Hae Anna.fi-sivustolta

Auton vuokraus Bergamosta?

Viestiketju osiossa 'Italia' , käynnistäjänä Siiri1234, 14.03.2008.

 1. Siiri1234 Vierailija

  Onko kukaan vuokrannut autoa kun on tullut Bergamon kentälle Ryanairilla, joka on perillä vasta 23 jälkeen illalla? Minä tutkin netistä, että mikään muu autovuokraamo ei olisi siihen aikaan enää auki kuin Herz. Vai olenko väärässä?

  Ja ylipäätäänkin kokemuksia ja vinkkejä autoa vuokraaville otetaan vastaan. Koskaan ei ole ennen vuokra-autolla ajeltu. Kannattaako ottaa lisävakuutuksia vai ovatko ne turhia?

   
 2. Jambe100 Vierailija

  Menään kesäkuun lopulla (sama lento) ja ollaan 9 pv ja tarkoitus vuokrata auto koko ajaksi. En ole muita löytänyt kuin tuo Hertz. Omavastuun poiston varkaus- ja kolaritapauksissa otamme ainakin. Jos ei ota, niin varmaan jotain sattuu.
   
 3. mkkv Vierailija

  Ollaan varattu lennot Bergamoon heinäkuuksi ja just katoin et lentoaika muuttunut, perillä viiden aikaan iltapäivällä.
   
 4. Siiri1234 Vierailija

  Olipa hyvä huomata, että aikataulu on tosiaan muuttunut :) Kiitos vinkistä!
   
 5. Bergamoon Vierailija

  Vuokrattiin kuukausi sitten auto Bergamon kentältä. Tosin haettiin auto vasta seuraavana päivänä, hyvin nukutun yön jälkeen. Oltiin siis yö Bergamon keskustassa ja mentiin lentokentälle hakemaan auto. Tämä sen vuoksi, että ois maksettu ekasta päivästä ihan turhaan, kun lento yöllä parillä. Bergamosta 3 km. lentokentälle, joten ei paljoa rasittanut palata kentälle autoa hakemaan ja takas tullessa oli mukava mennä autolla kentälle suoraan. (kaikkinen tuliaisineen)

  Kannattaa tutustua eri vuokraamojen hintoihin, sillä ne vaihtelevat suunnattomasti. Niin myös vakuutusten hinnat ja ehdot. Omavastuut saattavat vaihdella suurestikin.
  Itse olemme aina ottaneet vakuutuksen oman mielenrauhamme vuoksi. Toki ne maksavat rutkasti, joten oman harkinnan mukaan.
   
 6. sauna Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  462
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lenteokentän sivuilla ei ole kumma kyllä yhtään vuokraamoa, mutta Hertzin lisäksi löytyy
  http://www.argusrentals.com/Europe/Italy/car-rental-car-hire-Bergamo-Airport.html
  lisää tässä
  http://www.carrentals.co.uk/car-hire/bergamo-orio-al-serio-airport-about.html
   
 7. Siiri1234 Vierailija

  Minä löysin Bergamon lentokentän sivuilta listan siellä toimivista autovuokraamoista.

  http://www.orioaeroporto.it/Editorial/newsCategoryViewProcess.jsp?editorialID=2177
   
 8. myy79 Uusi jäsen

  liittynyt:
  22.03.2008
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  me vuokrattiin viime syksynä auto europcarilta, sattui olemaan Italiaan niin hyvät tarjoukset, että ei muita sitten edes mietitty. oltiin Bergamossa joskus 20-21 aikaan, ja hyvin oli vielä toimistot auki ja saatiin auto sieltä.

  Bergamon kentällä vuokra-autot on sitten kauempana kentästä, autot mennään noutamaan linja-autolla. (tai voi kävelläkkin, mutta tuo bussi on kätevämpi kun on matkalaukkuja mukana) bussikuljetus oli ilmainen.
   
 9. vakuutusintoilija Vierailija

  Me vuokrattiin myös Europcarilta auto edulliseen hintaan... mutta vapaaehtoiset vakuutukset olivat paljon kalliimmat, kun esim. Budgetilla. Loppusummasta tuli paljon kalliimpi. Tosin vakuutukset olivat hieman kattavammatkin, kuin Budgetilla. Päädyimme Europcar:iin vain sen vuoksi, että emme saaneet varattu Budgetin nettivaraamosta, kun vuokraus tapahtui jo seuraavana päivänä.

  Kokemuksia molemmista edellä mainituista, eikä juuri pahaa sanottavaa. Luotettavaa ja hyvää palvelua olemme saaneet. Tosin yhden kerran Rivassa yrittivät Europcarilla ottaa ylihintaa, joten varausvahvistus mukaan:)
   
 10. ei ikinä enää Vierailija

  Vuokrasin oman hölmöilyn takia vasta Europcarin tiskiltä Italiassa, Opel astra tuli maksamaan 480 /viisi päivää. Pari kuukautta myöhemmin visalta oli veloitettu 72 e europcar italian toimesta. Postissa tuli 2 liikennerikkomuslappua Firenzestä, italiaksi tietenkin eikä sitten muuta. Aattelin että asia ok, olen rikkonut sääntöjä ja että tämä meni vähällä vaivalla.
  No nyt tuli postissa itse sakot, soitettuani Italiaan sain tietää että 36 e/rikkomus onkin vain paikallisen europcarin maksu siitä, että he välittävät yhteystietoni paikalliselle poliisille. Missään ei lukenut sanaakaan englantia asiasta. Suomen europcarissa pahoitttelivat ja sanoivat että kyseessä on italialainen käytäntö. Kaverilla vaan oli samoihin aikoihin paikallisen pikkuvuokraamon auto, ja kas kummaa, hänkin sai sakot. Vuokraamosta otettiin sähköpostilla yhteyttä ja kysyttiin, haluaako hän vuokraamon maksavan sakot ja veloittavan sitten visalle, mikä tietysti sopi. Palvelumaksu siitä toimenpiteestä oli 11 euroa. No nyt minullakin on faksinumero siihen vuokraamoon tulevia reissuja varten enkä tarvinne Europcaria enää ikinä.
   
 11. dayrealco965 Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.11.2018
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kenellä kokemusta autonvuokrauksesta ryanairin kautta, miten sujunut? Onko hertzille minkälainen matka kävellä ja kuinka nopeasti auton saa mukaansa ja miten palautus ripeästi palautus onnistuu aamulla, kun kone takaisin suomeen klo 9.40?
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti