Hae Anna.fi-sivustolta

Aloe Vera Gel

Viestiketju osiossa 'Erityisruokavaliot' , käynnistäjänä Hotrodmama, 03.02.2010.

 1. Minkaky Vierailija

  itse voin sanoa hyötyneeni foreverin aloe juomasta, pääsin sen avulla irti virtsatietulehdus kierteestä ja sitä myöten olen säästynyt lukuisilta antibioottikuureilta. Ja ei, en ole tuotteiden jälleenmyyjä vaan ostan tuotteet sellaiselta. Tulehduskierteeseen kokeilin jos jonkinlaisia keinoja, mutta aina se palasi muutaman kuukauden välein takaisin vuosikaudet. Sen jälkeen kun aloitin juoman käytön v.2012 minulla on ollut vain yksi tulehdus koko tänä aikana! Ja mitään muuta muutosta tai syytä tähän en ole keksinyt.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. Emily Vierailija

  Itse olen kokenut saavani Aloe vera -tuotteista paljon lisäpotkua hyvinvointiini. Minulla oli vuosikausia ongelmia vatsan kanssa terveellisestä ruokavaliosta huolimatta, eikä vaivoihin löytynyt mitään syytä. Kun vatsa ei toiminut, olo oli vedoton eikä energiaa riittänyt mihinkään. Lopulta tuttuni sai minut koittamaan Aloe vera juomaa, enkä ole katunut päivääkään. Aloitin n. 6kk sitten, enkä enää mm. tarvitse kahvia siihen, että vatsa toimisi - ennen kupillinen oli ainoa keino, mutta valitettavasti kahvin sivuoireena oli pahoinvointi. Veikkaan, että itselläni kyse on imeytymishäiriöstä, johon Aloe vera suolistoa suojaavana ja tasapainoittavana aineena vaikuttaa positiivisesti ja näin ruoasta imeytyy se, minkä pitääkin. Olo on nyt kokonaisvaltaisesti parempi ja tuntuu, että energiataso on kohonnut kevätväsymyksestä huolimatta. Ystäväni puolestaan kertoi, että sai todella pahan närästyksen kuriin Aloe vera -juomalla.

  Aloin testata hetki sitten myös geelivoidetta, kun käsivarressa oleva iso haava ei ottanut parantuakseen ja jo parin päivän jälkeen muutos on huomattava. Seuraavaksi testaan Propolis-voiteen tehon kasvojen hoidossa; siitäkin on jo hyviä merkkejä ilmassa, eli näppylät ovat pienentyneet.

  Pitää muistaa, että sisäisesti käytettävä Aloe Vera ei ole lääke (vaikka kasvin nimi onkin lääkealoe), eli sitä ei edes saa liittää lääketieteellisiin väittämiin. Luontaistuotelainsäädäntöömme saatiin jonkin aikaa sitten lääkeyhtiöiden lobbaamana muutos, joka kieltää lääketieteelliset viittaukset luontaistuotteista puhuttaessa. Lääkeyhtiöiden intresseissä kun ei ole hoitaa meitä kokonaisvaltaisesti kuntoon, vaan vain lääkitä oireita, sillä yhtiöiden tekemät voitot edellyttävät sairaita ja sairauksia. Siksipä pitkälti kansalaisen omalle vastuulle jää selvittää holistisemmat hoitomuodot ja miettiä, miten omaa kehoa voisi tukea erilaisten haasteiden edessä. Ja siitä nimenomaan on kyse: kyvystä ymmärtää, miten erilaiset näennäisesti toisistaan irralliset vaivat voivat liittyä toisiinsa ja tukea oman kehon toimintaa. Ei siis välttämättä "lääkitä ja parantaa" sanojen perinteisessä merkityksessä. Ainakin toistaiseksi Aloe Vera -juoma ja -voiteet ovat vakuuttaneet minut oman hyvinvointini edistämisessä.
   
 3. Kesänainen90 Vierailija

  Itse ainakin olen tykännyt juomasta, sillä juonnin aloittamisen jälkeen en ole saanut yhtään finniä (ehkä 4 kk aikana yksi pieni), hiukseni ja kynteni ovat parantuneet. Närästykseen on ollut myös apua. Ei se mitään halpaa tai hyvän makuista ole, mutta otan mielummin kauniin ihon. :p
   
 4. Itsenäinen JM Vierailija

  "Nykyään Aloe vera on pääainesosa useimmissa tuotteistamme. Forever omistaa omat Aloe vera -viljelmänsä ja on maailman suurin Aloe veran viljelijä, valmistaja ja jakelija. Yritys hallitsee koko prosessia viljelmiltä valmiiseen tuotteeseen asti. Tämä varmistaa Foreverin myymien tuotteiden kaikkein korkeimman laadun. Tuotteiden korkea laatu varmistetaan ympäri maailmaa saamillamme sertifioinneilla ja laatumerkinnöillä. Monet tuotteista ovat hyväksyttyjä Kosher Ratingin ja Islamic Sealin mukaisesti ja useimmat ravintolisistämme ovat Halal-sertifioituja."

  Tämä Foreverin omilta sivuilta. Vaikuttavat aika puhtaita tuotteita olevan, kun saavat paljun laatumerkintöjä. En ymmärrä loputonta mollaamista tässä ketjussa, jos ei pidä/halua käyttää ravintolisiä niin sitten ei, ketjun aloittaja kuitenkin kyseli kokemuksia.

  Itse olen käyttänyt Foreverin aloe vera gel juomaa reilun vuoden. Ihoni on ollut todella epäpuhdas, ja juoman myötä ihoni on tullut todella hyvään kuntoon. Myös hiukseni ovat alkaneet kasvaa huomattavasti, aiemmin katkeilivat koko ajan. Vatsaongelmista minulla on ollut turvotus ja ilmavaivat aina ongelmia, mutta pidemmän käytön myötä nämäkin ovat lieventyneet. En voi kuin suositella tuotetta jokaiselle hyvinvoinnistaan kiinnostunelle. Kuten joku keskustelussa aiemmin huomautti, Suomessa emme ilmaston vuoksi valitettavasti millään saa kaikkia ravintoaineita ruuastakaan niin kuin pitäisi, joskus on hyväksi ottaa lisiä.
   
  Lasted edited by : 14.07.2015
 5. iNdo bo$$

  liittynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  4
 6. aloe vera gel mehu Vierailija

  Muistit varmasti juoda myös vettä? ite olen jo 4v juonut iho, kynnet, hiukset yms. on ollut paljon peremmat.
   
 7. Nina Vierailija

 8. ALOIINITON Vierailija

  YLIBVOIMAISESTI PUHTAINTA ALOE VERAA ON LR HEALTH & BEUTY YRITYKSEN 59 ALOE VERA TUOTTEESSA. AINUT MISSÄ ON FRESENIUS INSTITUUTIN LAATULEIMAT SEKÄ TIETENKIN IAC LEIMAT. SUOSITTELEN. SAAT HETI HALVEMMALLA ILMAN ISOJA VARASTOJA
   
 9. Tyytyväinen Vierailija

  Hei! Itsekin olen kiinnostunut muiden kokemuksista. Viestiketjusta löytyi joitakin kokemuksia, mutta paljon myös kritiikkiä - asiallista ja asiatonta. Asiatonta kritiikkiä voisi ehkä kiusaamiseksikin tai röyhkeydeksikin kutsua. Olen kuullut että riitelyä, haukkumista ja mollaamista on keskustelupalstat täynnä. Niin näkyy olevan.

  Noh, palstalla on varmasti henkilökohtaisista kokemuksista kiinnostuneita lukijoita. Minä käytän itse Foreverin aloe vera -juomaa sisäisesti sekä Foreverin muita tuotteita ulkoisesti ja lisäksi Foreverin aloe veraa sisältävää yleispesuainetta kodin puhdistukseen. Olen ollut kaikkiin erittäin tyytyväinen. Muitakin valmistajia on paljon, mutta en ole niitä vielä kokeillut. Vakuutuin aloe verasta, kun huomasin noin 3 kuukautta juoman ja Propolis-voiteen käytön aloittamisen jälkeen, että minulle ei enää tullut finnejä kasvoihin tai selkään. Finnejä oli siis teini-ikäisestä 30-vuotiaaksi. Luulin, ettei niihin mikään minulle mahdollinen konsti auta ja olin jo hyväksynyt ne osaksi itseäni. Vuosi sitten (29-vuotiaana) tarjottua rankkaa antibioottihoitoa en niihin halunnut, koska olisi vaatinut raskauden ehkäisyn. Hoito siis olisi sikiölle haitallinen, jos sen aikana tulisi raskaaksi. Ilmeisesti siinä olisi riskinä myös muut terveysongelmat, koska säännöllisiä verikokeita olisi tarvittu.

  Nyt olen käyttänyt aloe veraa ulkoisesti ja sisäisesti 6 kuukauden ajan. Koen, että olen saanut juomasta ja ihonhoitotuotteista finnien katoamisen lisäksi myös enemmän virtaa arjen haasteisiin. On hyvä olo vatsassa. Suolisto on sentään ikään kuin ihmisen toiset aivot. Hyvästä olosta ja kauniista peilikuvasta saa voimaa.

  Hyvinkin mahdollista, että finnit olisivat kadonneet myös ruokavalioremontilla. Ruokavalion muuttaminen täysin terveelliseksi ei kuitenkaan ole helppoa. Siihen koko ajan pyrin ja toisiakin siihen kannustan. Koen itse niin, että aloe veran löytäminen on ollut minulle voimia antava asia, joka auttaa minua muuttamaan elämäntapojani paremmaksi. Muutos on aina energiaa vievä asia aluksi. Lopulta muutos parempaan kuitenkin antaa uutta energiaa ja voimaa!

  On hyvä pitää järki päässä ja malttia mielessä. Foreverin Aloe vera -juoma on kasvista tehtyä mehua. Se ei ole lääkettä. Se ei ole ihmejuomaa. Se ei ole myrkkyä. Se ei ole laihdutusjuoma. Se on ravintolisä. Sen myynti on laillista. Mikäli se olisi todettu haitalliseksi, sen myynti olisi kielletty. Foreverin juomaa ja muita tuotteita myydään lähes kaikkialla maailmassa.

  Foreverin aloe vera -juoman hintaa arvioitaessa tulee huomioida, että viljelmien työntekijät saavat asianmukaisen palkan työstään. Palkka on paikalliseen tasoon verrattuna parempi. On siis kyse ns. reilusta pelistä.
   
 10. iNdo bo$$

  liittynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  4
  Forever on pyramidihuijaus. Jos haluaa tukea rikollisia, miksei samantien alkaisi käyttää heroiinia?
   
 11. --- Vierailija

  Itse olen Foreverin tuotteita käyttänyt 12 vuotta ja ei ole kyllä minkäänlaista valittamista. Jokainen uskoo siihen, mikä heillä toimii ja nämä tuotteet eivät tietenkään ole kaikkien juttu, niin kuin välttämättä joku toinen asia ole toiselle. Mielipiteistä on ehkä vähän turhaa riidellä.

  Jos Foreveristä tietää ja tuntee bisneksen niin tietää kyllä, että kyseessä ei todellakaan ole mikään pyramidibisnes. Ja sekin että FLP on johtava yritys alallaan ja jälleenmyyjiä on yli 150 eri maassa todistaa jo jotain.
   
 12. iNdo bo$$

  liittynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  4
  Forever on pyramidihuijaus. Jos haluaa tukea rikollisia, miksei samantien alkaisi levittää lapsipornoa?
   
 13. --- Vierailija

  Kovat on väitteet et ois pyramidihuijaus, mutta onko minkäänlaisia perusteluja.
   
 14. iNdo bo$$

  liittynyt:
  04.12.2010
  Viestejä:
  163
  Saadut tykkäykset:
  4
  "Pros

  You get to make a very small proportion of those at the top of the pyramid richer

  Cons

  This is a very intricate pyramid scheme, obscenely overpriced products, to pay for the commissions up the chain. The only reason negative reviews are hard to find, is their marketing people simply crowd out everything else on the net with 'success stories'. This is a scam pure and simple, they prey on the vulnerable. SAVE YOUR MONEY AND DON'T BELIEVE THE DOCTORED REVIEWS & ARTICLES
  "
   
 15. Ihmelääkettä Vierailija

 16. glosi Uusi jäsen

  liittynyt:
  03.02.2017
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Last edited: 29.03.2020

Tilaa Ruoka.fi-uutiskirje!

Ruoka.fi-uutiskirje tuo sähköpostiisi usimmat artikkelit, ruokablogit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti