Hae Anna.fi-sivustolta

Annan Kanariaosio vs. Suomi24

Viestiketju osiossa 'Kanariansaaret' , käynnistäjänä sotavento, 10.06.2017.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 024
  Saadut tykkäykset:
  464
  Tekstejäni on näköjään kopioitu/muokattu osittain S24 puolelle ja yritetty puskista huudellen kuittailla meikäläiselle. Tosin luetun perusteella melko huonolla menestyksellä, kun moni sikäläisen palstan lukijakin näyttää huomanneen saman, kuin minä, että entisistä/nykyisistä Annan/Plazan aktiiveistahan noiden puskista huutelijoiden joukosta on kyse. Kaikki tunnistanevat tutut teesit "Annan palstan voimakolmikko" ja "myrkyllinen kuningatar" ja voinevat vetää johtopäätöksensä asian suhteen keistä on kyse. Vihjaan sen verran, että kelatkaa "pokka pitää" osiota taaksepäin siihen päivään kun palstalle rekisteröidyin ja lukekaa sen jälkeisiä viestejä, ja todetkaa, mistä suunnasta se jatkuva herjaaminen, älämölö, sekä asiaton sisältö tulee, koomisine "ketju lukkoon" toteamisineen.

  Juttu alkaa jotakuinkin niin, että "poikain mielestä ilkeä" kuningatar on saapunut pienten poikasten hiekkalaatikolle, minkä seurauksena paettiin joukolla itkupotkuraivarien kera puskiin huutelemaan. Kaikki oli hyvin siihen saakka kun "ilkeä"kuningatar kirjoitteli yksikseen palstalle, mutta häiriköinti puskista alkoi samoin tein, kun "ilkeä"kuningatar sai muutaman ystävän vierelleen ja keskustelu alkoi taas sujua asialliseen malliin. Kenties liian korkealentoisena/asiapitoisena yksinkertaisille puskista huutelijoille , sillä tästä lähtien on palstaa terrorisoinut muutaman "viisaan" miehen alakuloinen ja herjaava kirjoittelu syytöksineen, uhkailuineen, sekä asiattomine sisältöineen. Näin se vaan menee arvon Kanarianpalstan lukijat. Pieni, kovaääninen ja hiekkalaatikolta puskiin piiloon saivartelemaan paennut joukko on se, jonka ansiosta tälle palstalle voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet. Kun täällä ei kehdata rekisteröitynä saivarrella, niin sitten huudellaan naapuripalstalla vaihtuvien nimimerkkien suojassa samoja asioita, kun ei ymmärretä, että kaikki me tällekin hiekkalaatikolle mahdutaan. Kukaan ei pyydä muuta kuin asiallisuudessa pysymistä, herjaamisen jättämistä pois ja palstan sääntöjen noudattamista. Näin tämäkin palsta olisi toimiva ja s24 trollitehtailuun verraten jopa hieno keskustelunalusta kirjoittaa Kanariansaarista.

  Toisin sanoen. Olemme kaikki erilaisia ihmisinä, sekä kirjoittajina. Meillä kaikilla on erilaiset lähtökohtamme elämässämme ja näemme asiat eri tavalla. Silti se ei anna oikeutta mennä henkilökohtaisuuksiin tai herjaamiseen, vaikka olisi kuinka erimielinen toisen mielipiteen kanssa. Toinen tykkää äidistä, toinen tyttärestä, ja viime aikojen kaapista ulostulojen seurauksena moni myös samaa sukupuolta olevista miehistä/naisista. Niin se vain on. Eikä se ole keltään pois. Oman mielipiteensä voi esittää herjaamatta tai syyllistämättä ketään. Tämäkin kirjoitus olisi jäänyt kirjoittamatta, ilman eräiden tämän palstan vanhojen aktiivien, tietänette keneen kalikka kalahtaa, turhaa syyllistämistä ja henkilökohtaisuuksiin menoa naapuripalstalla. Mielenkiinnolla jään odottamaan, minkälainen selitys s24sella tämän viestin jälkeen löytyy. Kalikka kun kalahtaa, selittely alkaa. Käykää toteamassa S24sella.
   
 2. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Olen itse epävarma sen suhteen, missä määrin tätä s24 keskustelua kannattaa jatkaa täällä nyt, kun Annan Kanarian palstalla on käytössä rekisteröintipakko. Tämä vaikuttaa siltä, että täältä kopioitujen juttujen ja aiheiden tarkoitus on siirtää debatti s24 puolelle. Intressi siihen on voittopuolisesti örvellysporukalla, joka ei halua, rekisteröintipakon takia, käydä keskustelua täällä, koska se johtaisi rekisteröidyn nicin bannaamiseen.

  Luonnollisesti kaikki tekee valitsemallaan linjalla, mitä haluaa, mutta örveltävät trollit, jäädessään oman läävänsä vangiksi, tulee useimmiten happinaamarinsa vaimentamiksi.

  Olen edelleen hämmentynyt ja riemastunut s24-puolella tapahtuneesta moderoinnin kiristymisestä.
   
 3. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 024
  Saadut tykkäykset:
  464
  Pappa lienee oikeassa. Turhahan näitä on jauhaa. Mutta kun kaveria ruvetaan huorittelemaan, aletaan olla pisteessä, jossa on pakko antaa palautetta. Varsinkin kun on ilmiselvää, mistä suunnasta se häiriköinti tulee. Josko osaisivat jatkossa käyttäytyä, aikuiset miehet. Toivon vilpittömästi, ettei näihin tarvitse tällä palstalla enää koskaan palata. Suuresti vaan epäilen, että palataan. Tuskin vanha koira karvoistaan pääsee.
   
  Lasted edited by : 16.10.2017
 4. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Ehkä tuota otsaketta voisi muokata, minusta kuitenkin kahden foorumin välisten jännitteiden purkaminen olisi hyvä hoitaa yhdessä ketjussa, jotta ei sekotettaisi sitä Kanaria-asioihin.

  S24:n ylläpito ja johto on kyllä selvillä tilanteesta, mutta se mihin siellä rahkeet lopulta riittää, ei luvalla sanoen tämän päivän suorituksina kovin kaksiselta näytä. Että hämmästele ja riemastu, eläkepappa, vasta kun siihen on oikeasti aihetta. Homma ei ole likimainkaan hanskassa.

  En todellakaan olettanut, kun "Ravintola- ja ruokaketjun" hiljakkoin avasin, että se plagioidaan "yksyhteen" Kaksnelkulle ja siitä lopulta muodostuu alusta Annan kirjoittajien herjaamiselle.

  S24 ei tule tinkimään avointen ovien politiikastaan, tuo on kyllä käynyt selväksi. Seuratkaapa huviksenne Allerin ympärillä käytävää uutisointia... siinä pappa hiljakkoin oli oikeassa, että niiden mielenkiinto on suurelta osin ihan jossain muualla. Viittaan mm. viime aikojen yrityskauppoihin.
   
 5. Antigue Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  15.07.2016
  Viestejä:
  2 024
  Saadut tykkäykset:
  464
  En ymmärrä koko tilannetta. Miksi pitää huudella puskista, vaikka kuinka ahdistaa. Eikö voisi vaan suoraan keskustella asiat selviksi. Se helpottaisi kaikkien elämää. Loppujen lopuksi kaikki ovat kiinnostuneita ja haluavat täällä kirjoittaa Kanariansaarista. Kyllä tälle hiekkalaatikolle mahtuu. Se on ihan omasta egosta kiinni. Näkökantoja lienee monia, itse kunkin näköisiä ja elämänkatsomukseen sopivia. Miksi niitä ei voida hyväksyä sellaisenaan, jos ne palstan aiheeseen liittyvät. Matkailua ja lomailuahan täällä vain halutaan edistää ja keskustella niihin liittyvistä asioista. Koitettaisko elää vaan sovussa, ilman turhaa puskistahuutelua. Se ei liene aikuisilta ihmisiltä liikaa vaadittu.
   
 6. sotavento Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  28.11.2007
  Viestejä:
  1 731
  Saadut tykkäykset:
  91
  Jätetään nyt ensin tuo "puskistahuutelu" -termi omista teksteistämme pois. Sillä jo pääsee pitkälle. Kahden kanavan välisissä jännitteissä on paljon muutakin, kuin olettamasi vihanpito. Ikävä kyllä yksi vihakirjoitus kuitenkin provosoi aina toisia ja tuon psykologisen yhtälön kun oivaltaa, tajuaa ettei kovin paljon tarvitse omia sormia tuhrata. Tämä näyttää olevan pelin henki tälläkin kertaa, aina on uskollisia apupoikia ja niistä provosoituvia uusia tahoja. Minulla kun ei ole Freedomia käytössä, jäisin välittömästi rysän päältä kiinni, eli kirjoitan kaikki juttuni rekisteröityneenä vain täällä Otavamedian alustalla. Lisäksi osallistun omalla nimelläni Kanaria- ja muuhunkin keskusteluun Facebookissa.

  Totean vielä, että kun minua aina syytetään usean nimimerkin katoamisesta tältä Otavamedian palstalta, että perehtykää nyt hyvät ihmiset somen kehitykseen. Aivan samalla tavalla S24:n kirjoittajakanta on täysin toinen kuin "vanhoina hyvinä aikoina". Joku siellä käy välillä kääntymässä, mutta paljonko sai huomiota esim. Barraquiton mainio asiakirjoitus viime viikolla? Keskustelut ovat paljolti siirtyneet Facebookkiin, jossa ylläpito on valppaana 24/7, eikä ylilyönteihin juurikaan törmää.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. eläkepappa Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  18.07.2016
  Viestejä:
  658
  Saadut tykkäykset:
  180
  Päivittelen tuota maanjäristys- ja tulivuoripuolta, kun kehityssuunnassa näkyy loogista suuntaa, mutta s24 puoli näyttää juuri nyt hyvin tekijöittensä tason. Läävän on syytä antaa olla rauhassa.
   
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti