Hae Anna.fi-sivustolta

analyysiä raskaaksi tulemattomuudesta

Viestiketju osiossa 'Lapsettomuus' , käynnistäjänä Yx Lapseton pari, 06.04.2012.

 1. Yx Lapseton pari Vierailija

  olemme yrittäneet n 2 vuotta raskautua luomusti. Hoidoissakin on oltu 3 kertaa, siis IUI , eli pistoshoidot ja inseminaatio. Nyt pääsiäisenä pitäisi olla ovulaatio, joten taas yritetään. Kuitenkin matikkapää sanoo, että luomusti ei onnistuta. Tutkimukset on tehty ja sperma on ok ja samaten vaimon osalta mm aukiolotutkimus ok. Miehellä siis yksi luomulapsi aikaisemmasta liitosta. Siis nk selittämätön lapsettomuus! Onko siis niin, että vasta Ivf hoidossa nähdään hedelmöittyykö ? Kuinka inssien jälkeen olisi analysoitavissa syy hedelmöittymättömyyteen ? Verikoe ja hormonitasot tms ? Nyt hämää, ettei meille ole kerrottu mitään syytä , miksi hedelmöitystä ei tapahtunut. Tietty sekin lienee mahdollista, että on hedelmöittynyt mutta ei kiinnittynyt...
   
 2. analyysi Vierailija

  Ekaksi kokeillaan noita inseminaatioita kai kuusi, sitten vasta päästetään rankempiin hoitoihin.

  Kukaan ei voi ennustaa mistä tuo raskautumattomuus johtuu. Jos on verikokeilla testattu, että ovulaatio on tapahtunut, keltarauhanen toimii ja FSH ja AMH ovat kunnossa, samoin kuin kilpirauhanen ja testosteroni jne jne? Jos mitään ei ole testattu, ei voida tietää missä mättää.

  Vaikka nuo verikokeet olisi otettukin, voi olla, että munasolussa on kova kuori eikä siittiö pääse luonnollisesti hedelmöittämään munasolua. Vasta kun munasolut punktoidaan, voidaan nähdä onko niissä vikaa, samoin siinä hedelmöittääkö siittiö munasolun. Hedelmöittyminenkin voi tapahtua, mutta lopulta alkio ei vaan syystä tai toisesta kiinnity. Siihenkään ei kai varmuudella voida syytä tietää.

  Eipä auta kuin vaatia tutkimuksia ja rankempia hoitoja, jos ei ole inseminaatiotkaan tuottaneet tulosta.


   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti