Hae Anna.fi-sivustolta

Anfi del Mar -lomajäsenyys?

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä Anfilla käynyt, 28.04.2008.

 1. paikkaan tutustunut Vierailija


  Heippa vaan, ihan tiedoksi vaan, Emerald Club on Tauron Golf kentän takana, ja rakennuksen paikalta on poistettu puolet siinä olevasta kalliosta.
  http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/13322759.jpg

  Ranta joka on Tauron ranta on vielä täysin sotkuinen rojukasa.


  Joskus tulevaisuudessa kun koko alue on rakennettu on tilanne toinen.
  Voi vaatia vielä monta vuotta.

  Biudemama , nauti olostasi ja suunnittele lomasi, mutta se mikä sopii sinulle ei
  todellakaan ole se mikä on toistenkin onni.
  Se jos Anfissa joku suomalainen örveltää, niin olitko sinä siellä
   
 2. Biudemama Vierailija

  Hei ja pahoitteluni, en huomannut että kyse olikin Taurosta. Uudessa paikassa en ole käynyt, sitä ei ollut vielä avattu kun ajelin siitä viimeksi ohi.

  Örvellys-kommenttisi voit tunkea sinne ja syvälle. Anfissa ei tosiaan ollut varsinaisia örveltäjiä, voisin muotoilla asian toisin mutta en jaksa vaivautua.

  Suomi on kesäisin paras paikka ja ehkä jatkossa myös talvisin. Niin - onnihan ei löydy ulkomailta vaan se on sisäänrakennettu ominaisuus, joka toisilla on ja toisilla ei.
  So long "paikkaan tutustunut", toivottavasti löydät onnen jostain muualta, niin ja positiivista mieltä siinä sivussa :) !?!
   
 3. paikkan tutustunut Vierailija

  Leppoisaa lomailua
  Kävin tammikuussa 2007 Anfi Beach Clubilla, tosi upea paikka Arguineguinissa. Ei ollut kuin pari örveltävää suomalaista siellä pyörimässä,


  Niin, minä lainasin vain,
  Biudemama (vierailija) sinun omaa kommenttia arvoisan ANFI:n asiakkaista.

  Minulla on ollut paljon hyviä matkoja Gran Canarialle ja olen tutustunut saareen ja sen tarjoamiin loistaviin mahdollisuuksiin, mitä kaikkea siellä voikin tehdä.
  Siis patikoi, autoile tai matkusta vaikka bussilla. NÄE, KOE, TUNNE. Tämä saari tarjoaa eritäin paljon, kun matkaat pois etelärannikolta. Hyvään matkaan kuuluu se kokonaisuus ja kaikki mitä kokee sen aikana.
  Pelkät kulissit eivät sitä luo, sen teet vain itse.
  Nautitaan siitä kukin omin odotuksin, toivein ja haavein.
  Kukaan meistä ei voi elää toisten lomaa.

  Gran Canarialle matkaan taas heti kun syksy koittaa.
  Hyvää kesää ja erittäin hyviä lomia syksyllä vaikka
  Gran Canarialla.

  ISLA BONITA
   
 4. Omistajaperhe Vierailija

  Tänään varasin 5 hengen lennot suoraan Oulusta. Jo 8 v käyty lomalla Anfilla ja kerran Orlandossa pisteillä.
  Joka on omistaja tietää kyllä millaista olo klubilla on. Viime talvena Teneriffalla pakettimatkalla asuttiin homeisessa hotellissa, uima-altaassa 3x4 m oli jääkylmää vettä ym. ei lomalta tuntunut.
  Nyt huippuloma 19.12.-2.1 tiedossa Gran Anfilla. Joulu ja uudenvuoden karnevaalit on koettavana. Huoneisto 10. kerroksessa ja merinäköala mahtava. Sijoituksesta on ilo nauttia vielä 42 v ajan, eiköhän tuosta muutama sukupolvi vielä ehdi nauttimaan.
  Muuten taloon voi tutustua osoitteessa www.anfi.com
   
 5. Larusta Vierailija

  On täysin epäuskottavaa, että "luxukseen" tottunut perhe varaisi Teneriffan lomallaan homeisen hotellin ja uima-allaskin olisi vain 3x4m.

  Lomaosakkeista ja Anfin jäsenyyksistä on vain niin vaikea päästä eroon, että epätoivoisiinkin yrityksiin näköjään sorrutaan. Tai sitten kyseessä on kohteen markkinointi täysin kuvitteellisin esimerkein. Jos näin on, niin pieleen meni sekin yritys!

   
 6. Skepsis mies Vierailija

  Näin taitaa olla ?

  Itse en voi mitenkään perustella lomaosakkeen kannattavuutta, vaikka miten "rautalangasta vääntäisi" Vaikka minullekin on niitä tarjottu.

  Olen eläkkeellä ja matkustan 2 kertaa vuodessa etelään. Maksan matkoista lentoineen/hotelleineen( viikko-tai kaksi) 500-1000 € matka ja itse saan vaikuttaa hotelliin ja kohteeseen.

   
 7. Vertailun tehnyt Vierailija

  Pitkään mekin haimme ja Anfissa esittelykierroksellakin tuli käytyä. Sanoisin Anfin olevan ok jos vaimon kanssa olisi kahdestaan liikkeellä. Ilmasto on Anfissa loistava ja näköalatkin ihan ok uudemmalla puolella. Päädyimme kuitenkin pienempään ja kylmempään kohteeseen välimerellä. Kannattaako lomaosake? Voisi kysyä, että kannattaako mökki lapissa? Kannattaako saaristomökki Hangosta länteen? Näitä kaikkia kun käytetään keskimäärin viikko vuodesta,.. Anfin osakkeenhan saa melkoisen edullisesti jälkimarkkinoilta eli mielestäni on ihan ok hankinta tuolloin.
   
 8. ingles Uusi jäsen

  liittynyt:
  07.08.2006
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  0
  on se vaan outoa, että siitäkin pitää kiistellä mistä kukin tykkää!
  Luulisi olevan ihan sama sellaiselle joka ei lomaosakkeista pidä jos joku toinen pitää. Eihän sitä kukaan pakota ostamaan jos ei halua, ja jokaisen oma asia on mihin rahansa työntää, kannatti tai ei.
  Vai oisko se niin, että mielipiteen vapaus vallitsee ainoastaan silloin jos toiset ovat samaa mieltä kanssani?
   


 9. Niin se vaan on , että nautikaa omista lomistanne omilla toiveilla ja tavoitteilla.
  Elkää tuomitko toisten lomanviettoa tai saatikka tuputtako toisille omia lomanvietotapoja tai paikkoja. Antakaa jokaisen nauttia ja viettää lomansa omalla tavallaan haluamassaan paikassa.
   
 10. Anfiin tutustunut Vierailija

  Kyllä näin on, kun on kerran päässyt Anfin makuun, niin siitä tahtoo nauttia uudelleen ja uudelleen. Meilläkin RCI:n kautta varaus heti uudelta vuodelta. Innolla odotamme taas lomaamme, niin lapset kuin aikuisetkin. Ja pisteillä mennään.
   
 11. Kyllä näin on, kun on kerran päässyt Anfin makuun, niin siitä tahtoo nauttia uudelleen ja uudelleen.

  Samaa mieltä, nimim. 'Anfiin tutustunut' ja 'Omistajaperhe'. Oikein mukavaa lomaa teille ihanassa Anfissa!

  Meilläkin matka varattuna jälleen ensi hiihtolomaksi Anfi Emerald Clubissa, ja sitä odottaa koko perhe. Kyllä Anfin kokeneena kaikki muut paikat tuntuvat jotenkin vaatimattomilta ja 'alkeellisilta'. Nautitaan me vain lomistamme, turhaahan sitä on muille hehkuttaa.

  Minäkin aina ihmettelen, kuten joku tuossa aiemmin sanoi, miksi pitää kiistellä siitä mistä kukin tykkää, tai väitellä siitä onko lomaosake kannattava vai ei. Ei kai lomailun tarkoitus ole varsinaisesti olla mikään kannattava sijoitus... Kannattaako hankkia kesämökki, tai auto, tai asuntovaunu? Ei varmaankaan, ei myöskään lomaosaketta, eikä ostaa valmismatkaa, eikä ylipäänsä matkustaa, ei varsinkaan lentokoneella eikä autolla...

  Vaan kukin eläköön varojensa mukaan ja käyttäköön rahansa mihin tykkää, turha sitä on muille perustella tai arvostella toisten lomanviettotapaa.

   
 12. ppjhfin Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.11.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen itse juuri nyt Puerto Ricossa tyttäreni kanssa. Yhden makuuhuoneen kämppä Tjäreborgin pikalähdöillä oli 410,-/ henkilö.... MUTTA: kaikki lisäkulut, kuten kuljetukset yms. nostivat hinnan 1220,- tasolle... Eli kahdelle saa edullisia matkoja, tosin siivous 4 pv/ viikko, suihku ei aivan toimi kuten pitäisi, kuntosalin laitteet ruosteessa, uimaalueen patjat rikkinäisiä ym., joten tasosta täytyy hieman tinkiä.... Koko 5 hengen perheelle paketti olisi ollut noin 2500,-.

  Tarkistelin pelkkiä lentoja: (Finnmatkat, Tjäreborg, halpalentoyhtiöt) Olisimme päässeet tänne molemmat hintaan 400,- - 450,-. Jos todella saa viikon luksushotellissa noin 800,- euron hintaan, taidanpa lähteä käymään Anfin esittelyssä. Viikon aikana on yhdeltä kojulta kysytty kohteliaasti onko aikaa kuunnella kun pysähdyin katselemaan juttua, ja kaveri vaikutti erittäin miellyttävältä ja lupasi selittää mistä on kyse, jotta varmasti tiedämme mitä menemme katsomaan....

  Onhan nämä esittelijät ("hihasta kiskojat") ainakin muuttuneet niin paljon juuri Anfilla, että homma alkaa kiinnostaa... Varsinkin kun niin moni "kaiken tietäjä" on niin vastaan, että sosialistisessa kateellisten Suomessa voi olettaa jutussa olevan paljonkin hyvää!
   
 13. pettynyt Tampereelta Uusi jäsen

  liittynyt:
  27.11.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Varoitan sinua Anfin esittelyyn menijä.

  Tarjoavat sinulle useamman viikon lomapakettia josta 2 ensimmäistä viikkoa on käytettävä Anfilla. Loput viikot saa käyttää missä vaan n.80 eri maassa ja aina n.4-5 tähden hotellissa 3 vuoden aikana.

  Näin siis lupaavat. Totuus onkin sitten toinen juttu.

  Pääset sinne Anfille asti lomailemaan ja siellä sinulle tehdään tarjous, jossa sinun tulisi vaihtaa loput lomaviikkosi Anfin 1 viikon lomaosakkeeseen.

  Se ei sitten olekaan enään halpa, tekevät tarjouksen jossa hyvittävät jostain summasta jo maksamasi lomaviikot ja antavat rahoituksen tähän heidän omaan Anfin viikko-osakkeeseen.
  Jos sitten kieltäydyt tästä ja haluat pitää ja käyttää vain tämän lomaviikkopaketin jonka olet jo maksanut, niin sinusta tuleekin toisen luokan asiakas Anfilla.

  Näitä jäljellä olevia jo ostamia lomaviikkoja on täysin mahdoton saada ja vaikka esittelyssä sanottiin, että käyvät jopa 80 eri maahan, niin todellisuudessa näin ei ole. Olet loppujen lopuksi täysin kusessa näiden lomaviikkojen kanssa. Käyttöaika alkaa loppua ja Anfi ei halua palvella.

  Eivät vastaa sähköposteihin ja kun sinne soittaa sanotaan ei oota.

  Eli varoitan sinua näiden lomapakettien ostamisesta jollet meinaa ostaa Anfilta loppuelämäsi kestävää viikko-osaketta kalliiseen hintaan!
   
 14. Peki -63 Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.12.2010
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vähän samoja kokemuksia. Paikkana hieno, mutta yhteydet tökkii. Suomenkielinen työntekijä on suunnilleen joka kerta vaihtunut uuteen. Lauantaina Tauroon, nyt toimi varauskin ihan ok. Maaliskuun Madeiran reissuun tein varauksen RCI:n nettisivujen kautta - toimii.
   
 15. Don T Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.04.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meilläkin homma tökkinyt melkosesti, mutta nyt on saatu varattua ensimmäinen lomaviikko maailmalle (Amerikkaan). Oltiin jo 2 viikkoa kanarialla ja osa lomasta meni ressatessa tulevien matkojen hoidon kanssa. Lomia ei tosiaan saa minne haluaa ja milloin. Meilläkin kohde vaihtui kun ei ollut tilaa haluamassamme kohteessa vaikka yritimme todella hyvissä ajoin. No nyt yritämme saada edes jtk. vastiketta rahoille ja näyttäisi, että hommat toimii sittenkin jotenkuten. Ei tosin luksus tason touhua, mutta silti... Vastauksetkin tulleet nyt inhimilliseen tahtiin sähköpostilla. Hotelli minkä saimme Ameriikan reissulle on ilmeisesti hyvä, mutta halvemmaksi olisi tullut varata se itse booking.com sivustoilta.
   
 16. lomailija80 Uusi jäsen

  liittynyt:
  05.05.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostimme 5 viikon lomaosuuden Anfista lokakuussa 2010. Kävin viikko sitten lukemassa näitä keskusteluja ja pelästyin täällä kirjoitettua palautetta Anfista todella paljon. Olin varma, ettemme saa varattua kahta viikkoa, jotka oli aikomus viettää Anfi Taurossa tammikuuhun 2012 mennessä.

  Meiltä oli vielä loppumaksu siinä vaiheessa maksamatta, joten varausta ei voinut vielä tehdä. Tein viime viikolla tiedustelusoiton Anfille, jotta varmistun siitä, että kyseessä ei varmastikaan ole mikään huijaus. Minua palveli ystävällinen suomalainen naishenkilö, joka neuvoi minua varausasioissa. Hän myös kertoi jo alustavasti varaustilanteesta, lokakuu - jota halusimme varata, oli valitettavasti kohteessa varattu täyteen, mutta hän voisi yrittää ottaa meidät jonolle, kun maksut on maksettu.

  Maksoimme siis äkkiä loppumaksut pois ja tänään sitten soitin uudemman kerran Anfille. Siellä minua palveli todella ystävällinen ja ammattimainen (suomalainen) naishenkilö, eri henkilö kuin ensimmäisellä kerralla. Hän etsi kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jotta saisimme loman siihen ajankohtaan, mitä halusimme.

  Odotukset eivät olleet meillä korkealla, lokakuu kun sattuu olemaan niitä suosituimpia kuukausia ja me varauksen suhteen aika myöhässä (5kk ennen). No emmehän me saaneet viikkoja Taurosta, mutta saimme vielä parempaa, nimittäin 2 viikkoa lokakuussa Anfi del Marista (Gran Anfi)! Taurostakin varaus olisi onnistunut marraskuun loppuun, mutta meille tuo aika oli parempi.
  Gran Anfi on sitä paitsi Tauroa vastaava kohde varustukseltaan, mutta lomakohteena parempi, koska siellä on palveluita enemmän.

  Nyt on vahvistukset sähköpostissa kahdesta viikosta lokakuussa ja päästään etsimään lentoja :)

  Ei siis kannata pelästyä näitä kirjoituksia, vaan rohkeasti vaan tekemään varauksia! :)
   
 17. suviranta Uusi jäsen

  liittynyt:
  04.09.2011
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Miten saan varattua maksamamme 3 viikkoa RCI:n kautta? Anfi ei vastaa. Olen lukenut tällä palstalla jonkun varanneen suoraan ja onnistuneen. Kiitos avusta.
  PS. Paljon näyttää olevan perää jutuissa joissa kerrotaan yhteysvaikeuksista jos ei vaihda loppuja viikkoja osakkeeseen.
   
 18. A-Anfi Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.02.2012
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tervehdys,

  sama juttu kävi meille ja mitä olen nettiä seurannut niin ei olla todellakaan ainoita. Meillä oli aivan mahdottomuus päästä Anfiin tarjosivat vain Tauroa ja 3 jäljellä olevan viikon käyttö täysin mahdotonta. Kohteita, joita tarjotaan ovat enemmänkin majataloja kuin 4-5 tähden hotelleja.

  Laittakaa postia mulle osoitteeseen against.anfi@gmail.com. Laitetaan yhdessä vauhtia asioihin.
   
 19. A-Anfi Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.02.2012
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ainakaan meillä se ei ole onnistunut ellei tyydy majatalotyyppiseen ratkaisuun.
   
 20. A-Anfi Uusi jäsen

  liittynyt:
  13.02.2012
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0

  Tervehdys,

  sama juttu kävi meille ja mitä olen nettiä seurannut niin ei olla todellakaan ainoita. Meillä oli aivan mahdottomuus päästä Anfiin tarjosivat vain Tauroa ja 3 jäljellä olevan viikon käyttö täysin mahdotonta. Kohteita, joita tarjotaan ovat enemmänkin majataloja kuin 4-5 tähden hotelleja.

  Laittakaa postia mulle osoitteeseen against.anfi@gmail.com. Laitetaan yhdessä vauhtia asioihin.
   
 21. Don T Uusi jäsen

  liittynyt:
  29.04.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin... meillä on nyt 2 lomaviikkoa käytettynä viimeisestä 3 viikostamme. Edelleenkään emme siis ole päässeet kohteisiin jonne olisimme ensisijaisesti halunneet, mutta ne joihin olemme päässeet ovat olleet mielestämme hyvä tasoisia. Las vegasissa kävimme viikon syksyllä ja tulimme nyt muutama viikko sitten Orlandosta.
  Voin suositella molempia asumuksia. Ainut mikä ärsyttänyt niissä on, että niissäkin yrittävät muka tuliaislahjan varjolla taas myydä omia lomaosakkeitaan.
  Vielä on siis yksi loma edessä. Vähän jo jännittää mihin nyt päästään
  (lue joudutaan ) heh, heh... kyllä tästä jo vähän pystyy huumoriakin laskemaan tästä anfista, vaikka kyllä ajatuksen ovat olleet hetkittäin todella synkkiä. Meillä kun on ollut siinä mielessä hyvä tilanne, että lomat on voitu sumplia aina haluttuun aikaan vuodesta niin matkat on saatu järjestymään suht kivuttomasti kohteen löydyttyä.
   
 22. kelluvan omistaja Vierailija

   
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti