Hae Anna.fi-sivustolta

Apua mikroskoopin valintaan

Viestiketju osiossa 'Joulu' , käynnistäjänä marij73, 03.11.2014.

 1. marij73 Vierailija

  http://www.prodi.fi/joululahja

  Mikä mikroskooppi näistä 7- ja 9-vuotiaille lahjaksi? Ovat toivoneet mikroskooppia jo pitkään ja en osaa päättää 1 ja 2 vaihtoehtojen välillä. Hintaeroa on, mutta kalliimpi lienee myös parempi ja pitkäikäisempi. Onko kenelläkään kokemusta/mielipidettä?
   
 2. Laurast Vierailija

  Meillä on tyttö sai viime jouluna lahjaksi mikroskoopin ja se taitaa olla juuri tuo vaihtoehto 1 linkissäsi. Tyttö on kahdeksan ja mikroskooppi on hänelle sopiva. Käyttää aina silloin tällöin ja joskus minäkin "leikin" sillä. Kyllä se vaan toimii. Eli voin suositella sitä teillekin.
   
 3. ar ku Vierailija

  Meidän lapsenlapselle kesällä etsittiin mikroskooppia. Nyt digiaikana ei enää kai käytetä tällaisia. Joten ostettiin sellainen joka yhdistetään tietokoneeseen ja katsotaan siitä suurennus. Lapset osaa käyttää hyvin, meidän 7-10 vuotiaat. Ei ole monimutkainen laite ja halvempi kuin nuo mitä kuvissa.
   
 4. mikroskooppi Vierailija

  Puhut luultavasti niinsanotuista usb-mikroskoopeista. Niiden suurennos on ainoastaan optinen suurennos eli kuvaa suurennetaan digitaalisesti. Se ei ole läheskään sama asia kuin linsseillä suoritettu optinen suurennos. Leluksi käyvät kyllä suurentajina, mutta jos lapsi on toivonut mikroskooppia niin ostaisin oikean sellaisen. Väittämäsi, että mikroskooppeja ei enää käytettäisi on aivan väärä. Nimin. tänäänkin töissä 8h mikroskoopilla operoinut
   
 5. sair hoit ym Vierailija

  Puhut luultavasti niinsanotuista usb-mikroskoopeista. Niiden suurennos on ainoastaan optinen suurennos eli kuvaa suurennetaan digitaalisesti. Se ei ole läheskään sama asia kuin linsseillä suoritettu optinen suurennos. Leluksi käyvät kyllä suurentajina, mutta jos lapsi on toivonut mikroskooppia niin ostaisin oikean sellaisen. Väittämäsi, että mikroskooppeja ei enää käytettäisi on aivan väärä. Nimin. tänäänkin töissä 8h mikroskoopilla opero
   
 6. mikro Vierailija

 7. kummitäti Vierailija

  Vanhahko ketju, mutta itselle nyt ajankohtainen aihe. Pitäisi valita lapselle (9v.) mikroskooppi. Hän on innostunut ötököistä ja bakteereista. Aika pitkäjänteinen kaveri ja haluaisin ostaa sellaisen vehkeen, että sillä jotain tekeekin. Myös ihminen kaikkine kummallisuuksineen, kuten karvatuppi ja kynsi, olisivat varmasti tarkastelun kohteena.

  Budjetti on maks 180 €, mieluumin tietysti mahdollisimman halvalla. Mikä lienee tämän hetken suositus? Bresser merkkisiä tuntuisi olevan vaikka millaisin ominaisuuksin, mutta kuinka tunnistaa se oikea :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti