Hae Anna.fi-sivustolta

Autojen pian pakko etanoida

Viestiketju osiossa 'Ajankohtaista' , käynnistäjänä Kompiainen., 19.05.2017.

 1. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  2 797
  Saadut tykkäykset:
  2
  Suomi kehittyy yhtä hitaaksi kuin etana, joka jarruttaa kurveissa, jos jo yhden kilometrin ylinopeudesta annetaan sakko. Henkilöautot ovat piakkoin jarruina rekoille, jotka ajavat aina vähintään yhdeksääkymppiä, mutta vanhoilla autoilla körröttelevät puksuttavat parikymmentä kilometriä hitaammin, jotta välttyvät sakoilta. Matka etelästä pohjoiseen maanteitse voi kestää pari vuorokautta, mutta eipä haittaa, sillä leirialueille voi siirtyä nukkumaan, jos mukana on asuntovaunu.

  Eläkeläisillä on aikaa hidastella, jotteivat pienet virheet nopeusmittarissa vie viime ropoja valtiolle. Varakkaimmat muuttavat ulkomaille sellaisiin valtioihin, joissa nopeusrajoituksia ei edes tiedetä olevan olemassa. Ostavat ulkomailla sähköautoja, jotka ovat nopeita ja äänettömiä, eivätkä saastuta luontoa. Saavat silti hurjastella samalla, kun hoitavat henkilörekisteriänsä piilossa suomalaiselta verottajalta.

  Rekkamiesten pinna on ollut jo pitkään kireähkö ja tiedetään sekin, että jotkut ovat luopuneet ammatistaan, koska pelkäävät esimerkiksi itsemurhaan taipuvaisten ajavan tietoisesti nokkakolareita. Hirvet ovat yksi aihe pelkoon, vaikka eläinten kuolema onkin helpompi kestää kuin ihmisen.
   
 2. Kompiainen. Aktiivinen jäsen

  liittynyt:
  17.09.2014
  Viestejä:
  2 797
  Saadut tykkäykset:
  2
  Poliiseja tarvitaan totta kai lisää, joten uusi sakotuskäytäntö on tuiki tarpeellinen, jotta voidaan maksaa viranomaisten palkat. Kannattaa harkita sitä, että myös yhden kilometrin alinopeudesta annetaan sakko, jotteivat eläkeläiset tai maajussit aja liian alhaisin nopeuksin traktoreillaan tai vanhoilla autoillaan. Ja tällaisia ehdotuksia voidaan julkistaa muitakin, koska niitä voi kauhistella ikuisuuksiin, mutta sen sijaan verotuksen piilottamiset on unohdettava parin päivän kuluessa.
   

Tarot-ennustus – valitse kortti ja lue, mitä se enteilee elämääsi

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti