Hae Anna.fi-sivustolta

Arvovalta ratkaisee Suomessa

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 07.10.2019.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  On todella ikävä havaita, että kaikkein vähimmin taloudellista tukea saanut suomalainen urheilija pärjää parhaiten maailmanmestaruuskisoissa. Tuki annetaan heille, joilla on arvovaltaisia ystäviä. Kisoihin päästetään sellaisilla tuloksilla, joilla ei voi selviytyä mitaleille. Suorituksiin keskitytään velttoillen, eikä kasvoille kohoa koskaan repäisevää ilmettä, joka paljastaisi intohimon lajia kohtaan. Yleisradion väki osoittaa pätevyytensä nippelitiedoin ja englantia puhuen, eikä edes pyri saamaan selville syitä tappioputkeen. Jo neljäs kerta mitalitta.

  Suomessa kaikkein parhaimmat joutuvat usein kokemaan nöyryytystä ennen kuin heitä aletaan arvostaa, eikä vain urheilussa, vaan kaikissa ammateissa. Kaikki on politisoitu äärimmilleen, eikä sananvapautta sallita, jollei ole arvovaltaa. Ruuduissa puhuvat samat kasvot päivästä toiseen, eikä sallita muita kuin samoja säveliä soitettavaksi. Kaikki ovat aina samassa veneessä, eikä mielipiteitä ole kuin yksi, koska muussa tapauksessa heivataan veden varaan ulapalle.

  Arvovalta on tärkein voimavara, eikä haittaa, vaikkei pysty kunnolla edes kävelemään, kunhan on tärkeä ja musta puku yllään. Tietysti hieman saa anteeksi kaikessa, jos on ruotsinkielinen. Samoin he, jotka imartelevat rannikkoväkeä, ovat suosittuja. Urheilussa ei kumminkaan pärjätä imarrellen, vaan siinä pitää tehdä oikeasti työtä, jos haluaa saada aikaan tuloksia mömmöittä. Tai osaa tehdä kaiken siten, ettei jää kiinni dopingista.
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  5 656
  Saadut tykkäykset:
  3
  Kävelyä syrjivä Ruotsin yleisurheiluliitto on maailmassa ainoa, joka ei hyväksy lajia siipiensä suojaan. Eivät laske Perseus Karlströmin voittamaa pronssia omakseen, vaan tyytyvät kahteen mitaliin, joista kultaisen otti Daniel Ståhl kiekossa ja hopeisen Armand Duplantis seiväshypyssä. Että osaavatkin olla arvovaltaisia myös länsinaapurissa!

  Yksi televisiojuontaja pohti jopa siten, että disco on yksi urheilulaji, missä kaiken lisäksi juuri Daniel Ståhl otti kultamitalin. Sattumoisin ruotsalaispari oli toki voittanut discotanssikilvan, joten discus muuttui discoksi. Nauroi erheelleen makeasti, mikä oli totta kai oikea tapa hoitaa asia pois päiväjärjestyksestä.


  Osin aihetta antoi:


  https://www.expressen.se/sport/friidrott/raknar-inte-medaljen-det-ar-sa-markligt/
   
 3. vierailija Vierailija

  Täysin samaa mieltä ja senverran tyhjentävästi ja taidokkaasti kirjoitettu että en osaa kommentoida mitään. mikä ihme siinä muuten on, että samaan aikaan kun kielletään kaikenlainen kaverille jätetään ja annetaan mentaliteetti, niin samaan aikaan se on täysin näkyvää. Toimitaan vähän kuin hölmöläiset saduissaan. pitäisiköhän täällä pohjolassa siirtyä anonyymeihin hakuihin kaikessa... onnistuisiko vain sitten oikanlainen tasa-arvo. Varmasti muuallakin maailmassa on samanlaista kaveripiirin suosimista, mutta pohjolasta on hyvä aloittaa siivous...
   
 4. vierailija Vierailija

  Kaikki toimii sisäpiirissä, näin se vaan on. Jos olet ulkona mielipiteinesi tai sen takia, ettet jaksa lipoa niin ei mitään mahdollisuuksia kuin onnen kautta.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti