Hae Anna.fi-sivustolta

Anfi del Mar -lomajäsenyys?

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Anfilla käynyt, 28.04.2008.

 1. Se vain Vierailija

  Nehän ovat anfisakin aivan vapaaehtoisia kohteita.Saa ostaa jos haluaa.Näyttää olevan tälläkin palstalla pers aukisia joilla haluja olisi mutta rahaa ei.
  Eikä niitä sillä osteta että myytäis joka vuosi pois vaan ainakin 10 - 20 vuotta lomaillaan. Kun niitä rahoja ei saa matkaan kun heittää veivin niin naatitaan
   
 2. se vain on niin Vierailija

  Että jos on sitä rahaa niin paljon että tuhlata pitää , ostaisin kyllä OMA asunnon, olis se parempi kuin joku kimppakämppä jossa saa käydä vain ennakolta sovittuna VIIKKONA joka vuosi.
  Me ainakin lomaillaan silloin kun halutaan ja muutamia viikkoja kerralla useasti vuodessa, jopa kanariallla.
   
 3. Aguila Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  09.01.2008
  Viestejä:
  1 758
  Saadut tykkäykset:
  204
  Mutta...>http://www.yle.fi/player/player.jsp?id=171602&locale=
   
 4. se vain Vierailija

  Kyllä sen saa milloin vain.Se on kelluva joten ei näy olevan oikei tiedoss asiat.Viikkoja saa ostaa vaikka 52 vuodessa jos haluaa.
  Paikkoja saa vaihtaa ei tarvi olla aina samassa paikassa.Saa mennä vaikka thaimaahan ja on mentykkin.Joten kannattaa ottaa selvää asioista ette kirjoittele asian vierestä
   
 5. kemppi Vierailija

  kävin neljä vuotta sitten lomaosake-esittelyssä Anfi de marissa, en ostanut kun jäin harkitsemaan. siellä sanottiin että osake jää perinnöksi, no muutama viikko sen jälkeen kun tultiin kotiin, niin Apu lehdessä oli juttua Anfista ja lomaosakkeiden omistajuudesta, siinä sanottiin että osakeen omistaa 50 vuotta ja sitten se palaa takaisin. joten laskin että jos ostat sen esim. 20 vuotiaana ja 70 vuotiaana omistajuus ei ole enää voimassa ja kuitenkin jos on terveyttä niin matkustaa vielä monta vuotta yli seitsenkymppisenä. hienohan se hotelli kyllä on ei siinä mitään. jokainen saa tehdä omat laskelmansa ja päätöksensä. me on käyty kaksi kertaa jo ennemmin puerto ricossa ja nyt lähdetään kolmen viikon päästä taas sinne, tällä kertaa amadoreksen rantaan. ihan kiva paikka. kolmesti on oltu americaksessa sekin on mukava paikka kun siellä ei ole niitä korkeuseroja niin paljon.
   
 6. saarella Vierailija

  Kyllä sen saa milloin vain.Se on kelluva joten ei näy olevan oikei tiedoss asiat.Viikkoja saa ostaa vaikka 52 vuodessa jos haluaa.
  Paikkoja saa vaihtaa ei tarvi olla aina samassa paikassa.Saa mennä vaikka thaimaahan ja on mentykkin.Joten kannattaa ottaa selvää asioista ette kirjoittele asian vierestä  Tosi mukavaa että, saa OSTAA vaikka 52 viikkoa,
  siis mitä viikko-osakkeella saa, ei varmaa pistejäsenyydellä voi ihan mitä tahansa
  voi saada, tai pitää tasoa laskea ja paljon.
  Ostamalla saa maailmassa lähes mitä vain tai ainakin lomaa.
   
 7. lissu57 Uusi jäsen

  liittynyt:
  18.07.2006
  Viestejä:
  144
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, kohta se alkaa taas lomaosake-kauppiaiden väistely Puerto Ricon rantakadulla:)

  Onneksi mennään sinne mihin huvittaa oman mielen mukaan. Loman suunnittelussa ihaninta onkin se hotellien ja matkakohteiden selaaminen. Kesän matkat suunnitelmissa :)
   
 8. katja ja muu perhe Vierailija

  Olimme perheemme kanssa Puerto Ricossa (hotelli: marina suites) joulukuussa 2008. Matkalla mukana oli meidän vanhempien kanssa kolme lasta (2v., 5v. ja 7v.). Hotelli upea, allasalue rauhallinen ja puerto rico ihanan aurinkoinen. Jos muualla oli pilvistä, palasimme aina omalle hotellillemme nauttimaan takuuvarmasta auringosta :)

  Parasta koko lomassa: meidän bongattiin puerto ricon rannalta Anfin lomaesittelyyn. Lähdimme hieman pelosta kankeina katsomaan mihin oikein joudumme taksilla lähetettynä. Pelkäsimme tulevamme ryöstetyiksi. Emme olleet koskaan kuulleetkaan mistään anfista.

  Päätimme matkalla taksissa, että jos vaan selviämme reissusta ehjin nauhoin niin otamme "palkinnon" vaivannäöstä ja tulemme äkkiä takaisin omalle hotellille. :)
  Kuinkas sitten kävikään? Lähdimme lomaesittelystä 7viikon tutustumispaketin kanssa :) Ja nyt olemme varanneet ensimmäisen lomamme anfin kautta canarialle. Olemme yhden viikon anfi emerald clubissa ja toisen viikon anfi beachillä. Halusimme kokeilla molemmat lomakohteet.

  Netin keskustelupalstoilla on ollut kiivasta keskustelua anfin lomaosakkeista ja siitä kannattaako vai ei.. Oma näkökulmani asiaan on, että ns. vanhanaikaiset lomaosakkeet eivät ole ainakaan meitä varten. Ennen myytiin tietty viikko kalliilla hinnalla ja piti mennä aina samaan paikkaan joka vuosi. Nyt ostetaan pisteitä, joilla voi matkustaa ympäri maailmaa niin tahtoessaan. Tai pysytellä samassa kohteessa. Voi myös tehdä kuten me ja ostaa ns.kokeilupaketin.

  Me ostimme n.5500eurolla 3h+k majoituksella 7 lomaviikkoa. Ehtoihin kuului, että kaksi ensimmäistä lomaviikkoa tulee käyttää gran canarialla. Loput viisi viikkoa missä lystää. Majoituksemme on siis jo maksettu valmiiksi.

  Vertailua: Meidän viisi-henkinen perhe lomaili puerto ricossa viikon joulun tienoilla ja maksoimme lomastamme n.4200euroa. Edellisenä kesänä olimme rodoksella pakettimatkalla ja maksoimme kahden viikon lomasta n.4600euroa. Haluamme lomallamme majoittua aina 4-5* huoneistoissa. Jolloin meidän perheemme matkan hinnaksi tulee aina noin 4200-5000euroa. Emme koskaan saa viimehetken tarjouksia tai äkkilähtö -matkoja näin isolla perheellä. Lisäksi kaikkiin hotelleihin emme mahdu ollenkaan. Monissa hotelleissa on vain h+k tai 2h+k huoneistoja.

  Nyt anfin lomapaketilla matkamme hinnaksi tulee (5500/7vko=785€/vko) 1570euroa + matkat. Matkat canarialle olivat finnairilla suoralento 2400 (2aik+3lasta), tukholmasta 1100. Kalliimmilla lennoilla laskettuna kolmen viikon lomamme canarialla tulee maksamaan 3900€, edullisemmilla n.3000€. Mitä siis kostumme tästä anfi-paketista?
  *tasokas hotelli, ****-*****
  *3h+k majoitus
  *mahdollisuus ostaa lennot vaikka australiaan ja majoittua myös siellä saman tasoisessa huoneistossa
  *rahallista säästöä n.1000euroa/loma.
  *säästämme siis noin 3000euroa lomapaketin voimassaoloaikana.

  Kertokaa toki jos joku lukijoista on eri mieltä laskemistani säästöistä :)

  Luulenpa, että suurin osa anfin haukkujista ei tiedä mitä puhuu tai vaihtoehtoisesti on kuullut ainoastaan noista vanhanaikaisista lomaosakkeista.
  Löytyykö ketään nykyistä anfilaista, jolla olisi nagatiivista sanottavaa lomaosakkeen omistajuudesta/pistesysteemistä??

  Kiva kuulla muidenkin kokemuksia, sillä meille tullaan tarjoamaan lomaosaketta kun kokeilupakettimme on käytetty.

  Lomamme varasimme vasta viime viikolla (04/09) ja ainakin me saimme vielä varattua matkan kesä/heinäkuulle vaikka onkin englantilaisten lomasesonkia.


   
 9. Antifani Vierailija

  Kysyn: Miten sitten, jos haluatte päästä osakkeestanne eroon?

  Eilen oli Tv:ssä mainio ohjelma lomaosakkeen myynnin vaikeudesta.
   
 10. niinpä niinkin Vierailija

  AIVOPESUA ON KÄYTETTY AINA KOKO IHMISKUNNAN OLEMASSAOLON AJAN,
  Jos teet hyvän diilin, nauti siitä, mutta älä kehu sitä muille.
   
 11. kerrasta oppinut Vierailija

  Katja ja muu perhe . palataanpa uudestaan asiaan sen jälkeen kun sinulla on vielä jäljellä yksi viikko missä lystää. Tulette takuuvarmasti huomaamaan asian ytimen.
   
 12. Anfilla käynyt Vierailija

  Onnittelut teille! Olette saaneet "lottovoiton".
  Ensinnäkin, olen tämän ketjun aloittaja ja nykyinen "anfilainen", tosi tyytyväinen sellainen.
  Kaksi vuotta sitten kun me kävimme tuolla Anfilla esittelyssä, meille tarjottiin vain viikon tutustumismatkaa ( miten ihmeessä te saitte peräti 7 viikkoa ?!?). Kävimme tutustumismatkalla reilu vuosi sitten, ja jo se sai meidät vakuuttuneiksi Anfin "ihanuudesta" ja sopivuudesta meille. Majoituimme Gran Anfin 3h+k huoneistossa (8.krs). Mahtava merinäköala, täydellisen rauhallainen ja hiljainen huoneisto (Anfilla äänieristys on ihan omaa luokkaansa)... Lomailemme aina koulun hiihtolomaviikolla, koska meillä on 3 kouluikäistä lasta.

  Vuoden harkinnan jälkeen ja tutkittuamme taustoja ym. asiaan liittyvää, päädyimme sitten hankkimaan ns. kelluvan lomapistejäsenyyden. Juuri nyt helmikuussa olimmekin sitten "omassa" osakkeessamme Emerald Clubissa: 3 makuuhuoneen penthouse 8. kerroksessa, valtavan suuri terassiparveke, missä mm. poreamme, 8 aurinkotuolia, suuri ruokapöytä tuoleineen, useita pehmustettuja sohvia ja nojatuoleja... Näköalat henkeäsalpaavat... Sisällä lisäksi toinen poreamme, suuri olohuone ja keittiö kaikkinen mukavuuksineen, 3 kylpyhuonetta+wc:tä (jokaisessa makuuhuoneessa), 4 taulu-tv:tä, (olohuoneessa+makuuhuoneissa). Aurinko paistoi huoneiston terassille koko päivän, siellä oli useita aurinkovarjoja, jotka olivatkin välillä tarpeen. Allasalueella oli monenlaista viihdykettä ja pelejä ym. Ja lisäksi käytössä oli mm. ilmainen paddle-kenttä. Viereinen golf-kenttä ei meitä häirinnyt, vaikkemme golfista välitäkään.

  Nyt on taas huoneisto varattuna ensi helmikuulle Emeraldista, koska muissa Anfi del Marin kohteissa ei ollut vapaita huoneistoja juuri hiihtolomaviikolla. Olisimme vaihteeksi menneet sinne, koska siellä on ihana Anfin ranta. Tauron ranta ei vielä ole valmis, vaan on ihan luonnontilassa eikä hyvä uida. Amadores kylläkin on kävelymatkan päässä. Lisäksi Emeraldista on päivittäin maksuton bussikuljetus Anfi del Mariin ja takaisin.
   
 13. Valvoja herätys Vierailija

  HERÄTYS SIVUN VALVOJA, KATSOPPAS TULEEKO SIVUN ALOITTAJAN, KATJA JA MUUPERHE, ANFILLA KÄYNYT VIERAILIJA, SAMASTA OSOITTEESTA. ALKAA MENNÄ JO LIIAN PITKÄLLE JOS TÄÄLLÄ HARJOITETAAN PIILOMAINONTAA JA AIVOPESUA.
   
 14. Sim Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.08.2008
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mielenkiintoista keskustelua lomapistejäsenyydestä. Mistä tuollaisen kokeiluloman voi saada? Täytyykö mennä esittelyyn kanarialle asti vai voiko sen hankkia Suomesta käsin? Uteliaisuuttaan voisi joskus kokeilla onko kyseessä aivojen pesu vai edullinen tapa lomailla. Meidän porukan koko on 2+2. Antakaapa hyviä vinkkejä? Seitsemän vuotena peräkkäin olemme ottaneet viikon loman kanarialla. Neljän hengen porukalta hintaa on tullut viikolle halvimmillaan 1100e (äkkilähtö) ja enimmillään 2200 euroa+ eläminen paikan päällä.

  Utelias
   
 15. Espoosta Vierailija

  Pelkät lennot neljälle maksavat noin 1800 euroa, joten edellisesti olette lomailleet, jos matkan hinta on enimmillään ollut 2200 euroa.
   
 16. Anfilla käynyt Vierailija

  Siis tämän ketjun aloittaja on 'Anfilla käynyt' ja 'Katja ja muu perhe' on ihan joku muu. Ja kyseessä ei ole piilomainonta vaan ihan omia kokemuksia tässä kerron ainakin minä, ja luultavasti myöskin 'Katja ja muu perhe'.

  Ja Simille:
  En tiedä saako tuollaista 'kokeilulomaa' muuten kuin käymällä Anfissa esittelyssä, ainakin meille sitä tarjottiin siellä. Ja mielestäni Anfilla lomailu ei varsinaisesti ole mikään 'edullinen tapa lomailla', mutta jos haluaa laatua, luksusta ja vaivattomuutta, sitä se on. Tuon halvemmalla mitä te olette matkustaneet, ei varmasti pääse minnekään.

  Meillä on vähän samanlainen tilanne kuin nimimerkillä 'Katja ja muu perhe' eli 3 lasta, ja sellaisella porukalla ei taatusti mitään äkkilähtöjä saa, eikä varsinkaan jos lapset ovat kouluikäisiä niinkuin meillä ja pitää matkustaa vain koulujen loma-aikoina. Sellaiset matkat menevät aina ensiksi ja ovat kaikkein kalleimpia, ja aika harvoissa hotelleissa edes on riittävän isoja huoneistoja 3-lapsiselle perheelle. Vielä jos haluaa vähän tasokkaampaa majoitusta, on vaihtoehtoja aika vähän.

   
 17. Sim Uusi jäsen

  liittynyt:
  14.08.2008
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varmaan jos hakee korkeaa laatua ja koulujen loma-aikaan joutuu lompakon nyörejä enemmän avaamaan. Me on reissattu marras, joulu tai tammikuussa, jolloin hinnat ovat halvimmillaan. Katsoin kokeeksi hintaa amadorekseen mirador del atlanticoon ensi marraskuulle ja hinta neljälle hengelle oli n 2100 euroa. Varasin matkan sharm el sheikhiin marraskuulle neljälle hengelle all inclusivilla ja hintaa tuli n 2300 euroa. Meille pakettimatkoilta on löytynyt riittävästi laatua. Katsotaan jos keväällä löytyy tilaisuutta kanarian reissulle niin tutkitaan tuo keskustelussa ollut paikka ja sen mahdollisuudet ennenkuin hutkitaan.
   
 18. rannalle vaan Vierailija

  Olisimme vaihteeksi menneet sinne, koska siellä on ihana Anfin ranta. Tauron ranta ei vielä ole valmis, vaan on ihan luonnontilassa eikä hyvä uida. Amadores kylläkin on kävelymatkan päässä.

  Tuolle matkalle ei kävely sovellu koska kävelytiet puuttuvat kokonaan, niin rannan kuin tien alueelta, mutta jos patikointi tulvajokea pitkin kiinnostaa niin mikäpä ettei. auto tai taksi tarvitaan.
   
 19. Anfilla käynyt Vierailija

  Kyllä me ainakin viime talvena päästiin ihan hyvin kävellen Emeraldista Taurosta Amadorekseen, vähän matkaa joutuu menemään kallion reunassa kulkevaa vaikeahkoa reittiä, mikä ei sovellu liikuntaesteisille, mutta kyllä siellä ihmisiä kulki paljonkin, eikä se ollut pitkä matka. Illalla tosin pimeässä sinne ei viitsinyt lähteä, kun valoja ei ollut. Myös Puerto Ricoon ja Curaan tuli käveltyä, mutta myös taksilla kulkeminen oli nopeaa ja halpaa, Emeraldista Puerto Ricoon maksoi 4 euroa.
   
 20. rannalle mennessä Vierailija

  Siis vielä kerrän, alueelta EI ole rakennettu kävelyteitä rannalle.
  Kyllä sieltä voi mennä Puerto Ricon vaikka suoraan vuoren yli jos on vuorikiipeilijä.
  Alue on suunniteltu sellaisille jotka kävelevät golf kentällä
  ja menevät taksilla rannalle ja ostoksille
   
 21. Anfilla käynyt Vierailija

  Joo totta, että rakennettua kävelytietä ei rannalle ole, mutta ihan kulkukelpoinen reitti kuitenkin, tosin ei rattaiden tms. kanssa, eikä ole valaistu. Ja Puerto Ricoon vuoren yli menee kyllä ihan 'kävelypolku', että ei tarvitse olla vuorikiipeilijä :)
   
 22. ei kaahaaja Vierailija


  Suosittelen tuota halpaa taksia

  Paikka on suunniteltu tasokkaaksi, toivottavasti asiakkaat sen huomaavat

   
 23. 2 lapsen isä Vierailija

  Että sitten mennään pieniin kyläpahasiin jossa ei ole edes suojatietä, on vaikeita kallioreittejä oli pimeetäkin, löytyi kulkukelpoinen reittikin, mutta ei rattaiden kanssa.
  Kuulostaa oikein lapsiperheen unelmapaikalta. Siinä se nautinto onkin kun saa ajella lomalla takseilla oikein olan takaa.
   
 24. Biudemama Vierailija

  Kävin tammikuussa 2007 Anfi Beach Clubilla, tosi upea paikka Arguineguinissa. Ei ollut kuin pari örveltävää suomalaista siellä pyörimässä, kansainvälinen tunnelma, ei kaduilla sisäänheittäjiä huutelemassa perään kuten Puerto Ricon kauppakeskus on pullollaan näitä takiaisia... Ruoka oli vähän liiankin hyvää, meksikolaisessa paikassa "kevyt kala-ateria" puolikkaan kirjolohen kokoinen komistus... hyvät pihvit ja lisäkiloja tuli viikon aikana, myönnettäköön.

  Altaan vierestä käveli lapsille tarkoitettu ohjaaja ainakin kerran päivässä huutelemassa lapsia mukaansa leikkimään. Ohjelmaa oli paljon ja iltaohjelma erityisen hyvää. Lapsille oli myös illalla omaa ohjattua toimintaa. Silloin minulla ei vielä ollut lapsia, nyt on, ja uudelleen ollaan menossa Anfiin kunhan ehditään.

  RCI:n vaihdolla sinne on rajattu saatavuus niin, että 4 vuoden välein pääsee vaihdolla tai pisteillä. Mutta tänään juuri selvisi, että lisäviikkoja saa rahalla: joulukuussa 6 henkilön asunto 2 makuuhuoneella 809 euroa, 4 henkilön 1 makuuhuoneen asunto 649 eurolla RCI:n kautta. Vaihdossa ei ole saatavana tällä hetkellä kuin yhden makuuhuoneen huoneistoja joulu-tammikuulle.

  Anfi on oma maailmansa. Heidän lomaosakesysteemissä on samantyyppisiä 5 tähden kohteita, joissa on palvelu myös erinomaista. Ei se glamouri vaan se palvelu, se on tärkeää. Onhan Anfi tietysti alunperin norjalaisen perustamana paikkana siitä upea kohde, että siellä on pohjoismaiseen tyyliin kalustetut huoneistot täydellisellä keittiöllä. On suomalaisille tuttu kahvinkeitin, astianpesukone, pyykinpesukone jne. ja kaupasta saa salmiakkia ja lakritsia. Tekniikkaa ei aina kohtaa tuolla maailmalla, se on aina plussaa kun on kunnon keittiö, vaikka siinä sitten tekisi vain aamupuuron ja keittäisi kunnon kahvit.

  Minulla on RCI:n pistesysteemin kautta Katinkullassa 3 makuuhuoneen huoneisto, viikon arvo on Suomen kohteiden maksimimäärä eli 123500 pistettä. Anfista maksoin muistaakseni 53000 pistettä viikosta, sekin oli siis ihan kohtuullista näin pistevaihdon kannalta. Jos en omistaisi jo RCI:n kautta hyvin toimivaa pisteviikkoa, josta saan siis vaihdossa helposti vuoden aikana 3 viikkoa muita kohteita ja Espanjan aurinkorannikolta saisi vielä paljon enemmänkin näillä pisteillä, --- niin jos minulla olisi ylimääräistä rahaa ja aikaa matkustaa, niin Anfi Groupin vaihtoehto on hyvä. Suppeampi valikoima todennäköisesti kuin RCI:llä, mutta kaikki kohteet exclusive -laadukkaita. Anfin palveluun kuuluu mm. että hakevat osakkaat lentokentältä ilman erillistä maksua.

  Niin ja kätevää oli myös, että loman alussa sain sellaisen Anfi-kortin, jolla maksoin alueella ruokailut ja mahdolliset muut ostokset. Lähtiessä sitten kuittasin laskun receptionissa. Asiat on tehty siellä helpoksi lomailijalle.
   
 25. Biudemama Vierailija

  Moi, siellähän oli alueella oma ranta, johon on tuotu hiekka Karibialta. Ranta on myös esimerkillisen siisti, siistivät illalla ja aamulla, ja pitkin päivää myös. Varmasti vähemmän lasia tms. ikäviä yllätyksiä kuin yleisellä rannalla. Lasten kannaltakin ihan riittävä ranta.

  Miksi lähteä merta edemmäs kalaan? - sehän on kohteen idea, että kaikki palvelut on paikan päällä. Ja jos jotain haluaa tehdä muualla, voi vuokrata auton tai ottaa tosiaan edullisen taksin, jonka tilaus onnistuu kätevästi receptionista.

  Kuten joku aikaisemmin sanoi, lomaosakesysteemi sopii sellaisille ihmisille, jotka tykkäävät sitä myös käyttää aktiivisesti. Minulla on ollut ensin pienempi osake vuodesta 1997 (viikkovaihto) ja nykyisin isompi osake RCI Points -systeemissä (jossa pisteet ratkaisevat vaihtoviikkojen määrän).

  Ainoa hankaluus on joskus se, että pitää suunnitella jo 10 kuukautta aikaisemmin mihin haluaa lomalle, ja varata ajoissa kohteet - parhaat menevät nopeasti vaihdossa!
   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti