Hae Anna.fi-sivustolta

Alkoholi Dubaissa

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Ari, 21.07.2005.

 1. Ari Vierailija

  Hei! Osaako joku kertoa miten on alkoholikultuurin laita Dubaissa? Onko kaupungilla/rannoilla minkäänlaisia baareja, joissa voi nauttia oluen janoon, vai anniskellaanko vain oman hotellin ravintolassa?
   
 2. tiina Vierailija

  alkoholia saa vain hotellien ravintoloista/baareista.
   
 3. niin Vierailija

  Siis hotellien baareista ja yökerhoista saa ja alkoholi on KALLISTA. Kalliimpaa kuni Suomessa. Dubaihin saa tuoda jonkun verran alkoholia, tarkista määrä esim. aurinkomatkojen lomaoppaasta.
   
 4. Alkoholi Vierailija

  Saa myös rantaklubeilta siis mihin bussi vie hotellilta rannalle,mutta kallista on .Muistaakseni 2litraa saa viedä mennessään.
   
 5. J_P Vierailija

  Ilmeisesti Dubaissa on joku SAS:n viinakauppa, mihin ei tarvitse viinakorttia, mutta jos meinaat baareja, niin niitä löytyy kyllä. Suosittelen ehdottomasti vierailemaan Planet Hollywoodin kattoterassille, jossa juomat kohtuu hintaisia (breezer 4€jne) ja todella mukava ilta-/yöaikaan.
   
 6. matkaaja Vierailija

  Royal Plazassa on engl.tyyppinen pubi.Siellä on myös aika hyvä ruoka ja ruoan kanssa saa olutta toisen tuopin edullisesti.
   
 7. Dubai Vierailija

  Kenen loma on dokailua, ei kyllä kannata mennä Dubaihin. Dubaissa oli ihanaa kaiken muun lisäksi juuri se, ettei tarvinnut katsella örveltäjiä! Muistaakseni juopuneena esiintyminen on siellä suorastaan laitonta.
   
 8. Johanna_dxb Vierailija

  Kannattaa ostaa Dubain kentalta saapuessa ne nelja pulloa mitka saa ostaa, hinnat hyvin edullisia vs. esimerkiksi Hki-Vantaa. Isojen hotellin baareissa ja yokerhoissa saa alkoholia, lisaksi esim Hard Rock Cafe. Suomalaisten mieleen varmaan ovat loistavat ""all you can eat & drink"" buffat, hinta alkaen 20 euroa sisaltaa siis hyvat safkat seka viinit, oluet, ja teravat vaikkapa GT. Esimerkiksi lentokentan lahella Meridien hotellissa on ko. buffa joka ilta. Kandee tehda poytavaraus. Lisaksi naiset saavat joka ilta jossain ilmaisia drinkkeja / ilmaisen illan, esim. Boudoirssa (Dubai Marine) shampanjaa tiistaisin all night long...

  Loma Dubaissa ei valttamatta ole nenanvalkaisua!
   
 9. Yömyssy Vierailija

  Olen varannut matkan Sharjahiin, ja olen täysin samaa mieltä, että on helpotus, että örveltäjiä ei ole siellä tiedossa.

  Silti kysymys aiheeseen liittyen. Sharjahissa on tiettävästi alkoholin hallussapitäminenkin kiellettyä. Tietääkö kukaan, onko tämä syytä ottaa niin vakavasti, että ei pidä viedä mukanaan yömyssy-konjakkipulloakaan?
   
 10. yömyssy Vierailija

  olen asunut sarjahissa muutaman kuukauden menneisyydessä.alkoholia voi juoda mutta vain suljetuissa sisätiloissa ja paikallisten kotona, ei esim. altaalla yms.
  kukaan ei pidätä sinua matkalla lentokentältä hotelliin koska mukanasi on pullo tai olutkeissi, mutta esim. parvekkeella emme uskaltaneet nautiskella alkoholia. näin ollen esim. rannalle ei voi ottaa olutta janojuomaksi.
  nenänvalkaisulomaksi sarjah on oiva valinta, mutta ilman alkoholia ei toki tarvitse kärvistellä, kunhan hankkii juomat etukäteen. hauskaa reissua ! ja dubain baareihin ei ole pitkä matka !
   
 11. J.H Vierailija

  Siis lentokentältä voi ostaa viinat jo mennessä? Onko tämä mahdollista käytännössä ja onkohan tämä raja jonka saa sinne viedä se 2litraa+6 olutta?
   
 12. HoHHoH Vierailija

  Pöyristyttävää lukea moisia kysymyksiä/vastauksia. Joku ala-aivoinen on varannut MATKAN Dubainiin ja PÄÄasiallinen mielenkiinto on VIINA. Onko tuo ihminen menossa lomalle? (no ei todellakaan, sehän on alkoholisti ja alkoholisti ei osaa lomailla) eli ensisijaisesti juomaan - islamilaiseen maahan. Hei haloo, halkoo päähän, kamoon. Kannattaa varata matka Tallink ruostepurkkeihin, vetää pää täyteen jo Länsisatamassa, laivalla lisää lomatunnelmaa, niin aamulla Tallinnassa voi huoletta kuvitella olevansa vaikkapa Dubainissa. Ja menee täydestä. Ainakin itselle. Ja jos vielä aivot toimii ja haluaa matkalle, niin Kanarialle ryyppäämään kaltaisiensa seuraan.
   
 13. Epe Vierailija

  Ikävää, että vieläkin löytyy näitä juntteja, joille kysymys alkoholista on täysin on/off -juttu. Eivät ymmärrä, että sivistysmaissa sivistyneiden ihmisten niin juhla- kuin arkiateriointiin kuuluvat hyvän ruuan lisäksi myös hyvät juomat. Ja sellaisiin ei lasketa Valion Ykkösmaitoa.

  Näille raukoille jopa alkoholista keskusteleminen tuo mieleen Läyliäisten Seuraintalon ulkohuussin takaisen horsmapöheikön: siellä ne Reino, Aatos ja kumppanit vetävät verkkarin lämpöistä kossua palstan niuhojen puistellessa tanssilavan vierustalla nutturaansa. Vai onko asia niin, että TEILLÄ se alkoholiongelma onkin?

  Moisella sivistystasolla varustettujen on vaikea uskoa matkailusta mitään tietävänkään. Paitsi korkeintaan Suviseurat-matkailusta...
   
 14. sissi Vierailija

  Täysin samaa mieltä edellisen kanssa! Alkoholia voi juoda myös pieniä määriä ja kyllä ruoan kanssa!
   
 15. nina Vierailija

  Aivan, emme mekään mene ulkomaille alkoholin takia, hyvänen aika, mutta meistä myös on mukava nauttia hyvästä juomasta ruoan kera, samoin ottaa vaikkapa yömyssy tai joku kylmä drinkki aurinkoa ottaessa. Ei kai kukaan aikuinen ihminen voi ajatella asioita noin mustavalkoisesti? Siis että olet alkoholisti jonka ei kannata matkailla, jos sinua kiinnostaa että saako kohdemaassa juoda alkoholia vai ei?

  Itse haluan tietää esim. tästä asiasta jo siksi, että haluan kunnioittaa kohdemaan kulttuuria ja käyttäytyä hyvien tapojen mukaisesti.
   
 16. enni Vierailija

  Joo, vähän samaa mieltä olen, väärä paikka jos pämpätä haluaa. Itse tykkäsin paikasta koska siellä ei örveltäjiä näkynyt muuta kuin jokunen hotlan parvekkeella..
   
 17. AA Vierailija

  Epe: Sinun määrittelysi mukaan Arabiemiraatit eivät ole sivistysmaa. Sharjahissa ei juoda alkoholipitoisia juomia missään julkisesti, ei ruuan kanssa eikä ilman, ei arkena eikä juhlapäivinä. Sivistyneestä juomakulttuurista puhuminen on turhaa, jos kysymyksessä on maa, jossa ei ole koko juomakulttuuria. Kyllä sivistynyt ihminen voi pärjätä yhden lomareissun ilmankin alkoholia, varsinkin jos se on maan tapa. Ja jos alkoholi on niin tärkeä asia, että siitä pitää ihan netissä kysellä, niin voisin kuvitella, että matkakohteen valinta ei ole ihan 100-prosenttisesti onnistunut.
   
 18. Promiseman Vierailija

  Hyvin te vedätte...ei voi kun nauraa! Kukin kurlaa tyylillään.
   
 19. voe heleveta Vierailija

  Se on kumma taikasana tuo alkoholi............... aivan sama mistä alunperin on kysymys niin pelkän sanan esiintyminen viestissä ja 100% varmuudella joku älynvalo heittää siihen että "jos et ilman viinaa viikkoa kestä niin pysy kotona"....
  Seuraavan kerran jos joku kysyy matkakohteen jogurteista niin muistakaa nyt kanssasisaret ja -veljet huomauttaa että jos ilman laktoosia ei pysty elämään niin joutaa kuolla !!!!!
  Mulla rupeaa oleen semmonen pito että näillä jotka ei kestä keskustelua alkoholista ja sen käytöstä on kyseisen aineen kanssa jonkinsorttinen ongelma.....
   
 20. sanaton :DDDDDDD Vierailija

  Siis oletko sä vähän idiootti, suorastaan pyöristyttää lukea moista kommenttia. Kävikö esimerkiksi mielessä, että joku saattaa haluta oluen esim ruuan kanssa tai muuten vaan virvoitusjuomana

  siis herää nyt vittu oikeesti todellisuutee :D:D:D:D
   
 21. Vaikka Dubai on Persianlahden yksi sallivimmista kohteista alkoholin suhteen ja yöelämää löytyy enemmän kuin yleensä muissa seudun maissa, ovat juominen ja bilettäminen rajattuja hotellien sisätiloihin pois näkyvistä. Julkisella paikalla ei sovi esiintyä humaltuneena tai nauttia alkoholia. Alkoholin myynti ja käyttö on rajoitettua Dubaissa. Baareja ei näy katukuvassa, vaan ne ovat sisällä hotelleissa. Hotellin baarit ovat yleensä avoimia myös niille jotka eivät majaile kyseisessä hotellissa. Kello 17-19 on alkoholin myynti ja nauttiminen kiellettyä, ja baarit noudattavat tätä sääntöä tiukasti. Kannattaa uskoa henkilökuntaa joka pyytää joitakin minuutteja ennen kello 17:aa asiakkaita juomaan lasinsa tyhjäksi. Dubain poliisi tekee satunnaistarkastuksia hotellien baareihin, ja alkoholin nauttimisesta kiellettynä aikana on kovat seuraukset sekä asiakkaalle että baarille! Yökerhot ja diskot ovat pääsääntöisesti hotellien yhteydessä alkoholilainsäädännöstä johtuen. Lehdet Timeout Dubai ja What's On kertovat paikoista tarkemmin ja aukioloista. Monessa paikassa järjestetään Ladies Night, jolloin naiset voivat saada esimerkiksi shampanjaa ilmaiseksi koko illan tai ilmaisia drinkkejä. Kehoitan Dubaihin matkustavaa tutustumaan seuraavaan linkkiin, josta löytyy kaikki tarvittava ko. kohteesta http://wikitravel.org/fi/Dubai
   
 22. syksyllä johonkin? Vierailija

   
 23. syksyllä johonkin? Vierailija

   
 24. Juanna Vierailija

  Missähän sinäkin ja erityisesti minkälaisessa seurassa olet aikaisemmin viettänyt lomasi? En ole koskaan omilla ulkomaan reissuillani havinnut örveltäjiä.
   
 25. Annabelle64 Vierailija

  Tuttavat kävivät ja kertoi että jano loppui lyhyeen kun olut tuoppi maksoi 16€. Omia juomia sai viedä mukana jonkin verran. Humalassa ei saa olla julkisilla paikoilla ja siitä joutuu putkaan. Baareja on aika vähän. Mutta niitä kyllä on. Yökerhoja löytyy kyllä. Hotellien mainoksissa kerrotaan, saako siellä alkoholia. Paikallisten naisten pöytään ei ole asiaa. Se koetaan loukkauksena.
  Känniörveltäjiä siellä ei ole. Onneksi!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti