Hae Anna.fi-sivustolta

Anfi del Mar -lomajäsenyys?

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Anfilla käynyt, 28.04.2008.

 1. Anfilla käynyt Vierailija

  Löytyykö täältä Anfi-lomaosakkeen/jäsenyyden omistajia? Kävimme Anfi del Marissa viime talvena tutustumismatkalla, ja paikka oli todella ihastuttavan upea, täydellinen lomapaikka! Nyt harkitsemme lomajäsenyyden ostamista, mutta olisi kiva kuulla kokemuksia nykyisiltä omistajilta.

  Onko kukaan käynyt Anfin uudessa kohteessa Taurossa? Sieltä myydään nyt jäsenosakkeita, ja kiinnostaisi kuulla kohteesta. Onko se vielä kovin keskeneräinen, entä ympäristö ja ranta? Onkohan huoneistoista yhtä upeat merinäköalat kuin Anfi del Marin kohteissa?

  Jos omistaa ns. kelluvan lomajäsenyyden, saako haluamansa viikon haluamastaan kohteesta helposti varattua? Kaikki mahdollinen aiheeseen liittyvä kiinnostaa.
   
 2. anfi fani Vierailija

  oltiin syksyllä taurossa ja kaikki on kesken. Rantaa ei viellä ole, vain luonnon hiekkaranta, ei lenkeilymahdollisuuksia, henkensä kaupalla tienvierta kävelin puerto ricoon.
  Näyttäs tulevan mahtavan kokoinen kolosseumi jossain vaiheessa.
  eipä juuri merinäköalaa ollut vain golf kenttä sekä kavinkoneita
  saattas viellä jossain olla kuviakin näkymistä.

  Pistejäsenyys on kannattava vaihtoehto, silloin saa paremmin huoneiston, ainakin meidän ois pitänny vanhansysteemin osakkuus vaihtaa pistesysteemiin pienellä välirahalla oliko se nyt 10 000€.

  Toistaseksi anfi del mar on ihan eriplaneetalta kuin tauro. Itse en tykännyt koko paikasta, eikä meidän perhe.


   
 3. Anfilla käynyt Vierailija

  Tuollaista pistejäsenyyttä juuri ollaan harkitsemassa, se vaikuttaa todella joustavalta systeemiltä. Anfi Tauron jäsenyydellä saa enemmän pisteitä, joilla saa sitten Anfi del Marista millaisen huoneiston vaan, jos siis niitä on vapaana. Sen takia kyselen täältä, jos jollain on käytännön kokemusta siitä, kuinka hyvin haluamansa huoneiston haluamalleen ajankohdalle saa varattua.
   
 4. ei koskaan Vierailija

  Oletko ihan täysissä järjenvoimissa? Ennenkuin hankit lomaosaketta lue suomi 24
  lomaosakkeet. Siellä on satoja jotka haluaisivat osakkeistaan eroon,kun joku jotain tarjoaisi. Kun sijoitat esim. 10,000 eur,hinta on pudonnut 3000-4000e jos yrität sitä myydä vaikka heti pois,mutta todennäköisesti siitä ei kukaan tarjoa mitään.
   
 5. "sivusta seurannut" Vierailija

  Luxusrakentajat sitovat vain asiakkaitensa käsiä.... Huithapeleita koko jengi. Pidä fyrkkasi ja vaihda maisemaa päivän hintaan. Ja mikä tärkeintä: Ihan koska sinulle sopii. Tämän opetuksen olen nähnyt tuttavapariskunnasta. He aina vaan ns.juoksevat tuleen tämänkaltaisissa asioissa.

  jos yrität sitä myydä vaikka heti pois,mutta todennäköisesti siitä ei kukaan tarjoa mitään.

  Se on totta.
   
 6. Anfiin ihastunut Vierailija

  No joo, eihän lomaosaketta tietenkään kannata ostaa, jos siitä haluaa heti päästä eroon.

  Mutta esim. sellaiset kuin me, jotka vuosikausia matkustelleina ja monet paikat kiertäneinä ja nähneinä, kun lopulta olemme löytäneet sen omalta tuntuvan paikan ja haluamme palata sinne vuosi vuoden jälkeen, miksi emme ostaisi sieltä omaa osaketa?

  Tuosta Anfista olen kuullut vain pelkkää hyvää. Itsekin kävimme siellä esittelyssä, ja sen jälkeen viikon tutustumismatkalla, joka kyllä ylitti kaikki odotukset! Siis suorastaan täydellinen lomapaikka. Täynnä luksusta ja omaa rauhaa. Missään etelän kohteessa en ole aikaisemmin löytänyt yhtä hyvin äänieristettyjä huoneistoja, ei mitään ääniä kuulunut mistään naapureista eikä ulkoa. Kuitenkin kaikki palvelut ja hemmottelu käden ulottuvilla, mahtava merinäköala tilavalta parvekkeelta...

  Emme halunneet ostaa sikaa säkissä, mutta nyt olemme vakavasti harkitsemassa Anfin lomajäsenyyden ostamista. Tuo lomajäsenyys on vähän eri asia kuin lomaosake.

  Muuten eikös tuo Taurokin kuulu Anfi del Mar'iin? en ole siellä käynyt, olen vain nähnyt esittelyvideon kohteesta. Varmaan yhtä upea ja samantyyppinen paikka siitäkin tulee.

   
 7. ÄWPK Uusi jäsen

  liittynyt:
  24.08.2006
  Viestejä:
  541
  Saadut tykkäykset:
  0
  Suurin epäkohta näissä lomaosakkeissa ja vastaavissa on myyntitapa, joka saa ihmiset tekemään harkitsemattomia ostoksia, joita he sitten katuvat. Jos kaupustelijat kehoittaisivat harkitsemaan huolella ja antaisivat yhteystietonsa, menisi noita paljon vähemmän kaupaksi. Lomaosakkuudesta on vaikea päästä eroon kun niitä tarjoaa kaupaksi paljon harkitsemattoman ostoksen tehneitä. Mutta jos on ostokseensa tyytyväinen ei sekään ole ongelma.

  Minunkin ystäväni on ollut jo noin kymmenen tyytyväinen lomaosakkuuteensa Gran Canarialla. He tiesivät mitä hakivat, tutkivat mahdollisuuksia ja tekivät harkitun valinnan. Itse en voisi kuvitellakaan vastaavaa mutta me olemmekin erilaisia ja erilaisessa elämäntilanteessa.
   
 8. Kapteeni evp Vierailija

  Minua hieman ihmetyttää koko lomaosakekauppa.

  Onko niin, että nyt on keksitty uusi huijausmuoto= pisteytysjäsenyys?

  En ymmärrä sitä, että esim laittaisin 10000 € johonkin lomaosakkeeseen ja saisin olla siellä viikon vuodessa/maksan lennot ko kohteeseen.

  Samalla hinnalla...

  Jokainen tekee niin kun haluaa. Tämä on vain oma mielipiteeni.

   
 9. sirokko Vierailija

  Olen samaa mieltä kuin evp,huijausta koko asia 10,000 e ja yksi viikko vuodessa + muut vastikkeet.
  Jäähdytelkää päätänne näistä on liianmonta surullista tapausta, tuttavani on ostanut ja 5 vuoden jälkeen myisi kukaan ei suostu maksamaan euroakaan.
   
 10. Vastaan lähinnä Anfilla käyneelle vierailijalle kohta kymmenen vuoden kokemuksella.

  Riippuu siitä mitä kukakin arvostaa!
  Joku ostaa kalliin auton,muskeliveneen tai laittaa rahansa mökkiin jossa ollaan kenties muutama viikko. Jokainen tehköön rahoillaan mitä lystää.

  Jos arvostaa sitä, että kaikki on hoidettua ja valmiina kun menee lomalle on valinta loistava.
  Pistejäsenyys on toimiva ja varsinkin jos on mahdollisuus käyttää pisteiltään edullisimpia viikkoja, pystyy olemaan useammankin viikon.
  Pisteitä voi myös säästää ja lainata seuraavaltakin vuodelta. Varaukset kannnattaa hoitaa hyvissä ajoin jos tietää matkustusajankohtansa.

  Meillä on kaikki toiminut hyvin ja Anfista on muodostunut "lomakoti" jonne on joka kerta ihana palata. Paikka on hyvin hoidettu ja turvallinen ja palvelut toimivat.
  Toki Anfin pisteillä pääsee hienoihin paikkoihin ympäri maailmaa mutta se ei ole ollut meidän juttumme.

  Nuo muut kirjoitukset jätän omaan arvoonsa.
   
 11. Harkitseva Vierailija

  On harkinnan alla Anfi, mutta te jotka olette siellä jo ollee vuosia, niin kertokaa hieman tarkemmin kustannuksista
  mitä teillä on ollut.
  -Siis 1 -Jäsenyyden hinta, 2 -Hoitovastike, 3 - lomaviikon käyttövastike, - 4 muualla vietetty pisteytys loman
  kustannukset. 5 - muut kustannukset Anfissa. 6 - lentojen hinta. 7 - lomanne ajankohta.
  Näistä olisi hyvin paljon apua harkintaan
  Hyviä lomia missä sen vietättekin
   
 12. Anfilla käynyt Vierailija

  Kiitoksia paljon vastauksesta Tyytyväinen Anfilainen! Juuri tuollaisen vastauksen halusinkin kuulla :)
  Samoin nimim. Anfiin ihastunut, olen ihan samoilla linjoilla kanssanne ja samoja asioita arvostetaan.

  Mekään emme halunneet ostaa "sikaa säkissä", ja siksipä tässä nyt ollaan toista vuotta harkittu, selvitelty taustoja ja pohdittu asiaa joka kantilta. Yhä enemmän ollaan kallistumassa siihen suuntaan, että Anfin lomajäsenyys on juuri meille sopiva vaihtoehto.

  Lisää vastauksia saa tulla, kiinnostaa edelleen kaikki kokemukset Anfista.
   
 13. Kapteeni evp Vierailija

  Vastaako kukaan asialliseen kysymykseen?

   
 14. Ihmettelee Vierailija

  Kertokaa minulle selvällä kielellä:
  Miksi kannattaa?

   
 15. kruunu Vierailija

  Samaa minäkin olen ihmetellyt: miksi pitää omistaa lomaosake, kun maailma on täynnä ihania hotelleja. Ei tarvitse maksaa hoitovastikkeita, korjauskustannuksia...
  Jos haluaa sijoittaa rahoja, kannattaa ostaa asunto-osake, ei lomaosake: siitä saa aina omansa pois. Itsekin olen käynyt Anfilla, eikä paikka nyt niin kummoinen ollut. Ranta oli kuitenkin loistava Karibian hiekkoineen. Kävimme viime talvena nauttimassa rannasta ja "rantaraitin" ravintoloista; asuimme 10 minuutin kävelymatkan päässä neljän tähden hotellissa (Sunwing resort Arguineguin). Meillä oli merinäköala, meri 50 metrin päässä, ja hotellissa todella isot lämmitetyt altaat, 25-asteista vettä.
  Ensi talvena voimme menna minne haluamme, ei tarvitse miettiä pistepottia!
   
 16. Sirokko Vierailija

  lukekaa suomi 24/ lomaosakkeet,sieltä selviää lomaosakkeen omistus ihanuus.
   
 17. ..ottiatuota Vierailija

  Kuka ostaisi minulta (jos minulla olisi lomaosake) illuusion?!
   
 18. Ei kukaan sitä osta vaikka eurolla myisit,täysin kusetusta osakkeen osto.
   
 19. Harkitseva Vierailija

  Anfilaiset kertovat olevansa erittäin tyytyväisiä valintaansa, se on hieno asia.
  Silti ihmettelen sitä, että kukaan heistä ei suostu kertomaan totuutta kustannuksista joita
  on pyydetty kertomaan.

  Tästä tulee erittäin epäilevä tunne, taitaa olla oikea salaseura jossa on kielletty kertomasta
  asioita julkisuudessa .

  Jos joku vastaisi rehellisesti niin olisi se hieno teko
   
 20. Anfilla käynyt Vierailija

  Myös minua kiinnostaisi kuulla enemmänkin nykyisten anfilaisten kokemuksista, esim. onko ollut jotain muita kustannuksia kuin vuotuinen käyttövastike, ja paljonko se on noussut vuosien mittaan.

  Voin kertoa sen, mitä meillä on tiedossa noista kustannuksista. Olemme ostamassa lomajäsenyyttä, joka oikeuttaa kahden makuuhuoneen huoneistoon (6 hengelle) Anfi Emerald Clubissa . Huoneistossa on kaksi wc:tä ja kylpyhuonetta, poreammeet ym. ”ylellisyydet” mitä Anfilla on. Jäsenosakkuuden hinta on n. 32 000 euroa ja vuotuinen vastike n. 800 euroa sisältäen pistejäsenyyden. Maksu sisältää myös kuljetukset lentokentältä kohteeseen ja takaisin. Muita kustannuksia ei pitäisi olla. Lennot Kanarialle maksavat n. 400 euroa hengeltä.

  Kysymykseen, miksi tämä kannattaa, minun mielipiteeni:
  Tiedät varmasti pääseväsi korkeatasoiseen, valmiiseen ja ennenkaikkea rauhalliseen paikkaan. Joku sanoi, että maailma on täynnä hienoja hotelleja. Voi olla, mutta se äänieristys! Ollaan matkusteltu paljonkin eri puolilla maailmaa ja laadukkaissakin hotelleissa, mutta yleensä etelän hotellien seinät ovat ”paperia”, ulkoa ja naapureista kuuluu meteliä ja yleensä sängyt ovat epämukavia. Anfilla kaikki on ”täydellistä”, mitään ääniä ei kuulu ulkoa eikä naapureista, sängyt ovat mukavia ja tilavia, lämpötilan saa säätää juuri haluamakseen. Tiskit ja pyykit voi laittaa pesuun vaikka joka ilta ja odottavat aamulla kuivattuina (myös pesuaineet kuuluvat varustukseen). Ympäristö on hoidettu ja viihtyisä, kaikki palvelut käden ulottuvilla.

  Samalla rahalla saisi esim. kesämökin Suomesta, mutta me emme halua omaa mökkiä juuri siksi, että siellä on ”pakko” aina tehdä jotain; sitä pitää huoltaa ja hoitaa, itse pitää siivota ym. Me haluamme lomalla vain olla ja nauttia joutilaisuudesta, ilman mitään velvoitteita. Joku toinen tykkää puuhailla ja ikävystyy pelkästä löhöilystä; laittakoon sellainen rahansa mökkiin ja autoihin. Meille sopii tämä ja nautimme säästämistämme rahoista tässä muodossa.

  Tällä hetkellä meillä on vielä kouluikäisiä lapsia, joten matkustamme aina koulujen loma-aikoina. Sitten kun lapset eivät enää lähde mukaan, voimme ottaa esim. pienemmän huoneiston useammaksi viikoksi, tai vaikka useamman pienen huoneiston eri kokoonpanoille, erilaisia mahdollisuuksia on.

  Niin kuin ”Tyytyväinen anfilainen” mainitsi, Anfista on muodostunut heille ihana lomakoti, johon on aina mukava palata, samoin toivon meillekin muodostuvan vuosien mittaan.
   
 21. kateus Vierailija

  täällä kukkii, kun itsellä ei ole tuohon mitään taloudellista mahdollisuutta, Kyllä olisi upeaa lomailla tuollaisessa paikassa, Nauttikaa onnestanne!
   
 22. Montako viikkoa Vierailija

  "Jäsenosakkuuden hinta on n. 32 000 euroa ja vuotuinen vastike n. 800 euroa "

  Kuuluuko siihen hintaan ympärivuotinen asuminen vai esim viikko vuodessa?
   
 23. Siellä vieraillut Vierailija

  Koskaan en ole ymmärtänyt, miksi pitäisi maksaa siitä, että lomailee esimerkiksi Anfilla. Vuosimaksun hinnalla voi nauttia samasta asunnosta kaksi viikkoa joka vuosi, eikä mitään rahoja tarvitse sijoittaa.

  Esimerkki Tahkolta: Kolmion hinta ostettuna 150.000 euroa. Viikko-osakkeina a' 10.000€ eli 520.000 euroa! Ketähän kusetetaan ja kukahan käärii voitot?
   
 24. Anfilla käynyt Vierailija

  Viikko vuodessa tuollaisessa isossa 6 hengen huoneistossa, tai sitten pienemmässä huoneistossa 2-4 viikkoa koosta ja sijainnista riippuen.
   
 25. Anfilla käynyt Vierailija

  Mitä tarkoitat tuolla "voi nauttia samasta asunnosta kaksi viikkoa joka vuosi"? Ymmärtääkseni Anfille pääsee vain kerran tutustumismatkalle, ellei omista jäsenyyttä tai sitten lomaile jonkun tuttavan omistaman jäsenyyden kautta.
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti