Hae Anna.fi-sivustolta

Autovuokraaja huijasi.

Viestiketju osiossa 'Kreikka ja Kypros' , käynnistäjänä Huijattu, 17.06.2015.

 1. Huijattu Vierailija

  Vuorattiin auto 3 päiväksi Iraklionissa eräästä liikkeestä. Vuokraamisen yhteydessä sovittiin että voimme jättää auton lentokentälle. Nyt tililtämme on veloitettu 300 euroa, poikani laittoi sähköpostia liikkeeseen ja sieltä kerrottiin että vuokra-auton keula on saanut osuman. Olimme kuulemma vastuussa niin pitkään autosta kun se luovutetaan vuokraamoon. vuokraamo laittoi sähköpostiin pari kuvaa joissa näkyy pieni lommo ja naarmuja keulassa.
  Miten tälläisessa tilanteessa pitää menetellä? Mistä kannattaisi kysellä neuvoa?
   
 2. näin juuri Vierailija

  Mitään ei ole tehtävissä, uskoakseni sinun vuokrasopimuksessa on rasti eräässä kohdassa ja siihen on kynällä kirjoitettu luku "300", joka on omavastuusi onnettomuuden sattuessa.
   
 3. Huijattu Vierailija

  Väliaikatietoa
  Tilanne on nyt se että olemme koittanet neuvotella vuokraajan kanssa, mutta laihoin tuloksin.
  Epäilimme että autossa oli jo vuokrattaessa lommoja, mutta valokuvista näimme totuuden. Vuokrattaessa autossa ei ollut mitään vikaa keulassa, sillä valokuvista jotka otimme ensimmäisenä päivänä näimme että keula oli ehjä. Valitettavasti viimeisen päivän iltana auton keula oli jo rutussa, eli joku on kolhinut sitä kun se on ollut parkissa. (sellainen valokuva löytyi) Me ei ainakaan olla sitä kolhittu.
  Nyt tilanne on se että mikäli korjaus maksaa alle 300 niin liike palauttaa meille erotuksen, mutta alustava arvio on ollut että korjaus maksaisi yli 300. Säleikkö+oikaisu+maalaus.

  Tämä oli hyvä opetus, jos vuokraat auton jostain muualta kuin matkanjärjestäjien suosittelemista liikkeista niin vaadi siihen sellainen vakuutus joka poistaa omavastuun. Vakuutus maksaa hiukan yli 10€ vuorokausi riippuen autoluokasta.
  Soittelin aiheesta suomen Avis-vuokraamoon jossa kerrottiin että omavastuunopoisto vakuutus on vapaaehtoinen ja sitä pitää eriikseen vaatia.
   
 4. agiamaarit Vierailija

  Facebookin kreikka-ryhmässä oli juttua eräästä autovuokraajasta joka oli kotimaassa vuokrannut netin kautta auton, asiakkaan haettua auton oli liike luottokortilta varannut 900€ takuusumman.
  Vaikuttaa siltä että autonvuokraamisessa on omavastuu, tämä oli ihan uusi asia minulle.
  Pitääpä seuraavan kerran olla tarkempi että mistä auton ottaa
   
 5. ammattikuski Vierailija

  Samma Här!
  Tapahtui joitain vuosia sitten
  Tilattiin auton netin kautta, kun saavuimme lentokentälle niin virkailija väitti että mitään varausta ei ole, eikä autoja enää ole. Olisi kuulemma pitänyt maksaa luottokortilla vaikka vuokraamon nettisivuille luki että ei tarvi luottokorttia.( en nimittäin naputtele nettiin kortin numeroa) Sähköpostiin kyllä tuli vahvistus, olin tulostanut vahvistuksen ja näytin sen virkailijalle niin hän vain kohautteli olkapäitä.
  Vuokrasin auton toisesta liikkeestä, valitettavasti en ollut tarkkana. Parin päivän päästä meidän perään ajettiin risteysalueella, auto vairioitui sen verran pahoin että sillä ei voinut jatkaa matkaa, soitimme vuokraamoon ja ilmoitimme asiasta. Auto haettiin välittömästi pois, me ajettiin taksilla vuokraamoon, arvatkaa saimmeko auton tilalle? Arvatkaa veloitettiinko luottokortilta 1200€? Vaikka en ollut syyllinen kolariin niin siitä huolimatta jouduimme maksumiehiksi ja tämä on kuulemma normaali käytäntö, rahat saatiin kyllä takaisin, mutta vasta kahden kuukauden päästä. Meillä oli käteisenä jotain 700€ ja oltiin laskettu että visakortilla voimme nostaa 1500€, eli matkarahaa piti olla reilut 2000€, sen piti riittää. Myönteistä koko keississä oli se että rahaa säästyi....
  Vakuutus joka olisi kattanut kaiken olisi maksanut alle 8€, mutta silloin ei siitä mitään tiedetty. Kantapään kautta tuleva oppi on sellainen että sen muistaa, siitä lähtien olen vaatinut vuokra-autoon sellaisen vakuutuksen joka kattaa KAIKEN.
   
 6. Meitä oli kaksi lapsiperhettä jotka vuokrattiin auto etukäteen netistä, ajateltiin sen olevan vaivattomin tapa. Auton vuokrattiin jo toukokuussa ja makoimme ne visa electrolla ja luulimme että asia on sillä selvä, lentokentällä menimme luukulle ja luulimme että saamme auton niinkuin oli sovittu. MITÄ SITÄ VITTUA PERKELE...sori...
  Luottokorttia olivat vailla vaikka kaikki oli maksettu, asia selvisi kun 2 tunnin väännön jälkeen maksettiin 40€ lisää per auto ja homma oli siinä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti