Hae Anna.fi-sivustolta

Annan Kanariaosio vs. Suomi24

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä sotavento, 10.06.2017.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Oikein siisti viikonloppu. Kun törky puuttuu, voipi olettaa satunnaistenkin rohkeammin palaavan ja ennen kaikkea ne, jotka vaan lukevat, saavat palstan tarkoituksen mukaista sisältöä.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Jaahas! Se sitten loppui, siisti jakso, toistaiseksi. S24 puolella trolli onkin saanut kirjoitella lähinnä itselleen, joten on syytä olettaa, että tänne viestiä riittämiin suoltaa, valitettavasti.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 3. Asiaan Vierailija

  Miksi käydä lukemassa toista palstaa ja kommentoida täällä. Eikö olisi parempi kirjoittaa asiallista asiaa Kanarian saarista. Kenen mieli tekee muille palstoille, menköön sinne ja kirjoitelkoon siellä.
   
 4. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Kiitoksia moderoinnista! Turhauttavaa? Tiedän...
   
 5. Mikä on tämän ketjun aihe: trollit ja niiden pelko. Kovasti myös moderointia kiitellään. Tietenkin he tekevät työtään ja ehkä kertakiitos riittää, uskotaan, uskotaan. Kiitosta vaan. Mielestäni kertasana riittää. Lukijoita toivotaan kovasti, mutta jos lukijakin voisi joskus kommentoida, voisiko?
  Sitä paitsi, se rekkautuminenkaan ei ole vastaus palstan tulevaisuuteen.
  Ei muuta, eikä tule muuta.
   
 6. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Melkoinen on työnsankarimme, moderaattorin, projekti ollut heti aamusta. Illalla kävi palstan jo perkaamassa, mutta ”sitä itteään” tuli sitten lisää, jonka aamulla luuti. Voi vaan kuvitella, millaisena näyttäytyy viikonloppu. Tämä meno taas karkoittanee ne harvemmin palstalle näpyttelevät, valitettavasti.
   
  • Tykkään Tykkään x 2
 7. Trollailemisiin Vierailija

  Mulla menee kahden uuden serverin kanssa leikkiessä koko loppuviikko. Ei ehdi trollaamaan nyt (n)
   
 8. Uutta rautaa Vierailija

  Häh!?! Nehä oli kasiydin koneita ne sun nykyisekki. Mix ny jo uudet? Myy mulle ne vanhat tai osia, vai myix vanhat jo?
   
 9. Aquamar Vierailija

  Kyllä multa ainakin menis matkustusfiilikset, jos olis noin paljon vihamiehiä kohteessa vastassa. Saavat just sitä mitä ovat tilanneetkin.
   
 10. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Tällä hetkellä tilanne on taas nurinkurinen. Moderointi on s24 puolella ankarampaa, kuin Annassa. Tämä tyylilajiporukka, joka on pulinallaan vieroittanut siellä jopa itsensä, tekee selvästi ennalta sovittua iskua Annan palstoille, kun rekisteröintipakkoa ei ole. Ihan hyvä juttu. Nyt Otavamedia näkee, mikä on menon ja ”ilmaisun taso” vallitsevin ehdoin. Se on tekijöidensä näköinen. Sellaisena se siis jatkuu, jos ei perkaustoimiin ryhdytä.
   
 11. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 010
  Saadut tykkäykset:
  449
  Juu. Just noin. Mielenkiinnolla odotan, mitä otavamedia tekee asian korjaamiseksi. S24sella näyttää moiset törkeydet poistuvat paikoittain nopeastikin, tuntien viiveellä, mutta täällä eilisen illan aikana lähes 50 asiatonta, herjaavaa ja sisällötöntä viestiä on roikkunnut jo aivan liian pitkään.
   
 12. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Tämä on riemastuttavaa! Otavamedialla on perustavaa laatua oleva materiaali analysoida! :unsure::);):rolleyes:
   
 13. Vekkulia Vierailija

  Laitetaan sitten sinne papan kaksnelkullekin tuo sama. Ei lopu hommat vaarilta.(y)
   
 14. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
 15. Oi Tädit! Vierailija

  Täti ja punainen puhelin!!!
   
 16. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Mode sitten taisi aloittaa luutimisen jo ennen arkiaamua (y)
   
 17. Isompi Urakka Vierailija

  Kyllä sillä sitä luudittavaa tulee olemaan. Jatkossa vieläkin enemmän....
   
 18. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  No ni! Vaikka luutimista vielä riittää, loppui ainakin uuden törkyn tulo :)

  Lisätään:
  Huomasitteko muuten, että poistettujen viestien seassa oli perustrollin oma kertomus toimintatavoistaan. Hänellä on ainakin pari rekisteröityä nicciä täällä ja selosti ylpeänä esittäneensä kysymyksiä ja seuranneensa naureskellen, kun on nähty vaivaa vastausten suhteen.

  Tuo ei liene mikään ongelma, kun rekisteröimättömiä käyttäjiä ei ole. Jos ne alter egot käyttäytyvät asiattomasti, nicit häviävät hetkessä. Jos härdelliä tuetaan lukuisin rekisteröimättömin nimimerkein, on poistotyö oleellisesti hankalampaa.
   
  Last edited: 02.10.2017
 19. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Niin kuin joku jo arvelikin, s24 puolella loanheitto meni heti äärimmäisyyksiin, kun tällä palstalla se tehtiin mahdottomaksi. Se johti siihen, että mode on nyt sillä puolella poistellut kokonaisia ketjuja, mikä on hyvin harvinaista. Mode on voipunut, hänkin on ihminen.

  Kuten tuossa aiemmin kertasin, trollimme kertoi viikonloppuna metodeistaan. Kun ilmaisunsa on nyt tehty vaikeaksi, ne alter ego nimimerkit täällä saattavat muuttua kärjekkäiksi. Olisi helppo luetella niitä ainakin kolme. Aika näyttää.
   
 20. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Mitäs ihmettä tällä nyt taas tarkoitat?
   
 21. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Jos nyt trollimme oma selvitys jäi viikonloppuna lukematta, niin selvennän vielä siten, että rekisteröintipakosta huolimatta päätrolli kirjoittelee palstalle jatkossakin -useammankin rekisteröidyn nimimerkin turvin. Ylpeä kuvaus tekotaidoistaan tuli Annankin moderoinnin poistamaksi. Erityisen huvittunut hän tuntuu olevan siitä, ettei vakkarit tunnista häntä. Rekisteröityjä nimimerkkejä löytyy naftaliinista ainakin vuodesta 2012 lähtien. Tuo viimemainittu on oma havaintoni.

  S24 puolella moderointi reagoi nyt törkytulvassa ärhäkkäämmin, kuin sillä puolella on ollut tapana. Kyllästyessään poistaa koko ketjun kerralla, minkä erittäin hyvin ymmärrän, niitä viestejä lukeneena. Törkytulva loppuikin toistaiseksi siihen.
   
 22. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Ok, en siinä viikonlopun sekoboltzitouhussa tuota kirjoitusta ole noteerannut. Olet kyllä itse jossain yhteydessä viitannut tämän tyyppiseen toimintaan.
   
 23. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 010
  Saadut tykkäykset:
  449
  Eläkepappa taitaa olla oikeassa noiden useampien rekisteröityjen niccien kohdalla. Äkkiseltään tulee mieleen kaksi ehkä kolmekin sellaista ylimääräistä nicciä. Pääsyyllistäkään ei tarvitse kauhean kaukaa etsiä, sillä hänestä epäilykseni ovat olleet olemassa jo pidemmän aikaa. Syytä, miksi aikuiset ihmiset moiseen sortuvat en ymmärrä. Löytyneekö se syy omiin ongelmiin, joita sitten heijastetaan tänne, kuten myös S24 puolelle, nyt kun itsensä tukeminen ei rekkamattomana ole täällä mahdollista, kuitenkin vain sieltä omasta minäkuvasta peilin äärestä. Sinä, joka tiedät keneen kohdistin osuu, niin vilkaise peiliin ja mieti...
   
 24. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  On kummallista, on. Tässä ketjussa on jäljellä vielä tuommoisia, kuten nimim. ”Isompi urakka” suoranaisia uhkauksia moderoinnille, eli lupaus siitä, että poistettavaa törkyä jatkossakin riittää. Niin olisi ilmeisimmin käynytkin, ellei rekisteröintipakko olisi astunut voimaan. Törky lörähti sitten s24 puolelle, jossa se johti kokonaisten ketjujen poistoon. Ronski poistolinja siisti silläkin puolen tilannetta.

  Kaikki tuo on kovin valitettavaa, koska kun Otavamedia taas vapauttaa rekkautumattomien kirjoittamisoikeuden, alkanee sama hillitön trollaus uudestaan. Tällä siis tarkoitan sääntöjen vastaisten viestien tulvaa, jotka turhaan kuormittavat moderointia, joka poistelee ylilyöntejä viesti viestiltä.

  Joku trolleista kertoi odottaneensa sitä sheriffiä jo pitkään kotiovelleen, vaan eipä kuulemma ole näkynyt. Pahimmalla on näkynyt, mutta sanktiot eivät kuulemma pure ja pelota. Tekojen sääntöjen ja jopa lainvastaisuus mielletään, mutta asetutaan lain yläpuolelle, eikä säännöillä, joita on palveluntarjoajalle sitouduttu noudattamaan, ole mitään väliä.

  Kaikki tuo luonnollisesti on näille palstoille raskas painolasti, eikä palveluntarjoajatkaan ilmeisimmin näe palveluilla välttämättä tulevaisuutta. Niin ei niistä asianomistajarikoksistakaan tehdä ilmoituksia, eikä poliisi siten tutki. Tilanne kitkee valtaosan uusista, potentiaalisista kirjoittajista pois palstoilta. Kiintoisaa on, että nimenomaan Kanarian palstat on tekojen kohteena. Se lienee myös pääsyy vuosien näivettymiseen.
   
 25. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 010
  Saadut tykkäykset:
  449
  Pokka pitää osiossa oli puhetta S24sen häiriköinnistä. Aika seesteisen rauhallistahan siellä kaapeista ulostuloineen on. Mutta mikä on tuo Puerto Cruzin vakia-asukkaiden ja viikkoturistien, sekä Inglesin välinen sateenkaariliittymä. Tuoko oli se syy, miksi täällä häiriköitiin ja yritettiin ottaa palstaa haltuun, kun meidän arkipäiväiset juttumme häiritsivät "herrasväen" kaapista ulostuloa. Mikä tämä juttu oikeasti on. Eihän kukaan ole täällä tuominnut kenenkään henkilökohtaisia valintoja, sillä eihän ne kenellekään muulle kuulu, eikä kenelläkään pitäisi olla mitään sanomista, miten ihmisten lomakohteessa tulisi elää. Miksi siis hyökkäykset muutamaa palstan aktiivisinta kirjoittajaa kohtaan. Allekirjoittanut ei koskaan ole poikkipuolista sanaa sateenkaariväestä kirjoittanut, vaan hyväksyn itse kunkin ihmisenä, sellaisena kun hän sattuu olemaan ilman tuomitsemista.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti