Hae Anna.fi-sivustolta

artikkeli. usan laivasto myönsi ufovideon aitouden

Viestiketju osiossa 'Kristallipallo' , käynnistäjänä vierailija, 19.09.2019.

 1. vierailija Vierailija

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/4f6ccdde-510c-4232-8267-f1d2e225bd1a

  viimeinkin näistä ilmiöistä aletaan puhumaan virallisellakin tasolla. Tämä on mielenkiintoinen askel.

  Heille, jotka eivät jaksa avata linkkiä, niin siinä kerrotaan kuvatusta ufo-videosta, joka on ollut debaatin kohteena ja nyt usan laivasto on myöntänyt, että siinä on tunnistamattomia lentäviä kohteita. artikkelissa myös mainitaan, että näitä tapauksia on saatu tellenttua kameroille useaan kertaan ja niissä on tunnistamaton lentävä kohde, eli unidentified aerial object. Lentäjät ovat olleet arkoja kertomaan näistä laivastolle, koska pelkäävät leimautuvansa hörhöiksi.

  Ulkoavaruuden asukkien lentämistä härveleitä ei laivasto ole väittänyt kuvissa olevan, vaan vain tunnistamattomia lentäviä kohteita.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 2. vierailija Vierailija

  Ketjun avauksessa kerrottu tapahtuma on osa pitempiaikaista prosessia jota englanniksi kutsutaan nimellä disclosure. Toistaiseksi tuntemattomat päättäjät US asevoimissa käynnistivät oman disclosure projektinsa muutama vuosi sitten. Myös yksittäisten ihmisten ja järjestöjen julkistama informaatio ja paljastukset, jo kauen ennen asevoimien aktivoitumista, ovat osa disclosure prosessia.
   
 3. k a v Vierailija

  Tästä en ollut tiennyt. Olin kuullut disclosure projektista, mutta muistini mukaan sen perusti joku ufotieteilijä (kävin googlettamassa ja wikipedian mukaan tyyppi oli Steven M. Greer. https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_M._Greer Greer väittää, että hän on saanut tietojaan mm. usan asevoimien työntekijöiltä, mahdoitko tarkoittaa tätä samaa?

  Nämä ovat kyllä kiehtovia asioita. Kaikenlaista meiltä salataan, osan salaamisista ymmärtää hyvin. Toivoisin, että joku alienrotu lakeutuisi tänne ja sanoisi meille kaikille, että olette ryssineet hommat, heitetään kaikki poliitikot pihalle ja pois vallasta ja mitäs jos sitten käytäisiin aikuisten oikeasti pelastamaan tätä planeettaa. Epäilen että sitä päivää ei ihan heti nähdä.
  t: k a v eli ketjun aloittanut vierailija
   
 4. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  29 006
  Saadut tykkäykset:
  1 917
  (y)
   
 5. vierailija Vierailija

  Eikös se olisi eräänlaista siirtomaameininkiä jos joku ET tulee tänne ja alkaa pomoilemaan?
   
 6. vierailija Vierailija

  Pomoilun voi ymmärtää, jos tarkoitus on estää paapallon ja ilmäkehän tuhoamisen, jota ihmiskunta typerässä ahneudessaan on edistänyt.
   
  • Tykkään Tykkään x 1
 7. vierailija Vierailija

  Todennäköisesti demarit tekisivät siitä ehdokkaansa vaikka se vain laskisi limaa allensa.
   
 8. Outoko Jäsen

  liittynyt:
  07.04.2018
  Viestejä:
  78
  Saadut tykkäykset:
  22
  On painetta julkaista jotain. Antavat siis "oikein virallisesti" epämääräistä videonpätkää että saadaan porukka tyytyväiseksi.

  Suuremmat "salaisuudet" pysyvät visusti piilossa eikä ihmisten maailmankuva järky liiaksi.

  Toisaalta epämääräisyyden verho pitää myös ihmiset pelokkaina. Tuntematon pelottaa. Mikäpä olisi sen tarkoituksenmukaisempaa kuin että koko ihmiskunta olisi valmis yhdistämään voimansa ja laittamaan aseet tanaan pelottavia ulkopuolisia vastaan.

  Saadaan yhteinen vihollinen ja niin meitä taas viedään kuin pässiä narussa.

  Toi edellä mainittu Dr Greerhän teki valtavan työn julkaistessaan aiheeseen liittyvää matskua joskus vuosituhannen alussa ja se kohu lässähti alkuunsa kun kaksoistornit "terrorisoitiin" .

  Joten eipä tässä kannata sen suuremmin innostua. Aliens or not ... so what :coffee:
   
  Last edited: 09.10.2019
 9. vierailija Vierailija

  Outo lentävä kohde tallentui videolle Las Vegasin yläpuolella 19.12.

  YouTube user UFOs over Vegas posted the bizarre footage on December 19, where it has since become a viral sensation with 165,000 views.  "I have been aggressively monitoring the Las Vegas area and surrounding mountains from my excellent perch since April of 2014. This phenomenon is very real and I have absolutely no plans on stopping my type of research and that is collecting video and photographic evidence of UFOs and strange anomalies." - UFOs over Vegas
   
 10. vierailija Vierailija

 11. vierailija Vierailija

  Onko muilla ongelmaa saada kommenttejaan lähetettyä tänne. Yritin saada tuohon videon alle myös tekstiä mutta en onnistu saamaan. Kun painaa lähetä mitään ei tapahdu ja koko kommenttikenttä menee tyhjäksi?! Siksi kokeilin tuota pelkää videota ja se tuli kyllä (aattelin, että youtubessa linkissä vikaa).
   
 12. vierailija Vierailija

  Outo lentävä kohde tallentui videolle Las Vegasin yläpuolella 19.12 (video yllä)

  YouTube user UFOs over Vegas posted the bizarre footage on December 19, where it has since become a viral sensation with 165,000 views.
   
 13. vierailija Vierailija

  "I have been aggressively monitoring the Las Vegas area and surrounding mountains from my excellent perch since April of 2014... " - UFOs over Vegas
   
 14. vierailija Vierailija

  ... "This phenomenon is very real and I have absolutely no plans on stopping my type of research..." - UFOs over Vegas
   
 15. vierailija Vierailija

  Höh.. onko ongelma tosiaan tuo, ettei englantia saa olla kuin max. kahden rivin verran??
   
 16. Testi Vierailija

  YouTube user UFOs over Vegas posted the bizarre footage on December 19, where it has since become a viral sensation with 165,000 views.

  "I have been aggressively monitoring the Las Vegas area and surrounding mountains from my excellent perch since April of 2014... " - UFOs over Vegas

  "This phenomenon is very real and I have absolutely no plans on stopping my type of research..." - UFOs over Vegas

  Ei näköjään.
   
 17. vierailija Vierailija

  Eli tämäkö siis toimii (englanti) näin 2 rivin pätkissä, muttei yhtenä pötkönä, kappaleena, jossa on vaikka kaikki 4 riviä putkeen.? Kokeiles Testi pistää pitempää yhtenä pätkänä englantia(jotain vaan), niiin toimiiko sitten. Jätä nuo tyhjät välirivit pois. Mulla ei toimi. Hermot mennoo, koko aamupäivä ihmetellyt missä vika.:mad:
   
 18. vierailija Vierailija

  Unidentified flying object (UFO) is the popular term for any aerial phenomenon that cannot immediately be identified. Most UFOs are identified on investigation as conventional objects or phenomena. The term is widely used for claimed observations of extraterrestrial spacecraft.
   
 19. vierailija Vierailija

  Jostain syystä tämä teksti minkä aiemmin laitin en pysty laittamaan yhtenä kappaleena. En ymmärrä missä vika voisi olla. Näköjään muu englanti toimii.
   
 20. vierailija Vierailija

  YouTube user UFOs over Vegas posted the bizarre footage on December 19, where it has since become a viral sensation with 165,000 views. "I have been aggressively monitoring the Las Vegas area and surrounding mountains from my excellent perch since April of 2014... This phenomenon is very real and I have absolutely no plans on stopping my type of research..." - UFOs over Vegas

  Kopioin tuosta testin"-kommentista saman stoorin ilman välejä. Ja nytkö pitäisi toimia?
   
 21. vierailija Vierailija

  "I have been aggressively monitoring the Las Vegas area and surrounding mountains from my excellent perch since April of 2014.

  This phenomenon is very real and I have absolutely no plans on stopping my type of research and that is collecting video and photographic evidence of UFOs

  and strange anomalies." - UFOs over Vegas

  Tämä on omasta notepadistani. Yllä olevaa tekstiä en saa lähetettyä yhtenä 4 rivin kappaleena.
   
 22. vierailija -testi2 Vierailija

  Seuraavaa tekstiä kuvassa EI SAA lähetettyä. Mikähän mahtaa olla siinä ongelmana?

  [​IMG]
   
 23. vierailija Vierailija

  Vika ei taida liittyä tuohon englannin tekstiin... Yritin laittaa tästä "ongelma englanti-tekstistä" ihan KUVAtiedostoa lyhyen selostuksen kera tänne ja se jäikin samalla tavalla tulematta - lähetys ei jostain syystä onnistu, kommenttikenttä tyhjenee kun painaa lähetä. Tuleekohan tämäkään ja joudun kirjoittamaan kaiken uudestaan...
  Kukaan muu ei ny tunnu ainakaan valittavan mistään ongelmista... Onkohan mun IP-osoite jossain tarkkailulistalla ja bannataan puolet kommenteista? Osa tulee, osa ei jos videota tai kuvaa samassa viestissä... Ite en pysty ongelmaa ny paikallistamaan, enkä siten korjaamaankaan. (n)
  (Menee ja hukkuu nyt täysin ketjun aihe, pahoittelut siitä, mutta harmittaa tämmönen outo keissi, missä ei ole mitään logiikkaa edes, kun viestissä itsessään ei ole mitään vikaa, eikä sitä silti saa lähetettyä tänne, tai no, lause ja kuva kerrallaan tyyliin.)
   
 24. vierailija Vierailija

  Musta tuo näytti lentokoneelta noiden vilkuttavien valojen takia.
   
 25. vierailija Vierailija

  Lentoturvallisuuden vuoksi lentokoneissa on aina mm. punainen vilkkuva valo koneen rungossa, tyypillisesti sekä ylä- että alapuolella runkoa sekä valkoinen perässä. Heti videon alusta kuvassa ylhäällä lentää kaksi lentokonetta -vertailun vuoksi (kohteen yllä molemmat 0:40 ...ollaan ruuhkaisessa Las Vegasissa).
  Kohde on siis erittäin kirkas ja iso, sillä se on näkyvien vuorten edesssä (kohdassa 0:00-025). Lisäksi se pysyy videon alussa verrattain paikoillaan (ilman havaintoa, että se tulisi suoraan kohti tai loittonisi kuvaajasta).

  Jos se olisi jokin salainen armeijan projekti, niin eivät totellakaan testaa muun ruuhkaisen ilmaliikenteen joukossa samassa ilmatilassa kaupungin yllä - ja vielä huomiota herättävillä kirkkailla vilkkuvilla valoilla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti