Hae Anna.fi-sivustolta

Aloe Vera Gel

Viestiketju osiossa 'Erityisruokavaliot' , käynnistäjänä Hotrodmama, 03.02.2010.

 1. slut nu med dig! Vierailija


  Kaiken tarvitsemansa saa ruoasta, ei tarvitse naukkailla liemiä eikä syödä pillereitä.
  Onko sipulikammoisella (psyykkistä laatua) myös muita ruokakammoja eli liittyvät kasviksiin, hedelmiin, juureksiin. Älä vastaa kuitenkaan.
  Kun syö normaalia, monipuolista ruokaa, ei tarvitse sortua huuhaahan.
  Jos sinut onnistuu aivopesemään kuka tahansa joka tarjoaa helppoja ratkaisuja sohvalla löhööjällle , oma on asiasi. Mutta eihän noita juttujasi usko kukaan järkevä ihminen. Lopeta jankkaaminen, olet sekä naurettava että äärettömän tyhmä ja huijattava tyyppi!
  Sokeitautia, lihavuutta ja huonoa ihoa poteva tarvitsee juuri ihoa puhdistavia tuoreita kasviksia. juuresraasteet ovat myös hyviä noihin asioihin. Jos vatsasi ei toimi, mene ulos ja liiku, se auttaa.
  Pitääkö opettaa kuin lasta alle 7 vee!!!
  Joku mamu saa eukkoja narrattua.... sekään ei ole uutta.
  Tuo aloeguru ei suinkaan ole norjalainen, nimi jo kertoo sen.
   
 2. toki tärkeitä Vierailija


  Tottakai ne ovat tarpeellisia ihmisille. Siksihän me syömme monipuolista ravintoa. Kun syö monipuolisesti, ei tarvita mitään lisäravinteita purkeista. Eli monipuolisesti erivärisiä kasviksia (väri yllättäen on tärkeä eli siten saa eri vitamiinit ja kivennäisaineet varmuudella) mukaanlukien ehdottomasti marjat, proteiinia esim. lihasta, kalasta, maitotuotteista tai esimerkiksi pavuista/linsseistä, hyvä rasvaa (eli öljyä ja muita vähänprosessoituja rasvoja) ja kokojyväviljaakin.
   
 3. Huolestuttaa Vierailija

  PLaza-tiimi, please! Voisitteko huolehtia, että tämä toisten haukkuminen loppuu!
   
 4. siis näin Vierailija


  jinks pihalle!
   
 5. Voi hyvä ihme! Vierailija

  Miksi sinä postaat linkkejä mainoksiin? Ne eivät ainakaan minua vakuuta. Laittaisit mieluumin linkin johonkin tieteelliseen tutkimukseen ko. aineen hyödyistä.

  No, tuhlasin kuitenkin aikaani lukemalla ja kuuntelemalla mainokset läpi. Niissä ei ollut yhtään sellaista etua, jota ei saisi monipuolisesta ruoasta. Mm. Aminohappoja ja foolihappoja painotettiin siinä. Hyvänen aika, tummanvihreät kasvikset, kuten parsakaali, ruusukaali, pinaatti, viherkaali jne. ovat täynnä foolihappoa. Sekaruokavaliota noudattavat saavat aminohappoja yli tarpeen, mutta kasvisruokavaliostakin niitä saa tarpeeksi, kunhan käyttää kasviksia monipuolisesti.

  Mainoksessa kerrottiin myös tuotteen vitamiineista, joita pitää saada, koska monia niistä elimistö ei pysty varastoimaan ( vesiliukoiset vitamiinit). Mutta hyvänen aika, ei niitä vitamiineja elimistö pysty varastoimaan vaikka ne mistä litkusta tai pillereistä tulisivat. Vesiliukoinen on vesiliukoinen ja poistuu elimistöstä virtsan mukana. Niiden tarpeen pystyy tyydyttämään syömällä päivittäin vihanneksia ja hedelmiä riittävästi.

  Ja mikä tärkeintä, kasvisten ja hedelmien runsaskaan syönti ei lisää suolistosyövän riskiä, kuten aloe vera mehu, vaan päinvastoin runsaskuituinen ruokavalio suojaa suolistosyöviltä!
   
 6. uteliasulla Vierailija


  Luen paljon mutta roskaa en. Sinulta kysytään mihin asiaan käytät ko. humpuukituotetta mutta et uskalla vastata. Kun noin mainostaa asiaa voi samalla kertoa mihin vaivaan se auttoi.
   
 7. Huolestuttaa Vierailija

  Eikö tuota häirikköä, joka kirjoittaa useilla nimimerkeillä ja haukkuu muita, saada kuriin?

  Plaza-tiimi, tule apuun ja tee jotain! Minusta nyt olisi jo aihetta ilmoittaa tästä kiusaajasta viranomaisille, sillä nämä hänen viestinsä täyttävät jo kaikki herjaamisen kriteerit.
   
 8. Samaa mieltä Vierailija

  ^
  Kunhan poistetaan vain nämä helposti tunnistettavat tekstit ja jätetään asialliset vastaukset ja kritiikki jäljelle. Samalla Plaza-tiimi voisi käydä muutkin palstat läpi ja poistaa saman henkilöän mm. matkailupalstalle postaamat tekstit.

  Kunpa palstalle saataisiin kirjautumispakko takaisin!
   
 9. Ulkoelli Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  28.12.2006
  Viestejä:
  2 350
  Saadut tykkäykset:
  2
  Onpas tänne tullut paljon kommentteja! Jotkut kirjoittavat faktaa, jotkut (yksi) keskittyvät Jx:n haukkumiseen ja sehän ei liene aikuisten välisen keskustelun tarkoitus?

  Jx:lle vielä kysymyksiä: Miten on niiden verikokeiden laita? Käytätkö Aloe Veraa turvallisin mielin? Oletko perehtynyt näihin haittavaikutuksiin, joista minä ja joku muukin on kirjoittanut? Vai uskotko vain sen, mitä nämä mainostajat ja heidän edustajansa (ns. käyttäjät) kertovat? Oletko tutkinut/kokeillut pääsisitkö ruokavalion muutoksilla mahdollisesti samaan olotilaan, jonka nyt uskot olevan aloe veran aiheuttama?

  Toivoisin minäkin Plaza-tiimin laittavan rekisteröitymispakon takaisin; päästäisiin näistä häiriköistä/häiriköstä.
   
 10. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  Minä en ollut se, joka kertoi käyttävänsä tuotetta vatsavaivoihin enkä myöskään puhunut mitään ihoasioista.
  Minun tietoni on päisin firmalta, jonka tuotetta käytän. Suomessa lääkärit tietävät hyvin vähän aloe verasta. Minun käyttämässäni tuotteessa tuoteselosteessa ensimmisenä lukee aloe vera barbarensille millis eikä tuote sisällä vettä ollenkaan ja aloe vera pitoisuus on yli 90 %. (siis tämä koskee sitä aloevera juomaa) käytössäni on muitakin aloe vera tuotteita kuten voiteita ja saippuaa sekä huulirasvaa. Firma tuotteita käytän siis valmistaa muutakin kuin tuota juomaa. Jokaiselle käyttäjälle vaikutukset ovat erillaisiet. En usko, että saisin kaikki samat aineet ruuasta, joita saan kyseisestä juomasta.

  Sain tänään tietää sellaisen asian, että eräs aloe vera tuotteita valmistava yritys menestyy erittäin hyvin Turkissa. Joku tässä ketjussa kirjoitti, ettei tuote olisi hyväksytty Turkissa.
   
 11. mikä aine? Vierailija


  Ihan aidosti haluaisin kuulla, mikä on se ihme aine, jota on aloe verassa, mutta ei missään muussa kasviksessa tai ruoka-aineessa. Kerro siis meille. Koska se voisi vakuuttaa meidät, jos todella on aine, jota emme ruoasta voi saada.
   
 12. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  Korjaus edelliseen kommenttiini eli tarpeeksi kaikkia tarpeellisia aineita en saisi ilman aloe vera barbanensis millistä.
   
 13. mikä aine? Vierailija


  Miksi et saa tarpeeksi? Minä ainakin syön kasviksia, täysjyväviljaa, lihaa, kalaa, sieniä yms. niin runsaasti, että kaiken tarpeellisen saan ja ihan riittävästi. Veriarvoni on mitattu d-vitamiini- ja kivennäisainetasoja myöten ja kaikki ovat vähintään suomalaisten suositusten mukaisia. D-vitamiinin kanssa voi talvella olla ongelmia, jos ei syö riittävästi kalaa - kolme kertaa viikossa on hiukan niukasti, joten silloin saattaa d-vitamiinilisää tarvita.

  Ehkä sinun todella kannattaisi - kuten moni on täällä vinkannut - tarkistaa ruokavaliosi ja lisätä kasviksia ja marjoja siihen. Sitten ei tarvitsisi käyttää tuotteita, jotka esim. lisäävät suolistosyövän riskiä. Sitä tuskin kukaan kaipaa ja vähiten ihminen, jolla on jo ainakin yksi pitkäaikaissairaus.
   
 14. vakuuttunut Vierailija


  Tuo kommentti nyt viimmeistään vakuutti siitä, että kyse on puoskaroinnista. Tulee aivan mieleen uskonnolliset ihmeparantajat. Yhden eteen vietiin parantumatonta syöpää sairastava lapsi ja kun tyttö ei ahkerista rukouksista huolimatta parantunut, niin kyse olikin siitä että tyttö oli syntinen eikä halunnutkaan parantua!

  Miten voit sanoa tuntemattomalle, ettei hän haluakaan voida paremmin, jos et tiedä mitä vaivoja (jos mitään) kyseisellä henkilöllä on? Varsinkin kun kieltäydyt antamasta omia konkreettisia kokemuksia tuotteesta. Vetoat valmistajan mainoksiin, mutta sanallakaan et sano miten tuote on vaikuttanut sinuun henkilökohtaisesti.
   
 15. mihin tarkoitukseen Vierailija

  käytät ko. lientä? Etkö voi kertoa, liittyykö siihen jotain tosi henkilökohtaista ja arkaa? Kait mainostamiselle pitää joku pohja osata antaa? Ihan huvin vuoksiko ostat tuotetta vai oletko joku ilmaistestaaja??
  Mitä Turkkiin tulee ja moneen muuhun maahan, postimyynissähän myydään tuotteita globaalisti eli Turkissa on ilmeisesti halvempaa ja vapaampaa perustaa tuollainenkin yritys. Turkki ei ole EU:n jäsen joten senkään valvonta ei ulotu sinne.
  On hämärän peitossa liemen vaikutus, käyttötarkoitus yms. Vastausta tuskin koskaan tulee. ja jos vielä sairas ihminen käyttää tuollaisia, ei ainakaan terveemmäksi tule. Ei se taatusti diabetesta paranna.
   
 16. lopputulema Vierailija


  Kannettu vesi ei kaivossa pysy! Turha edes yrittää neuvoa ja mitäpä se kellekään kuuluu tai edes kiinnostaa mitä joku juo tai syö, tuhoaako terveytensä jne. Siitähän seuraa vain terveyhoidollisia kuluja, jotka me veronmaksajat maksamme.
  Aina kautta aikojen on tähdennetty sitä että monipuolisella ruokavaliolla ihminen saa kaiken tarvitsemansa. Kukaan lääkäri , siis oikea lääkäri, ei määrää kenellekään luontaistuotteita lääkkeeksi. Huijari kyllä, niillähän ei vastuuta ole, vaan se oma lompakko mielessä.
   
 17. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ihan itse juomani maksan eikä sitä paitsi tätä käyttämääni tuotetta ilmaiseksi jaella eikä sitä myydä kaupoissa vaan on ostettavissa jälleen myyjältä tai ryhtmällä itse jälleenmyyjäksi ja tilaamalla tuotteet jälleenmyyjän sn. tukkurilta. Joka maassa ei ole omaa tukkua esimerkiksi suomessa ei ole vaan pohjoismailla on yhteinen.
   
 18. oleellisiin vastaus Vierailija


  Tuntuu jotenkin kummalliselta, ettet vastaa oleellisiin kysymyksiin, mutta tarkerrut epäolennaisiin. Monesti on kysytty ja yhtä monesti jääty vaille vastausta, mihin tarkoitukseen juomaa käytät, miten se vaikuttaa ja mikä on se aine, jota et monipuolisesta ruoasta tarpeeksi. Näistä vastauksista olisi muille apua, jos joku harkitsee juoman kokeilemista.
   
 19. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ota selvää annetuista linkeistä mitä kaikkia vitamiineja ym aloe vera juomassa on. Siis sellaisessa, jonka tuoteselosteess ensimmäiseksi mainitaan aloe vera barbarensis millis ja jossa aloe pitoisuus on vähintään 90 %.

  Mistä minä sen tietäisin mitä en saa ruuasta tarpeeksi, kun ei ole sellaisia kokeita otettu, josta tälläinen kävisi ilmi. En juo tuotetta mihinkään erityiseen vaivaan vaan yleiseen hyvinvointiin. Tutustumatta tuotteeseen et voi sanoa sen olevan huuhaata. Tuote on erittäin hyvin tutkittua ainakin tämä minun käyttämäni.
   
 20. Huolestuttaa Vierailija

  Jx:lle: Antaisin sinulle vinkin - älä ruoki trollia. Joka kerta, kun vastaat, löytää "hän" jonkun syyn iskeä takaisin. Kaikkein helpoimmalla pääsee, kun jättää ko.viestit omaan arvoonsa, eikä reagoi niihin mitenkään.
   
 21. oleellisiin vastaus Vierailija


  Tämä kertoo kaiken. Mihin ihmeeseen sinä sitten sitä käytät saadaksesi kaiken tarvitsemasi, kun et edes tiedä, mitä tarvitset. Ja miten voit sanoa, ettet saa ruoasta kaikkea, kun et edes tiedä, mitä tarvitset. Tosin ruokavaliosi on kertomasi perusteella hyvin yksipuolinen, joten varmaan monenkinlaista tarvitset lisää. Mutta sen saisi terveellisemmin monipuolisesta ravinnosta.

  Minä lopetan keskustelun osaltani tähän. Täydellisen tyhmyyden edessä olen voimaton.
   
 22. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  Ei nämä trollit kommenttejaan perusta tietoon, kun eivät uskalla lukea mitä linkeistä löytyy. Voisivat vielä huomata olevansa väärässä. Aloe vera on muutakin kuin nuo kolme juomaa. On siis muitakin tuotteita juoman lisäksi voiteita shampoita kauneudenhoitoaineita ym. Jokainen voi löytää jotain itselleen sopivaa tuotetta, jossa aloe veraa on ei juoma ole ainoa mahdollinen.
   
 23. ei tarvetta lisille Vierailija


  Kun syö tarpeeksi monipuolisesti, ei tarvitse mitään poppakonsteja. Jos sinä et syö riittävästi esimerkiksi kasviksia ja marjoja, ymmärrän, että pitää yrittää saada ne puuttuvat hivenaineet jostain. Mutta minulla on tutkitustikin kaikki arvot kohdallaan ja jos jokin puute ilmenee, täydennän sitä lisäämällä oikeanlaista ravintoa ruokavaliooni. Niin helppoa se on, kun sen osaa.
   
 24. Huolestuttaa Vierailija


  Jx:lle: Kysehän on sinun kiusaamisestasi, eikä mistään muusta. Kai olet huomannut, että eräs henkilö on ottanut sinut silmätikukseen ja puuttuu jokaiseen kirjoitukseesi, etsii niitä jopa vuosien takaa. Älä siis vaivaudu vastaamaan, kun tarkoitus on vain yrittää nolata sinut.

  Selittäminen vain pahentaa tilannetta ja stalkkaaja nauttii.

  Minä arvostan sitä, että kirjoitat rekisteröityneenä toisin kuin useimmat meistä.
   
 25. Jx Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  03.07.2006
  Viestejä:
  21 101
  Saadut tykkäykset:
  17
  :) :)
   

Tilaa Ruoka.fi-uutiskirje!

Ruoka.fi-uutiskirje tuo sähköpostiisi usimmat artikkelit, ruokablogit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti