Hae Anna.fi-sivustolta

auttakaa, kihomadot!!

Viestiketju osiossa 'Lastentaudit' , käynnistäjänä vierailija, 23.06.2018.

 1. vierailija Vierailija

  oon 15v tyttö huomasin pari päivää sit että mulla on kihomatoja. tää kutina vie multa kohta järjen mut en uskalla kertoa äidille koska meidän rahatilanne on tosi huono en voi itekään mennä ostamaan koska se maksaa kumminki sen 20€ pelkästään multa =( miten näistä madoista pääsee eroon??!! Onko vaan pakko ryhdistäytyä ja kertoa äidille? onko mitään muuta keinoa esim ruokaa jonka avulla ne sais tapettua?
   
 2. vierailija Vierailija

 3. Pakko Vierailija

  Ihan pakko sinun on nyt saada lääkkeet matojen häätöön, sillä ei ole olemassa mitään oikotietä - ruokaa tai muuta poppaskonstia niistä eroon pääsemiseksi.
  Kihomadon toukat saa milloin mistäkin, missä olet sattunut olemaan mokoman ötökän kanssa samassa tilassa yhtä aikaa, vaikka kaverin käsistä, vaatteista, vessan pöntöltä. Jos tiedät tartunnan lähteen, komenna se toinenkin heti häätötoimenpiteisiin, sillä se leviää uskomattoman tehokkaasti. Lasten päiväkodeissa se leviää moneen lapseen ja hoitajiinkin.

  Kodissasi kaikki käyttämäsi vuode- ja pitovaatteet täytyy pestä vähintään 60 asteessa, äläkä missään tapauksessa istuskele tuoleilla, joihin toinen voi istua lähiaikoina, mato ei kuole heti. Siis tehosiivous!
  Äidillesi sinun ehdottomasti täytyy kertoa, hän ja muutkin perheenjäsenet ovat vaaravyöhykkeessä.

  Kysypä terveyskeskuksesta neuvoja, miten menettelette ja miten saatte lääkkeet vaikka ilman rahaa. Kyllä siihen konstit on.
  KIIREESTI!!!
   
 4. vierailija Vierailija

  Olisiko suolen huuhtelu ja peräaukon huolellinen pesu muutaman kerran päivässä mahdollisuus? Asun yksin, mutta tällä keinolla ne häviävät aina pariksi viikoksi tai kuukaudeksi ainakin. Eivät aiheuta mulle oireita, enkä ole tekemisissä ihmisten kanssa juurikaan tekemisissä, en ole jaksanut lääkkeitä hankkia.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti