Hae Anna.fi-sivustolta

Allegro Playa Dorada

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä Nasu, 16.12.2004.

 1. Nasu Vierailija

  Tervehdys!

  Olemme lähdössä häämatkalle Dominikaaniseen tasavaltaan 30.12.04, hotelli on Occidental Allegro Playa Dorada.
  Täältä olemmekin saaneet hyvää tietoa kyseisestä paikasta, mutta vielä on jotain epäselvää.
  Eli, luin jostain että kyseisen hotellin ravintoloissa ei saa käydä kuin 1 krt/vk (buffet tietysti käytettävissä koko ajan.) Onko todellakin näin? Entä onko muiden hotellien palvelut käytettävissä? Lähinnä nyt ajattelin Grand Flamencoa.
  Tuolla Debbien sivustolla monet voivottelivat huoneiden kuntoa. Millaisiin huoneisiin teidät on majoitettu?

  Kaikki muutkin kokemukset ovat tervetulleita!!

  Kiitokset jo vastaajille!
   
 2. maija Vierailija

  ala carte ravintolat on mahdollisuus käyttää vain kerran loman aikana, mutta buffee illalliset tietysti joka päivä ja syödä saa vaikka koko tarjoilun ajan. toisiin hotelleihin et pääse hyvä jos visiitille. ruokaa tai juomaa heruu vain omasta hotellista tai läheisen ostoskeskuksen palveluista.
   
 3. Malla Vierailija

  Useimmissa hotelleissa on rajoitettu ala carte -ravintoloiden käyttöä, joissakin 1 varaus/ravintola/vko, joissakin useimmin. Ala carte -ravintoloiden määrä vaihtelee myös, yleensä niitä on 2-4/hotelli.
  Huoneiden tasosta sen verran, että 3 tähden hotellin huoneet ovat vaatimattomampia kuin vastaava taso esim. Aasiassa. Siistejä ja tilavia huoneet toki yleensä ovat, hieman kuluneita ja varustus voi olla niukahko.
   
 4. kk Vierailija

  Hei!

  Vielä sellaista lisätietoa, että respasta saa noita kuponkeja erikoisravintoloihin kun vain pyytää (ainakin jotkut kertoivat saaneensa kun loppuivat). Itse emme tuota mahdollisuutta käyttäneet, koska buffeteissa mielestämme oli parempi ruoka. Meillä taisi jopa jäädä pari lippua käyttämättä.

  Hyvää häämatkaa!
   
 5. JH Vierailija

  Hei,

  Olemme lähdössä kihlaismatkalle helmikuussa samaiseen hotelliin ja ainakin minulle tuli yllätyksenä tieto, että hotellin ravintoloissa (pl. buffet) saisi käydä ainoastaan 1 krt/viikko. Tarkoitatteko todellakin, että vain kerran viikossa saa käydä jossakin muussa ravintolassa kuin buffetissa? Hotellin omien nettisivujen mukaan ko. hotellissa on useita ravintoloita (italialaista/meksikolaista ruokaa) tarjolla, ikävää jos näitä ei voi vapaasti käyttää...

   
 6. kk Vierailija

  Hei!

  Playa Dorada- hotellissa (Occ. Allegro) on erikoisravintoloita seuraavasti:
  - Italialainen
  - Meksikolainen
  - Pihvipaikka (Grill)

  Näihin saat kirjautuessasi hotelliin yhden lipun/ravintola/vko eli vkon matkalla 3 lappua ja kahden vkon keikalle 6 lippua. Respasta näitä saa mahdollisesti pyytämällä lisää ainakin viime keväänä.

  Lisäksi ko. paikassa on ns. ""rauhallisella altaalla"" ruokapaikka, jossa on tarjolla mm. nakkeja, ranskiksia, hampurilaisia, pekonia yms. (itsepalveluperiaatteella eli hampparit yms. kootaan itse). ja avoinna valoisaan aikaan.

  Buffetista mainittakoon vielä, että joka päivä illallisella on oma teema mm . italialainen, espanjalainen, ranskalainen, gala-illallinen jne. Mielestäni tuo buffet oli erinomainen, vaikkakin siihen kahden vkon reissulla ehtii jo hieman kyllästyäkin. Hedelmiä on varmaan useita kymmeniä eri lajeja myös hieman eksoottisempiakin, myös jälkiruokapöytä on ihan mainitsemisen arvoinen.

  Buffetissa henkilökuntaa on todella paljon ja palvelu pelaa liiankin hyvin, jos lähdet esimerkiksi hakemaan juomia niin puolillaan oleva ruokalautanen on saatettu korjata jo sillä välin talteen eli ei muuta kuin uudestaan hakemaan. Buffetissa on myös kokkeja, jotka valmistavat esim. pastakastikeet pyynöstäsi ja maun mukaan.

  Buffetin juomapuolesta sen verran että olutta saa tilaamalla ja viinejä (punaista ja valkoista) saa hanoista. Näiden viinien varaan ei kannata paljon laskea, ei hääppöistä ja lisäksi usein viileää kuten olut.

  Juomia saa noista kaikista baareista all inclusive- hengessä eli lompakkoa ei tarvi availla. Tippi tietysti suotavaa, niin palvelu pelaa eli suosikkidrinkkisi saattaa olla jopa valmiina/tekeillä kun kävelet kohti baaria.

  Lisäksi ns. ohjelma-altaalla :)ssa) on allasbaari sekä rannalle johtavan portin vieressä maksuton ""kioski""

  Joten ei kannata olla huolissaan, ei pääse nälkä eikä jano yllättämään, ehkä runsauden pulaa pikemminkin. Pizzan ystävänä todettakoon, että ainakaan Occ. All. Playa Doradassa eivät osaa kovin kaksisia pizzoja tehdä, mutta viereisessä ostarissa on Pizza Hut.

  kk
   
 7. jussi Vierailija

  hola! palasimme tänään . kysyit näistä huoneista. eli nyt tarkkana! olimme myös häämatkalla ja meidän häämatka pilattiin jo heti alussa. varasimme matkan toukokuussa heti myynnin alettua,eli meille olisi kuullut lupausten mukaan kiintiön paras huone. mutta miten kävi siitä tässä. kun mentiin huoneeseen niin huomasin heti että parveke puuttui. no heti takas vastaan ottoon jossa ilmoitin oppaalle tästä, no opas alkoi sitten tovin päästä kyseleen vastaanotto virkailijalta parvekkeellista huonetta joka vain levitteli käsiään. ja sitten opas totesi vaan mulle että sellaista ei ole vapaana. näin jälkeen päin minä tiedän että jotkut suomalaiset ovat jopa tyytyneet tähän vastaukseen. mutta minä kun en kuulu tähän ryhmään sanoin oppaalle että sitten vaihdetaan hotellia. se ei oikein käynyt päinsä. sitten alkoi tulemaan lisää ihmisiä joilla oli sama asia. sitten kaivamisen jälkeen alkoi ilmetä että seuraavana päivänä vapautuisi parvekkeellisia huoneita. vietettyämme ensimmäinen häämatka yömme tässä homeen ja paskan valtaamassa huoneessa. josta vaimoni sai todennäköisesti herkkänä ihmisenä koko loman ajan kestäneen nuhan ja yskän. saimme seuraavana päivänä uuden huoneen ja sovittiin että kello yksi haemme uuden huoneen avaimen vastaan otosta . ja laukut siirretään automaattisesti hotellin puolesta uuteen huoneeseen. mutta . eihän niitä laukkuja niin voi siirtää! sanottiin vastaanotosta. teidän pitää tuoda laukut tänne vastaan ottoon ja sitten ne siirretään sinne. voitteko kuvitella miltä silloin tuntu? lähellä oli ettei dommari poju saanu suomalais nyrkkiä turpaan oikei huolella. sain hillittyä itseni ja lähdimme vaimon kans pois ja sanoimme heti siinä laukun kantajalle asian joka hoiti laukut tyylikkäästi huoneeseen. oppaitten puolesta ei tätä episodia pahoiteltu tai pyydetty anteeksi kertaakaan. kysyttyäni tästä huoneitten jako perusteista. kommentti oli että ""no teidän kohdalla se ei nyt toteutunut"". riitti että lyöttiin muutama taala käteen ja ei edes tarvi pyytää anteeksi sen jälkeen. eli! pitäkää huoli että saatte huoneet rakennuksista 5 ja 6 . nää on erillisiä rakennuksia pää rakennuksesta. jossa melkein kaikki huoneet ovat parvekkeettomia ja huono kuntoisia. mutta sitten kun saatte huoneet tuolta 5 ja 6 rakennuksista lomanne tulee varmaan onnistumaan. kaikki toimii loistavasti . meidän lomalla vaan ilmatkaan ei olleet kovin suotuisat. vettä tuli välillä vuorokaudenkin putkeen ja tosi paljon mutta kyllä välillä paistoikin.
   
 8. Jani Vierailija

  Moro! Olimme myös samalla eli eilen kotiuduttiin! Noista rakennuksista vielä et myös 4 rakennuksessa huoneet ovat parempia ja niissä on parveke ja mikä mukavinta ne oli rauhallisempia ja siellä oli meri näköala. Meille kyllä kävi samaten, kuin teille eli eka yö piti nukkuu tosi paskassa huoneessa mut vaihto onnistu heti seuraavana päivänä ja siitä sai 70 ekee käteen. Olimme muuten kans häämatkalla ja se jäi kismittämään kun, matkanjärjestäjä ja hotelli ei muistanut millään lailla kuinkas teillä?
   
 9. jussi Vierailija

  eipä muuten kun järjestämällä tään luxus sviitin ekaksi yöksi.
   
 10. Riikka Vierailija

  Moikka!

  Meidän 3 vko:n Thaimaan matka peruutettiin ja nyt vaihdoimme sen Dominikaanisen reissuun ja kyseessä 2 vko:n reissu hotelli Allegro Playa Doradassa. Olen nyt lueskellut kansainvälisiä sivuja ko. hotellista ja löytänyt valitettavasti lähinnä negatiivista palautetta. Yksi asia erityisesti ihmetyttää: onko totta, että ko. hotellissa pullotetusta vedestä joutuu maksamaan??? On kummallista, jos olutta saa litkiä ilmaiseksi, mutta vedestä täytyy maksaa...
   
 11. H Vierailija

  Olimme 9-16.12 kyseisessä hotellissa. Huoneessa ei ollut mitään valittamista, olimme rakennuksessa 6 ja ylimmässä kerroksessa parveke golfkentälle päin.
  Juomaveden saimme hotellilta ilmaiseksi joko itse täyttämällä vesipullot buffetin automaatista tai antamalla ½ litran pullon baarissa poikien täytettäväksi. Hyvin toimi!
  Ravintoloista sen verran, että kävimme viikon sisällä kaikki ala cartet läpi. Meksikolainen oli todella iso pettymys, ruoka ei maistunut juuri miltään. Italialainen ja grilli ihan jees. Mitään erikoista ruoka ei ollut, mutta vatsa tuli täyteen.
  Pizzapaikkaa kannattaa kokeilla, saat rakentaa mieleisesi pizzan itse. Iloista lomaa!
   
 12. Pamsku Vierailija

  Mä yritin soittaa aikaisemmin Aurinkomatkoille ja pyytää huonetta rakennuksista 5 tai 6, mutta sieltä vastattiin, että sellaista toivetta ei voida ottaa vastaan. Ainoa toive mikä kirjattiin ylös oli toivomus siitä ettei huone ole ekassa kerroksessa.
  Jos muut rakennukset ovat todella homeisia, minä ainakin saan siitä oireita. Hauskaa matkaa vaan mullekin!
   
 13. Riikka Vierailija

  Piti kysymäni että kun sait vaihdettua matkan Dominikaaniseen, tehtiinkö se ""listahinnoilla"" eli siis maksatteko matkasta juuri sen verran kuin se norm. olisi myös, vai saatteko jotain alennusta, kun jouduitte vaihtamaan kohdetta/matkan pituutta?
   
 14. Riikka again Vierailija

  Sorry, pitkät piuhat... Juu vaihdettiin matka Dominikaaniseen ja se tehtiin listahinnoilla. Eli 3 vkoa Khao Lakissa olisi maksanut 2 hlö:ltä vähän reilut 2600€ ja nyt 2 vkoa Dominikaanisessa (tosin all-inclusive) 2 hlö:ltä 3004€. Tämä oli Aurinkomatkoilta. Mitään ylimääräistä maksua ei mennyt vaihdosta (ei varausmaksuja tai muuta ylimääräistä uudesta varauksesta).
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti