Hae Anna.fi-sivustolta

ANOREKSIA JA MENKAT

Viestiketju osiossa 'Klinikalla' , käynnistäjänä ApuaKaivataan, 18.06.2017.

 1. ApuaKaivataan Vierailija

  Hei!
  Ole 17-vuotias tyttö, joka sairastaa anoreksiaa, mutta yritää tosissaan parantua. Nyt eteeni on tullut eräs menkkoihin liittyvä ongelma. Olen parhaillani psykiatrisella osastolla, mutten uskalla puhua hoitajille menkoista. Omista asioista puhuminen on aina ollut hankalaa :/ Päätin siis kysyä neuvoa niiltä, joilla on kokemusta asiasta.

  Tullessani sairaalaan painoni oli 41,7 kg (pituus 166,8 cm). Silloin minulla ei siis ollut aliravitsemuksen takia kuukautisia. Nyt 5 kuukautta sairaalassa oltuani painoni on noin 51-52 kg (sitä ei näytetä minulle, mutta viime viikolla vahingossa näin kun painoa otettiin). Menkat tulivat viime kuussa ja olivat heti yhtä runsaat kuin ennen syömishäiriötä. Eilen menkkani taas tulivat, tai niin ainakin luulin. Verta tuli kuitenkin TODELLA vähän, vain pari kertaa tosi vähän vessapaperiin, melkein huomaamattomasti.
  Nyt pelottaa, että onko ravitsemustilani taas alkanut huononemaan? Eli olenko sittenkin syönyt liian vähän? Vaikea uskoa, sillä tuntuu että minun pitäö syödä kymmenen elefantin edestä... Toisaalta voiko olla mahdollista, että lääkärit ovat olleet väärässä ja painoani on nostettu liikaa liian nopeasti ja nyt menkat jäävät sen takia taas pois? Vaiko onko tämä ihan normaalia?

  Toisaalta ymmärrän, ettei menkat ehkä tule heti niin säännöllisesti... Mutt silti pelottaa. En tiedä pelkäänkö enemmän sitä että paino taas romahtaa vai että se jatkaa kasvamista tai pysyy tässä :/
   
 2. ApuaKaivataan Vierailija

  VOI EI, LAITOIN VÄÄRÄÄN AIHEESEEN! Ei pitänyt tänne laittaa, voinkohan vielä muuttaa D:
   

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti