Hae Anna.fi-sivustolta

Asiantunteva ja palveleva isännöintitoimisto

Viestiketju osiossa 'Säästöpossu' , käynnistäjänä Vera, 03.10.2006.

 1. Vera Vierailija

  Enpä tiedä, onko tämä oikea palsta, mutta kyselenpä nyt kuitenkin täältä.

  Olen taloyhtiön hallituksessa ekaa kautta, ja olemme todenneet, että isännöitsijätoimiston kanssa ei nyt oikein pelaa. Vaihdoimme jo kerran henkilöä, mutta homma on edelleen takkuista. Isännöitsijä ei tee mitään sovitussa aikataulussa ja ylittää usein valtuuksiaan. Isännöitsijän toiminta on jo aiheuttanut ylimääräisiä kuluja taloyhtiölle.

  Pyysimme parista toimistosta tarjouksen. Toinen ei vastannut ja toinen ilmoitti, että kiintiö on täynnä.

  Osaako joku suositella Ruskeasuo-Meilahti-Töölö-Munkkiniemi-alueella tai lähistöllä asiantuntevaa ja palvelevaa isännöintitoimistoa? Olisi tärkeää, että toimistolla on kokemusta 30 - 50-luvun taloista. Tärkeää olisi myös, että toimistolla ei ole liikaa taloyhtiöitä hoidettavana per nuppi. Meidän aiemmalla isännöitsijällä oli noin 25 taloyhtiötä. Langat eivät pysyneet käsissä.
   
 2. Tämä Vierailija

  Jos täällä saa ihan nimellä mainostaa niin tässä: Mikko Astala. Toimisto sijaitsee Haagassa ja asiakkaina paljon 50-luvun taloja samoin kuin tietysti 70-luvunkin.

  Me asuimme vielä vuosi sitten 70-luvun talossa Haagassa ja istuin taloyhtiön hallituksessa. Astala oli tosi pätevä isännöitsijä ja yhteydenpito oli tiivistä ja asiantuntevaa. Asunto oli helppo myydä, kun olimme laatineet pitkäntähtäyksen korjaussuunnitelman, josta näkyi tulevien vuosien remontit.

  Toimistolla on paljon asiakkaita, mutta mitään ongelmaa en havainnut. Kokemusta on monista muistakin isännöitsijöistä, mutta tämä ehdottomasti paras.
   
 3. Astalaa Vierailija

  Astalaa minäkin suosittelen. Edellisessä yhtiössä vaihdettiin isnnöitsijätoimistoa ja uudeksi tuli Astala. Johan alkoi hoitua asiat ja pienet remontit hoidettiin nopeasti kuntoon.
   
 4. Pinkki Vierailija

  Kylläpäs nyt Astala saa pisteitä! Mutta ihan oikein, paras minun kokemustenikin mukaan. Olen vain asukkaana, mutta arvostan sitä, että isännöitsijä pitää asukkaat ajantasalla siitä mitä taloyhtiössä tapahtuu eli tiedotteita tulee aina postiluukusta, kun tarvis on. Edellisestä isännöitsijästä ei koskaan kuulunut mitään.

  PS. Mikko Astala valittiin vuoden 2006 isännöitsijäksi.
   
 5. Vierailija

  KIva kuulla, että on Suomen maassa ainakin yksi pätevä isännöitsijä. Mulla ei ole kokemusta kuyin sellaisista jotka eivät saa mitään aikaiseksi, jotka jättävät vastaamatta soittopyyntöihin etc. Kahvipöytäpuheiden perusteella työkavereilla on ihan samanlaisia kokemuksia. Olenkin ihmetellyt ovatko isännöistijät par definition epäpäteviä.
   
 6. MM Vierailija

  Suomea uhkaa valtava isännöitsijäpula ihan lähivuosina. Isännöitsijät alkaa eläköityä ja pulaa on seuraajista.

  Kuka kaipaa uraa, jossa työt ei lopu, niin kouluttautukoon isännöitsijäksi. Mieluiten päteväksi sellaiseksi.
   
 7. vierailija Vierailija

  Astala taitaa mainostaa itseään...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti