Hae Anna.fi-sivustolta

Assangen oikeudenkäynti on vasta helmikuussa

Viestiketju osiossa 'Kahvitunnilla' , käynnistäjänä vierailija, 14.06.2019.

 1. vierailija Vierailija

  Siinä kävi nyt sillä tavalla, että britit päättivät viivytellä päätöksien tekemistä ja koko luovutusoikeudenkäynti siirtyi ensi vuodelle. Eli 24.2.2020 alkaa viisipäiväinen oikeudenkäynti jossa sitten päätetään luovutetaanko Assange USA:han vai ei. Hyvä puoli tässä on se, että ainakin hänellä on enemmän aikaa valmistautua. Huono puoli tässä nyt vaan on se, että kolmas maailmansota saattaa alkaa ja Lontoo ei ehkä ole paras paikka asua silloin. Toisaalta tietysti Julian ei muutenkaan pääsisi ulos koska hän on suorittamassa 50 viikon rangaistusta ehdonalaisen rikkomisesta. Se tuli siitä kun hän pakeni sinne Ecuadorin suurlähetystöön eikä antautunut poliisille.

  Muutes, en pidä siitä, että siellä vankilassa on jotain ISIS-terroristeja jotka yrittää käännyttää muita vankeja islamiin.

  Tänään oli siis yksi oikeuspäivä ja mielenosoittajat olivat oikeustalon edessä huutamassa iskulauseita kuten: "We want one decision! No extradition!"
  https://consortiumnews.com/2019/06/14/assange-to-face-5-day-extradition-hearing-in-february-2020/
   
 2. vierailija Vierailija

  Kristinn Hranfsson, Wikileaksin nykyinen päätoimittaja, puhuu Julian Assangen tilanteesta. Aika kurjahan se on. Haluaisitteko tulla tänne Discordin puolelle osallistumaan aktivismiin?
  https://discord.gg/VuFDPpy
  No aika passiivista siellä on mutta tarvittaisiin kääntäjiä, meemien tekijöitä, jalkasotilaita Twitteriin jne. Voit osallistua siinä määrin kuin ehdit. Itse olen tehnyt joitain käännöksiä ja mm. tein listan suomalaisista ylioppilaskunnista ja etsin niiden sähköpostiosoitteet.
   
 3. vierailija Vierailija

  Melbournessa, joka oli Assangen kotikaupunki, järjestettiin mielenosoitus Britannian konsulaatin edessä. Mielenosoittajat pidätettiin. Kiinnostaisiko ketään lähteä viettämään kesäiltaa Kaivopuistoon? Optiona päätyä putkaan
  Sit voisi tietysti vetää ihan virallisen mielenosoituksen. Itse en asu Helsingissä joten sen järjestäminen aiheuttaa vaikeuksia.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti