Hae Anna.fi-sivustolta

Aquamarine (Hurghada)

Viestiketju osiossa 'Rantalomat' , käynnistäjänä lomaloma, 27.10.2009.

 1. lomaloma Vierailija

  Onkos joku jo kerinnyt käymään tuossa uudessa hotellissa? Kertokaas kokemuksia! Me matkaamme sinne tammikuussa.
   
 2. e-fani Vierailija

  Samoin kiinnostaisi kokemukset tuosta hotellista, onko lapsille kivoja leikkipaikkoja/vesiliukumäkiä?
   
 3. Vesku Vierailija

  Lähdössä vaimon kanssa 9.11 ko hotelliin. Finnmatkojen online-guidesta kertoivat, että paikka vielä jonkin verran (mitä ikinä tarkoittaakaan...) kesken mutta kaikki palvelut pyörii täysillä. Saapa sitten nähdä. Jos suinkin muistan, palaan asiaan reissun jälkeen.
   
 4. otra Vierailija


  Tulimme eilen 8 pv matkalta Aquamarinesta. Paikka on uskomattoman hieno, sekä arkkitehtonisesti että sisustuksellisesti tyylipuhdas. Näet itse sitten tammikuussa, kun menet paikalle. Palvelu ravintoloissa ja allasalueella moitteetonta. Silti tässäkin luksuspaikassa saa egyptiläisen vatsataudin helposti. Kannattanee katsoa hotellin ao. omat sivut
  Hurghada Hotels: Iberotel Aquamarine Resort - Accommodation & All Inclusive Holiday Resort
   
 5. lomaloma Vierailija

  Tuliko teille vatsatauti? Pitäiskö jättää jotain ruokia syömättä? Vai riittäiskö kun pesis käsiä ahkeraan yms? Oliko bussikuljetusta keskustaan? Oliko teillä perhehuone? Jos oli, niin miten siinä ne huoneet oli?
   
 6. aqua Vierailija

  Jos tässä hotellissa saa vatsataudin, niin sitten saa kaikkialla Egyptissä. Niin siistiä siellä on. Mahdoton sanoa, tuleeko se jostain ruuasta, uimavedestä, ovenkahvoista... Hieno paikka ja jättimäisissä uima-altaissa oikeasti hyvin lämmitetty vesi, ehkä 27-28-asteista. Palvelu ystävällistä ja tehokasta. All in -paketin takia ei tarvitse hinnoistakaan neuvotella, kuten hotellin ulkopuolella...
   
 7. Vesku Vierailija

  Joo, paikka on komea ja palvelu pelaa koko alueella. Ruokapuolikin ok mutta kyllä buffet, vaikka vaihtelevaa safkaa saikin, alkoi jo jossain vaiheessa tökkiä. Rannalla ja altaalla sai kuitenkin ihan ok hampurilaista, paikallista jauhelihapötköa yms, joilla lounaan saa kuitattua. Iltaisin vaihtoehtona a'la cartet, joita neljä erilaista. Niiden sapuskat kuuluvat, joitakin poikkeuksia (hummeri esim) lukuunottamatta all inclusiveen. Juomat oli juotavia, joskin laadultaan jossain välttävän ja tyydyttävän välimaastossa. Olut lienee pilsnerin vahvuista ja "väkevätkin" tosi mietoja, joten humaltumisesta ei pelkoa, vaikka muutaman drinkin ottaakin. Kaikki paikalliset juomat oli ilmaisia, paitsi vesi !!! 1,5L/huone/viikko. Loput piti hankkia kaupasta tai ostaa minibaarista. Automaatteihin oli just laitettu kyltit "vain laseihin", eli pulloja ei ollut suotavaa niistä täyttää. No käytännössä näin enimmäkseen kyllä tehtiin. Toivottavasti muuttavat tämän naurettavuuden pikaisesti.
  Aktivitettaja järjestettiin niin aikuisille kuin lapsillekin. Lapsille oli leikki-/kiipeilypaikka, vesiliukumäet vielä työn alla, joskin valmistumaan päin.
  Iltaisin oli yksi eestaas-bussikuljetus Hurghadaan, muuten oli mentävä taksilla. Aika vaarallisen näköistä touhua. Hinta ehdottomasti sovittava etukäteen ja siitä pidettävä kiinni. Yrittävät lähes aina vedättää esim englannin punnilla tai niillä, lähes arvottomilla säläseteleillä, jotka erehdyttävästi paikallisen punnan näköisiä. Joten tarkkana ja tiukkana kannattaa olla. Eipä muuta kuin "luannikast reissu" teille...
   
 8. epäröivä.... Vierailija

  Heippa!

  Minkä maalaisia asiakkaita tässä hotellissa lähinnä on? Onko paljon venäläisiä? Entä brittejä?
   
 9. Tyytyväinen Vierailija

  Itse olin hotelilla noin viikko sitten ja todella tyytyväinen. Ruoka oli lähes joka päivä melko samanlaista, mutta ala-carte ravintolat olivat mahtavia ja toivat vaihtelua. Ruoka valikoimassakin todellakin paljon valinnan varaa, että se on itsestään kyllä kiinni jos alkaa tökkimään. Juomat oli suhteellisen hyviä ja vesi asia kyllä mietitytti monesti. Moni täytti automaateista omia pullojaan eikä tähän nähdäkseni kiinnitetty huomiota. Sen haluaisin suoristaa että viereisen kesken eräisen hotellin vesiliukumäki ei tule tämän hotellin käyttöön, mutta hotellilla hyvät altaat lapsillekkin. Ranta oli hiukan pettymys tai oikeastaan aika suuri, koska piti kävellä todella pitkä matka ennen kun vettä oli edes polveen asti. Hotelli huoneet olivat todella viihtyisät. Vähän kyllä ahtaat, jos oli isommalla porukalla esim 5 hengen huoneessa. Kaupoissahan myyjät yrittvät vedättää minkä kerkesivät. Taksi kuskien touhu vaikuttaa hurjalta, kunhan keskustelee hetken ennen kuin istuu kyytiin nii varmaan saa ihan hyvän kuskin. Ynnärtääkseni hotellin edessä päivystää lähes samat kuskit ja meille sattui ainakin hyviä kuskeja aina. Hotellin henkilö kunta on aivan mahtavaa ja lähes kokoajan oli jonkinlaista tekemistä. Suosittelen todellakin tätä hotellia ja itse aidon käydä uudestaan siellä.
   
 10. hiihtoloma Vierailija

  Tietääkö kukaan kuinka tarkkoja ovat vesiliukumäkien ikärajan suhteen vai mittaavatko että 120cm täyttyy? Onko kaikki altaat lämmitettyjä?
   
 11. syys-10 Vierailija

  onkohan finnmatkoilla päivänretkiä luxoriin,ja mihin hintaan. onkohan keski-suomesta lähdössä syyslomalla lapsiperheitä aguamarine hotelliin.meillä tyttö 11.v
   
 12. reissari Vierailija

  [
  Talvilomalla lähdössä Aquamarineen, hassu tuo vesijuttu! Onko hotellin yhteydessä kauppa josta saa ostettua vettä y.m. entä muita kauppoja esim. kultaa tai t-paitoja? tai muuten kävelyetäisyydellä ostosmahdollisuuksia ja APTEEKKIA vatsataudin varalle? Ei kauheasti houkuta taksilla ajelu ja vatsapöpölääkkeet mieluusti varalle. Tuskin tekee kolmas kerta poikkeusta, ettei vatsatauti Egyptissä jossain muodossa kiusaisi.
   
 13. vieras Vierailija


  Hei
  Tultiin juuri viikon matkalta ko.hotellista (1-8.2) ja vastailen mieluusti kysymyksiin..Sää oli muutaman päivän hurjan tuulinen,suorastaan kylmä viima,mutta aurinko porotti koko ajan,joten rusketusta sai.Hotelli on valtava ja hyvätasoinen,ruokaa ja juomaa saa koko päivän,joten nälkä ei yllätä.Vesiautomaatteja oli muutamia ja niistä sai mukeihin vettä,jotkut kyllä täyttivät pullojakin,vaikka se oli kielletty.Vettä sai ostaa pulloissa hotellin baareista(kallista)tai lähikaupasta.Huone kannattaa ehdottomasti ottaa uima-altaan puolelle(lisämaksu)koska muuten parveke on luultavasti rakennustyömaalle päin..uusia hotelleja rakennetaan molemmille puolille.Ranta on ihmeellinen:saa kahlata hurjan matkan ja vettä vain nilkkoihin asti;viimeisenä aamuna koko lahti olikin sitten kuiva(vuorovesi).Vesi oli kyllä lämmintä meressä.Hotellin uima-altaat olivat upeat joskin suht matalat,merenpuoleinen iso allas ei lämmitetty,joten siinä vaati sisua uida.A la Carte ravintolat kannattaa tsekata,varaukset tehtävä edellisenä päivänä viimeistään,ovat suosittuja (kuuluu myös täyshoitoon)Rahaa ei paljon muuhun oleiluun kulunutkaan,tosin ulkopuolella hotellin tuntui aina että tuli taas huijatuksi..
   
 14. Viivi3 Uusi jäsen

  liittynyt:
  16.08.2007
  Viestejä:
  18
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meilläkin lähtö parin viikon päästä ja hotellina Aquamarine. Kovasti odotetaan matkaa. Kuinka kaukana on lähin apteekki, jos sattuu tarvitsemaan? Oli myös mukava kuulla että merivesi oli lämmintä, sillä olen kuullut että tähän aikaan vuodesta se olisi aika kylmää. Olitteko tyytyväisiä all inclusive -tarjontaan? Millaisia olivat hotellin iltaohjelmat?
   
 15. vieras Vierailija


  Hei
  Apteekkeja näkyi olevan useampiakin lähistöllä,eli hotellin massiivisesta sisäänkäyntiportista oikealle ja kävelyä n.300-500 m.Hotellissa on myös oma lääkäri.Olimme tosi tyytyväisiä all inclusive-pakettiin,;aamupala-buffet oli klo.7.00-10.30,lounas-buffet 12.30-15,ilta klo. 18.30-22.30 ja ruokailla sai myös ulkoterassilla halutessaan(kiva paikka)Välipaloja sai uima-allasbaarista tai rantaravintolasta ja juomia joka paikasta..Päiväohjelmaa oli altaalla joka päivä ja iltaohjelmat ok,joka ilta jotain.Altaalle ja rannalle sai pyyhkeitä erillisestä pyyhepalvelusta ja vaihtaa vaikka päivittäin:eli omia ei tarvitse mukaan ollenkaan.Siivoojapoika väänteli sisäpyyhkeistä päivittäin jos jonkinmoisia luomuksia,tuli hyvälle tuulelle heti huoneeseen tultua!
   
 16. reissari Vierailija

  [
  Kiitos kovasti vastauksistasi! Vielä olisi muutama... Eli saako hotellin respasta vaihdettua rahaa? Nordea ei ainakaan vaihda Egyptin puntia. Onko Aquamarinesta hotellin puolesta kuljetusta esim. Sakkalaan tai uuteen Hurghadaan, siellä taitaa olla ostosmahdollisuuksia ilman tinkaamista? Onko kokemuksia Esplanade mall kauppakeskuksesta?
   
 17. vieras Vierailija


  Hei
  Hotellin respassa ei voi vaihtaa rahaa(yllätys meillekin)Pankkiin matkaa jonkinverran,en tiedä käytiinkö lähimmässä,oppaalta kantsii kysyä.Eipä rahaa heti tarvinnutkaan,huoneessa on iso vesipullo ja ruokaa saa heti mentyä.Hotellista ei ole kuljetusta keskustaan,takseja päivystää heti portin ulkopuolella ja 15km maksaan n.40 puntaa(n.4e)suuntaansa.Kannattaa sopia hinta etukäteen ja varata tasaraha,eivät mielellään anna rahaa takaisin..Ko kauppakeskuksesta ei kokemusta.
   
 18. menossa Aquaan Vierailija

  Moneltako iltaohjelma alkoi? Sisältyikö juomat holittomat ja holilliset myös illalla all inclusiveen?
  Ettei ollut mitään aikarajoitteita.

  Olisimme kiinnostunetia ostamaan farkkuja, t-paitoja, vöitä ja laukkuja? Tietääkö joku hyvää mestaa ja onko tällaisia tavaroita ylipäätään myytävänä Egyptissä, samalla tavavalla kuin esim Thaimaa/Turkki/Bulgaria?

  Loman odotus on kovaa, ihanaa päästä lämmittelemään ja nauttimaan lomailusta.
   
 19. HelmikuussA 2010 Vierailija

  Hotelli on aivan ihana! Siellä viihtyy pienet ja isot!
  Varoitus: Hurghadan lentokenttä on ihan perseestä!!!
   
 20. IINES Vierailija

  No et ehkä käynyt kyseisen hotelin ITALIALAISSA RAVINTOLASSA? Et olis varmaan kehunut....
   
 21. Matkaaja Vierailija

  Millasia rokotuksia ootte ottanu kyseiseen maaham matkatessanne? Hepatiittirokotukset? Entä onko malarialääkitys tarpeen?...
   
 22. PB Vierailija

  Muutama kokemus/vinkkejä:
  Ota pientä rahaa(euron kolikoita) taskuun jo lähtiessä, pyytäjiä on joka mutkassa.

  Vesi ei kuulu hintaan. Vettä voi ostaa hotellista 1,5 l maksaa 20 puntaa, lähikaupasta(portista vasemalle noin 100 m) 1,5 l maksaa 7 puntaa ja iso pönttö(6 l) 21 puntaa.

  Toisaalta 10 punnalla ajaa lähiostarin "Cittarille" (Sensomole tai jotain sinne päin) vesi maksaa 1,5 l 1,75 puntaa. "Cittarissa" on jokin verran samaa turstikrääsää kiinteään hintaan mitä Hurghadassa(huiveja,pyyhkeitä, matkamuistoja ymv.), mausteet on halpoja.
  Kassalla kaveri tulee nopeasti pakkaamaan ja kantamaan tavaroita taksille-> 1 €

  "Taksimafia" joka on portista vasemalle, saa aina vääntää pitkään hinnasta. Itse lähdimme kävelemään oikealle ja taksit ajoi heti viereen, hinta oli aina pienen väännön jälkeen 10 puntaa lähiostari ja 30 puntaa Hurghada. (kertaakaan emme joutuneet kävelemään yli 100 m)
  Ostari on auki perjantaisin(muslimien vapaapäivä) vaikka, taksimafian heppu muuta väittää.

  Hurghadassa yksi sisäänheittäjäkaveri tuli kertomaan olevansa hotelimme "vartija" (katsoo rannekkeesta), ja näin vapaalla ollessa on mukana perheen kaupassa jne. aivan hirveää krääsää.

  Alä anna rahaa ennenkuin kaikki vaihtoraha on annettu sinulle. Tämä tuntuu olevan maantapa kaikkialla: taksit, hotellin respa ja myyjät. Yleensä ensin sanotaan, että ei ole vaihtorahaa sitten Ahmed lähtee hakemaan, ja kun tulee niin vielä 5 puntaa tai jotain uupuu.

  Ostoksilla menee tinkimisestä johtuen aikaa yllättävän paljon.

  Hotelli on siisti ja viihtyisä, ruoka oli ok.
  Jos syöt bufeessa, käsidesi kannattaa pitää mukana ruokapöydässä, ruokien ottimia käyttää kaikki muutkin.
  Ruoka on varmastikkin hyvin tehty, joskin joskus kiireestä johtuen jotkin oli huonosti kypsennettyä ja suosituimpia ruokia joutui odottamaan.

  A’la carte kannattaa varata heti hotelliin tultaessa, aika toivotonta saada myöhemmin.
  Ovelta kun kävi kysymässä, vastaus oli ei mahdu, vaikka ravintola oli puolityhjä.

  Lääkäripalvelu toimii hyvin hotellilla, voi nesteyttää(tippa) paikanpäällä.

  Merenranta oli hieman pettymys, saa kävellä satoja metrejä ennen kuin löytyy syvenpää vettä.
   
 23. bettina Vierailija

  Millaisia kokemuksia huoneista? Onko tilavat? Meillä on varattuna matka lokakuulle ja huone on 2 h perhehuone, näköala uima-altaille ja toivomuksena maaterassi, koska mukana 1 v lapsi. Maaterassi hieman epäilyttää, mutta helpompi ehkä rattaiden kanssa.
   
 24. vieras Vierailija

  Hei
  Maaterassi lasten (ja rattaiden) kanssa on varmaan ihan hyvä vaihtoehto_Olimme itse perhehuoneessa(uima-allaspuoli)kolmas kerros ja täytyy sanoa että käytävää ja kävelemistä riitti...Perhehuone on tilava:eek:vesta sisään mentäessä on ensin pikkuhuone,välissä wc-tilat ja välioven takana varsinainen huone partseineen.
   
 25. Mandovi Vierailija

  Kyllä ne valmistuneet liukumäet ovat kyseisen hotellin alueella ja kuuluvat asukkaiden käyttöön, vaikka joku täällä kirjoittikin näin: "Sen haluaisin suoristaa että viereisen kesken eräisen hotellin vesiliukumäki ei tule tämän hotellin käyttöön, mutta hotellilla hyvät altaat lapsillekkin."

  Hotellin omiltakin sivuilta sen voi tarkistaa: "The hotel’s aqua park located directly on the beach offers a total of 6 slides with a maximum height of 12 meters available for all in-house guests starting 10 years of age."

  Kun varasin matkan ensi syksylle, niin varmistin asian vielä Finnmatkojen edustajalta. Mutta pituusraja 120 cm on tarkka ja mittaavat lapset ennen liukumäkeen menoa.

  Hauskaa lomaa kaikille vesipedoille :)
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti