajuisesti noin 160 maata lisää kilvan päästöjään. Suomalaisten elinolot sen kun paranevat kasvihuonepäästöjen lisääntyesssä.

  Vihreitten entinen suuri pomo yllätti kertomalla, että kaupunkien viereen olisi rakennettava pieniä atomivoimalaitoksia lämmittämään saasteettomasti niitä.
   
 19. Toivottavasti takki Vierailija

  Kääntyy myös tässä kasvihuonepäästöjen vähentämiskouhotuksessa samalla tapaa kun on känyt vihreitten kouhotuksessa atomivoimaloden suhteen.
  Päästöjen osalta Suomen päästöt vastaavat linnun pa××aa valtamerissä, mutta päästökouhotuksella saadaan paljon pahaa mieltä pienituloiselle väestöllemme.732
   
 20. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  4 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pohjoismainen rahvas on ympäristökysymyksissä tienviittana muille, mutta eliitti ei, koska piereksii päästönsä suoraan ilmakehään, kun siirtyy lentäen maasta toiseen. Samalla on hämärtynyt tuntemus omaan maahan ja sen tiestöihin, jotka jätetään surutta hoitamatta, kun varallisuus ohjataan sotateollisuudelle. Rapautetaan valtiota hohkaamalla viholliskuvista ja soditaan itse itseä vastaan, eikä ympäristökään hyödy metsittymisestä, kun poltetaan kerosiiniä yläilmoissa. Tavoite täyttyy, sillä tarkoitus on saada väki pois maaseudulta.
   
 21. Tasapainoteoria Vierailija

  Meitä on 7,5 miljardia ihmistä, joista me suomalaiset olemme olleet erityisen onnekkaita koska meillä on ollut mahdollisuus nauttia ns hyvinvoinnista (korkeasta elintasosta) jo vuosikymmeniä.
  Nyt Afrikassa, Aasiassa, Kiinassa.... ihmiset ovat pikkuhiljaa saamassa/saaneet samoja mahdollisuuksia "elämisen herkkuihin". Emme voi kieltäää heiltä oikeuksia samoihin asioihin mistä olemme saaneet nauttia. Heillä on oikeutensa autoihin, matkusteluun, kännyköihin, porealtaisiin...
  Siksi ne valtiot myös me, jotka olemme jo saaneet/ottaneet oman osamme olemme velvoitettuja siirtymään säästöliekille eli luopumaan osasta saavutettuja etuja. Me onnen kultapojat ja tytöt emme voi enää sanoa miksi minä/me miksei ne muut, jotka. Vain näin saavutetaan ja säilytetään jonkin asteinen tasapaino ja tämä on syy miksi meitä patistetaan ilmastotalkoisiin.
  Miettikää vanhoja kaatopaikkoja, vesistöihin laskettuja jätevesiä ja upotettuja jätteitä jne jos vertaatte tilannetta tähän päivään. Nyt on paikka innovaatioille, joilla ongelmia saadaan ratkaistua sekä se tieto/taito joka meillä jo on vuosikymmeniltä kokemuspohjaisena vietäväksi maailmalle.
   
 22. Turkki sai luvan Vierailija

  Turkkilaiset poliisit saavat lupa hakemaan hyvin Saudi-konsulaatissa - raporttejaGurel
  LÄHI-ITÄ
  15:24 24.10.2018(päivitetty 15:49 24.10.2018)

  Saudi-viranomaiset ovat myöntäneet Turkin poliisille luvan tarkastaa maakunnan yleisen konsulaatin asuinpaikan puutarhassa Istanbulissa osana tutkinta opposition toimittajan Jamal Khashoggiin murhasta, NTV raportoi keskiviikkona vedoten tutkintolähteeseen. Aiemmin turkkilaiset tiedotusvälineet ilmoittivat, että Saudi-pääkonsulaatti oli kieltänyt turkkilaisen poliisin tarkastamasta kaivon etsittäessä diplomaattikuntaa ja konsulaatin asuinpaikkaa.

  LUE LISÄÄ: Trump: Khashoggi Probe, alustava tarina "Yksi huonoimmista katastrofeista historiassa"

  Torstaina Turkin isänmaallinen puolue (VATAN) -johtaja Dogu Perincek kertoi Sputnikille, että hän totesi turvallisuusrähteistä, että murhattu toimittaja oli löydetty hyvin Istanbulin saudi-konsulaatin asuinpaikassa.

  Khashoggi, joka tunnettiin arvostelustasa Saudi-politiikasta, oli työskennellyt Washington Postin kolumnistina.
  Toimittaja nähtiin viimein Saudi-Arabiaan saapuessaan Istanbulissa 2. lokakuuta. Saudi-Arabia myönsi perjantaina valtion televisiosta, että toimittaja oli tapettu konsulaatin sisällä.
  Riyadh on pidättänyt 18 ihmistä osallistumisestaan tapahtumaan, kun taas vähintään viisi saudi virkamiestä on hylätty, koska Khashoggi-tapaus oli vauhdissa.
   
 23. Erdoganin apuri sanoo Saudi-kruununprinssi, joka on vastuussa Khashoggiin kuolemasta
  © AP Photo / Alastair Grant
  LÄHI-ITÄ
  21:01 24.10.2018
  ANKARA (Sputnik) - Saudi-kruununprinssi Mohammed bin Salman Al Saud on vastuussa Saudi-toimittajan Jamal Khashoggiin kuolemasta Istanbulin saudi-konsulaatissa, Turkin presidenttieuvonantaja Ilnur Cevik sanoi keskiviikkona.

  "Saudi-Arabiassa on monia epäjohdonmukaisuuksia, ja se ei ole, vaikka lapsi ei luota niihin. Tämä on ilmeinen häpeä, joka koskettaa myös kruununprinssiä [Mohammed bin Salmania]. hänen lähimpään piiriinsä, toiset eivät olisi toiminut ilman heidän lupaa ... Siksi, vaikka Yhdysvaltain presidentti Donald Trump säästää kruununprinssiä, hän pysyy silmissä koko maailmassa ihmisenä, jolla kädet päällystetään Khashoggiin verellä " Erdoganin avustaja Ilnur Cevik kertoi Yeni Birlik -lehdestä.

  LUE LISÄÄ: US taistelee suhteiden molemmin puolin Saudi-Turkki rivalries - professori
  Turkin presidentti ei paljasta "Naked Truth" Tietoja Khashoggi Deathista
  Khashoggi, joka tunnettiin arvostelustaan saudi-politiikasta, työskenteli Washington Postin kolumnistina. Viimein nähtiin journalisti, joka saapui Saudi-konsulaatille Istanbulissa 2. lokakuuta. Kahden viikon epäämisen jälkeen Saudi-Arabia myönsi perjantaina, että toimittaja oli surmattu konsulaatin sisällä. Riyadin mukaan 18 ihmistä on pidätetty osallistumisestaan tapahtumaan. Turkki tekee erillisen tutkimuksen toimittajan kuolemasta.
   
 24. Talebanit valtaavat Vierailija

  Tukikohtia vaikka Nato+ Suomi ovat vastassa.

  Taleban-sotilaat ottavat sotilastukikohdan Afganistanin keskustaan - raportit
  18:47 04.11.2018
  MOSKOVA (Sputnik) - Talebanin mielenosoittajien * radikaali liike on vanginut Afganistanin kansallisen armeijan (ANA) ja poliisivoimien perusta Afganistanin Keski-Uruzganin maakunnassa, Pajhwok-uutistoimisto ilmoitti sunnuntaina.

  Pajhwokin mukaan paikallinen virkamies mainitsee 25 sotilasta ja poliiseja, jotka sijaitsivat Terinkotin kaupungin tukikohdassa. Ei ole tietoja hyökkäyksen kohteena olevien tai loukkaantuneiden turvahenkilöiden määrästä. LUE LISÄÄ: Afganistan jakautuu enemmän kuin koskaan 17 vuoden sodan jälkeen

  Taleban takavarikoi myös aseita ja ajoneuvoja sotilastukikohdasta. Uruzganin maakuntaneuvosto vahvisti tapauksen, mutta ei antanut mitään tietoja asiasta.
  Afganistan on jo kauan kärsinyt epävakaista poliittisista, sosiaalisista ja turvallisuuskysymyksistä Daeshin terroristiryhmän ja Talebanin toiminnan vuoksi. Afganistanin puolustusvoimat ja turvallisuusjoukot tekevät parhaillaan yhteisiä hyökkäysoperaatioita terrorismin torjumiseksi kaikkialla maassa.
   
 25. Ukraina haaveilee Vierailija

  Krimassa arvosteltiin uutta suunnitelmaa tasavallan paluusta Ukrainaan
  Reagointi Ukrainan tapahtumiin. Marraskuu 2018 (17)
  20:29 04.11.2018
  SIMFEROPOL, 4. marraskuuta - RIA News.
  Uusi suunnitelma rikollisuuden palauttamiseksi Ukrainaan määräytyy halusta varastaa ja hyötyä muiden kustannuksella. Krimin miehet ovat valinneet ja eivät koskaan joudu vetäytymään siitä, kertoi Krimin hallituksen varapääministeri Dmitry Polonsky.

  Sovfede kommentoi suunnitelman "Krimea" paluusta Ukrainaan


  Entisen syyttäjän Svyatoslav Piskun entinen varapääministeri TV-kanavalla NewsOne sanoi, että 3-4 vuoden aikana Crimean asukkaat haluavat palata Ukrainaan ja huomauttavat, että tällaisten tapahtumien kehittämiseksi Ukraina tarvitsee korkeita taloudellisia indikaattoreita. Samaan aikaan hän sanoi lähitulevaisuudessa Ukrainan niemimaalla ei. Piskun ehdotti myös, että Kiova menisi kansainväliseen tuomioistuimeen korvauksen saamiseksi Moskovasta "vahingoista".
  "Nykyään Ukrainan" hallitsijat "ajattelevat vain, mitä muuta varastaa tai hyötyä. Samaan aikaan kukaan ei ajattele ihmisistä eikä heidän todellisista toiveistaan ja tarpeistaan, isänmaallisuus, heidän valintansa, Crimeans ei ole korvausta korvaavaa asiaa, vaan vaatii paluuta, olemme valinneet ja hylkäämään sen, kotimaa ei ole myytävänä eikä ostettu, ja kotimaamme on Venäjä ", sanoi RIA Uutiset Polonsky

  Kiovassa kehotti täydellistä Crimean saartoa

  Hänen mukaansa "Krimin niemen Ukrainan liittämisen aikaan kukaan ei kehittynyt, ei investoinut siihen rahaa tai sielua". "Sen tähden bilbilit, jotka Ukrainan puolelta itsessään ovat, ovat vain summoja, joita se joutuu krimien asukkaille taantuman ja kadehtimisen aikana, ei päinvastoin", sanoi Polonsky.

  Varapääministeri korosti, että nyt Crimea kehittyy ennennäkemättömällä tahdilla, ja ensimmäistä kertaa monien vuosien ajan krimealaiset ovat turvassa ja luottavaisina kotimaahansa kotimaassaan.
  Valtion osasto vaati pakotteiden määräämistä Crimean matkustamiseen
  Krimasta tuli Venäjän alue maaliskuussa 2014 järjestetyn kansanäänestyksen jälkeen, jossa 96,77 prosenttia Crimean tasavallan äänestäjistä ja 95,6 prosenttia Sevastopolin asukkaista kannattivat Venäjän federaation liittymistä. Krimin viranomaiset järjestivät kansanäänestyksen Ukrainan vallankaappauksen jälkeen helmikuussa 2014. Ukraina pitää Crimea edelleen, mutta tilapäisesti miehitettyä aluetta. Venäjän federaation johto on toistuvasti todennut, että Crimean asukkaat demokraattisesti noudattavat kansainvälistä oikeutta ja YK: n peruskirjaa täysimääräisesti noudattaen uudelleen yhdistämistä Venäjän kanssa. Venäjän presidentin Vladimir Putinin mukaan Crimea koskeva kysymys on "täysin suljettu".
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti