Hae Anna.fi-sivustolta

Aloe Vera Gel

Viestiketju osiossa 'Erityisruokavaliot' , käynnistäjänä Hotrodmama, 03.02.2010.

 1. Hotrodmama Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.02.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi!
  Olen juonut päivittäin kohta 3 kk ajan Foreverliving Productin Aloe Vera Gel juomaa 30 ml päiväannoksella. Olen ehkä ollut virkeämpi, maha ehkä toimii paremmin, mutta nämä kaikki vain ehkä... Nyt mietin kannattaako jatkaa juomista. Eipä tuota tietysti mitään haittaakaan ole ollut, mutta aika tyyristähän tavara on.

  Onko teillä muilla kokemuksia mitä vaikutuksia juomalla on ollut? Antakaa palautetta niin positiivisista kuin negatiivisistakin kokemuksista. Itselläni on aika hakusessa juoman terveysvaikutukset. Esittelyssä, jonne menin kaverin iloksi kerrottiin apua löytyvän "vaivaan kuin vaivaan"...
   
 2. ode58 Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  853
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taisin muutama vuosi sitten erehtyä ostamaan sitä. Mitään muutosta en huomannut missään ja aika pahaakin se oli.
   
 3. äippä66 Uusi jäsen

  liittynyt:
  17.09.2007
  Viestejä:
  3 817
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minäkin ostin aikoinaan pöntön tuollaista ainetta. Luvattiin auttavan vatsavaivoihin, mutta ei siitä ollut mitään hyötyä. Rahat meni hukkaan.
   
 4. Pipsa77 Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.03.2010
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moikka. Olen käyttänyt nyt vajaan vuoden. Ehkä vatsan toimivuus parantui vähän alussa ja olo oli virkeämpi. Vaivana ärtyvän suolen oireyhtymä, joten vatsan toimivuus oli tosi tärkeätä, mutta ehkä mitä pidemmälle on menty niin Aloe Vera- juomasta ei hirveästi ole ollut enää apua.
  Ehkä täytyisi pitää vähän aikaa taukoa ja kokeilla uudestaan..
  Olisiko, että elimistö on jo tottunut ko. aineeseen, enpä tiedä...
  En kuitenkaan aio lopettaa kokonaan, tauko voisi olla paikallaan..
   
 5. qweasdzxc Uusi jäsen

  liittynyt:
  12.05.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä olen juonut aloe juomaa noin kaksi vuotta. Alkuun tuntui ettei siitä ole mitään hyötyä. Mutta olen päässyt eroon ummetuksesta ja järjettömästä karkin(lakritsi ja hedelmäkarkit) syömisestä. Myös iho on puhtaampi kuin ennen. Tämän totesi vakio kosmetologini. Alkuunhan mulle tuli näppyjä naamaan kun aloitin juomisen. Makeaa syön toki edelleen mutta huomattavasti vähemmän. Kyllähän se juoma maksaa...valitettavasti. Mutta silti aijon vaan jatkaa edelleen. Ajattelen näin et voi sitä rahansa turhempaankin laittaa.
   
 6. Perttelius Vierailija

  Tiedättekö että Forever living (FLP) Aloe Vera juomat ovat Turkissa kiellettyjä, koska niissä on niin paljon "myrkkyä" siis Aloiinia! Onneksi on olemassa myös muita Aloe Vera tuotteita, esimerkiksi Saksalaisia.

  Pohjois-Texasin tutkimuslaboratorio tri Ivan E Danhof on verrannut aloiinipitoisuuksia eri valmistajien tuotteissa seuraavin tuloksin:
  Cytopan Aloe Gold .............. 38.000 ppm
  ESI ........................................11.200 ppm
  Forever Living Product ..........63.000 ppm
  Life Plus ................................13.700 ppm
  Morley s natural Products ...... 4.400 ppm
  Pro-Ma ................................... 4.500 ppm
  LR-International ..................... 0,025 ppm (LR Health&Beauty Systems)   
 7. vieras Vierailija

  Minäkin olen kuullut, että Aloe tuotteissa on eroja. Ostan itse vain hyvinvarustetuista luontaistuotekaupoista omani. Englannissa on suositeltu Lily of the Desert merkkiä.

  Pahan makuista Aloe Vera tiiviste on, mutta jos ihminen pystyy juomaan vodka-paukunkin, niin mehun seassa Aloe Vera ei ole yhtään sen pahempaa.

  Pelkkä Aloe Veran juonti ei auta ongelmiin, vaan vaaditaan ruokavalioon muutoksia. Itsäni on kehoitettu välttämään vehnää. En voinut ymmärtää alkuun miksi, ja mietin miten paljosta joudun luopumaan. Nyt huomaan heti vehnän sivuoireet, jos sorrun vehnään. Ravintoterapeutilta saamani ohje oli pysytellä 80% kilttinä ja noudattaa annettuja ruokavalio-ohjeita, ja 20% verran saa rikkoa sääntöjä eli nauttia kiellettyjä aineita, jos on aivan pakko.

  The Aloe Vera Story - Lily of the Desert
   
 8. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 099
  Saadut tykkäykset:
  17
  Kyllä Foreverin Aloe Vera on kaikkein parasta. Ehdottomasti paras on se, joka on maustettu karpalolla ja omenalla. Toinen vuosi menossa tuota karpalo-omenaa. Foreverin allussa ei ole lisäaineita ja aloe pitoisuus on kaikissa kolmessa juomassa yli 90 % (maustamattomassa tietysti eniten.)
   
 9. hämmästelen Vierailija

  että ovat keksineet tuollaisenkin huuhaatuotteen. AloeVeraGeeli..... nimensä
  puolesta olisi joki ulkoisesti käytettävä tuote mutta että sitä juodaan...!!!
  Ihmiset ovat huiputettavia.
   
 10. poisonia Vierailija

  Kukaan ei ihan tarkasti tiedä mitä myrkkyjä noissa luontaistuotteissa on.
  Viljat aiheuttavat monille turvotusta, etenkin vehnä. Kun välttää viljaa/vehnää, ei tarvi juoda ainakaan myrkkyliemiä.
   
 11. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 099
  Saadut tykkäykset:
  17
  Otahan asiasta selvää ennen kuin tuollaisia kirjoitat.

  Suosittelen lukemaan kirjan nimeltään Aloe Vera luonnon aarreaitta sen on kirjoittanut Audun Myskja.
   
 12. niinpä niin niin Vierailija


  Näitä vaihtoehtolääkintään/-hoitoihin liittyviä kirjoja on pilvin pimein. Aika monet ovat täyttä huuhaata. Se että jokin on painettu (tai netissä) ei tarkoita, että se olisi totta. Monet näiden "tutkimuksista" ovat todella lainausmerkeissä eli tieteellistä pohjaa niillä ei välttämättä todellisuudessa ole.
   
 13. tohtori proktori Vierailija


  Usein tuntuu, että valmistajat eivät edes halua tutkia näitä vaihtoehtohoitoja. Jos ne osoittautuvaisit humpuukiksi (erittäin todennäköistä) niin markkinoinnilta putoasi pohja pois. Jos ne taas osoittautuisivat tehokkaiksi , ne voitaisiin luokitella lääkkeiksi ja silloinhan mukaan tulisivat aivan uudet säännökset ja markkinointi olisi taas rajallista. Helpompaa viittailla epämääräisiin "tutkimuksiin" ja luottaa ihmisten hyvään uskoon.
   
 14. Tohtori Proktori Vierailija


  Tuossahan se asian ydin onkin! Ihmeellistä miten monet vatsavaivat katoavat kunnollisella ruokavaliolla. Nykyisin vain on muodikkaampaa ottaa yhdestä purkista sitä ja toisesta tätä.
   
 15. hämmästelen Vierailija


  Samaa mieltä kanssasi. Tuotteita ei ole tutkittu siten kuin lääkkeet tutkitaan eli vaikutukset.
  Mitä mömmöt sisältävät, siitäkään ei ole tietoa.
  Joihinkin uppoaa "ihmeparantamiset", sitä on tuokin tuote varmasti. herkkäuskoisten kustannuksella valmistajat ja myyjät tienaavat suuria rahoja.
  Alan kirjat on huuhaata myös. Uskon kyllä lääkäreiden kirjoittamiin kirjoihin - perustuvat tutkittuun tietoon (tieteelliset tutkimukset).
   
 16. hämmästelen Vierailija


  Laiskan tapa on ehkä napata pilleri purkista ja syödä/juoda sitä mikä ei ole ihmiselle hyväksi.
  Ruokavaliolla ongelmat häviävät.
   
 17. Ulkoelli Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  28.12.2006
  Viestejä:
  2 350
  Saadut tykkäykset:
  2
  Toivottavasti käytät sitä verikokeiden ja lääkärin valvonnan alaisena? Olethan täällä kertonut, että sinulla on kakkostyypin diabetes... Meilläpäin ei tuota juomaa suositella ollenkaan diabeetikoille, tuskin muillekaan.

  Se saa sekä veren sokeritasapainon että elektrolyyttitasapainon heittelehtimään ja sehän on erityisen vaarallista diabeetikoille. Samoin juoman nauttimisesta voi seurata lihasten väsymistä ja sydämen rytmihäiriöitä, koska myöskään veren kaliumtasapaino ei pysy kunnossa. Ainakin nämä asiat pitäisi kontrolloida verikokein, jos tuotetta käyttää!

  Kuten monissa muissakin luonnontuotteissa, piilee tässäkin maksavaurion vaara ja lisäksi on todettu sen nostavan riskiä sairastua paksu- ja peräsuolen syöpään.

  Eli todellakin, jos tätä juomaa nauttii vatsaongelmien vuoksi, niin kannattaisi ehkä ensin tarkistaa ruokavalio ja jättää pois niitä ongelmia yleisesti aiheuttavat tuotteet, esim. moneen kertaan mainitsemasi keinotekoiset makeutusaineet (kaasunmuodostus, laksatiivi jne), valkoinen vehnäjauho, pasta ja riisi (riisikakut) sekä erilaiset kevytrasvat, jotka ovat yleensä täynnä transrasvoja.
   
 18. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 099
  Saadut tykkäykset:
  17
  Mainitsemani kirja on lääkärin kirjoittama.
   
 19. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 099
  Saadut tykkäykset:
  17
  En minä tuota vatsaongelmien vuoksi juo. Tuolla eräs toinen kirjoittaja mainitsi vatsaongelmat. Mainitsemiasi asioita en ole kenenkään kuullut mainitsevan. Tuo kirja, josta mainitsin kannattaisi oikeasti lukaista. Se on lääkärin kirjoittama. Eräs tuttavani sai vähennettyä diabetes lääkitystä tuota juomaa juomalla mm. Aloe vera (Forever) tuotteet muutkin kuin juoma ovat erinomaisia mm. propolis voide.
   
 20. oikeaa tietoa Vierailija


  On Suomessakin monta lääkäriä, jotka kirjoittavat kirjoja, joiden sanomaa ei yleisesti hyväksytä. Esimerkiksi kovimman karppauksen opit tulevat joiltakin lääkäreiltä ja nehän on jo huomattu virheelliseksi tiedoksi. Tosin nopeiden hiilihydraattien vähentäminen ruokavaliosta on vain hyvä asia, mutta kokonaan hiilihydraattien poisjättäminen ei ole järkevää eikä ainakaan kovien rasvojen lisääminen.

  Ei siis pidä sokeasti uskoa johonkin vain, kun se on lääkärin kirjoittama.

  Ulkoellin tiedot ovat todella oikeita, niitä kannattaisi kuunnella.
   
 21. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 099
  Saadut tykkäykset:
  17
  En usko, että sulla on mitään tietoa Foreverin tuotteista.
   
 22. oikeaa tietoa Vierailija


  Uskostahan tässä juuri on kysymys, ei tiedosta. Minä perustan näkemykseni tietoon eli luin kyllä noista tuotteista, mutta se vain vahvisti näkemystäni huuhaasta. Sorry, kaikki eivät ole yhtä hyväuskoisia.
   
 23. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 099
  Saadut tykkäykset:
  17
  Kannattaa ihan oikeasti lukea tuo mainitsemani kirja. Se on lääkärin kirjoittama ja siinä kerrotaan käyttäjäkokemuksistakin.
   
 24. Uuno Niskalaukaus Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.01.2011
  Viestejä:
  620
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tunnen useita lääkäreitä. Oletko siis sitä mieltä, että jos pyydän jotakuta heistä kirjoittamaan artikkelin (vai pitääkö olla ihan kokonainen kirja?) jostain satunnaisesta aiheesta, niin tekstistä tulee totta koska se on lääkärin kirjoittama?

  Pelle Reinikainenkin on muuten lääkäri, mutta olen melko varma että siitä huolimatta hänen kirjoitukset 6000 vuotta vanhasta maailmankaikkeudesta ovat täynnä sitä itseään.
   
 25. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 099
  Saadut tykkäykset:
  17
  Hyvin harvat lääkärit tietävät juurikaan Aloe Verasta, joten ei kannata. Mutta tuon mainitsemani kirjan lukeminen kannattaa. Itse olen lukenut. Seuraavaksi luen kirjan arginiinista eli sellainenkin odottaa lukemistaan yöpöydällä.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti