Hae Anna.fi-sivustolta

alkoholin tuonti

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Jarkko P., 27.11.2012.

 1. Jarkko P. Vierailija

  Terve!

  Minulle on kehuttu hirveästi Old Monk rommia ystävieni toimesta, mutta kuinkahan paljon alkoholia saa tuoda suomeen? Jos vaikka innostun siitä ;) tullin sivut hirveän sekavat
   
 2. Hadermann Mõisnik, Karjakasvataja

  liittynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  0
  EU:sta saa tuoda puolen vuoden tarpeisiin. Miten sulla nena punottaa?
   
 3. Jarkko P. Vierailija

  Intiasta hyvä herra, intiasta. Ei ole viime tarkistuksella ollut EU-maa.
   
 4. Hadermann Mõisnik, Karjakasvataja

  liittynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos valilasku ennen Suomea EU maassa niin saattaa helpottaa. Rikokseen en yllyta.
   
 5. mn64 Vierailija


  No nyt ei sitä välilaskua ole EU:n
  alueella vaan suora lento Intiasta
   
 6. Jarkko P. Vierailija


  Jepsis. Kyllä se taitaa olla sitten vaan niin että 1 litran saa tuoda. Laitan toisen pullon muijan laukkuun ja tuon ihan vittuillakseen sen 16 litraa olutta.
   
 7. RaimoL Vierailija


  Voit kyllä kantaa itsekin ne molemmat pullot kunhan menette yhdessä tarkastukseen, jos huono tuuri käy. Tullin sivuilla sanotaan "Tuontioikeus on henkilökohtainen eli esimerkiksi avioparin tuomisia ei voi yhdistää tai jakaa." mutta jos menette yhdessä tarkastukseen ja pystytte osoittamaan että toinen litra kuuluu sinulle ja toinen vaimolle niin kaiken pitäisi olla OK. Tämä varmaan johtaa myös siihen että yhtä kahden litran pulloa ei voi tuoda, eikä parisänkyäkään kannattane yrittää jos tuliaisten maärä menee yli 430€.

  Kyllähän sitä sanotaan että kiusaa se on pienikin kiusa. Harkitsisin kuitenkin tuota oluen tuontia, ei se Kingfisher niin hyvää ole vaikka ihan kelvollista olutta onkin. Jos kuitenkin ihastut siihen niin voit laittaa toiset 16 litraa vaimon kannettavaksi. Kannattaa kuitenkin huomioida että ylipainomaksut nostavat oluen hintaa melkoisesti.
   
 8. ravali Vierailija

  Kyllähän sitä sanotaan että kiusaa se on pienikin kiusa. Harkitsisin kuitenkin tuota oluen tuontia, ei se Kingfisher niin hyvää ole vaikka ihan kelvollista olutta onkin. Jos kuitenkin ihastut siihen niin voit laittaa toiset 16 litraa vaimon kannettavaksi. Kannattaa kuitenkin huomioida että ylipainomaksut nostavat oluen hintaa melkoisesti.[/QUOTE]

  Ystäväni vanha viisaus: Maailmalta ei kannata "vettä" kantaa...
   
 9. Pöh Vierailija

  Ihmettelen, että miksi JOKA maasta pitäis olla viinaa rahtaamassa Suomeen. Ihme juoppoa porukkaa. Intiassa ei ole viinaa myytävänäkään joka paikassa (paitsi niissä turistihelveteissä), ei siis ole mitenkään luontaista sille maalle se viinan läträäminen.
  Me vaaditaan, että täällä pitää olla maassa maan tavalla, niin sama koskee meitä muualla.
   
 10. Shameema Vierailija

  No, no 'Pöh'! Ei nyt kannata ruveta paavillesemmaksi kuin paavi itse. Jos oikein tarkkoja ollaan, niin Intiasta EI löydy sellaista paikkaa mistä ei viinaa saisi, jos sitä oikeasti tavitsee/haluaa. Koskee myös 'kuivia' osavaltioita. Tuskin myöskään löydät sellaista kyläpahasta, missä ei olisi sitä 'kaikkien tietämää juoppoa' tai kahta. Ei ole turistihelvetistä tietoakaan niissä kylissä, joissa miesväki valmistaa silmät kiiluen omia karmean hajuisia, ja varmaankin vielä karmeamman makuisia kotipolttoisiaan saadakseen päänsä sekaisin!

  Äkkinäisen turistin silmään voi ulospäin näyttää, että viinan läträäminen ei olisi 'luontaista', mutta kun asut maassa, ja seurailet ihmisten käytöstä tarkemmin, niin silmä paljastaa aivan jotain muuta. Alkoholiliikkeet eivät tosin näy katukuvassa samoin kuin meillä Alkot, mutta harjaantuneempi silmä kyllä pystyy bongaamaan 'myyntipisteet'. Ne ovat yleensä luukkuja seinässä tai vaatimattomia myyntitiskejä. Sen sijaan niiden läheisyydessä roikkuu usein pahasti alkoholisoituneita, epäsiistejä tyyppejä. Näiden välistä puikkelehtii perheenisää ja nuortamiestä tekemään ostoksiaan posket punoittaen. Pullot kääräistään ruskeaan paperiin tai laitetaan läpinäkymättömään muovikassiin (joka asiakkaalla on yleensä itsellään mukanaan), ja sitten kaasutetaan kiiresti pois paikalta.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti