Hae Anna.fi-sivustolta

AstralTV

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä ninnuuuuuuuuu, 14.03.2014.

 1. urpotv Vierailija


  heillä on keskeneräisiä selvittämättömiä asioita. huomaavat toisensa niin kauan kunnes asiat on selvitetty ja egot pyyhitty.

  (en voinut maltaa olla heittäytymättä ennustajaksi. Sillä ainahan tuollaisessa on kyse siitä, että on asioita kesken)
   
 2. Ei ihan aina Vierailija

  joskus joku jatkaa ikuisuuksiin saadakseen täytettä yksinäisyyteensä ja pitää siksi älämölöötä pystyssä. Asioiden selviäminen ei ole sellaiselle toivottavaa.
   
 3. neutral Vierailija

  ja jotkut täyttää yksinäisyyttään keskittymällä arvostelemaan muita keskustelijoita.
   
 4. Ei ihan aina Vierailija


  Niin eikös älämölööjät tee sitäkin? Vai tarkoititko että urpotv tekee niin? Ei kai?
   
 5. neutral Vierailija


  oikeessa oot älämööjä.
   
 6. Ei ihan aina Vierailija


  En ole lukenut ketjua mutta käsitin urpoTV:n kirjoittaneen osittain yleisesti, siksi kerroin oman käsitykseni - yleisesti tietenkin.

  En ymmärrä viestittelyäsi. Oletan että olet provo joten tämä ei antane aihetta enempään.
   
 7. Utelias Vierailija

  Täällä ei kaiketi enää kirjoiteta ap. aiheesta?
   
 8. f7 Vierailija

  Voisitko vinkata mihin ketjuun, että vois ihan omin silmin nähdä olivatko tosi hyviä? Nimittäin Idolsin alkukilpailussakin on niitä laulajia paljon, jotka on mielestään "tosi hyviä", mutta muut kuin äitinsä ja kaverinsa vain kokevat syvää myötähäpeää.
   
 9. f7 Vierailija


  Ei, koska nikeillä ei ihan aina ja urpotv on selvittämättömiä asioita vakituisten kanssa eikä heidän egoaan ole pyyhitty ja heillä on ongelmana myös yksinäisyys.
   
 10. urpotv Vierailija

  tuo oli hyvä vitsin jatkaminen ja nauroin itseni kipeäksi. Olisin ehkä toivonut kuitenkin jotain vähän enemmän luovaa kuin pelkkää kopiointia ;)


  ot:na: olen taustaillut tällä palstalla 2 kuukautta ;) enkä ihan ehtinyt vielä edes keskustelemaan vakituisten kanssa. heitinpä vain siinä läppää, kun tunsin, että tässä ketjussa on turhaa ihmisten välistä nokittelua. päätin tehdä sitten palveluksen ja antaa teille itseni "uhrialttarille", kun uutena kirjoittajana on niin helppo pysyä tässä mielessä egottomana. Saatta kyllä jatkaa minun ruotimistani.

  Yksinäisyyskään ei kyllä ihan osunut. Tosin syvällä sisimmässäni toivon hetken yksinäisyyttä, kun on ollut niin haipakkaa viimeiset puoli vuotta häiden ja sukulaisten kestitsemistä, talon rakennusta yms.
   
 11. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  Engel tää ei oo seksi palsta se on erikseen sinne voit laittaa tommoset jutut t Kars Jedimestari Jedi Sensei Opettaja
   
 12. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  No tää on totta :D
   
 13. Muistaminen Vierailija

  Minäkin muistan monen vakinikin kirjoitukset kymmenienkin vuosien takaa. Miten siitä seuraa riippuvuus ja alemmuuskompleksi näitä nikkejä kohtaan? Vai koskeeko tämä vain jonkun määrätyn nikin kirjoitusten muistamista? Kenen? .
   
 14. 2005 Vierailija


  Minne ketä on kirjoittanut vakinikilla vuosikymmeniä sitten muistisi mukaan. Ei ainakaan tämä saitti ole ollut olemassa edes kahtalymmentä vuotta.
   
 15. yksi vanhus Vierailija

  about 15 vuotta ikää tällä saitilla. mäkin muistan niitä alkuvuosien keskusteluja. kiva oli eye nimimerkki, tiesi henkisistä asioista paljon.
   
 16. suomiakka Vierailija


  Kyllä minäkin osaisin jaarittaa tällä hinnalla tyhjänpäiväistä lotinaa ja kertoa itsestäni soittajan kustannuksella.
   
 17. niimpä niin Vierailija

  subin ennustaja tv sanoo et soita mut jos menee astran siviulle ni kaikki on poissa ja lukee soita myöhemmin.. tosin se mitä subi sanoo puh num on täysin eri numero mitä astra-tv:n sivulla lukee "näkijöitten numero" kannataa katsoa.. ei se ole tyhmä joka pyytää.. se on tyhmä joka maksaa,
   
 18. timpe Vierailija

  ei kait ny porukka oikeesti usko tohon rahastukseen
   
 19. no juu Vierailija


  nimenomaan rahastukseen kannattaa uskoa.
   
 20. Huijauspaljastaja Vierailija

  2000-luvun alussa toimin puhelinennustajana. Maine kasvoi nopeasti, asiakkaita riitti ja rahaa tuli. Suurin osa asiakkaista oli ns. vakkareita, he soittivat uudelleen ja uudelleen, koska ennustukseni ja selvänäkökykyni osuivat niin hyvin kohdalleen.

  En minä mikään selvänäkijä ole. Ripaus cold readingia ja epämääräisiä lauseita, siinä kaikki.
  Esimerkiksi kun asiakas halusi kuulla jotain työhön liittyvää, vakiolauseeni oli "Näen, että olet epävarma nykyisessä tilanteessasi."

  Tuohan nyt sopii mihin vain. Jos on työtön, tietysti on epävarma. Jos haluaa vaihtaa työpaikkaa, on epävarma siitä, kannattaako se, mihin menisi, onko uusi paikka parempi jne. Jos on ongelmia omalla työpaikalla, on epävarma siitä, mitä tehdä, kenen puoleen kääntyä jne.

  Ja tuo oli vain yksi esimerkki. Esim. rakkauteen liittyvät jutut menevät ihan saman kaavan mukaan.

  Kuten sanottu, ei se ole tyhmä joka pyytää.. se on tyhmä joka maksaa. Ihmiset ostavat myös purkitettua Lapin ilmaa, pillereitä jotka muka laihduttavat 5 kiloa viikossa, öljyä joka kasvattaa tukan kaljulle ja mitä vain taivaan ja maan väliltä.
   
 21. Artangel Uusi jäsen

  liittynyt:
  20.03.2014
  Viestejä:
  2 180
  Saadut tykkäykset:
  0
  .......
   
  Last edited: 14.08.2014
 22. Tyhmää Vierailija

  Loppupeleissä se on raukkis joka pettää muita.
   
 23. Irripsuu Uusi jäsen

  liittynyt:
  26.05.2014
  Viestejä:
  128
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katselin sitä ohjelmaa eilen selaillessani telkkua. Minulle tuli siitä sellainen fiilis että voisin soittaa sinne itsekin jos tuntuisi todella yksinäiseltä eikä olisi mitään paikkaa minne mennä eikä ketään jolle soittaa. Vanhuus saa sellaistakin aikaan.

  Ne ihmiset siellä juttelivat miellyttävästi ja vielä soittajan asioista. Mikäs sen mukavampaa. Uskokaa pois te joiden aina pitää uskoa kaikki, että tässä maassa on paljon yksinäisiä ihmisiä jotka tahtoisivat joskus edes keskustella jonkun tavallisen ihmisen kanssa ongelmistaan. Nykyään ei ole kaikkialla mahdollista mennä naapuriin ja jutella maat ja taivaat kaffekupposen äärellä niinkuin ennenvanhaan tehtiin.
  Nyt ollaan niin hienoja ja kiireisiä että kylään menoon pitää varata aika pari viikkoa etukäteen eikä sitä audienssia edes myönnetä yksinäisille ja tarpeettomille.
  Nämä ennustajat ja muut henkityypit ovat tarpeen keskustelukavereina. Siihen en oikein osaa ottaa kantaa että mitä muuta hyötyä tuosta olisi soittajalle. En saanut ennustuksista mitään klik tuntemusta sinä vähäisenä aikana minkä ohjelmaa katselin. Varmaan jotkut heistä osuvat oikeaankin ja asiakas saa vastinetta rahalleen ja tuleehan se hyvä mieli jo mukavasta juttuhetkestä.
   
  Last edited: 05.07.2014
 24. Carita Vierailija

 25. KARSJEDISENSEIOPETTAJA Banned

  liittynyt:
  27.06.2013
  Viestejä:
  3 109
  Saadut tykkäykset:
  69
  Mitä kattelin listaa ketä siellä oli niin kyllä siellä kuuluisia ihan päteviä ennustajia oli ainkin musta muta musta olisi huomattavasti hienompi juttu jos se olisi myös vieraita paikanpäällä ja keskustelu osio tooselle voisi ollo selanen jedineuvostotyylinen jossa useammat ottaa samaan asiaan näkökannan se olisi eriulaista ja ainutlaatuista yhdellä puhelulla voiosi puhua ennustaja neuvoston kanssa . muttsa kyllä he ihan päteviä ovat .


  t. Kars Skywalker Jedimestari Jedi Sensei Opettaja


  VOIMA OLKOON KANSSANNE
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti