Hae Anna.fi-sivustolta

Aloe Vera Gel

Viestiketju osiossa 'Erityisruokavaliot' , käynnistäjänä Hotrodmama, 03.02.2010.

 1. oikeaa tietoa Vierailija


  Käyttäjäkokemuksethan vasta faktaa onkin. Sen tietävät kaikki tutkimuksia tehneet - lumelääkkeet tehoavat joskus jopa paremmin kuin ns. oikeat. Ystävä hyvä, moni meistä on lukenut ns. oikeaa lääketiedettäkin, joten turha tulla opettamaan ;)
   
 2. ansku Vierailija

  Audin Myskija on on lääkäri,joka on kirjoittanut kirjan ja se kannattaa todellakin lukea huolella ajatuksen kanssa läpi.

  Itse olen käyttänyt tuotetta monta vuotta ja diabetesarvoni laskivatvuoden käytön jälkeen ja diabeteshoitaja ja oma lääkärini suositteli jatkamaan käyttöä janimenomaan foreverliving products aloevera-tuotetta,jossa on sitä itseään....

  maailmalla on montaa eri aloeveraa, mutta kun katsotte, niin tuoteselostessa lukee vesi ekana jasitä on niissä kaikkein eniten. Eu-säädönnässä sanotaan, että tuotteesta pitää lukea ensimmäisenä se aine, jota tuotteessa on eniten.

  Forever Living Products Scandinavia AB <- tuolta kandee lukea.
   
 3. Ulkoelli Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  28.12.2006
  Viestejä:
  2 350
  Saadut tykkäykset:
  2

  Juuri siksi kirjoitinkin, että toivottavasti käytät juomaa lääkärin valvonnan alaisena! Jos käytät sekä lääkitystä että tuota juomaa, voi verensokerisi laskea liian alas. Samoin diabeetikon veren kalium-arvo saattaa laskea liian alas aloe veraa käytettäessä. Näiden seikkojen vuoksi sitä ei suositella täällä diabeetikoille.

  Jos lääkärisi sitä suosittelee ja kontrolloi säännöllsesti verikokein, tottakai silloin käytät, mutta oma-aloitteisessa käytössä kannattaa olla varovainen em. seikat huomioiden.

  Se mikä minua myös huolestuttaisi, jos sitä käyttäisin, on se, että sen on osoitettu aiheuttavan kohonneen riskin suolistosyöpiin yli vuoden jatkuvassa käytössä.

  Helpommalla tietysti pääsee, kun lukee ja omaksuu vain tietoa, joka tukee omaa näkemystä ja jättää muut tosiasiat huomiotta ;).
   
 4. väärä palsta Vierailija


  Viesti on väärällä palstalla.
   
 5. lääkärillä ja Vierailija


  ja lääkärillä on eroa. On myös ns. uskomuslääkäreitä... vastuulliset oiketa lääkärit tuomitsevat luontaistuotteet koska niitä ei ole testattu.
  Mistä maasta tuo "lääkäri-kirjailija" on?
   
 6. Anteeksi, Vierailija


  mutta ko. herralta ei löydy yhtä ainoata viittausta tieteellisiin tutkimuksiin, ei mitään referenssiä, ei yhtään mitään. Nimihaulla ainoat viittaukset tulevat aloe vera kirjaan... Hmm, se jo kertoo jotain...
   
 7. ihme juttu Vierailija

  Sekin tässä keskustelussa ihmetyttää, että jotkut uskovat hyvin vähän tutkittuun "tietoon" ja uskomuslääkäreihin kuin "jumalan sanaan". Sen sijaan terveellinen ja luonnonmukainen ravinto ei mene läpi eli syödään keinotekoisia aineita (makeutus- ja lisäaineita) pilvin pimein sekä transrasvoja eikä käytetä riittävästi kasviksia.

  Diabeteksenkin hoidossa kuitenkin parhaat tulokset on saatu kasvispainotteisella vähähiilihydraattisella (en tarkoita karppausta, vaan valkoisen viljan, riisin ja pastan välttelemistä) ruokavaliolla sekä reilusti liikuntaa lisäämällä (siis oikeaa hikiliikuntaa minimissään puoli tuntia päivässä + perina kolmena päivänä kestävyysliikuntaa).
   
 8. Uuno Niskalaukaus Uusi jäsen

  liittynyt:
  25.01.2011
  Viestejä:
  620
  Saadut tykkäykset:
  0
  Liian vaikeaa. Paljon kivempaa istua sipsipussi sylissä sohvalla ja juoda lasillinen ihmemehua päivässä. Ei tuu niinku hiki eikä silleen lihakset kipeiks, hei?
   
 9. luuletko Vierailija


  että kaikki lääkäreiski ilmoittautuvat ovat ammattitaitoisia? Moni hyötyy itse suoraan noista huuhaakirjoista. Voit pitää luulosi, eihän se ketään muuta koske kuin sinua. Lääketieteestä ja lääkkeistä sinulla ei ole minkäänlaista oiekata tietoa.
  Nimi (tuon ns.lääkärin) on aika outo eli ei ole kyse suomalaisesta lääkäristä. Moraali on erilainen riippuen mistä maasta on kyse.
  Ihmettelen miksei voi noudattaa järkevää ruokavaliota, terveellisä elämäntapoja jne. tietsyti on jokaisen oma asia miten itsensä tuhoaa mutta väärää informaatiota ei saa levittää.
  Et ilmeisestikään ole lääkäri sen paremmin kuin hoitaja tai farmaseutti.
   
 10. tarkistin Vierailija

  lääketieteen tietokannoista, tulos: tuolla nimellä ei löydy PUBmedistä yhtään tieteellistä julkaisua.Eli ei varmaan ole edes lääkäri, puoskareiden artikkeleita ei julkaista.
  Miten tuo nimi kirjoitetaan oikein, ootteko laittaneet nimen väärin?
  Mutta puoskariin eli "ihmelääkäriin" tässä törmättiin.
   
 11. jo menee Vierailija


  hulluksi eli jokin VOIDE auttaa diabetekseen!!!! ei jaksa edes nauraa!
   
 12. Tuttu mies Vierailija


  Norjassa lääketieteen tohtori Audin Myskija on vähän samanlainen kuin tohtori Kiminkäinen täällä. Hän on hyvin suosittu luennoitsija ja Norjan hiihtomaajoukkueen "menestyksen" takana. Hänen kokonaisvaltainen sielun ja ruumiin huomioonottaminen sairauksien hoidossa on laitettu nyt myös lääkärien koulutuksen ohjenuoraksi.
   
 13. tässä yksi Vierailija

  joka työskentelee päivittäin lääketieteen parissa. Tuohon mainittuun "lääkäriin" en ole nimenäkään koskaan törmännyt, vaikka kahlaan aineistoja läpi maailmanlaajuisesti eri julkaisuissa.
  On saattanut suorittaa lääkärinopinnot mutta toimii "luontaishoitojen" puolella, koska mitään lääketieteellisiä tutkimusartikkeleita tietokannoista ei löydy tuolla nimellä.
  Aikauslehtiin voi kirjoittaa artikkelin mutta sillä ei ole mitään painoarvoa.
  "Luontaisheputhan" kieltävät lääketieteen kokonaan, tarjoavat huuhaata sijaan mikä on tietysti väärin.
   
 14. voitko Vierailija


  kertoa mikä on trin väitöskirjan nimi? Tiedät varmaan?
  Kiminkinen on lääketieteen koulutuksen saanut eli on lääketieteen lisensiaatti.
  Ei hänkään sentään vaihtoehtohoitoja tarjoa ainoana hoitokeinona.
  Ei liene Myskija myöskään norjalainen juuriltaan, nimestä päätellen. Parantaako Aloe vera mönjä esim. syövän?
   
 15. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 098
  Saadut tykkäykset:
  17
   
 16. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 098
  Saadut tykkäykset:
  17
  En sanonut voiteen auttavan diabetekseen. Juoma on joillain auttanut siihen. Voiteet ym auttavat sitten ihan muihin asioihin.
   
 17. hmmm.. Vierailija

   
 18. niinno Vierailija

   
 19. takaseinä Vierailija

   
 20. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 098
  Saadut tykkäykset:
  17
   
 21. et taaskaan Vierailija

   
 22. Googletin Vierailija

  Kummallista kinastelua täällä! Googletin tuon Audun Myskjin ja näkyy mies olevan Norjassa monessa mukana. Ollut alkuaan musiikkiterapeutti, opiskellut sitten lääkäriksi, opettaa Bergenin yliopistossa ja luennoi ahkerasti niin kotimaassaan kuin ulkomailla.
   
 23. humpuukiverasta Vierailija

  Aloe Vera tuotteiden väitetään olevan hyväksi jos ihmisellä on huono iho eli naama kuin perunapelto. Siitä syystä joku kirjoittaja mainitsi saaneensa apua vaivaan x, josta ei kuitenkaan kertonut lähemmin mikä se on. On siis kyse epäpuhtaasta ihosta.
  Jos on vaikea acne ja erittäin epäpuhdas iho, kannattaa kääntyä ihotautilääkärin puoleen.
  Pahassa ongelmassa ei auta mikään, ongelma on perinnöllinen. Kasvisten käyttö voi jonkin verran helppo eli aineenvaihdunta paranee.
   
 24. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 098
  Saadut tykkäykset:
  17
  Kannattais sinunkin katsoa mitä tuolla nimimerkki anskun laittamassa linkissä kirjoitetaan. Taimesta tuotteeksi | Forever Living Products Scandinavia AB Tuosta linkistä voit lukea mistä on kyse.
   
 25. Voi hyvä ihme! Vierailija


  Etkö sinä ymmärrä, että tuo on mainos? Mistä tahansa tuotteesta voidaan (ja tehdäänkin) tehdä aivan samanlainen mainossivu, kerätä tyytyväisten käyttäjien positiiviset kommentit ja myydä sillä tavoin tuote hyväuskoisille kritiikittömille kuluttajille. Sitä kutsutaan markkinoinniksi.

  Aivan samoin myydään kilokaupalla laihdutusvalmisteita, joiden luvataan pudottavan painoa 11 kg viikossa ruokailutottumuksia muuttamatta -ja ihmiset ostavat. Jopa poronpaskaakin onnistuttiin myymään japanilaisille erektiolääkkeeksi. Jne, jne... Esimerkkejä on pilvin pimein ja aivan yhtä "tieteellisesti todistettuja".
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti