Hae Anna.fi-sivustolta

Alkoholinkalorit

Viestiketju osiossa 'Kilot kuriin' , käynnistäjänä Johan32, 23.02.2012.

 1. Johan32 Vierailija

  Olutta tulee lipitettyä ja en tiennytkään kuinka paljon energiaa siitä saa... Löysin netistä simppelin laskurin joka kertoo kalorimäärät.

  Alkoholilaskuri - Laskurini.fi

  Ihmekös kun makkarat lisääntyy...
   
 2. jokainen tietää Vierailija

  ainahan se on ollut päivänselvää, että kalja lihottaa jos mikä, ainakin suurimpaa osaa sen kittaajista. mitä siinä nyt on niin ihmeellistä, että nyt asia piti ottaa esille. myös lisää ruokahalua ja silloinhan homma on selvä, paksua makkaraa kertyy ainakin vatsan ympärille, ja terveys on uhattuna.
   
 3. Eivätpä tunnu tietävän, siitä päätellen, kuinka usein netin laihdutuskeskusteluissa kysytään alkoholin lihottavuudesta.

  Virallisen ravitsemussuosituksen mukaan alkoholista pitäisi tulla korkeintaan 5 % energiasta. Tämä tarkoittaa 1500 kcal päivässä syövälle, että alkoholista saisi päivässä tulla enintään 75 kcal. Tämä määrä tulee jo vajaasta viinilasillisesta ja puolikkaasta keskiolut- tai siideripullollisesta.

  Toisaalta useimmat eivät juo niin paljon, että sillä olisi vaikutusta painoon. Jos viikossa menee jatkuvasti yli 15 alkoholiannosta, paino ei ole enää ainoa ongelma.
   
 4. juu Vierailija

  eihän se kalja lihota, sehän se ruohalun tuo jos mikä, (siis kalja ei itsessään lihota ainakaan paljon, kuten ei mielialalääkketkään, vaan ne tuo ruokahalun) turha puolustella ollenkaan. muuten makeat alkoholijuomat lihottavat, joka nyt pitäisi olla päivänselvää. myös väkevissä viinoissa on todella paljon sokeria.
   
 5. päinvastoin Vierailija

  Baariviikonloppujen jälkeen paino putoaa aina. En oikein tiedä mihin lihominen perustuu. Päivittäinen runsas käyttö?
   
 6. noo-- Vierailija

  Nuorena pitkät valvomiset kuluttavat energiaa, ja paino yleensä tippuu vaikka ottaisikin alkoa. Se on kyllä huomattu. Olisikohan se niin, että alkoholi lihottaa keski-ikäisiä/vanhempia ihmisiä, jotka käyttävät alkoa säännöllisesti, vaikkapa kotioloissa.
   
 7. vierailija5555 Vierailija

  Onhan siinä paljon kaloreita aina mukana. Erityisesti oluessa on todella paljon verrattuna esimerkiksi viiniin. Turha oluen lipittäminen kannattaakin jättää pois. Alkoholilaskuri laskee helposti alkoholin määrän veressä ja minkä verran kaloreita mukana on tullut.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti