Hae Anna.fi-sivustolta

Antikristillinen uusi maailmanjärjestys!

Viestiketju osiossa 'Elämänkatsomus' , käynnistäjänä Anni, 25.06.2012.

 1. Anni Vierailija

  Jotkut esittävät väitteen, että Novus Ordo Seclorum ei tarkoita latinaksi uutta maailmanjärjestystä. Seclorum sanalla on erilaisia merkityksiä; maallinen, maailmallinen, aikakausi ja vuosisata. Novus Ordo Seclorum voidaan kääntää kolmella tavalla; uusi maallinen järjestys, uusi maailman järjestys sekä uusi aikakauden järjestys. Vapaamuurareiden omat lähteet paljastavat meille sen että Novus Ordo Seclorum teksti tarkoittaa selkeästi uutta maailmanjärjestystä, jossa koko maailma on yhden järjestyksen alaisuudessa:

  Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

  Amerikan dollarin setelissä on kuva pyramidista, jonka huipulla on yksi silmä (kaikki näkevä silmä) ja pyramidin yllä lukee latinaksi 'Annuit Coeptis' sekä pyramidin alapuolella on latinaksi 'Novus Ordo Seclorum'. Annuit Coeptis tarkoittaa julistaen (ilmoittaen) syntymää ja Novus Ordo Seclorum tarkoittaa uusi maailmanjärjestys. Pyramidissa on roomalaisin numeroin luku 1776, joka oli nykyisen illuminaatin perustamisvuosi sekä Amerikan itsenäisyyden julistuksen vuosi. Vapaamuurarit laittoivat tunnuksensa Amerikan dollariin, joka viestittää symbolin kautta sanoman ja suunnitelman.

  Pyramidi on pakanallinen epäjumalan palveluksen symboli. Amerikan dollarissa pyramidin huippukivi ei ole vielä tullut asetettua paikoillensa, vaan on irti pyramidista. Kun huippukivi ei ole vielä asetettu paikoillensa, niin suunnitelma ei ole vielä toteutunut, mutta kun huippukivi asettuu paikallensa, niin silloin suunnitelma alkaa täyttymään.

  Mikä on tuo suunnitelma? Dollarissa oleva sanoma on uuden maailmanjärjestyksen syntymän julistamisesta, joka tapahtuu silloin kun huippukivi tippuu alas, eli kun huippukivi, jossa on kaikki näkevä silmä asettuu pyramidin huipulle, niin silloin uusi maailmanjärjestys syntyy. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kun Amerikan dollari otetaan pois käytöstä, niin silloin uusi maailmanjärjestys on astumassa tai astunut esille. Tämä voi olla merkki siitä, että silloin maailman hallitukset ovat yhdistymässä tai yhdistyneet sekä uskonto ja raha, eli taloussysteemi on tullut yhdeksi, niin että koko maailma on lopulta antikristuksen uuden maailmanjärjestyksen hallinnassa.

  On päivänselvää, että vapaamuurareiden symboli Amerikan dollarissa tarkoittaa sitä, että valuutalla on iso merkitys uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa koko maailma koitetaan saada yhden valuutan alaisuuteen.

  Vapaamuurarien merkki ja koodi on siis näkyvillä kaikille "valaistuneille" vapaamuurareille, jotka tietävät milloin uuden maailmanjärjestyksen on aika nousta esille, jota varten he ovat tehneet työtä jo muutaman vuosisadan ajan. Uskon että Bilderberg-ryhmä sekä trilaterilaaninen komissio ovat myös työkaluja tämän uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi.

  Bilderbergin-ryhmän kokoukset ovat salaisia, eli niistä ei kerrota ulkopuolisille, vaan käsittelyssä olleet asiat jäävät vain kokouksiin osallistuneiden tietoon. On päivän selvää, että Bilderberg-ryhmä ajaa antikristillisiä arvoja, ollen salaseura, joka kutsuu erittäin vaikutusvaltaisia ihmisiä kokouksiinsa, joiden joukossa on myös vapaamuurareita. Bilderbergin-ryhmän kokouksiin kutsutaan yleensä vain talouselämän, median ja politiikan edustajia. Tällä tavoin salaisesti on helppoa ajaa ihmiskunta kohti uutta maailmanjärjestystä, koska tulee saada globaali valuutta, niin sen tähden näihin kokouksiin kutsutaan talouselämän merkittäviä johtajia eri maista.

  Merkittävää on myös se että moni Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistunut henkilö alkaa julkisesti puhumaan uudesta maailmanjärjestyksestä. Vapaamuurareiden päämäärä uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmasta on täyttä totta ja näkyvissä, jos on vain halua ja uskallusta nähdä tämä tosiasia.

  Tekstin lähde; Vapaamuurari vapaamuurarit loosit loosi
   
 2. Anni Vierailija

  Koska kukaan ei käynyt lukemassa tieteellistä analiisiani vapaa muurareista, laitan sen myös tähän.

  Vapaamuurarius ja uskonto

  Vapaamuurarit kiistävät ettei vapaamuurarius ole uskonto. Tämä ei kyllä ihan pidä paikkaansa. Vapaamuurarit edellyttävät jokaiselta jäseneltään uskomista yhteen jumalaan (tai korkeimpaan voimaan) ja että kaikki ihmiset palvelevat yhtä ja samaa jumalaa, käyttäen hänestä erilaisia nimiä. Vapaamuurari voi olla wicca ja uskoa noituuteen. Vapaamuurari voi olla hindulainen ja uskoa Vishnuun (hindulaisuuden jumaluus). Vapaamuurari voi edustaa mitä tahansa uskontoa tai uskomusta, sillä heille kaikki uskomukset ovat uskoa yhteen ja samaan jumalaan. Uskominen jumalaan tai jumaluuteen täyttää uskonnon tunnusmerkit. On täysin päivänselvää, että vapaamuurarius on uskonnon harjoittamista, koska siinä edellytetään uskomista yhteen jumalaa.

  1 Aik 16:
  23 Veisatkaa Herralle, kaikki maa, julistakaa päivästä päivään hänen pelastustekojansa.
  24 Ilmoittakaa pakanain seassa hänen kunniaansa, hänen ihmeitänsä kaikkien kansojen seassa.
  25 Sillä Herra on suuri ja sangen ylistettävä, hän on peljättävä yli kaikkien jumalain.
  26 Sillä kaikki kansojen jumalat ovat epäjumalia, mutta Herra on tehnyt taivaat.
  27 Kirkkaus ja kunnia on hänen kasvojensa edessä, väkevyys ja riemu hänen asuinsijassaan.
  28 Antakaa Herralle, te kansojen sukukunnat, antakaa Herralle kunnia ja väkevyys.

  Yhtä päivänselvää on se ettei vapaamuurariudella ole mitään tekemistä Raamatullisen uskon kanssa, sillä Raamatun mukaan kaikkien pakanakansojen uskonnot ovat epäjumalan palvelemista. Vapaamuurarius tunnustaa kaikki uskomukset ja uskonnot yhden ja saman jumalan palvelemista. Tämän tunnustuksen kautta vapaamuurarius on epäjumalan palvelemista sekä epäjumaliin uskomista.

  Vapaamuurarit ja kuolemanrangaistus

  Vapamuurarit ovat vannoneet valan etteivät koskaan paljasta vapaamuurariuden salaisia opetuksia. Valan rikkomisesta seuraa kuolema. Tästä syystä vapaamuurarit sekä entiset vapaamuurarit ovat haluttomia paljastamaan heidän salaisia opetuksiaan.

  Koska vapaamuurareita velvoittaa kuolemanrangaistus, niin on selvää että he eivät kerro julkisuuteen totuudenmukaisesti sitä mitä vapaamuurarius todella edustaa. Siksi he antavat julkisuuteen ympäripyöreitä kuvauksia vapaamuurariudesta, mutta eivät voi paljastaa sen todellista luonnetta ja opetusta.

  Entiset vapaamuurarit, jotka ovat tulleet uskoon Herraan Jeesukseen ovat tästä valasta vapaita, koska Jumala on heidän pelastanut ja siirtänyt saatanan valtakunnasta Jumalan valtakuntaan. Tämän tähden he ovat uskaltaneet kertoa mitä vapaamuurarius on.

  Vapaamuurari asteet

  Vapaamuurareilla on kolme erilaista perusastetta oppilasmuurariaste, veljesmuurariaste sekä mestarimuurariaste. Kaikkien asteiden opetukset ovat erilaisia.

  Vapaamuurarien salaisia oppeja salaisuuksia ei saa paljastaa liikkeen ulkopuolisille ihmisille, eikä alempien tasojen vapaamuurareille. Vapaamuurareille ei kerrota seuraavien asteiden salaisuuksia ennen kuin hän on itse edennyt seuraavalle asteelle.

  Joh 8:44 Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.

  Ilm 12:9 Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa.

  Ilm 20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi

  Raamatun opetuksen mukaan saatana, eli perkele ei pysy totuudessa, vaan puhuu omaansa, eli valhetta, ollen se vanha paratiisin käärme. Paha saatana toimii ja käyttää samaa valhetta ihmiskunnan viimeisinä päivinä, millä hän eksytti Eevaa ja Aatamia paratiisissa. Paratiisissa saatana eksytti ihmiset käärmeen kautta, siksi hän on myös kautta historian jättänyt oman tunnistettavan puumerkkinsä ja jalanjälkensä historianlehdille, jonka kautta hän myös nykyään eksyttää ihmisiä kundalini-käärme hengen ja voiman sekä okkulttisen silmä symboliikan kautta.

  Vapaamuurareille valehdellaan

  Korkeimmilla asteilla vapaamuurarit vannovat verivalan etteivät paljasta vapaamuuraritoverien salaisuuksia, jotka voivat sisältää jopa murhan tai maanpetoksen salaamisen.

  Ex-vapaamuurarin todistus

  33 asteen ex-vapaamuurari Jim Shaw vastaanotti pelastuksen Herrassa Jeesuksessa. Shaw kertoo omia kokemuksiaan kirjassa The Deadly Deception.

  Jim Shaw oli erittäin kunnianhimoinen mies, joka halusi enemmän valoa elämäänsä. Hän omistautui vapaamuurariudelle. Jim Shaw vihittiin 33 asteen vapaamuurariksi Washingtonissa vapaamuurarien ylimmän neuvoston temppelissä.

  Tässä temppelissä oli suuri sali, joka oli koristeltu käärmeiden kuvilla ja sen seinään on myös haudattu Alber Piken maanpäälliset jäännökset. Tämä käärmetemppeli oli tunnustettu suurloosi. Jim Shaw kertoo kuinka vihkiseremoniassa vannottiin valoja sekä juotiin viiniä ihmisten pääkallosta.

  Jumala puhutteli Jimiä ja kylvi todellista Jumalan sanan siementä hänen sydämeensä erään uskovan lääkärin kautta. Jimille valkeni, että vapaamuurarien ja Raamatun opetusten välinen ristiriita oli aivan valtava. Jim Shaw 33 asteen vapaamuurarina johti mustassa kaavussaan vapaamuurarien ehtoollisjuomaa, kun hän huomasi puhuvansa liturgiassa kohdan, jossa kiellettiin Herran Jeesuksen Jumalisuus. Hän otti vastaan pelastuksen Herrassa Jeesuksessa ja hylkäsi vapaamuurariuden, koska hän oli löytänyt todellisen valkeuden, Herran Jeesuksen.

  Suomalainen edesmennyt Pertti Jotuni ylimpien asteiden ex-vapaamuurari ja tiedetoimittaja on paljastanut, että vapaamuurarien jumala on Lucifer. Samoin Jotuni on kertonut, että vapaamuurari järjestön opetuksista löytyy käsky: Jeesuksen nimi tuhottakoon.

  On aivan päivänselvää, että ex-vapaamuurareiden todistuksen valossa vapaamuurarius edustaa pimeyden henkivaltojen eksyttävää petosta.

  Hiiram Abiff legenda

  Hiiram Abiff on vapaamuurariuden legenda ja taru, joka ei ole tositarina, vaan valhe joka on vääristely ja muuteltu tarina Raamatusta. Legendan mukaan Hiiram Abiff palkattiin auttamaan kuningas Salomon temppelin rakentamisessa. Hiiram palvoi maailmankaikkeuden GAOTU (Grand Architect of the Universe) nimistä luojaa. Jubela, Jubelo ja Jubelum tappoivat Hiiramin, jonka veri vuodatettiin temppelin sisällä. Hiiramin kuollut ruumis vietiin ulos itäportin kautta ja hänen ruumiinsa haudattiin Moorian vuorelle Jerusalemin ulkopuolelle. Kuningas Salomo ja 12 muuraritoveria lähtivät etsimään Hiiramin ruumista. Löydettyään Hiiramin ruumiin ja haudan he kaivoivat ruumiin ylös. Salomo muodosti 12 muuraritoverin kanssa ympyrän Hiiramin ruumiin ympärille, yrittäen nostaa hänet haudasta. Ensimmäinen yritys oli ensimmäisen asteen Booas-ote, joka epäonnistui. Toinen yritys oli toisen asteen Jaakin-ote, joka myös epäonnistui. Salomo käytti kolmannella yrityksellä mestarimuurari-otetta lausuen Hiiramin korvaan sanat Ma-Ha-Bohe. Näin Hiiram herätettiin kuolleista, eli legendan mukaan Hiiram Abiff koki ylösnousemuksen.

  Vapaamuurariuden kolmanteen asteeseen kuuluu rituaali, jossa vapaamuurari käy symbolisesti läpi Hiiram Abiffin kuoleman, hautaamisen ja ylösnousemisen. Tämä rituaali on kaste sisälle vapaamuurariuden uskontoon, jossa he palvovat GAOTU jumalaa, eli saatanallista epäjumalaa. Saatanallinen valhe opettaa, että mestarimuurari ote herätti Hiiramin kuolleista tehden hänestä kuolemattoman. Vapaamuurarit uskovat, että mestarimuurari aste antaa heille yliluonnollisen voiman, he tulevat jumaliksi viimeisessä 33 asteessa, kun koko saatanallinen petos ja voima on tullut heidän sisälleen.

  Hiiram Abiff legenda ja taru jäljittelee ja matkii Herran Jeesuksen kuoleman kautta ylösnousemusta. Legenda sotkee mukaan myös 12 muuraria, joka vastaa Herran Jeesuksen opetuslasten määrää. Tämä legenda on saatanallinen valhe, joka pilkkaa Herran Jeesuksen kuolemaa ja ylösnousemusta, eli Herran Jeesuksen pelastusta ja lunastusta.

  Vapaamuurarit käyvät läpi valheellisen kuoleman ja ylösnousemuksen riitin, jonka kautta GAOTU epäjumala pelastaa heidät ja herättää takaisin kuolemasta elämään. Tämä on saatanallinen valhe ihmisen "pelastumisesta".

  On täysin selvää, että Hiiram Abiff legenda on saatanallisen henkivallan eksytys ja on pilkka Herraa Jeesusta ja Hänen sovitustyötään kohtaan. Raamatussa Herra Jeesus opettaa, että ketään ei saa sanoa mestariksi hengellisissä tarkoituksessa, koska Herra Jeesus on ainoa todellinen hengellinen mestari. Tässäkin suhteessa vapaamuurariuden takana oleva henkivalta toimii vastoin Raamatun sanan opetusta, koska vapaamuurareilla on mestarimuurari aste.

  Amerikan dollari ja vapaamuurarit

  Jotkut esittävät väitteen, että Novus Ordo Seclorum ei tarkoita latinaksi uutta maailmanjärjestystä. Seclorum sanalla on erilaisia merkityksiä; maallinen, maailmallinen, aikakausi ja vuosisata. Novus Ordo Seclorum voidaan kääntää kolmella tavalla; uusi maallinen järjestys, uusi maailman järjestys sekä uusi aikakauden järjestys. Vapaamuurareiden omat lähteet paljastavat meille sen että Novus Ordo Seclorum teksti tarkoittaa selkeästi uutta maailmanjärjestystä, jossa koko maailma on yhden järjestyksen alaisuudessa:

  Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

  Amerikan dollarin setelissä on kuva pyramidista, jonka huipulla on yksi silmä (kaikki näkevä silmä) ja pyramidin yllä lukee latinaksi 'Annuit Coeptis' sekä pyramidin alapuolella on latinaksi 'Novus Ordo Seclorum'. Annuit Coeptis tarkoittaa julistaen (ilmoittaen) syntymää ja Novus Ordo Seclorum tarkoittaa uusi maailmanjärjestys. Pyramidissa on roomalaisin numeroin luku 1776, joka oli nykyisen illuminaatin perustamisvuosi sekä Amerikan itsenäisyyden julistuksen vuosi. Vapaamuurarit laittoivat tunnuksensa Amerikan dollariin, joka viestittää symbolin kautta sanoman ja suunnitelman.

  Pyramidi on pakanallinen epäjumalan palveluksen symboli. Amerikan dollarissa pyramidin huippukivi ei ole vielä tullut asetettua paikoillensa, vaan on irti pyramidista. Kun huippukivi ei ole vielä asetettu paikoillensa, niin suunnitelma ei ole vielä toteutunut, mutta kun huippukivi asettuu paikallensa, niin silloin suunnitelma alkaa täyttymään.

  Mikä on tuo suunnitelma? Dollarissa oleva sanoma on uuden maailmanjärjestyksen syntymän julistamisesta, joka tapahtuu silloin kun huippukivi tippuu alas, eli kun huippukivi, jossa on kaikki näkevä silmä asettuu pyramidin huipulle, niin silloin uusi maailmanjärjestys syntyy. Tämä voi tarkoittaa sitä, että kun Amerikan dollari otetaan pois käytöstä, niin silloin uusi maailmanjärjestys on astumassa tai astunut esille. Tämä voi olla merkki siitä, että silloin maailman hallitukset ovat yhdistymässä tai yhdistyneet sekä uskonto ja raha, eli taloussysteemi on tullut yhdeksi, niin että koko maailma on lopulta antikristuksen uuden maailmanjärjestyksen hallinnassa.

  On päivänselvää, että vapaamuurareiden symboli Amerikan dollarissa tarkoittaa sitä, että valuutalla on iso merkitys uudessa maailmanjärjestyksessä, jossa koko maailma koitetaan saada yhden valuutan alaisuuteen.

  Vapaamuurarien merkki ja koodi on siis näkyvillä kaikille "valaistuneille" vapaamuurareille, jotka tietävät milloin uuden maailmanjärjestyksen on aika nousta esille, jota varten he ovat tehneet työtä jo muutaman vuosisadan ajan. Uskon että Bilderberg-ryhmä sekä trilaterilaaninen komissio ovat myös työkaluja tämän uuden maailmanjärjestyksen aikaansaamiseksi.

  Bilderbergin-ryhmän kokoukset ovat salaisia, eli niistä ei kerrota ulkopuolisille, vaan käsittelyssä olleet asiat jäävät vain kokouksiin osallistuneiden tietoon. On päivän selvää, että Bilderberg-ryhmä ajaa antikristillisiä arvoja, ollen salaseura, joka kutsuu erittäin vaikutusvaltaisia ihmisiä kokouksiinsa, joiden joukossa on myös vapaamuurareita. Bilderbergin-ryhmän kokouksiin kutsutaan yleensä vain talouselämän, median ja politiikan edustajia. Tällä tavoin salaisesti on helppoa ajaa ihmiskunta kohti uutta maailmanjärjestystä, koska tulee saada globaali valuutta, niin sen tähden näihin kokouksiin kutsutaan talouselämän merkittäviä johtajia eri maista.

  Merkittävää on myös se että moni Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistunut henkilö alkaa julkisesti puhumaan uudesta maailmanjärjestyksestä. Vapaamuurareiden päämäärä uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmasta on täyttä totta ja näkyvissä, jos on vain halua ja uskallusta nähdä tämä tosiasia.

  Vapaamuurariudesta

  "Jumala on yhdenvertaisesti läsnä hurskaassa hindulaisessa temppelissä, juutalaisten synagoogassa, islamin moskeijoissa ja kristittyjen kirkoissa." Albert Mackey, "Mackey's Revised Encyclopedia of Freemasonry," Richmond: Macoy Publishing, 1966, 1:409-410.

  Vapaamuurarit opettavat Jumalan olevan läsnä kaikissa uskonnoissa. He sanovat, että Jumala on myös läsnä kristittyjen keskuudessa, mutta he kuitenkin ylemmillä asteilla kieltävät Raamatun Jumalan ja ylistävät saatanaa. Vapaamuurarit petoksen kautta hämäävät muita, koska heidän päämääränsä on asettaa maan päälle antikristillinen pahuuden järjestelmä.

  Vapaamuurarius opettaa jumalalla olevan monia nimiä. Eräs vapaamuurariuden jumaluus on yhdistetty kolmipäinen jumala, josta käyteään nimeä JoaBulOn, joka edustaa Jehovaa, Baalia ja Osirista. Jehova on Raamatun Jumala, Baal oli foinikilaisten ja kanaanilaisten jumala ja Osiris egyptiläisten jumala. Tämä vapaamuurareiden opetus jumaluudesta tarkoittaa kaikkien uskontojen yhdistämistä yhdeksi, jossa kaikki ihmiset palvovat yhtä ja samaa jumalaa eri uskontojen kautta. Tämä opetus on kuitenkin saatanallinen petos, sillä Raamatun Jumala on ainoa Jumala ja muut jumalat ovat epäjumalia.

  Vapaamuurarius ei tunnusta Herran Jeesuksen sovitustyötä ansioksi saada synnit anteeksi, sillä vapaamuurariuden lunastus on ihmisen omissa hyvissä moraalisissa teoissa, kuuliaisuudessa vapaamuurariuden oppeja kohtaan sekä ylemmille vapaamuurareille.

  Vapaamuurarius opettaa, että jumaluus on sellainen miten ihminen hänet itse ymmärtää ja näkee, ihmisen oma ajatus tai käsite luo jumaluuden. Vapaamuurariuden opetus jumaluudesta on salakavalasti ujuttautunut myös tavallisen kansan keskuuteen, sillä monet ihmiset uskovat jumaluuteen samalla tavalla kuin vapaamuurarit. Vapaamuurarit uskovat luonnon voimiin, erikoisesti auringon elämään tuomaan voimaan (muinainen pakanallinen uskomus), luonnon palvontaan sekä ihmisälyn palvontaa. Pahat henkivallat eksyttävät vapaamuurareita muinaisten pakanauskontojen oppien mukaisesti, joita vapaamuurarit vievät eteenpäin. Korkean tason vapaamuurarit tuovat ajatuksiaan esille jumaluudesta julkisesti ja näin tartuttavat nämä ajatukset tavallisten ihmisten sydämiin, niin etteivät he edes ymmärrä, että ajatuksen takana on vapaamuurarit. Näin vapaamuurarit salaisesti aivopesevät ja manipuloivat ihmismassoja, siten että he eivät tiedä ja ymmärrä kuka ja mikä heitä manipuloi. Vapaamuurariuteen kuuluu väärän tiedon levittäminen, jota he tekevät alemman tason jäsenille sekä tavallisille ihmisille.

  "Jokainen vapaamuurariloosi on uskonnon temppeli, ja sen opetukset ovat ohjeita ... universaalisia, ikuisia, muuttumattoman uskonnon ..." Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry, by Albert Pike, Washington D.C., 1958, pp. 213, 219

  Suomen vapaiden ja oikeutettujen muurarien suurloosien perussäännössä sanotaan: Vapaan muurarin usko; on yksi jumala, kaikkien ihmisten isä. Pyhä raamattu on muurariuden suuri loistotähti, uskomme vahvistaja ja käytöksemme opas. Ihminen on kuolematon. Ihmisen siveelliset luonteenominaisuudet määräävät hänen kohtalonsa. Lähimmäisen rakkaus on rakkautta lähinnä Jumalaan, ihmisen ensimmäinen velvollisuus. Rukous ihmisen yhteys jumalan kanssa tuo avun.

  2 Kor 11:
  14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
  15 Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.

  Paha saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi ja eksyttää palvelijansakin tekeytymään, eli teeskentelemään vanhurskauden palvelijoita, vaikka he itse asiassa ovat eksytyksen kautta vääristäneet totuuden valheeksi. Tästä on kysymys vapaamuurariudessa se on tekeytynyt joksikin muuksi kuin mitä se todellisuudessa edustaa.

  Outo tapahtuma

  Vapaamuurarit vannovat valan etteivät kuolemanrangaistuksen uhalla paljasta todellisia vapaamuurareiden salaisia opetuksiaan ulkopuolisille. Vapaamuurarit ovat kautta historiansa tappaneet entisiä vapaamuurareita, jotka ovat paljastaneet liikkeen todelliset pyrkimykset ja opit. Suomalainen entinen vapaamuurari Juhani Julin tuli uskoon Herrraan Jeesukseen, jonka jälkeen hän toi julkisesti esille että vapaamuurarius on väärää jumalaa palveleva uskonnollinen liike. Julin on kertonut, että Suomen ev-lut. kirkon työntekijöissä on vapaamuurareita (pappeja ja kanttoreita). Juha Julin erosi vapaamuurareista muutamia vuosia ennen kuolemaansa.

  Juhani Julin löydettiin kuolleena kesäasunnoltaan Posiolta. Hän oli löytöhetkellä kuolleena pihamaalla kaatuneen mönkijän alla. Lääkäreiden mukaan kuolinsyynä oli äkillinen sairauskohtaus. Minun sydämessäni herää epäilys siitä oliko hänen kuolemansa järjestetty ja lavastettu. Tämä epäilys herää siksi, koska Julin rikkoi vapaamuurareiden valan, jonka jälkeen muutaman vuoden päästä hänet löydetään kuolleena kesäasunnon pihamaaltaan.

  Suurloosin suurmestarin ajatuksia

  Korporaatio-ohjelmassa 16.12.2009 Suomen suurloosin suurmestari Heikki Mäki tuo ajatuksiaan esille vapaamuurariudesta.

  Heikki Mäki sanoi, että Amerikan dollarin perustamisen toimikunnassa oli ainoastaan yksi ainoa vapaamuurari, joka Mäen mukaan ei kannattanut symbolien laittamista Amerikan dollarin seteliin.

  Dollarin setelissä on selkeät vapaamuurarien symbolien tunnukset todisteena kaikkien nähtävillä. Siten on täysin selvää, että ne on laitettu sinne täysin tietoisesti. Tältä osin Mäen kommentti menettää merkityksensä.

  Heikki Mäen mukaan vapaamuurarius on itsekehitysjärjestelmä, jossa on mukana paljon symboliikkaa, joka on peruaan vanha ja jossa on mukana hyvinkin vanhoja elementtejä sen (vapaamuurarien) menoissa. Mäki tiivisti vapaamuurariuden lyhyesti näin: Jokaisen ihmisen sisällä on hyvä ja paha ja ihmisen tulisi pystyä käyttäytymään elämässään hyveiden eli hyvän mukaan. Mäki sanoi, että paha kuitenkin pyrkii ihmisessä esille.

  Vapaamuurarius on okkultistinen järjestö, jota saatana eksyttää samalla tavalla kuin paratiisissa, jossa ihminen joutui valitsemaan hyvän ja pahan välillä. Ihmisen valinta kohdistui pahan puolelle. Samalla tavalla sielunvihollinen eksyttää nykyään vapaamuurareita hämäten heitä pukemalla pahan hyväksi ja hyvän pahaksi. Tämä tulee selkeästi esille siinä kuinka korkeimman asteen vapaamuurareille opetetaan esim. jumalan olevan Lucifer sekä että Jeesuksen nimi pitää tuhota.

  Mäki tunnusti ajatuksen, että vapaamuurari ei ole salaseura, vaan seura jolla on salaisuuksia. Hänen mukaansa vapaamuurarit eivät ole siksi salaseura, etteivät heidän tarvitse salata jäsenyyttään vapaamuurareissa. Jokainen vapaamuurari kertoo omasta muurariudestaan, mutta ei toisten. Mäen mukaan vapaamuurareilla on salaisuuksia, jotka liittyvät heidän opetusmenoihinsa. Hänen mukaansa vapaamuurarit käyttävät myös ikiaikaisia menoja vapaamuurarien vastaanotto iniaatio-menoissa. Heikki Mäki sanoo, että iniaatio-menoihin mennään silmät sidottuina, siinä on symboliikka, jossa vapaamuurari menee kohden valoa. Mäki sanoi, että vapaamuurariuden valo on tietoisuutta hyveistä ja vapaamuurariuden tavoitteista. Näissä menoissa on myös ikivanhoja kiertokäyntejä (alttarin kiertäminen), eli israelilaisten temppelimenoja. Mäki sanoi, että vapaamuurarit ovat paljastaneet heidän kaikki dokumenttinsa entiselle kirkontutkimuskeskuksen johtajalle Harri Heinolle. Mäen mukaan Heino teki tutkimuksen vapaamuurareista ja Heinon mukaan vapaamuurareilla ei ole salaisuuksia.

  Tosiasiassa vapaamuurarijärjestö on salaseura, jolla on salaisuuksia joiden kautta he eksyttävät ihmisiä. Esimerkiksi vapaamuurari Albert Pike on sanonut, että vapaamuurarius harhauttaa tietoisesti alemman asteen vapaamuurarit sekä ulkopuoliset ihmiset antaen symboleista väärän tulkinnan. Tämä tarkoittaa selkeästi salaseuraa, jolla on salaisuuksia. Täten myös Heinon tutkimus ei edusta totuudenmukaista kuvaa vapaamuurareista.

  Juutalaisten temppelin symboliikka esikuvallisesti opetti Jumalan armosta, rakkaudesta sekä syntien anteeksisaamisesta ja ihmisen yhteydestä Jumalan kanssa Raamatun, eli Jumalan sanan totuuden mukaisesti. Israelilaisten temppelissä ei etsitty valoa muiden uskontojen jumalista, vaan Raamatun Jumalalta. Tämä tarkoittaa sitä, että vapaamuurarien valo on pimeyttä ja sielunvihollisen eksytys, koska he etsivät totuutta kaikista uskonnoista ja jumaluuksista.

  Mäen mukaan jokainen vapaamuurari saa uskoa omaan jumalaansa, mutta oleellista on se että uskoo korkeimpaan voimaan. Vapaamuurariuden sisääntulomenoissa sanotaan, että vapaamuurarius yhdistää eri uskonnon, mielipiteiden ja rotujen miehiä Vapaamuurarit pitävät kaikkia uskontoja samanarvoisina ja Mäen mukaan siksi uskonnolliset fanaatikot kirjoittavat vapaamuurareista mustia (pahoja, panettelu jne.) kirjoituksia.

  Mäen kommentti uskonnollisista fanaatikoista ei päde ihan joka tapauksessa. Silloin kun vapaamuurariuden todellinen pimeä ja paha luonne paljastetaan, niin luonnollinen reaktio on väittää, että on kyse mustamaalaamisesta ja panettelemisesta. Raamatun sanan todistus paljastaa vapaamuurariuden pahuuden ja pimeyden työksi. Kyse ei ole mustamaalaamisesta, vaan totuuden esille tuomisesta.

  Symbolit

  Harppi ja suorakulma. Vapaamuurarit sanovat, että suorakulma on symboli vapaamuurarien tekojen mitasta ja harppi on symboli pyyteiden ja halujen rajoittamisesta.

  Vapaamuurari Albert Pike on sanonut, että vapaamuurarius johtaa tietoisesti harhaan alemmilla asteilla olevat järjestön jäsenet ja ulkopuoliset. Albert Piken mukaan osa symboleista näytetään alemmilla asteilla olevilla vapaamuurareille, mutta heitä tarkoituksellisesti johdetaan harhaan väärän tulkinnan kautta. Piken mukaan ei ole tarkoitus, että he ymmärtävät niitä, vaan että he luulevat ymmärtävänsä niitä, Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry, by Albert Pike, Washington D.C., 1958, p. 819.

  Korkeimmilla asteilla oleville vapaamuurareille paljastetaan mitä harppi ja suorakulma oikeasti symbolisoivat vapaamuurareille:

  "Harppi on siten hermeettisen luovan jumaluuden symboli ja suorakulma on satoa tuottava maa tai maailmankaikkeus." [Morals and Dogma , p. 850-1].

  Saatanallisessa okkultiikassa harppi ja suorakulma kuvaavat miehen ja naisen välistä seksiaktia. Korkeimmilla asteilla vapaamuurarit ovat omaksuneet täysin sielunvihollisen eksytyksen, siksi he käyttävät harppi ja suorakulma symboleita tiedostaen myös sen saatanallisen symbolisen taustan ja merkityksen.

  Muinaisissa pakanallisissa uskonnoissa oli opetus, jonka mukaan miehen ja naisen seksuaalinen kanssakäyminen oli pyhä akti, jossa mies ja nainen pääsevät seksiaktin kautta osalliseksi jumaluudesta. Vapaamuurarius pitää kaikkia uskontoja yhtenä ja samana tienä jumalan luokse, eli he myös uskovat pakanauskontojen olevan tie jumalan luokse. Uskon että pahuuden henkivallat eksyttävät vapaamuurareita ja siksi heilläkin on saatanallinen pakanallinen harpin ja suorakulman seksisymboli käytössään, jonka he varsin hyvin tietävät ainakin kaikkein korkeimmilla asteilla.

  Tätä pakanallista seksisymboli taustaa vasten on helppo myös ymmärtää miksi esim. nykyään media ja ihmiset avoimesti kannustavat miehiä ja naisia harrastamaan seksiä, jopa haureellisesti kaikin tavoin. Saatanallisten henkivaltojen tavoite ja päämäärä on eksyttää lopunajan ihmiskuntaa hillittömällä ja haureellisella seksillä kuten he myös eksyttivät muinaisia pakanakansoja.

  Vapaamuurarit sanovat, että G-kirjain symboli tarkoittaa jumalaa, jumaluutta sekä geometriaa. Vapaamuurareiden jumala ja jumaluus on GAOTU (Grand Architect of the Universe), jota jokaisen uskonnon jumaluus-oppi edustaa. Vapaamuurareille kaikki uskonnot ovat erilaisia teitä yhden jumalan luokse. Tämä on valheellinen ekumeeninen väitös.

  Salomon temppeli. "Loosi on kuvaus kuningas Salomonin temppelistä ja temppeli oli tarkoitettu symbolisoimaan äidillistä ihmiskehoa, josta täytyy astua sisään että voi uudestisyntyä. Kohtu ja emätin kuvaavat temppelin esipihaa esipihan pylväät kuvaavat munajohdinta, verkosto, leveät nivelsiteet ja niiden mukana verisuonet ... ja granaattiomena, munasarja ... munasolut.":Rollin C. Blackmer, The Lodge and the Craft: A Practical Explanation of the Work of Freemasonry, St. Louis, The Standard Masonic Publishing Company, 1923, p. 249

  Vapaamuurarit vääristävät Salomon temppelin esikuvallisuuden sekä uudestisyntymisen. Raamattu opettaa, että uudestisyntymiseen tarvitaan parannuksen tekeminen, syntien tunnustaminen ja uskominen Herraan Jeesukseen, jonka jälkeen Herran Jeesuksen sovitusveri puhdistaa ihmisen synnit ja hän uudestisyntyy saaden Pyhän Hengen voiman.

  Vapaamuurarien opetuksessa he symbolisesti työntyvät sisälle naisen kohtuun ja emättimeen, että he voivat uudestisyntyä. Tämä opetus johdattaa vapaamuurarin ajattelemaan naisen sukupuolielimiä, joka osoittaa perverssin seksististä ajattelutapaa.

  Vapaamuurarien uudestisyntymis-temppelioppi on saatanallinen väärennös, jonka tarkoituksena on eksyttää ihmiset pois todellisesta Raamatullisesta uudestisyntymisestä.

  Baphometin oikea käsi tekee saatanallisen käsimerkin. Baphometilla on vuohenpää, jossa on saatanallinen pentagrammi symboli. Vapaamuurarit käyttävät myös saatanallisia pentagrammeja. Babhomet on myös saatanan kirkon symboli. Babhomet tunnetaan myös sapattivuohena wiccojen keskuudessa, jota wiccat palvovat saatanana. Noituudessa noitien sarvipäinen jumala on seksin symboli.

  2 Tess 2:
  8 niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,
  9 tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä
  10 ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

  Baphomet symbolin pään päällä on tuli, joka kuvaa saatanallista pyhän hengen tulta, eli väärää voimaa ja voitelua. Baphomet saatanallinen pyhä henki symboli viestittää sitä, että uuden maailmanjärjestyksen takana on saatanalliset henkivallat, jotka saatanallisen voitelun kautta ihmein ja merkein eksyttävät ihmiskuntaa. On täysin selvää, että vapaamuurarius on saatanallinen uskonto, jonka kautta saatana on myös rakentamassa yhdessä muiden saatanallisten hankkeiden kanssa saatanallista uutta maailmanjärjestystä maan päälle.

  Henkioppaat noituus ja vapaamuurarit

  New-Age ja noituuden harjoittajat uskovat maailman ihmisten tulevan yhdeksi New-Age oppien, hengellisyyden ja noituuden harjoittamisen kautta. Päämääränä on tehdä ihmisistä jumalia, jolloin he ovat kaikki yhtä. Tämä päämäärä on saatanallinen petos, jonka kautta saatana haluaa eksyttää koko ihmiskunnan palvomaan häntä. Raamattu opettaa, että laittomuuden ihminen tekee itsestään jumalan. Antikristus julistaa olevansa jumala ja hänen opettaa myös että ihmisestä tulee jumala. Tämä on sama vanha paratiisin valhe, jossa saatana eksytti Eevan ja Aatamin sanomalla, että heistä tulee tulee kuin Jumala, joka tietää hyvän ja pahan. Tämä on saatanan päämäärä eksyttää ihminen luulemaan olevansa jumala, eksyttää koko ihmiskunta luulemaan olevansa jumalia, jonka kautta saatana eksyttää ja tuhoaa heidät iankaikkiseen kadotukseen.

  Noituus ja okkultismi käyttää yhden ja kolmannen silmän symboliikkaa, joka on hengellisen selvännäön silmä. he kutsuvat sitä sisäiseksi valoksi ja sielun näkökyvyksi (demoninen meedio eksytys). Esimerkiksi joogassa on mystinen kolmas sielullinen selvännäön silmä, joka voidaan avata jooga harjoitteiden ja visualisoinnin kautta.

  J.D. Buck vapaamuurari kirjailija on kirjoittanut, että kaikki näkevä silmä joka on jokaisella suurmestarilla on Sivan silmä (hindulainen jumaluus), joka on aktiivisena suurmestarissa värähdellen hänen aivoissaan yhdistäen valon ja äänen.

  Eräs entinen noita ja vapaamuurari on sanonut, että kun avaat hiukan "silmää", niin saat kokea sielullisia voimia, kun avaat "silmän" kokonaan niin se on kuin tulva joka on puhdasta tietoisuutta luciferin kanssa. Silmä avataan vapaamuurarien rituaalien kautta.

  Itse asiassa vapaamuurarit edustavat samaa henkeä ja joukkoa kuin noituuden ja henkioppaiden kanssa touhuavat ihmiset. Pimeyden pahat henkivallat toimivat eksyttävinä henkioppaina vapaamuurareille.

  Vapaamuurari Manley P. Hall on kirjoittanut: "Todellinen Mestarimuurari keskustelee näkymättomien voimien kanssa.. hän on veljeskuntansa henkisten hierarkioiden (henkien) edustaja ... hän pyrkii arvolliseksi pääsemään verhon taa ja liittymään siihen (henkien) joukkoon joka... on vastuullinen ihmisen kasvusta... Vasta sitten todellinen vapaamuurari on syntynyt."


  Uusi maailmanjärjestys ja vapaamuurarit

  Kuten edellä kävi ilmi, niin vapaamuurarius on samaa eksytystä millä saatana on koko ihmiskunnan historian ajan eksyttänyt ihmisiä. Tämän eksytyksen tarkoitus on eksyttää ihminen luulemaan, että hän on jumala, jolloin kaikki ihmiset voivat olla yhtä.

  Tämä on samaa eksytystä kuin ekumeeninen eksytys, jossa ekumenian kautta koitetaan eksyttää koko ihmiskuntaa olemaan yhtä. Tämä on samaa eksytystä, jossa antikristuksen henki eksyttää ihmisiä uuden maailmanjärjestyksen kautta, eksyttäen heitä vastaanottamaan maailmanjärjestyksen, jossa ihmiskunta palvoo antikristusta yhtenä maailman "kansana", jossa on yksi raha ja talous, jonka takaa pedon merkki, jota ilman ei voi ostaa tai myydä. Antikristilliset voimat ajavat yhtä maailman talousjärjestelmää, joka tulee ainakin vähäksi aikaa onnistumaan, sillä Raamatun sanan profetia kertoo, että tulee aika jolloin antikristilliset voimat saavat aikaan sen että ihmiset kumartavat petoa, joka asettaa järjestelmän, jossa ei voi ostaa tai myydä ellei ole ottanut pedon merkkiä itseensä.

  Vapaamuurareiden uuden maailmanjärjestyksen hankkeesta on vaikka kuinka paljon todisteita.

  Albert Pike Morals and Dogma (sivu 817): “Me tulemme perustamaan maailman tasa*painon ja olemaan maailmanjohtajien hallitsijoita."

  Kirjallinen vapaamuurari vaikuttaja Manly P. Hall Lectures on Ancient Philosophy: “Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, jolloin koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestön alaisuudessa” (s. 463).

  Tutkija Paul A. Fisher on perehtynyt vapaamuurarien oppeihin tutkien ja lukien vapaamuurarien kaikki kuukausilehti New-Age numerot vuosilta 1921-1981. Hän teki tutkimuksestaan seuraavanlaisen johtopäätöksen:". .on ilmeistä, että kansainvälinen vapaamuurarius on historiansa ajan ollut ... organisoitu edistämään maailmanlaajuista kabbalistista gnostisismia, kaivamaan maata kristinuskon alta ja, mikäli mahdollista, tuhoamaan sen sekä tartuttamaan hallinnon keskeiset rakenteet vapaamuurarillisella ajattelulla .. Kaikki aineisto viittaa siihen tosiasiaan, että useimmat .. veljeskunnan jäsenistä ovat pääasiallisesti tietämättömiä sen .. (todellisista) suunnitelmista."

  Antikristuksen uskonto hyväksyy kaikki muut uskonnot, mutta ei uskoa Herran Jeesukseen Raamatun mukaisella tavalla. Siksi myös vapaamuurarius pyrkii tuhoamaan todellisen uskon Herran Jeesukseen. vapaamuurarius on mukana lopunajan vainoissa todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia vastaan.

  Eräs saatanallisen pahuuden tuntomerkki on se että se aina pyrkii vääristämään ja tuhoamaan Raamatun sanan totuuden. Vapaamuurarius toimii täsmälleen siten, että se pyrkii vääristämään ja tuhoamaan Raamatun sanan totuuden. Tämä todistaa vapaamuurariuden olevan saatanan työkalu, jonka pyrkimyksenä on eksyttää ihmiskunta vastaanottamaan saatanallisen uuden maailmanjärjestyksen. Todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset eivät koskaan hyväksy ja tue saatanallista uuden maailmanjärjestystä, siksi esim. vapaamuurarius kuten kaikki muutkin antikristilliset voimat koittavat tuhota uskon Herran Jeesukseen. Tämä huipentuu ihmiskunnan historian viimeisiin päiviin, jolloin antikristillinen henki nostattaa maailmanlaajuisen vainon todellisia Herran Jeesuksen opetuslapsia vastaan. On hyvä muistaa ja muistuttaa, että Herra Jeesus voittaa tämän kamppailun ja tulemuksessaan Hän hävittää antikristuksen vallan ja voiman.

  Vapaamuurarit toimivat tehokkaasti kaikilla rintamilla edistäen uuden maailmanjärjestyksen astumista parrasvaloihin. He ovat luoneet oman uskonnon, joka hyväksyy kaikki uskonnot, he ovat ottaneet yhteyttä talousmaailman vaikuttajiin luodakseen yhteisen valuutan koko maailmaan, he ovat luoneet kontaktit talouselämän vaikuttajiin, mediaan sekä politiikan tekijöihin, jonka kautta he hallitsevat ja manipuloivat uuden maailmanjärjestyksen hyväksymistä kaikkien ihmisten sydämille. Raamatun mukaan antikristillisen liiton ja järjestyksen vallassa olevat maiden johtajat antavat pedolle kuninkuutensa, eli valtansa.

  Vapaamuurarien uuden maailman järjestyksen luomisen takana on saatanalliset henkivallat, jotka eksyttävät ihmiskuntaa samalla tavalla kuin Babyloniassa. Babyloniassa saatana eksytti ihmiskunnan olemaan yksi rakentamalla kaupungin sekä tornin. Babyloniassa ihmiskunta oli yksi ja täydellisesti saatanan eksytyksen pauloissa. Tämä on saatanan päämäärä saada koko ihmiskunta tulemaan yhteen ja yhdessä palvomaan häntä. Saatanallinen uuden maailman järjestys on uudistettu Babylon, jonka kautta ihmiskunnan viimeisinä päivinä saatana koittaa tuhota koko ihmiskunnan. Saatanallisen vainon kohteeksi joutuvat viimeisinä päivänä todelliset Jeesuksen opetuslapset, koska heillä on todellinen totuus, siksi saatanalliset henkivallat nostattavat heitä kohtaan maailmanlaajuisen vainon ihmiskunnan viimeisinä päivinä.

  Ilmestyskirja opettaa suuresta Babylonista, joka on maan porttojen ja kauhistuksien äiti. Tämä tarkoittaa Babylonista alkanutta ensimmäistä uskontoa, joka on kaikkien uskontojen äiti. Portto tarkoittaa Raamatun kielessä lihallista ja hengellistä haureutta. Hengellinen haureus on epäjumalanpalvelua, jossa uskontojen ja väärien uskomuksien kautta kautta palvellaan saatanaa, joka on tekeytynyt jumalaksi. Kaikki uskonnot ovat tehneet kauhistuksia Raamatun Jumalan edessä, eivätkä he ole uskoneet Raamatun Jumalaa, siksi Jumala heidät kaikki tuomitsee oikeudenmukaisesti.

  Samoin saarnallinen henkivalta nostattaa ihmiskunnan viimeisinä päivinä maailmanlaajuisen vainon juutalaisia vastaan. Vaino juutalaisia vastaan nostetaan siksi, koska Raamatun opetuksen mukaan Herra Jeesus palaa takaisen sen jälkeen kun koko Israelin olemassa oleva jäännös (kolmasosa) tekee parannuksen ja uskoo Jeesuksen olevan Herra ja Messias. Saatanalliset henkivallat koittavat tuhota juutalaiset, ettei Raamatun profetia toteutuisi. Raamatun profetia tulee kuitenkin toteutumaan jonka lopulta myös Herra Jeesus tulemuksessaan lakkauttaa ja tuomitsee saatanallisen uuden maailman järjestyksen.

  Raamatun mukaan antikristillinen henki saa viimeisinä päivinä ihmiset kumartamaan petoa sekä ottamaan pedonmerkin, jota ilman ei voi ostaa eikä myydä. Tätä kaikkea myös vapaamuurarit ovat koko ajan kovaa vauhtia puuhaamassa, eli uutta maailmanjärjestystä. Tämä on ollut alusta asti saatanan hengen tavoite, joka toteutuu vain vähäksi aikaa ihmiskunnan historian viimeisinä päivinä, jonka Herra Jeesus tulemuksessaan lakkauttaa.

  Todelliset Herran Jeesuksen opetuslapset eivät hyppää mukaan uuden maailmanjärjestyksen karuselliin, koska he turvaavat Jumalaan ja Hänen totuuteensa sekä hylkäävät kaikki saatanalliset valheet mukaan lukien saatanallisen uuden maailmanjärjestyksen. Antikristus ja petovalta ajaa yhdistyneen maailman lopulta täyteen sotaan, jossa kansakunnat kokevat kauhun ja tuhon hetkiä. Lopulta Herra Jeesus tulee ja tulemuksessaan tuomitsee antikristilliset voimat.

  Lusifer ja Adonai

  33 asteen vapaamuurari Albert Pike on sanonut seuraavasti:


  Albert Pike:

  Se mitä täytyy sanoa ihmisille on - palvomme jumalaa, se on jumalaa, jota palvotaan ilman taikauskoa.

  Teille, korkeimmat suurvalvoja kenraalit, me sanomme tämän, että toistat sen 30, 31 ja 32 asteen veljille - meidän kaikkien korkeimman asteen jäsenten vapaamuurarien uskonnossa tulee säilyttää lusiferanisen opin puhtaus.

  Jos Lusifer ei olisi jumala, niin Adonai jonka teot todistavat hänen julmuudestaan, ihmisten petos ja viha, barbaarisuus sekä tieteen hylkiminen, niin mustamaalaisivatko Adonai ja hänen pappinsa häntä?

  Kyllä, Lusifer on jumala ja valitettavasti Adonai on myös Jumala. Iankaikkinen laki on että ei ole valoa ilman varjoa, ei kauneutta ilman rumuutta, ei valkoista ilman mustaa, absoluuttisuus voi olla olemassa kahdessa jumalassa: pimeys on välttämätöntä patsaalle ja jarrut veturille.

  Siten, oppi saatanasta on harhaoppia; ja totinen ja puhdas filosofinen uskonto on usko Lusiferiin, yhtä suuri kuin Adonai, mutta Lusifer, valon jumala ja hyvä jumala taistelee ihmisyyden puolesta Adonaita vastaan, joka on pimeyden ja pahuuden jumala.

  Ohjeita; 23 korkein maailman neuvosto, heinäkuu 14.1889. Äänittänyt A.C De La Rive. Paikka; La Femme et l'Enfant dans la FrancMaconnerie Universelle (on page 588)


  33 asteen vapaamuurarin todistus todistaa sen, että korkeimman asteen vapaamuurarit palvovat vapaamuurariuden uskonnossa saatanaa. Adonai on hepreankielellä yksi Jumalan nimistä, kuten edelläkin kävi ilmi. Korkeimman asteen vapaamuurarit uskovat, että Lusifer, eli saatana on hyvä valon jumala, joka taistelee Raamatun Jumalaa vastaan. Korkeimman asteen vapaamuurarit opettavat Raamatun Jumalan olevan pimeyden ja pahuuden Jumala.

  Pimeyden henkivallat ja itse saatana on eksyttänyt korkeimman asteen vapaamuurarit pitämään todellista ja oikeaa Jumalaa (Adonai) pimeyden ja pahuuden jumalana sekä pimeyden ja pahuuden ruhtinas saatanaa he pitävät hyvänä ja oikeana Jumalana, jota saatana ei tietenkään ole.

  Kautta historian saatana on aina vääristänyt Jumalan sanan totuuden muuttaen asiat päinvastaisiksi. Paha saatana aloitti tämän vääristelyn jo paratiisissa. Jumala sanoi Aatamille ja Eevalle paratiisissa: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman".

  Paha saatana vääristi asian päinvastaiseksi sanoen: "Onko Jumala todellakin sanonut: ‘Älkää syökö kaikista paratiisin puista’?" Paha saatana jatkoi sanoen: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan".

  Paha saatana vääristi asian päinvastaiseksi ja näin hän on toiminut kautta ihmiskunnan historian. Pahan saatanan tavoite on tehdä paha hyväksi ja hyvä pahaksi, kumota Jumalan sana muuttaen sen merkityksen päinvastaiseksi. Pahan saatanan tavoitteen päämäärä on saada ihmiset palvomaan saatanaa synnin, eli valheen kautta. Näin saatana on myös eksyttänyt ja huijannut vapaamuurareita kuten monia muitakin tahoja.

  Pahan saatanan päämäärä on koittaa kaikin mahdollisin keinoin kumota Raamatun totuus sekä vääristelyn kautta rampauttaa ja tuhota Herran Jeesuksen todelliset opetuslapset.

  On tietenkin päivänselvää, että yksikään Herran Jeesuksen opetuslapsi ei voi olla vapaamuurari. Paha saatana on pimeyden ja pahuuden ruhtinas ja Raamatun Jumala on todellinen Jumala.

  Pahuuden päämäärä

  Pahuutta täynnä oleva saatana on eksyttänyt ihmiskuntaa koko ajan tietyn peruskaavan mukaan. Tämä kaava on seuraavanlainen:

  Aluksi:
  - Paratiisissa hän vääristi Jumalan sanan
  - Paratiisin eksytys silmät avautuu valheen kautta
  - Paratiisin eksytys ymmärrys tulee valheen kautta
  - Paratiisin eksytys käärmeen hahmo
  - Paratiisin eksytys valheen kautta ihminen tulee kuin jumalaksi
  - Babyloniassa hän yhdisti ihmiset yhdeksi yhdessä palvomaan häntä

  Lopuksi:
  - Päivien lopulla antikristuksen uusi maailmanjärjestys
  - Uusi maailmanjärjestys yhdistää ihmiset yhdeksi palvomaan pahaa
  - Paha antikristus julistautuu jumalaksi
  - Jeesuksen opetuslasten ja juutalaisten vaino
  - Pyrkimys tuhota lopulta koko ihmiskunta iankaikkisesti

  Vapaamuurarit kuten monet muutkin tahot ovat vääristäneet Raamatun Jumalan sanan totuuden. Tämä osoittaa sen, että paha saatana on tämän kaiken takana.

  Silmien avautuminen paratiisissa saatanan valheen kautta on yhä edelleen työkalu, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä. Useat uskonnot, okkultistit sekä vapaamuurarit opettavat oppia, jossa kolmas avaa tiedon ja ymmärryksen ihmiselle. Sama vanha kaava, jonka kautta saatana eksyttää ihmisiä.

  Paratiisissa saatana eksytti Eevan ja Aatamin käärmeen hahmossa. Monissa uskonnoissa, okkultiikassa sekä vapaamuurareilla on opetus kundalini käärme voimasta ja energiasta. Taas sama vanha kaava, jonka kautta ihmisiä eksytetään.

  Paratiisissa saatana valehteli, että ihmisestä tulee kuin jumala, joka tietää hyvä ja pahan. Kautta historian saatana on eksyttänyt ihmisiä kundalini käärme voiman kautta, jonka viimeinen askel (33) tekee ihmisestä jumalan ja jumalallisen. Sama vanha kaava käytössä, jossa saatana käärmeen hahmossa valehtelee ja eksyttää.

  Babyloniassa saatana yhdisti ihmiset yhdeksi, jonka kautta he yhdessä palvoivat valheen kautta saatanaa. Päivien lopulla saatana asettaa maan päälle uuden maailmanjärjestyksen, jonka kautta hän eksyttää ihmiskunnan tulemaan yhteen palvomaan häntä.

  Laittomuuden ihminen, kadotuksen lapsi asettaa itsensä jumalaksi. Pahuuden saatanalliset henkivallat alkavat maailmanlaajuisen vainon Jeesuksen opetuslapsia sekä juutalaisia kohtaan. Tämän jälkeen saatana koittaa tuhota iankaikkisesti ihmiskunnan.

  Jumala. Herra Jumala tekee tyhjäksi perkeleen teot. Evankeliumin (Herran Jeesuksen veri, kuolema ja ylösnousemus) julistuksen kautta Jumala pelastaa ihmisiä. Pyhän Hengen voiman kautta Hän ohjaa, opettaa, kasvattaa, ja suojelee Herran Jeesuksen opetuslapsia. Lopulta Herran Jeesuksen tulemuksessa Hän lakkauttaa pahuuden teot ja pystyttää maan päälle tuhannen vuoden rauhan valtakunnan, jossa Hän hallitsee Rauhanruhtinaana. Tämän jälkeen luodaan uudet taivaat ja uusi maa sekä Uusi Jerusalem, jossa Herra Jumalan pelastamat ihmiset saavat elää iankaikkisesti täydellisen rakkauden ja rauhan valtakunnassa, jossa Jumala on iankaikkisesti kansansa keskellä, rakastaen heitä iankaikkisella rakkaudella.

  Uskonnollinen suorittaminen vastaan todellinen rauha

  Vapaamuurarit sanovat ettei vapaamuurarius ole uskonto. Vapaamuurarien oma opetus todistaa selkeästi, että vapaamuurarius on uskonnon harjoittamista, eli uskontoa:

  "Jokainen vapaamuurariloosi on uskonnon temppeli, ja sen opetukset ovat ohjeita ... universaalisia, ikuisia, muuttumattoman uskonnon ..." Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry, by Albert Pike, Washington D.C., 1958, pp. 213, 219

  Uskonnot eivät opeta Jumalan rakkaudesta, vaan uskonnollisista teoista ja suorittamisesta, joiden kautta ihminen koittaa tehdä itsestään koko ajan moraalisesti paremman ihmisen. Uskonto määrittelee sen mikä on hyvää ja moraalista. Uskonnon moraalin ja hyvyyden määritelmä sekä opetus on joissakin kohdissa pahasti vääristynyt. Tämä esimerkki esim. hindulaisuudesta paljastaa meille sen kuinka uskonto vääristää ihmisarvoa sekä ohjaa ihmisiä vääriin tekoihin ja opetuksiin:

  Hindulaisuudessa kastittomat ihmiset luokitellaan saastaisiksi. Hindulaisuudessa miesten syrjähypyt sallitaan, mutta naisille ei sallita syrjähyppyjä. Tässä kohden hindulaisuus sallii miehille aviorikoksen. Hindulaisuuden ihanteen mukaan mies on vaimolleen jumala. Esimerkki todistaa sen kuinka uskonto jossakin kohden voi ohjata ihmisen moraalisesti vääriin tekoihin ja ajattelutapaan. Vapaamuurarien paljastuneet opetukset vääristävät hyvän ja tekevät pahan hyväksi. Tässä suhteessa vapaamuurarius edustaa vääristyneitä arvoja.

  Koska jokainen vapaamuurariloosi on uskonnon temppeli, niin se tarkoittaa sitä, että myös vapaamuurarit pyrkivät uskonnollisten tekojen ja harjoitteiden kautta "valaistumaan" ja kehittymään paremmaksi ihmiseksi. Uskonto ei anna rauhaa, vaan vaatii koko ajan enemmän tekoja. Uskonnollisten tekojen ja harjoitteiden tekeminen on loputon savotta, joka ei pääty koskaan. Uskonnollisten tekojen suorittamisen vaatimus ajaa ihmisen lopulta ahdistukseen, uupumukseen ja toivottomuuteen.

  Raamattu opettaa rakkauden Jumalasta, joka rakastaa ihmistä ja antaa Häneen uskoville voiman, jonka kautta ihminen kykenee kasvamaan rakkauden tekojen harjoittamisessa. Herran Jeesuksen kautta Jumala pelastaa ja armahtaa ihmisen. Raamatun Jumala antaa ihmisen sydämeen levon ja rauhan. Raamattu opettaa Herran Jeesuksen täyttäneen tekojen ja lain vaatimuksen. Herran Jeesuksen opetuslapsi ei kasva hengellisesti vaatimuksen paineen alla, vaan armosta käsin, sillä Herra Jeesus on täyttänyt lain vaatimuksen.

  Raamattu Jumalan sana opettaa todellisesta rakkaudesta ja totuudesta sekä tiestä, joka johtaa Jumalan luokse. Tämä tie Jumalan luokse avautuu uskon kautta Herraan Jeesukseen. Jos haluat kokea todellisen rakkauden ja löytää totuuden, niin vain Herra Jeesus voi täyttää sinun sydämesi Jumalan rakkaudella ja johdattaa sinut todelliseen totuuteen.

  Sinulla on vielä aikaa tunnustaa syntisi olet sitten vapaamuurari tai et ja vastaanottaa pelastus uskomalla Herraan Jeesukseen. Raamatun profetiat täyttyvät kovalla vauhdilla silmiemme edessä, anna siis Herran Jeesuksen pelastaa sinut, että saat syntisi anteeksi ja osallisuuden iankaikkiseen elämään.  Linkki: Jooga ja kundaliinivoima


  Lähteet:
  33/38 Raamattu
  Biblia 1776
  King James version 1611
  Ex-Masons for Jesus
  Ex-Masons give Honest Answers to Important Questions
  Do Masons believe in the God of the Bible?
  Oaths of the Free Masons from Letters on Free Masonry by John Quincy Adams
  Vapaamuurarit
  Vapaamuurarius Totuusfoorumi
  Freemasonry is a Non-Christian Occult Religion
  What is Freemasonry | Freemasonry Exposed | Freemasonry vs. Christianity | Masonic Research Links
  Jesus Christ is the ONLY way to Heaven!
  http://www.rgle.org.uk/The Lost Keys of Freemasonry.pdf
  Masonic Foundations of the U.S.
  The Insider | New World Order - conspiracy theory or demonstrable fact?
  TV7 Isännän pöydässä - Vieraana Juhani Julin
  Ruutu - video | Ruutu.fi
   
 3. K Westerlund Vierailija

  Kieltämättä ansiokas kirjoitus. Minua on siitä asti, kun ilmiöstä tulin tietoiseksi, ahdistanut seurata NWO:sta (eli omasta mielestäni Narcissistic World Order tai Neurotic WO), tuosta itsepyhityksen, omatunnottomuuden ja rakkaudettomuuden hallitsemien itsekkäiden valtaansairastuneiden harhaanjohtajien määrätietoista maailmanvalloitusta.

  Toki suuri osa agendaa ajavista on käsittääkseni onnellisen tietämättömiä aikoinaan Hitlerinkin ajaman maailmanjärjestyksen "kansallis-sionistisista" päämääristä (NAtional-ZIonisten) sodassa, jossa kumpaakin osapuolta rahoitti sama taloudellinen "valtaeliitti" - sama ryhmä, joka hallitsee globaalia maailmantaloutta (ja sitä kautta myös kokonaisuutta) vielä tänäkin päivänä. Jokainen tuntee ja hoitaa vain oman osuutensa, harvat ja valitut pyramidin huipulla ovat koko näytelmän käsikirjoituksesta tietoisia.

  Olen joskus leikkinyt ajatuksella, että Raamatun Johanneksen Ilmestys olisi vain valmiiksi kirjoitettu käsikirjoitus, itseään toteuttava "ennustus". Sana muuttuu lihaksi, ja julkituotu saa kollektiivisen olemassaolon. Mitä jos Raamattu olisikin päättynyt kertomukseen, kuinka ihmiskunta löytää järjen äänen lisäksi sydämensä rakkauden, ja pääsee jälleen maanpäälliseen paratiisiinsa?

  Jokainen uskonto on vakuuttunut omasta etuoikeudestaan olla oikeassa. Tämän lisäksi minun uskoa kirjoitettuun Sanaan on - myönnettäköön se - järkyttänyt juuri New Age -opetus (alkuperäisen Zeitgeist-elokuvan kautta) siitä, että tarina Jeesuksesta on pelkkä toisinto ikivanhasta auringonpalvojien talvipäivänseisauksen (ja muiden horoskooppitarinoiden) kuvaelmasta (joka on esiintynyt vähän jokaisessa uskonnossa kautta aikojen).

  Silti Jeesuksen sanat ovat kaikesta uskonnollisesta opetuksesta kaikkein lähinnä sitä, mitä minun sydämeni käsittää oikeaksi, kun puhutaan moraalista, rakkaudesta ja ihmisyydestä. Jos Raamatusta (ja Uudesta Testamentista varsinkin) riisutaan pois kaikki ihmiseen ja hänen eri aikakausien omiin ja poikkeaviin näkemyksiin liittyvä maallinen moraaliopetus, jäljelle jää universaali, puhdas rakkauden ja hyväksymisen sanoma.

  Se on mielestäni hyvä lähtökohta, kun lähestytään uuden maailmanjärjestyksen kaltaista sydämetöntä ja itsekästä ihmiskunnan orjuuttamisagendaa. Jokainen ihminen on syntyjään kykeneväinen sekä vastaanottamaan että jakamaan aitoa Rakkautta. Vasta huonon kohtelun aikaansaama katkeruus tukkii tämän virtauksen.

  Mikä tahansa tapa avata rakkauden kanavat on tärkeä ihmiskunnan tulevaisuuden ja hyvinvointimme kannalta. Älkäämme antako katkerien ihmisten vihan ja pelon aiheuttamassa sokeudessaan myrkyttää ihanaa elintilaamme!

  Rakkaus on se voima, jolla katkeruus sulatetaan, pelko lievitetään, viha tyynnytetään ja ahdistus karkotetaan. Rakkauden voimasta pakonomainen vallan ja kontrollin tarve lakkaa olemasta, ja tilalle saapuu tyyneys, rakentava itsensä toteuttamisen ja muista välittämisen tarve. Rakkaus on juuri välittämistä, itsestään ja muista ympärillään.

  Välitetään rakkaudesta!
   
 4. K Westerlund Vierailija

  Vähän myös arveluttaa, miksi laupias Jumalamme tieten tahtoen ja etukäteen päättäen haluaisi viedä luomansa ja Rakastamansa ihmisen sellaisen ilmestyskirjassa kuvatun lihamyllyn läpi? Onko tämä luomakunta Hänelle vain jotakin sairasta leikkiä?
   
 5. Tokalala Vierailija

  Vapaamuyurarit on NWO järjestö jonka päämäärä viedä ihmiskunta uuteen maailmanjärjestykseen joka on ilmetyskirjan kuvaama petovaltakunta. Jumala ei siellä kiduta vaan saatana kiduttaa ja aiheuttaa kärsimystä.
   
 6. Pallokala Vierailija

  Riippuu vähän, keneltä sekopäältä kysyy. Petri Paavola pitää vaarallisimpina vapaamuurareita, mutta pääseko Jouko Piho Hollywoodin viihdeteollisuuden juutalaismafiaa ja illuminaatteja, joiden tärkeimmät jäsenet ovat seuraavat:

  "Tiedetään esim. se, että illuminaattien ytimen muodostaa 13 perhettä, jotka ovat seuraavat:

  Astorin perhe
  Bundyn perhe
  Collinsin perhe
  DuPontin perhe
  Freemanin perhe
  Kennedyn perhe
  Lin perhe
  Onassiksen perhe
  Rockefellerien perhe
  Rothschildin perhe
  Russelin perhe
  Van Duyn perhe
  Merovengian, Euroopan kuninkaalliset perheet

  Sen lisäksi seuraavilla perheillä on suurta merkitystä:

  Disneyn perhe
  Kruppin perhe
  MacDonaldsin perhe
  Reynoldsin perhe
  Rothschildin perhe Ranskassa
  Warburgin perhe"
   
 7. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei luomakunta ole sairasta leikkiä, siellä vallitsee selvät lainalaisuudet. Eikä tämän " luomakunnan " yläpuolella ole ketään.

  Ihmisen sairas mieli on luonut jumalan, jota ei ole muualla kuin uskovaisten korvien välissä. Siellä se kummittelee öin päivin ja laittaa ihmisen uskomaan järjettömyyksiin.
   
 8. K Westerlund Vierailija

  Vaikken jumaluuden olemassaolosta (tai siis olemattomuudeta) osaakaan olla yhtä ehdoton kuin nim. "engel48", olen kyllä vakaasti siitä varma, että kaikki pelit ja leikit, joita maapallolla on käynnissä, joskus ollut tai tulee olemaan, tapahtuvat aina täysin ihmisten omasta toimesta ja "vapaasta tahdosta".

  Jos "ilmestyskirjan" tapahtumat joskus olisivatkin totisinta totta, se ei "vain tapahtunut", eikä minkään ennaltamäärätyn suunnitelman tai välttämättömyyden pohjalta. Jos se tapahtuu, se on jonkun tietyn ihmisryhmän tieten tahtoen käynnistetty ja ohjailtu tapahtumasarja.

  Me ihmiset voimme itse päättää, mihin suuntaan me ihmiskuntaa viemme. Meidän ei tarvitse antaa mielisairaiden viedä. Meidän ei tarvitse tumput suorassa seitä katselemassa, kun sekopäät tekevät sairaita ratkaisuja.

  Ongelma on siinä, etä ihmiskunta on jo päästänyt tietyt tahot liian pitkälle, antaneet heille liikaa mahdollisuuksia ja myöntyneet liian kauan heidän itsekkään ohjauksensa valtaan. Tapahtumien suuri kuva on vasta suurelle yleisölle pikku hiljaa kirkastumassa, eikä se ole kaunis. Useimmat sen nähdessään vain toteavat: "ei se voi olla noin, ei ihmiset voi olla noin kieroja ja hävyttömiä".

  Yksilötasolla on nähty paljon kieroutta jä hävyttömyyttä. Valitettavasti joukossa tyhmyys vielä tiivistyy. Kierous myös.

  Ilmestyskirjan kyseenalaistaminen tässä yllä oli suunnattu Raamattuun tuijottaville; toivoin heiltä kommentteja väitteilleni. Nyt vastasin kuitenkin itse heittämääni haasteeseen, ja tarkennankin siksi kysymyksenasettelua: jos kerran ihminen pelaa ja leikkii, tuhoten oman tulevaisuutensa, ja Jumala antaa vapaan tahdon toteutua, niin miksi hän jo etukäteen tuloksen tietäen (sillä se lukee Raamatussa, Johannekselle ilmestyneenä "viestinä") tyytyy tähän, ja kuitenkin haluaa kaiken tapahtuvan näin? Mikä on ajatus kaiken takana?

  Haluan vielä korostaa, että esim. talousongelmat, pankkikriisit, sodat, keskitysleirit jne. EIVÄT ole mitään lainalaisuuksia. Ne ovat ihmisten itsensä toteuttamia murhenäytelmiä. Asiat olisi aivan hyvin voinut tehdä toisinkin.

  Ilmestyskirjaankaan ei tarvitsisi suhtautua kuin ennustukseen, joka väkisin on toteutumassa. Se voi olla myös vihje siitä, että "jos teette näin, lopputulos on silkkaa kärsimystä - tehkää siis jotakin fiksumpaa!".

  Vapaa tahto on rikkaus, jos vapauden mukana seuraa järki ja vastuu.
   
 9. K Westerlund Vierailija

  Rakkaus ei rajoitu johonkin tiettyyn oppiin tai lahkoon. Rakkaus on tapa suhtautua. Oikea Rakkaus ei aseta ehtoja; se on tunne, joka herättää halun tehdä hyvää.

  Hedelmistään puu tunnetaan. Rakkauden hedelmä on eheyttävä, rakentava, suvaitsevainen, positiivinen. Se on avoimuutta, vapautta, rehellisyyttä, luottamusta ja hyväksyntää. Rakkaudellisuus on elämisen arvoisen elämän perusedellytys.

  Uuden maailmanjärjestyksen rakentajat ovat osoittautuneet hallitseviksi, salamyhkäisiksi, itsekkäiksi, välinpitämättömiksi, ahneiksi, kieroiksi...

  Sellaisessa hengessä ei rakenneta mitään hyvää. Sellaisessa hengessä tätä maailmaa tällä hetkellä kuitenkin rakennetaan.

  Maailmaa, jossa rakkaudellisuudella ei tule olemaan tilaa.
   
 10. engel48 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.11.2006
  Viestejä:
  2 027
  Saadut tykkäykset:
  0
  Monet itseään viisaanakin pitävät puhuvat mielellään " Tämä on kehityksen suunta"
  Aivan kuin sen kehityksen suunnan määräisivät jotkin yliluonnolliset voimat.
  On hyvin valitettavaa , että kehityksen suunnan määräävät jotkut harvat ja valitut . määräävänä tekijänä on oma etu ja oman ryhmän etu.

  Tosiasia on , että meitä hallitsee vaatimattomilla älynlahjoilla varustettu pieni porukka. joilta puuttuu näkemys kansan parhaasta, puhumattakaan globaaleista ulottuvuuksista.

  "Jos joku kertoo nähneensä jättiläisen , kannattaa tarkistaa, se saattaa olla vain kääpiön varjo" sanoo kansanviisaus.
   
 11. Urkki Verkosto Vierailija

  Vapaamuurarit muodostavat verkoston, jonka jäsenillä on pääsy jokaisen suomalaisen henkilön ja jokaisen yrityksen jokaiseen tietoon.

  Tilintarkastajilla on pääsy kaikkiin firmojen tietoihin. Atk-ihmiset pääsevät huomaamatta käsiksi kaikkiin tietoihin, joita on heidän ylläpitämissään tietojärjestelmissä.

  Kuntien tietojärjestelmät, sairaanhoitopiiroen tietojärjestelmät, korkeakoulujen rekisterit, Kelan rekisterit, väestötietojärjestelmä, poliisin rekisterit...

  Kaikkiin on rappareille pääsy. Ja ellei rapparilla, niin ainakin perheenjäsenellä. Vaimoltahan voi kysyä, että mitäs sen Virtasen Matin historiasta löytyy.
  rappari Heikki Hyssälän vaimo Liisa Hyssälä (Kelan pääjohtaja) voikin sitten tulostaa kotiin vietäväksi muutaman tuhat sivua Matin tietoja.

  Poliisi-rappari voi kaivella kaikki Matin tiedot poliisirekisteristä tuosta vaan (vertaa Mika Myllylän tapauksen laittomat utelut)

  Sairaanhoitopiiristä voi johtava rappari-lääkäri kaivella kaikki tippuri, HIV- ym hauskat tiedot ja mikäli hauska haluaa olla niin kirjauttaapa potilastietoihin "mielenvikainen"-kooditukset

  Kaupungilla oleva rappariveli kurkkaa rakennusliikkeiden tarjouskuorien sisään ja hups tarjouskilpailun voitta firma, jossa rappariveli häärii urakoiden kimpussa.

  Mikäli joku kokee asioiden menneen laittomasti, niin käräjäoikeuksissa, hovioikeuksissa, hallinto-oikeuksissa, vakuutusoikeudessa ym muissa istuvat rappariveljet huolehtivat siitä, että juttua käsittelee juuri "oikeat" henkilöt ja "oikeus" toteutuu sitä myöten.

  Lopputulos: Juuri sellainen Suomi missä me juuri nyt elämme. Korruptioverkosto rehottaa, mutta kukaan "ei näe" sitä koska tietojenvaihto tapahtuu rapparien suljettujen kokousovien takana.

  Munien tervaaminen ja muu mystiikka on pelkkää silmänlumetta, jonka taakse saadaan peitettyä se, mitä todellisuudessa tapahtuu.
  Kun kansa saadaan miettimään "mystisiä" kolmioita ja riittejä, niin silloin jää huomaamatta että mitä nämä rapparit tosiasiassa tekevät.

  Mikäli epäilet tässä mainittua tekstiä, niin kaivahan kaupparekisteristä tiedot rapparilistan perusteella.

  Suomessa ei löydy yhtään viranomaista, ei yhtään yritystä, ei yhtään yhteisöä jossa ei olisi rapparia joko jäsenenä tai sellaisena yhteistyötahona, joka saa tietoja käsiinsä.

  Nykyään tieto on valtaa, valta on rahaa ja rahalla on taipumus hakeutua rahan luo.
  Se jolla on tietoa, sillä on valtaa ja rahaa. Raha ja valta on viime vuosikymmeninä kasaantunut tietyille tahoille.
  Jokaisesta niistä löytyy rappareita. Katso listan henkilöiden taustatiedot, mikäli vaikea uskoa.

  Rapparit eivät käytä näkyvästi rahaa tai valtaa. Se olisi aivan liian näkyvää.

  Rapparit kaivavat ja välittävät tietoja.

  Laitonta, ehkä. Moraalitonta, aivan varmasti. Todistettavissa, erittäin vaikeata.
  Mistä voi päätellä? Tietojen kulkemisen "jossain taustalla" tietää siitä, että sellaisella taholla jolla tietoa ei pitäisi olla, sattuukin olemaan se käytettävissään.
  Tieto ei synny itsestään. Tieto ei myöskään kulje itsestään toimijalta A toimijalle B.
  Joku on aina sen siirtäjänä.

  Jotenkin riittäisi ymmärrystä, jos olisi jokin systeemi jolla varmistettaisiin että välitetty tieto on oikeata.
  Sellaista systeemiä ei voi olla koska tieto kulkea salaa, huomaamatta ja jäljet peitetään mikäli niitä on.

  Se tarkoittaa sitä, että jos joku rappari haluaa mustamaalata jonkun yrityksen tai henkilön, niin varmasti onnistuu, Perusteellisesti.
  Siinä on myös syy, miksi monet eivät halua lähteä asioita tutkimaan.
  Rappareilla on pääsy niin moneen tietojärjestelmään ja arkistoon, että kenestä tahansa saadaan esitettyä erittäin epämiellyttävä kuva.

  Hymy-lehti teki uskaliaan teon julkaistessaan aikoinaan rappari-listoja.
  Nyt Hymy-lehden suuromistajan vaimo (Hymy Lehtinen) on ollut maanpaossa monta vuotta, koska "oikeus" tuomitsi tolkuttomiin korvauksiin ja vankeuteen pitkäksi aikaa.

  Sinulle joka aiot kinata tässä esitettyä vastaan: mieti ensin. Ei tämä niin kovin vaikea asia ole ymmärrettäväksi.

  Tieto on valtaa. Se jolla on riittävästi valtaa voi tehdä lähes mitä tahansa.

  Jos rapparit on harmiton poikakerho, niin miksi tolkuton salaus ja mystiikka.

  Miksi isot miehet leikkivät Tarzan-kerholaisia ja harjoittelavat salaisia käsimerkkejä ym.

  Joko kyseessä on täysi lapsellinen pelleporukka tai sitten taustalla on jotain, mikä piilotetaan "salaisten symbolileikkien taakse"?
   
 12. RIHOLA Vierailija

  Edes yksi täysijärkinen tässä keskustelussa.
   
 13. "Höh. Putinin Venäjä oli se, joka kielsi maataloustuotteiden maahantuonnin.
  Sitäpaitsi se Oltermannin juustojen ja jugurttien vienti ei Suomen taloutta paljon hetkauta. Venäjä voisi kerätä kimpsunsa ja lähtee Ukrainasta kotiinsa. Häirikkö maa!"
  -vastaus: ukraina-trolli asialla?

  Ei kai se kannata kun venäjä on suomen suurin kauppakumppani- vienti+ puukauppa, jne.- että tuhotaan suomi jonkun ukrainan takia suomen kansa leipäjonoissa jne?

  ja suomesa tosiaan venäjävastainen porvaristo levittää venäjäviha= venäläisvihaa?

  Loputon NATO-CIA-trollaus meneillään mm mediassa ja politiikassa- ja lisäksi pahempaa- suomalaisia vainotaan omassa maassamme?
  -Niinistö diilasi Ukrainan armeijalle 200 panssariajoneuvoa
  https://nwohavaintoja.blogspot.com/2015/06/sauli-niinisto-diilasi-ukrainan.html

  vapaamuurarit länsimaiden asialla?
  "meidän vapaamuurarisalaseuroissa johtajamme, jotka ovat mukana tässä salaisessa suunnitelmassa, odottavat vain oikeaa signaalia ennen kuin suursota alkaa.

  Me olemme valmistautumisen viimeisissä vaiheissa globalisoimaan maailma niin että vapaamuurarillinen New Age -kristus (Antikristus) voi ilmestyä vastaanottamaan kaiken poliittisen ja taloudellisen vallan maailman johtajilta. Tämä on Illuminatin suunnitelma."
  "vapaamuurarien sota juonittelujen takana vaikuttaa lukuisten yksityisten asetehtaiden liikevaihto, joiden kysyntä pomppaisi pilviin jos tämä kolmas maailmansota saataisiin kunnolla syttymään. Niin tämä on se suurin syy sille, että miksi Nato on nyt laajentamassa reviiriään Suomeen ja Ruotsiin."
  " vapaamuuraritahojen organisoima globaali valtapeli on aina toiminut, että yhdelläkään poliitikolla ei ole varaa toimia ominpäin. Mutta nyt Venäjän valtion suhteen Putinilla on näiden eliitin mielestä liikaa valtaa ja Venäjän valtio on liian omavarainen, joten tämä täytyisi nyt tuhota kaikilla keinoilla.

  Läntiset tiedotusvälineet käyvät yötä päivää useiden miljardien arvoista informaatiosotaa valtioidensa väestöjä vastaan, koska syöttävät heille tätä poliittista venäjäviha -agendaa sisältäviä uutisia. "
  https://nwoumj.blogspot.com/2015/07/kolmas-maailmansota-on-tulossa.html
  etkö ole jo huomannut tätä- aina venäjä pahis-uutisia- vaikka länsimaat jne tekee myös paljon pahaa- mutta niitä ei uutisoida.
  suomea riisutaan aseista- esim porvoon ampuma ym kolusurmat jne- aselait uusiksi?
  https://www.vauva.fi/keskustelu/4373677/ketju/mita_vapaamuurari_tarkoittaa
  ASIA-LINJALLA oleva suomalaismielinen VÄYRYNEN boikotoitiin lähes kokonaan mediassa jo 20 vuotta?
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/104...si-maailmanjarjestys-(new-world-order-nwo)-il

  http://wwnet.fi/users/veijone/ind2016.html

  Venäjä-suomi YYA JA hyvät suhteet on paras suomelle-
  -----
  voiko olla totta?
  https://keskustelu.suomi24.fi/t/684175/sauli-niiniston-talousrikoksia-osa-2

  "Britannian EU-ero saattaa vasta olla alkusoittoa. Liittovaltiokehityksen vastustajia nimitetään yleensä äärioikeistolaisiksi tai äärivasemmistolaisiksi. Todellisuudessa liittovaltion vastustajia on kaikissa kansalaispiireissä lähes kaikissa EU-maissa. Itsenäisyyden menettäminen on kansalaisille suuri asia, kun se koskee suurta merkittävää osaa lainsäädännöstä, omaa rahaa ja ja ulkopolitiikkaa."
  vastavalkea.fi/2016/07/06/eun-liittovaltiokehitys-tokkii/

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/eskoseppanen/230996-helsingin-sanomien-omat-nato-trollit/
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti