Hae Anna.fi-sivustolta

aventura

Viestiketju osiossa 'Kaukomatkat' , käynnistäjänä kepa, 29.04.2006.

 1. kepa Vierailija

  Olisin kiinnostunut Aventuran matkoista,esimerkiksi
  Etelä-Kiina ja Venezuela.
  Kiitos jo etukäteen.
   
 2. Aventura Vierailija

  Aventuran nettisivut löytyvät osoitteesta
  www.aventura.fi
  mutta tuskin kysyit sitä. Esitteestä päätellen mielenkiintoisia paketteja, mutta henkilökohtaista kokemusta ei ole.
   
 3. kepa Vierailija

  Niinpä,tosi mielenkiintoisille vaikuttavat. Olisi kiva
  kuulla mukana olleiden kokemuksia.
   
 4. En voi suositella ko. matkatoimistoa kenellekkään. Hermot on jo mennyt ennen matkaa. Esitteessä luvataan aivan muuta mitä matka loppujen lopuksi sisältää; kaikki lennot, lentoyhtiöt ja majoitukset muuttuu viime tingassa ja mielestäni selvästi huonompaan ja matkatoimistolle edullisempaan vaihtoehtoon. Ylimääräisiä kuluja tulee maksettavaksi. Huijaukselta vaikuttaa koko touhu. Peruutusehdot ovat tiukat ja matkatoimisto lukee pykäliä tosi tarkkaan, maksajaksi jää asiakas.
   
 5. Pekingistä Vierailija

  Kylläpä maksaa kiertomatka paljon, ilman lentojakin vielä yli 1700 Eur. Tosin voin kyllä uskoa, että mikäli matkatoimisto ei ole mikään iso, sitä vedätetään kuin pässiä pölkylle. Sen kiinalaiset osaavat. Loppujen lopuksi kaiken maksaa ostaja. Kyllä omatoimisena tulisi paljoon... halvemmaksi. Matka on suunnilleen sama kuin ystäväni teki jo 10 vuotta sitten. Maisemat ovat kieltämättä hienot, mutta Kiina on Kiina - osaavat myös pilata kaiken todellisen hienon.
   
 6. pipa Vierailija

  Olympianmatkojen Keltaiset vuoret tai Etelä-Kiina, siinä saat rahallesi vastinetta ja kaikki toimii...
   
 7. vierailija Vierailija

  Lähdimme Kuubaan omatoimi reissulle ja lähetystö kieltäytyi antamasta meille turistipasseja ja lähetti suoraan Aventura matkatoimistoon hakemaan niitä. 22€ sijaan joiduimme pulittamaan 39€ per naama passeista. Loppujen lopuksi saimme selville, että kaikki Kanadan kautta Kuubaan menevät lennot sisältää tuon kortin.
  Tietämys, osaaminen ja ammattitaito jäi kokonaan Aventura matkatoimistolta käyttämättä kun rahastivat n. 80€ meiltä. Kuulema ihan yleinen tieto muissa toimistoissa kun niiltä jälkikäteen kysyttiin. Ihmettelen myös Kuuban suurlähetystön ja Aventuran diiliä, millä saavat passin hakijat pulittamaan tuplahinnan menemällä toimistoon. Tuonne tuputtivat osoite lapun kanssa, koska heillä oli ”kiire”. Yli 1kk ennen matkaan lähtöä….

  P.s. kun menin toimistolle puhumaan tästä asiasta vanhempi toimistotäti nauroi minulle päin naamaa ja kun sanoin siitä hänelle, hän valehteli ettei nauranut sekunti sitten. Hän teki sen kolmesti. Toinen täti rupesi parkumaan kun ei saanut asiaansa selkeästi selitettyä. En voi suositella mitenkää.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti