Hae Anna.fi-sivustolta

Annan Kanariaosio vs. Suomi24

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä sotavento, 10.06.2017.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Kirjoitan säännöllisesti Annan Kanariaosiossa, Suomi24:lla en ollenkaan. Se ei silti estä joitain valopäitä mainitsemasta toistuvasti nimimerkkiäni S24:lla, yleensä vääristeltyjen tietojen valossa. Tähän olen puuttunut ja puutun jatkossakin.

  Käyn omat sanailuni Annan keskusteluketjuissa, yksinomaan täällä. Minulla ei ole mitään tekemistä minkään paljastusoperaatioiden kanssa, vaikka toisin väitetään. Piste.
   
 2. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 187
  Saadut tykkäykset:
  607
  Sotis. En ole hetkeäkään epäillyt sinun olevan siellä mukana. Uskon 100% sanasi tässäkin asiassa. Koko episodi on pelkkä typeryyden huipentuma, eikä siinä ole mistään paljastuksesta kyse. Vain jonkun sekopään sairaalloisesta angstista ja antipatiasta allekirjoittaneeseen. Toivokaamme Allerin puuttuvan asiaan. Itse laitoin aamun kirjoitukseni jälkeen ylläpidolle pyynnön poistaa koko ketju.
   
 3. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Se tästä riemusta nyt vielä puuttuisikin, että te "syytetyt" siirtäisitte kohdistinta minuun, myönnän hetken tuotakin tosin epäilleeni...
   
 4. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 187
  Saadut tykkäykset:
  607
  Sotis. Miksi ihmeessä niin tekisin/tekisimme. En nyt ymmärrä koko ajatusta.
   
 5. go852 Jäsen

  liittynyt:
  30.07.2014
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minkä takia ylipäätänsä käytte lukemassa niitä juttuja sieltä? Ja vielä suurempaa ihmetystä aiheuttaa miksi kommentoitte toisen palstan tapahtumia täällä? Toisaalta enpä ymmärrä kommentointia asian suhteen sielläkään. :unsure:
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 6. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Kyllä minua kiinnostaa Kanariakeskustelun tila kokonaisuutena. En näe tuossa mitään ristiriitaa. Harkitsin hyvinkin tarkkaan, kommentoinko asiaa täällä, mutta kun en kaksenloselle kirjoita sanaakaan, ja syytökset ovat aika rajuja, en näe mitään syytä sille, miksi en voisi lyhyesti kommentoida asiaa.
   
 7. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 187
  Saadut tykkäykset:
  607
  Nyt riitti. Kävin poistamassa koko käyttäjätilini s24selta. Jos Alleria ei tuon enempää kiinnosta, mitä heidän palstallaan kirjoitellaan ja missä sävyssä, niin antaa olla. Pään hakkaaminen s24umpiluuhun loppui nyt. Siellä ei järjellistä keskustelua ole mahdollista saada aikaan. Kukaan ei voi sanoa, ettei yritetty.

  Suosittelen muillekin samaa.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 8. don Luis Vierailija

  Joskus jotain sentään.
   
 9. Saab96 Vierailija

  Ehkä he pysyvät poissa jos täällä ei olla ylimielisiä, besserwissereitä, provosoijia, agitaattoreja, eikä keskinäinen fanitus ja piiri pieni pyöri. Muinoin vuosia sitten täällä rekisteröityneet ja vapaat ajattelijat olivat hyvässä hengessä vaikka välillä oli terhakoita vääntöjä asioista ei henkilöistä. Jos jotkut nimimerkit aiheuttavat ärsytystä kannattaa heidän katsoa peiliin eikä syyllistää puskajusseja. Kukaan meistä ei täydellinen liene vaikka niin itse luulisi. Rakkaudella puskis.
   
  Lasted edited by : 15.06.2017
 10. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  :unsure::):LOL:
  Oikein hyvä, mutta poliisi silti selvittelee niitä rikoksen tunnusmerkistön täyttämiä toimia. Hyvää kesää minultakin!
   
 11. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Tämä viimeaikainen häirikköinvaasio johtunee siitä, että S24-puolella on moderointi merkittävästi tiukentunut -siis todella merkittävästi. Koskee myös viikonloppua. Kun siellä ei voi häiriköidä ja Annan mode on lomalla, seuraukset näkyvät täällä, valitettavasti. Älkää silti vastatko häirikköviesteihin. Se kolmas pykälä...
   
 12. hyvää kesää Vierailija

  Kannattaako tämmöistä ketjua nostella esiin.
  Mitä tekemistä on Suomi 24 palstoilla tämän Anna-lehden keskustelupalstan kanssa.
  Asiat selvitetään sillä, minne ne kuuluu.
  On vaikeaa elää, jos mörköjä näkee joka paikassa.
  Jokainen ihminen ajattelee omalla laillaan. Emme voi vaatia toista ajattelemaan, kuten minä haluan.
  Itse olen taipuvainen näkemään ensisijaisesti lähimmäiseni hyvässä valossa.
   
 13. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  S24 puolella moderointi jatkuu tiukkana, joten häiriköintipaine kohdistuu tänne.
   
 14. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Kiitos vaan minunkin puolestani palstan siistimisestä. Tuo lainausta koskeva virhetoiminto edellyttää koodarilta hommia. Siihen samaan kannattaa sisällyttää lisäys, jolla estetään kerran poistetun viestin lisääminen uudestaan, myös eri ”vierailijan” toimesta. Tämä oppi tulee S24 puolelta ja kyseessä on sama trolli.

  En todellakaan tiedä, mitä Aller on tehnyt moderoinnilleen, mutta jo viikon se on ollut ennennäkemättömän tehokasta. Siksi loka on lörähtänyt tänne, kun hetkisen moderointi on herpaantunut.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 15. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Trollillamme on viikonloppu ja hänelle siihen kuuluvat stimulantit. Hän olettaa moden olevan viikonloppuvapaalla ja toisaalta S24 moderointikampanja jatkui yli viime viikonlopun. Paine tänne siis kasvaa. Vierailija-statuksella tulee voittopuolisesti sitä negatiivista, mutta joukossa on joku rakentavaltakin vaikuttava. Joku rekisteröity nimimerkkikin hänellä on. Voimme arvuutella mikä tai mitkä. :unsure: :LOL:
   
 16. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 187
  Saadut tykkäykset:
  607
  Eläkepappa oli harvinaisen oikeassa. Nyt menossa oleva "kehukampanja" tukiviesteineen, on palstalla aikaisemmin aktiivisen, nyt taustajoukkoihin puskista huutelemaan pillittämään paenneen rekisteröidyn nimimerkin omaavan häirikön tekosia. Säälittävää touhua. Jos juttumme ei kiinnosta, kirjoittaisit itse parempia. Vaan mahtaako olla enää kykyjä, on toinen juttu. Epäilen, että ei ole.;)
   
 17. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Kiinnostavaa on tämäkin jakso. Aiemmin vaikutti sitä, ettei S24 puolella moderointi ollut kovin tehokasta. Annan puolella se oli. Viime aikoina tilanne on vaikuttanut erilaiselta. S24 puolella apuna on tekoälysovellukset, joiden repertuaaria täydennetään perinteisesti. Se on ollut verraten tehokasta, viime aikoina, ainakin toistaiseksi.

  Moderoinnista on filosofoitu:
  Moderointiperusteiden avaaminen ei ole ylläpitäjälle helppoa ja läheskään aina ei edes voida tarkasti kertoa. Esimerkiksi käyttäjien tietosuojan vuoksi voi tarkat toiminnan perustelut jäädä käyttäjiltä pimentoon. Silti näissäkään tilanteissa ei saisi kaivautua poteroonsa ja uskoa siihen, että kyllä se käyttäjä luottaa sokeasti ylläpitäjän arviointikykyyn. Aina voidaan joitain perusteluja toiminnalle antaa, vaikka sitten hieman yleisemmällä tasolla.
  Sekä keskustelu- että moderointikulttuurissa on pohjimmiltaan kyse kommunikoinnista. Siinä vaiheessa, kun moderointia uskalletaan avata enemmän, ollaan hypätty iso loikka kohti aitoa vuorovaikutusta käyttäjän ja moderaattorin välillä. Nyt käytävän avoimen keskustelun kautta haasteita on tunnistettu ja ratkaisuja haettu yhdessä. Kulttuurin rakentaminen on aloitettu!
  Lainattu filosofointi loppuu.

  Otavamedia on naulannut lyhennelmän kirjoitussäännöistä etusivulle kaikkien nähtäväksi (Ohjeita keskustelupalstan käyttäjille). Siinä ei ole suoranaista kieltoa sellaisen sisällön postaamiseen, joka ei kuulu suoranaisesti aiheeseen. Mikäli niiden viestien määrä jatkossa alkaa olla nykyistäkin merkittävämpi, voisi ainakin ottaa harkittavaksi sellaisen pykälän lisäämistä. Silloin palsta pysyisi paremmin aiheessa, eikä nykyinen meno, palstan joidenkin henkilöiden kuvitteelliset edesottamukset, muodostuisi dominoivaksi sisällöksi.

  Rekisteröimättömät käyttäjät eivät nykyisellään myöskään sitoudu täysin samassa laajuudessa Otavamedian säännöstöön, kuin rekisteröidyt käyttäjät, koska rekisteröityjen täytyy rekisteröityessään sitoutua laajemmin (hyväksyn foorumin ehdot ja säännöt). Olisiko tässäkin epäkohta?
   
  Last edited: 10.08.2017
 18. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Kiitoksia moderoinnille! Työnsankaria käy silti sääliksi.

  Annan moderaattori joutuu näitä vierailija-statuksella kirjoitettuja häiriköintiviestejä poistamaan viesti viestiltä. Rekisteröityneitten nimimerkkien kontrolloiminen ja tarvittaessa bannaaminen, on toisaalta sekunttien asia. Siinä mielessä anonyyminä kirjoittaminen on myös moraalinen kannanotto. Ajatteleppa ite.
   
 19. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Trollillamme on kovat ajat. Pahimmat ylilyönnit poistuvat täältä pikaisesti, laimeammat leppoisemmin, mutta ne poistuvat. Luulin jo S24-puolella linjan höllentyneen totunnaiseksi, mutta mitä vielä; luuta käy kun modella on se hetki. Niinpä trolli kokee laajemmalti kovia ja ryöpsähdykset voi loiskahtaa yli, no, vertauskuvan jätän kirjoittamatta...

  Kiitoksia moderoinnille!
   
  • Tykkään Tykkään x 3
 20. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Näkyy tuo yllä olevan viestin sisältämä valhe pysyttelevän palstalla (sittemmin se moderoitiin). Eläkepappaa ei koskaan ole bannattu S24:n puolella. Sieltä voi tilanteen käydä helposti nytkin bongaamassa.

  Bannaamisesta sen verran, että minulla ei ole hajuakaan, mitä Annan palstalla on 2012 tapahtunut, mutta on havaittavissa, että niiltä ajoilta kaivetaan näinä aikoina tuolloin "naftaliiniin" laitettuja nimimerkkejä, joita silloin on luotu, eikä niitä sittemmin ole juuri käytetty.
  Taustani vuoksi en voi olla arvelematta, että monien nimimerkkien luomiselle on ollut tarve, joka voi hyvinkin olla johtunut siitä, että nimimerkkejä on bannattu. Niitä lienee silloin luotu varastoon, jolloin yhden tultua bannatuksi, toinen on aina varalla. Rekisteröidyn nimimerkin bannaaminen oli ja on modelle sekunttien asia. IP-osoiteeseen perustuva eliminointi onkin sitten vähän monimutkaisempi juttu.

  edit: (sittemmin se moderoitiin)
   
  Last edited: 20.08.2017
 21. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Toistan itseäni, vähän muokaten:
  Annan palstalla on 2012 tapahtunut ja on havaittavissa, että niiltä ajoilta kaivetaan näinä aikoina tuolloin "naftaliiniin" laitettuja nimimerkkejä, joita silloin on luotu, eikä niitä sittemmin ole juuri käytetty.
  Noin edellä kirjoitin. Kun nyt katselette lähimenneisyyttä, teidän ei ole vaikea havaita mikä tai mitkä nimimerkeistä esimerkiksi täyttää tunnusmerkistön. Punnitkaa myös ilmaisutapaa!

  Toki niccivarastoa on täydennetty senkin jälkeisinä vuosina ja tehdään edelleen. Silloin tyypillisesti syyllistytään myös väärien tunnistetietojen antamiseen.
  Tuo lainauksessa vielä näkyvä Encantadon valhetehtailu ”Kaksnelosella on myös sadoittain eläkepapan viestejä poistettu” on samaa ketjussa väärien todistusten antamista. Sillä puolella olen näille väärinkäytöksiin syyllistyville siteerannut säännöstöjä ja käyttöehtoja, jotka muinoin tunsin varsin tarkasti -kuten trollimme varmasti muistaa.:LOL:

  Meinasi unohtua! Kiitoksia moderoinnille siivouksesta!
   
 22. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Kuten uudet, riemastuttavasti palstaa elähdyttävät, uudet kirjoittajat ovat kerenneet huomaamaan, asiattomat on ”läsnä”. Vaikka ylläpito kiitettävästi siivoaakin, tulee silti aina, tyypillisesti vierailija-statuksella, noita poistettavia, sääntöjen vastaisia viestejä.

  S24-puolella ongelma on nyttemmin se, että trollimme kirjoittelee itselleen. Kun se käy tylsäksi, jopa hänelle, turhautuminen näkyy täällä -valitettavasti kompetenssinsa mukaisena.
   
 23. Huomatkaa Vierailija

  ...........ja myös kirjoittaa rekkaamattoman nimimerkin nimissä. Siis varastaa sekin. Ei hyvä. Onko tarkoituksena saada rekisteröitymispakko näille palstoille. Miksi tehdä kiusaa toisille. Me olemme tavallisia ihmisiä, jotka haluaisimme myös keskustella täällä. Ei meillä ole mitään trollitaustaa, eikä halua lyödä toista.
   
 24. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Tehokkaasti on moden luuta jälleen luutinut. Vielä jäi ainakin yksi lainausväärennös poistamatta. Nämä vierailija-statuksella kirjoitetut häiriköintiviestit ilmaantuvat iltaisin, öisin ja etenkin viikonloppuisin. Yksi tapa pitää palstaa siistinä olisi, että etenkään viikonloppuisin ei voisi kirjoittaa ilman rekisteröityä tunnusta. Kiitoksia kuitenkin jälleen modelle taas työpanoksesta.

  Lisäys, klo 18.05. No niin, nyt näyttää puhtaalta, toistaiseksi. Häirikkömme valitettavasti varmasti palaa...

  Lisäys 2: 21.00 ja häirikkömme palasi uhaten rikollisilla toimilla. Eli puhtaana pysyy moden toimintojen jälkeen max 3-tuntia m.o.t.
   
  Last edited: 05.09.2017
 25. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  186
  Hämmästelin hetken, miten tämä viikonlopun alku on näin siistinä pysynyt, mutta sitten oivalsin Otavamedian ratkaisun.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti