Hae Anna.fi-sivustolta

Arvostele mun illallinen (Ruotsi)

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä Halv åtta hos mig, 08.01.2011.

 1. krisse Vierailija


  Olen se alkuperäinen Krisse, nimi tulee kirjoitettua sekä pienellä että isolla kirjaimella, milloin mitenkin. En ole siis krisse, joku on kloonannut minut. Seuraavat ohjelmat tulevat Göteborgista. Ainahan osallsistujien oikeat nimet kerrotaan eli mitä?En ole kirjoittanut tuota tekstiä...
   
 2. Get over yourself Vierailija

  Mitä vauhkoat? Krissse on eri henkilö, ruotsalainen. Vaikuttaa muoti & kauneuspalstoilla myös.
   
 3. mitäh! Vierailija


  Ruotsalainen kirjoittaa täällä suomeksi... se on jo saavutus?!
   
 4. Mikä ihme tuo on? Vierailija

  Osaavathan monet suomalaiset kirjoittaa esimerkiksi sujuvaa venäjää? Tai monet eestiläiset kirjoittaa sujuvaa suomea.

  Mikä ihme siinä on? Vai oletko jostain korvesta jossa ei opiskella kieliä, matkusteta paljon.... tai jopa huuuui... ASUTA ulkomailla pidempiä aikoja?
   
 5. mitäh? Vierailija

  Pakko olla suomalaistaustainen Ruotsissa kun osaa suomea. Arvasit väärin, minulla on kielet olleet pääaineena eli hallitsen muutaman kielen ja käytän niitä. Venäjää en osaa enkä haluakaan, en ole idästä kotoisin, opintoja ulkomailla löytyy eli länsimaissa.
   
 6. adalmiinan helmi Vierailija

  Krisssen äiti on ilmeisesti suomalainen. Niin kirjoittaa itse eli isä = ruotsalainen.
   
 7. tunnen heitä Vierailija

  Juu ja on monia suomalaisia jotka on saanut ruotsin kanslaisuuden. Ja puhuvat ja kirjoittavat edelleenkin myös suomeksi.
   
 8. tunnen heitä Vierailija

  Siis ovat nykyisiä ruotsalaisia ja entisiä suomalaisia.
   
 9. adalmiinan helmi Vierailija

  Katsoin eilisiltana 2 jaksoa eli eilisen ja sitä edellisen. Ei voi muuta kuin antaa täydet pisteet ruotsalaiselle versiolle, miellyttäviä ihmisiä, katson vastedes kaikki osat tuosta ohjelmasta jos suinkin olen TV:n äärellä.
  Suomalaista vastaavaa en kertakaikkisesti kestä - kaameita taviksia!(ja niitähän Suomesta löytyy, tunkevat kaikkiin mahdollisiin tositv-ohjelmiin).
   
 10. Ihana setä! Vierailija

  Ihana se 70-vee hammasläkärisetä joka tykkää punaisista vaatteista ja asusteista :D
   
 11. krisse Vierailija


  Mahtava tyyppi todella tuo hammaslääkäri-Sverker. Persoonallinen hienostuneella tavalla, selviää tilanteesta kun tilanteesta, älykäs ihminen josta kaikki muut osallstujat myös tykkäsivät. No... paitsi ehkä se yksi lyhyttukkainen nainen jonka kissa nuoli tarjottaviaan! Taitaa se puutarhurimies voittaa skaban, arvelen niin. Ja toivon niin.
   
 12. Se lyhyttukkainen nainen (jonka kissa nuoli katkaravut) oli jotenkin suomalaisen oloinen, eli samanlainen valittaja, etsi muista pelkkiä virheitä jne. Ei osannut rentoutua ja kamala pätemisen tarve koko ajan, ja oli kaiken lisäksi tosi närkästynyt kun ei voittanut ja vielä näytti sen selvästi naamaa vääntelemällä.
   
 13. oletko Vierailija

  siinä luulossa että kaikki suomalaiset valittavat ja käyttäytyvät kun se ihmeellinen nainen? Ei todellakaan, osa on kyllä ikuisia valittajia ja sairalloisesti yrittävät korostaa itseään.
  Pätevän ihmisen ei tarvitse tehdä niin.
  Sivistynyt ihminen osaa käyttäytyä ja ottaa kanssaihmiset huomioon. Eräässä toisessa porukassa oli myös samantapainen nainen joka kuvitteli voittavansa mutta toisin kävi.
  Miehet eivät käyttäydy noin rumasti, seuratkappa vaikka.
   
 14. krisse Vierailija

  Tänään nähdään ketä ja millaisia ovat tämän viikon henkilöt. En toivo yhtään ikävää tyyppiä kuten kahdella edellisellä viikolla on ollut yksi molemmissa kokoonpanoissa. Saattaa olla että valitsevat tarkoituksella joskus jonkun sellaisen joka aikaansaa häslinkiä.
   
 15. Kyllä vain! Vierailija


  Ihan varmasti käyttäytyisi suomalainen ja ehkä kolmekymppinen tavisnainen juuri noin, jos pääsisi tuollaiseen ohjelmaan! Kamalan ahdasmielinen toisia kohtaan ja kärkkäänä arvostelemassa toisten omaisuudet ja muut, ja leimaa sen perusteella ihmiset. Pienisieluista.

  Se toinen vanhempi ja aiempi muija joka hoki koko ajan voittavansa, ja joka oli kotitalousopettaja, oli olevinaan niin erikoista koska oli naimisissa jenkin kanssa. Ikävä että omaa persoonaa ei ole vaan pitää elää ja päteä miehen jenkkiyden siivellä.
   
 16. Opiskelijakämppä? Vierailija


  Ei hitsi mikä läävä sillä uumajalaisella rokkaripojalla oli tänään! Olisi edes siivonnut, tai olisi pistänyt jonkun niistä monesta kämppiksensä siivoamaan omat osuutensa. :D
   
 17. jääveli Vierailija

   
 18. meirami Vierailija

  Jestas mikä kaamea kämppä, sikolätti suoraan sanottuna oli eilisen muusikon asunto! Sehän oli jokin taiteilijakolhoosi mutta kuinka tuollainen otetaan edes mukaan ohjelmaan? En taida katsoa loppuja jaksoja tällä viikolla... meni maku. Kuinka ne vieraat pystyivät mitään edes syömään kun oli niin likaista ja sotkuista kaikkialla, joku hörhö tuli vielä kesken kaiken keittiöön kun kundi laittoi sitä ruokaansa.
  Hyvin niillä muilla kuitenkin pokka piti vaikka ensin menivät hiljaisiksi. Seuraava on se fiksuin eli ex-hiihtäjä, tekisi mieli katsoa...niin ja vaikuttaa se toinen mieskin olevan ihan ok. Muusikkoa en ikinä haluaisi enää nähdä!
   
 19. no sanoisin Vierailija

  Ehkä 85-90% kuitenkin.
   
 20. Tutkija Vierailija

  Mihin tutkimukseen tietosi perustuu?
   
 21. toinen... Vierailija

  Mihinkähän nuo muutamat "tavikset" perustavat väitteensä (väitteitä ilman katetta), sopii kysyä.
  Katson eilisiltana ohjelman ja en kyllä ymmärrä sitä rokkaria ja tuli mieleen miten hänet on siihen valittu ylipäätään. No, selvisi loppukaneeteista että ohjelmaan todella voi ilmoittautua eikä tekijät huomaa tai tiedä mitä tulossa on.
  Mutta ei myöskään yksi ilman käytöstapoja ja muita tapoja oleva rokkari koko Ruotsin eli ruotsalaisten mainetta pilaa, tämä viikko on kyllä pilalla katsojan kannalta.
  Olen tavannut vain sellaisia ruotsalaisia jotka osaavat tavat prikulleen, ovat kohteliaita ja kodit ovat viihtyisiä. Osaavat sosiaalisen kommunikoinnin. Rokkareita ja muusikoita en tunne, lasse Berghagenin kanssa olen jutellut joskus v. 000! Ihan ok kaveri mutta hän onkin tunnettu, ei mikään riviäijä.
   
 22. Varmaankin samaan tutkimukseen kuin "jäävelin" 100%.
   
 23. oletan Vierailija

  että elleissä on joukko "hörhötutkijoita", vaikuttaa siltä kovasti. Mollaavat jopa itsensä eli tavikset.
   
 24. Dekkaristi Vierailija

  Suomalaista vastaavaa? Eihän sellaista ole, suomalaisversio - jota esitettiin viime syksynä - on nimeltään "Neljän tähden illallinen", ja sen osallistujat ovat kaikki jollain tavalla tunnettuja, vaikkapa kansanedustajia, muusikoita tai tv-kokkeja. Suomessa ohjelmaan kutsutaan, eivätkä varmasti kaikki kutsutut ole osallistuneet. Toinen ero on, että suomalaisversiossa palkinto on jokin tuote, ehkä noin sadan euron arvoinen. Ensin jaettiin keittokirjoja, sen jälkeen yrtti"puutarha".

  Ei mikään ihme, jos tuollaiseen ohjelmaan tunkee kaikenlaista väkeä, kun palkintona on rahaa ja siihen voi itse ilmoittautua. Raha aina vääristää kilpailua, Suomen versiossa en huomannut paljonkaan sellaista taktikointia, että olisi annettu toisille huonot pisteet oman voiton toivossa.
   
 25. Taas uusintoja Vierailija

  Hassuinta tässä keskustelussa on, että nyt on menossa uusintajaksot viime vuodelta ja asiat ruodittiin perusteellisesti jo silloin ensimmäisellä katsomiskerralla.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti