Hae Anna.fi-sivustolta

Apua asunnonvälittäjän valintaan

Viestiketju osiossa 'Rakentaminen ja remontointi' , käynnistäjänä Soffe, 22.02.2010.

 1. Positiivista Vierailija

  Sain juuri myytyä asuntoni Kiinteistötarinan kautta. Palvelu oli hyvää ja todella minua, asiakasta arvostavaa. Kiitos.
   
 2. Kiinteistötarina Vierailija

  Joo huomannu kans että ei siellä lkv-pätevät töitä tee mutta täällä ne ei-pätevät itseään kehuu
   
 3. Kiinteistötarina Vierailija

  Joo huomannu kans että ei siellä lkv-pätevät töitä tee mutta täällä ne ei-pätevät itseään kehuu
   
 4. Huvittava toi kiinteistötarina tyyppi. Kehuu itseään eri saiteilla muka asiakkaana. Oikeat asiakkaat antaa palautteensa ihan nimellä
   
 5. Huvittava toi kiinteistötarina tyyppi. Kehuu itseään eri saiteilla muka asiakkaana. Oikeat asiakkaat antaa palautteensa ihan nimellä
   
 6. Osaamatonta touhua Vierailija

  Osaamattomia juipeloita, ei ymmärrä kiinteistölainsäädännöstä saati asuntokauppalaista suurinpiirtein mitään ja firma myy jotain koulutusta, haah!
  Testattu on ja ei meidän asuntoa välitä ikinä nuo tarinoitsijat. Puhua osaa ja itseään kehua mutta siihen se sitten jää.
   
 7. Tampereella toimivaa Kiinteistötarinaa en suosittele kenellekkään. Nuiva palvelu, eikä mitkään lupaukset pitäneet. T. Todella petetty asiakas.
   
 8. Kiinteistötarina Vierailija

  Valikoivaa on näitten touhu. Menee viikkoja esittelyjen välissä ettei tapahdu mitään. En suosittele kiinteistötarinaa. Kovat on lupaukset ja puheet mutta totuus toista
   
 9. Mkluoto Vierailija

  Veljen asuntoa koitti Remax myydä ja palkkio huiteli 8000 euron luokkaa. Ei tullut mitään, ei yhteydenpitoa, aina sai myyjä soittaa välittäjälle missä myyntityö menee. Lisäksi asuntoa kävi milloin kuka näyttämässä. Luulisi tuollaisella palkkiolla saavan edes kunnollisen palvelun. No vaihtoi yritystä toiseen ja kauppa saatiin aikaan 3 viikon kuluessa palkkion ollessa 5000 euron luokkaa.
   
 10. Kiinteistömaailma harrastaa tuota samaa, milloin kuka esittelemässä asuntoa, kaverini kävi esittelyissä vakoilemassa kun asuntoni oli myynnissä näillä, eri välittäjät esittelivät eivätkä osanneet kertoa mitään oleellista asunnosta. 3,5% palkkio euroissa olisi tehnyt n. 9500 euroa, ja mistä, katteettomia lupauksia Kiinteistömaailmalla. Ei voi suositella. Huono palvelu.
   
 11. vierailija Vierailija

  Koita Bo:ta, saa rahoille vastinetta,
  tai sit ei :)
   
 12. vierailija Vierailija

  EI KIINTEISTÖTARINALLE!!
  Eivät ota vastuuta paskan puhumisistaan eikä ammattitaitoa!
   
 13. Vuokralle Vierailija

  Kannattaa olla erittäin varovainen asuntokaupoilla. Alalla on kiinteistövälittäjiä joilla on tuttu kuntotarkastaja joka antaa huonokuntoisestakin asunnosta hyvän raportin (Monimutkaisen raportin)Välittäjä ja kuntotarkastaja yhdessä suostuttelevat ostajan turvallisiin kauppoihin "hyvästä" asunnosta taitavilla myyntipuheilla.

  Sitten kun paska osuu tuulettimeen kiinteistövälittäjää ei enää kiinnosta asia kun hän on jo saanut palkkionsa ja vastuukin rajoittuu vain kirjoitettuun tekstiin.

  Kuntotarkastusraportissa on ovelasti piilossa tekstejä jotka vapauttavat kuntotarkastajan vastuusta.

  Oikeuteen menoa miettiessä kuulee tarinoita kuinka vastaavia juttuja seuranneet asiantuntiat kertovat hurjia tarinoita päätöksistä.Ei kuulemma ole mitään väliä kuinka "oikeassa"olet ,kiistat päättyvät arvaamattomiin yllättäviin ratkaisuihin riippuen asianajanan taitavuudesta.
   
 14. vierailija Vierailija

  Tämä ei ainakaan sitten ole se pieni firma, joka sijaitsee Tammelan ja Kalevan kaupunginosien rajalla...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti