Hae Anna.fi-sivustolta

Awalle

Viestiketju osiossa 'Yliluonnolliset ilmiöt' , käynnistäjänä Ei oo totta, 15.05.2010.

 1. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 780
  Saadut tykkäykset:
  1 884
  Ihanko totta? :)))))))))) Toi oli hyvä.
   
 2. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 780
  Saadut tykkäykset:
  1 884
  En ole aurojennäkijä, mutta mä tuumaisin että mahollisesti sairaudet näkyy ja tunnetilat. Ja ei kaikki ihmiset tiedosta välttämättä syvimpiä kaiken takana olevia tunnetiloja. Ei se sitte oo tirkistelyä, jos joku pyytää katsomaan. Ei gynekologikaan tirkistele töitään tehdessään.

  Aurannäkijät voi korjata jos tuumaan väärin. (En tarkoita lumiaurannäkijöitä, mäkin näen niitä auroja talvella)
   
 3. 'wink' Vierailija

  Harsi itsesi kokoon, jos ehdit jo ratketa.

  Kirjoitin "Eikö voisi olla myös migreenikohtauksia ilman kipua ja muita näitä "normioireita" -kohtaus, joka aiheuttaisi vain näköharhoja (=aurat)? "

  ja siihen liittyen

  "Ehkä tuo särkyvaihe jää -joillakin, joskus- kokonaan tulematta? "

  Huomioi tuo JOILLAKIN, JOSKUS. Se oli ihan oleellinen juttu...
   
 4. 'wink' Vierailija

  No ei ole, jos pyytää katsomaan. Menetkö sinä itse gynekologisi luokse ja pyydät häntä paikkojasi katselemaan, vai katseleeko hän niitä silloin, kun et välttämättä ole asiasta edes tietoinen?
   
 5. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 780
  Saadut tykkäykset:
  1 884
  Mutta katseleeko aurannäkijä silloin kun itse et ole tietoinen? Inke sanoi, että hän pystyy aloittamaan ja lopettamaan. Eli joku pyytää aurakatselmusta aiva samoin kuin joku menee gynelle siinä tarkoitukses, jotta paikat tutkitaan. Jos se olis semmosta, että kokoajan näkis, ei vois sille mitää auroja kaikkien ympärillä, niin sitte olis se tirkitelymahdollisuuskin. Mutta kai siinäkin vois pidättäytyä katselemasta niitä "sillä silmällä". Eli ei alkais tulkita. Ajatustenlukijalla joka koko ajan kuulis tahtomattaan toisten ajatukset olis kans sama ongelma. Miten sulkea? Olis kai pakko tai tulis hulluksi jotenkin sulkea. Tietty nyt voi sitte alkaa spekuloida, että jos joku auranäkijä salaa kuitenki tirkistelee, laittaa näkemisen päälle, mutta ompa sitä valelääkäreitä ja valeopettajiakin. Valitettavasti epärehellisiä ihmisiä on, muttei kaikkia opettajia, lääkäreitä, aurannäkjöitä voi sillä perusteella tuomita.

  Mä oon muuten luullu, että aurannäkeminen on sitä, että kokoaika näkee auroja ihmisten ympärillä. Vai onko jollakin näin? Siis että se on päällä kokoaika eikä sitä saa pois?
   
 6. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 780
  Saadut tykkäykset:
  1 884
  Ei tarvinnu harsia, aattelin ensi kattoa sun vastauksen. ;D
   
 7. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 928
  Saadut tykkäykset:
  17
  Minuakin kiinnostaa tämä.

  Aloin pohtimaan ajatusta, onko ihmisen mahdollista tiedostamattaan tuottaa itselleen näköharhoja? Siis niin, että niitä näköharhoja näkisi ainoastaan silloin, kun haluaa katsella esim. jonkun auroja. Koska fysikaalisesti ei tunnu uskottavalta se, että osa ihmisistä silmillään näkisi jonkinlaisia energiakenttiä, ja osa ihmisistä ei näitä näkisi. Joko näiden energiakenttien näkijöiden silmät ovat fyysisesti erilaisia, tai sitten heidän näkönsä on jotenkin "yliaistillista" (ESP). Tai sitten tämä todennäköisin vaihtoehto, eli näköharha.

  Onkohan näitä aurankatselijoita tutkittu koskaan tieteellisesti? Ei luulisi olevan kovinkaan vaikeata.
   
 8. 'wink' Vierailija

  Lääketieteellinen Aikakauskirja Duodecim - ARKISTO

  Tässä kiinnostuneille hyvä artikkeli harhoista lääketiteelliseltä kannalta. Kopioin tähän kohdan näköharhoista (tässä muuten mainittiin, että migreenin auroja EI aina seuraa päänsärky):

  "Elementaariset näköharhat, kuten epämääräisen muotoiset hahmot ja valon tai värien välähdykset, viittaavat näköhermoristin (kiasman) etupuolelle paikantuvaan silmäsairauteen, kuten harmaakaihiin tai makularappeutumaan. Kiasman taakse paikantuva vaurio tuottaa yleensä selkeämuotoisempia näköharhoja. Negatiiviset ilmiöt, kuten näön ohimenevä menetys, voivat olla merkki näköhermon verisuonitukoksesta tai demyelinisaatiosta tai verkkokalvon rappeumasta. Valon muuttunut kirkkaus viittaa näköhermon tai valoreseptoreiden sairauteen (Murtha ja Stasheff 2003). Näköaistin heikentyminen voi johtaa varsinkin iäkkäällä ihmisellä monimutkaisiin, hyvin organisoituneisiin ja eläviin näköhallusinaatioihin eli Charles Bonnetin syndroomaan. Sosiaalinen eristäytyneisyys ja kognitiiviset häiriöt altistavat näille harhoille, jotka usein häviävät, kun vanhuksen näkö saadaan korjattua (Menon ym. 2003).

  Lähinnä iltaisin ilmeneviä, muodon omaavia näköharhoja, joihin usein vielä liittyy affektilatausta esiintyy aivorungon tuumorien ja infarktien yhteydessä. Visuaalisia puutostiloja tai ruumiinosien liikkeiden tai silmien sulkemisen laukaisemia ns. laukaisuhallusinaatioita voi ilmetä toisen aivopuoliskon infarkteissa tai tuumoreissa (Chow ja Cummings 2000).

  Epileptisiin tiloihin liittyy varsin usein näköharhaelämyksiä. Takaraivoalueen ärsytystila johtaa epämääräisiin, muodottomiin näköaistimuksiin, kun taas ohimon ja päälaen alueiden ärsytystiloissa näköelämyksillä on selkeämpi muoto. Usein epileptisiin näköharhoihin liittyy myös uhkaava affektiivinen komponentti. Eräs temporaaliepilepsiapotilas koki äkillisesti alkavia pelottavia tiloja, jolloin ihmisten muodot ja ilmeet muuttuivat erilaisiksi ja uhkaaviksi, äänet kuuluivat etäisinä kaikuina ja rinnassa tuntui painostava ahdistuksen tunne. Tila kesti kerralla vajaan tunnin, minkä jälkeen potilas oli hyvin väsynyt. Epileptisessä ärsytystilassa voi esiintyä myös ihmisten ja esineiden koon muuttumista luonnottoman pieneksi (mikropsia) tai suureksi (makropsia). Samanlaisia kohteen kokoon liittyviä näköaistimuksen vääristymiä ilmenee joskus migreenissä, jolle tyypillisiä ovat valonvälähdykset, väräjävä sahalaitakuvio tai linnoituksen silhuetti tai jopa muodon omaavat hahmot. Migreenissä hallusinaatioita seuraa yleensä päänsärky, mutta ei välttämättä aina (Chow ja Cummings 2000). Mikroptisia ja makroptisia elämyksiä esiintyy usein myös dissosiatiivissa tiloissa (Lipsanen ym. 1999).

  Visuaalisia hallusinaatioita esiintyy myös narkolepsiassa, jota muuten luonnehtivat vastustamattomat unikohtaukset, kataplektiset äkilliset lihasvoiman menetykset ja unihalvauskohtaukset ja jossa viimeaikaisten havaintojen mukaan, esiintyy laajaa hermokatoa hypotalamuksessa, mahdollisesti autoimmuunin prosessin aiheuttamana (Douglass 2003). Näköharhat ilmenevät usein nukahtamis- tai heräämisvaiheessa, jolloin puhutaan hypnagogisista tai hypnopompisista hallusinaatioista (Chow ja Cummings 2000). Narkolepsiaan liittyvistä hallusinaatioista kärsivää voidaan virheellisesti pitää psykoottisena. Oikeaan diagnoosiin pääseminen on narkolepsiassa erittäin tärkeää, koska psykoosilääkkeet saattavat pahentaa tilaa mutta stimulanteilla voidaan saada aikaan täydellinen paraneminen (Douglass 2003). Nukahtamis- ja heräämisvaihe sekä puolivalve ovat otollisia harhaelämysten kokemiselle myös terveillä tai muista häiriöistä kuin narkolepsiasta kärsivillä (Wills ja Garcia 2002). Esimerkiksi eräs lääkehoidon avulla täysin oireettomana pysyvä skitsofreniapotilas kuuli ajoittain tutun henkilön puhetta tai tunsi palaneen kumin hajua juuri nukahtamis- tai heräämisvaiheessa.

  Keskushermoston degeneratiiviset ja traumanjälkeiset tilat voivat altistaa näköharhoille. Alzheimerin tautiin samoin kuin multi-infarktidementiaan liittyy usein visuaalisia hallusinaatioita (Leroi ym. 2003). Esimerkiksi kotiin saattaa tunkeutua vieraita henkilöitä, joita sairas vanhus hätistelee pois. Oudot paikat tai tilanteet, joissa ulkoisten ärsykkeiden määrä vähenee, kuten tapahtuu illalla ja yöllä, herkistävät dementiapotilasta harhaisuudelle. Erikseen voidaan mainita Lewyn kappale -dementia, jolle ovat tyypillisiä oireita ovat kognitiivisten toimintojen vaihtelu, ekstrapyramidaaliset (parkinsonismin) oireet ja pitkään jatkuvat, yksityiskohtaisen selkeät näköhallusinaatiot (Mosimann ja McKeith 2003). Parkinsonin tautiin liittyy näköharhoja 30–40 %:lla potilaista (Fenelon ym. 2002, D'Souza ym. 2003), useimmiten kylläkin dopamiinireseptoreja stimuloivan lääkehoidon seurauksena. Näköharhoja voi esiintyä parkinsonismipotilaalla ilman muita deliriumin oireita (D'Souza ym. 2003). Perinnöllisessä Huntingtonin taudissa, jolle ovat tyypillisiä etenevä liikehäiriö (korea) ja dementia, skitsofreniaa erehdyttävästi muistuttavat hallusinaatiot ja deluusiot edeltävät usein motoristen oireiden alkua (Daniel ym. 2000). Aivotraumoihin voi niin ikään liittyä suurentunut taipumus paitsi paranoidisiin ajatusharhoihin myös visuaalisiin hallusinaatioihin varsinkin oikeaan aivolohkoon kohdistuneiden vammojen jälkeen (Borek ym. 2001, Fujii ja Ahmed 2002).

  Myös keskushermoston infektiot saattavat aiheuttaa hallusinaatioita. Lymen borrelioosissa esiintyy runsaasti neuropsykiatrisia oireita, myös psykoottisia. Masennuksen, ahdistuneisuuden ja emotionaalisen epävakauden ohella voi ilmetä paranoidisuutta sekä näkö-, haju- ja kuuloharhoja (Fallon 2000). Jopa musiikin kuulemista on kuvattu Lymen taudissa (Stricker ja Winger 2003). Samoin herpes simplexin aiheuttamassa enkefaliitissa esiintyy kaikkien aistien alueelle kuuluvia harhoja (Caine ja Lyness 2000). Keskushermostoon levinnyt systeeminen lupus voi aiheuttaa hallusinaatioita niin lapsilla (Loh ym. 2000, Silber ym. 1984) kuin aikuisillakin.

  Monet aineenvaihduntasairaudet, muut somaattiset sairaudet ja leikkaukset aiheuttavat joskus psykoottisia oireita, kuten paranoidisuutta ja näkö- tai kuuloharhoja (Manschreck 2000). Esimerkiksi sydämen ohitusleikkaukseen liittyy varsinkin vanhemmilla potilailla usein hallusinaatioita ja illuusioita riippumatta siitä, kärsiikö leikattu potilas deliriumista vai ei (Eriksson ym. 2002)."

  Hyvin tulee esille, kuinka monesta seikasta harhat voivat johtua -ne siis EIVÄT aina tarkoita mielenterveysongelmia.
   
 9. jos mä Vierailija

  olen yhtään ymmärtänyt, niin pointti kai on siinä, että mahdolliset sairaudet näkyisivät ihmisen energiakentässä/aurassa jo ennen kuin ne ovat fyysisesti olemassa. en sitten tiedä, olisiko diagnoosi näissä tapauksessa "vatsahaavan riski" vai "häiriö solar-chakran toiminnassa". ja jos se olisi jälkimmäinen, auttaisiko tieto solarin häiriöistä estämään vatsahaavan puhkeamisessa, esimerkiksi jos hoito-ohje olisi "sulje silmäsi ja visualisoi hengittäväsi keltaista valoa solariisi".

  korostettakoon, että en yhtään tiedä millaisia vaivoja minkäkin chakran epätasapainoon liittyy. eli kukaan älköön hermostuko, jos vatsahaavalla ja solarilla ei ole mitään tekemistä keskenään.
   
 10. Amur Uusi jäsen

  liittynyt:
  21.06.2006
  Viestejä:
  2 776
  Saadut tykkäykset:
  2
  Miksipä ei olisi suorastaan todennäköistä, että aurojen ja henkiolentojen näkijöillä on aivojen jollakin alueella poikkeavuutta?

  Muistan itse hyvin nuorena pystyneeni menemään jonkinlaiseen muuntuneeseen todellisuuden tilaan joka tuntui kummalliselta. Tämä kyky siirtyä hävisi iän myötä.
  En tiedä mihin tämä kyky liittyi mutta varmaankin aivoissani tapahtui jotain kehittyessäni . Minulla oli muitakin keinoja käyttää mielenvoimaa ja kuvittelukykyäni varhaisnuoruuteen asti. En esimerkiksi tarvinnut kirjoja välttämättä ollenkaan vaan saatoin kuvitella omia seikkailujani. (Lukeminen oli kyllä silti ykkösjuttu)

  Muutos tapahtui kun rakastuin ensimmäisen kerran ja se loppui dramaattisesti aikuisihmisten ymmärtämättömään reagointiin:(

  Silloin menetin kykyni muuttaa todellisuutta ja kuvitella niin hallitusti tarinakokonaisuuksia. En tiedä olisinko voinut käyttää tätä muuntunutta todellisuuden tilaa johonkin erityiseen näkemiseen tai muuhun kykyyn.
   
 11. Kontaktihenkilö Vierailija


  Vaikeata on varmasti tutkia aurankatselijoita tieteellisesti. Pitää taas muistaa, että se on henkilökohtainen kokemus "tuo" näkeminen. On vaikeaa siirtää kokemusta toiselle, saatikka todistaa se oikeaksi tai vääräksi. Kaikki ympärillämme oleva on itseasiassa energiaa, joka värähtelee tietyllä taajuudella, aivan kaikki joka on kiinteää. Niin kivet, muurauslaasti, tiilet, puut, puuseinät, pelti, rauta, ihmiskeho, siis aivan kaikki on pelkkää energiaa, jolla on vain jokin muoto. Itse esim. näen jos keskityn ja välillä keskittymättäkin energiakenttiä, joita voidaan kutsua auroiksi. Ihminen jos pystyy nostamaan herkkyyttään/taajuttaan voi nähdä näitä kenttiä. Tässä asiassa en kylläkään ole mikään hirmuhyvä, eikä se ole minun kohdallani tarpeenkaan, keskityn lähinnä muihin asioihin. Eli, jos henkilö pystyy "taajuuttaan" nostamaan, niin tuon näkyvän valon 400-700 nanometrin raja voi rikkoutua ja on mahdollista nähdä sellaisia, mitä muut eivät välttämättä näe.
   
 12. Mun ei Vierailija

  Mutta nimim. vierailja valossa, voisitko auttaa tätä kejua, ja tietysti koko ihmiskuntaa.

  Siis miten ottaa sydämen lämpö käyttöönsä ja miten sen jälkeen? Miten ja mistä vastaukset sen jälkeen löytyvä? Sisältäsi varmaan? Jos näin on, niin ihmiset haluavat varmaan tietää enemmän, miten tieto löytyy sisältäsi, joten kerro se!
   
 13. Sivaltaja Uskonnoton

  liittynyt:
  01.09.2009
  Viestejä:
  3 928
  Saadut tykkäykset:
  17
  Minusta taas tieteellisesti tutkiminen ei ole kovin vaikeaa. Jos aurojen perusteella nähdään esim. ihmisten sairauksia, niin otetaan vaikkapa 10 lääketieteellisen diagnoosin saanut sairasta ihmistä ja aurankatselija katsoo auroista mitä sairauksia noilla ihmisillä on, tietämättä etukäteen heidän diagnoosiaan. Jos aurankatselija näkee sairaudet oikein, niin silloin voidaan sanoa, että hän todellakin näkee oikeasti.


  Puhutko nyt samoista "energiasta", "värähtelystä" ja "taajudesta" mistä Awakin jatkuvasti meitä valaisee? Eli aivan jostain muusta kuin mitä fysiikan kirjoissa tarkoitetaan?

  Edelleenkään en pysty mitenkään uskomaan sitä, että ihminen voisi fysiologisesti silmillään nähdä tuon näkyvän valon rajan ulkopuolelle. Jos tällaista "näkemistä" tapahtuu, niin silloin siihen "näkemiseen" ei tarvita silmiä. Silloin mennään ESP:n puolelle.
   
 14. 'wink' Vierailija

  En ollut tuota minulle osoitettua viestiä huomannutkaan.

  Minäkin haluaisin tietää, miten? Mitä sillä teen?

  Kehitä sinä, hyvä vierailija valossa, edullinen kvanttienergiamoottori. Sekin on teoriassa mahdollista ja hyödyttäisi koko ihmiskuntaa.
  Tämä osoituksena siitä, että vaikka tarkoitus olisi kuinka hyvä, ei pelkillä kauniilla sanoilla maailmaa paranneta.
   
 15. Awa* Uusi jäsen

  liittynyt:
  30.10.2009
  Viestejä:
  4 561
  Saadut tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  Kuva: www.spiritualcompassconnection.com


  Kuten tämäkin kuva osoittaa, niin auramme eli energiakenttämme
  on jatkuvassa muutostilassa riippuen siitä mitä ajattelemme,
  uskomme tai teemme. Jokainen ajatuksemmekin on luovaa muutosenergiaa.
  Luomme jokaisella ajatuksellamme, joka universumiin heijastuu
  tallentuen akaasiisiin tiedostoihin meistä - sielutasolla.

  Olet, mitä ajattelet. Kehojesi (huom. monikossa) värähtelysi
  määrittyy ajatuksistasi, sanoistasi ja uskomuksistasi.

  Kun aurasi resonoi korkeimpien energiamuotojen kanssa, saat tietoa
  siitä, mitä on olla korkemmassa tietoisuudessa, niissä energioissa,
  joissa universaalinen pyhyys ja rakkaus asuu.

  <3<3<3
   
 16. 'wink' Vierailija

  Unohdan nyt hetkeksi sen miettiminen, millaista tuo energia on ja keskityn vain siihen, että kaikki todellakin ON energiaa, joka säteilee ja jonka joku voi havaita -silmillään, aivoillaan, millä tahansa. Tuo selittäisi Kirlian-kuvauksissa esiintulleet rautanaulojenkin aurat.

  Mutta...

  Siihen en jaksa uskoa, että aurannäkijä pystyisi keskittämään tuon näkökykynsä
  näiden kaikkien -joka ikisen hiukkasenkin- auroista juuri siihen tiettyyn auraan, tietyn ihmisen auraan.
  Tuon teorian mukaan koko maailma olisi yhtä suurta, lukemattomista toisiinsa sekoittuneista auroista koostuvaa auraa.
   
 17. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 726
  Saadut tykkäykset:
  534
  Wink*in viesti palautti mieleeni fysiikan opettajan vastauksen sähköopin tunnilla kun kysyin jotain sätelystä. Hän osoitti luokan perällä olevaa seinää ja sanoi seinässäkin olevan säteilyä, tausta säteilyä. Lieneekö insinöörismies narraa vai eikö minulla vain sytytä olivat sen hetkiset ajatukseni.
   
 18. 'wink' Vierailija

  Ja energisellä esiintyjällä voi olla lavasäteilyä, joka saa permannon värähtelemään
  ja sytyttää yleisön.
   
 19. Inke Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  22.06.2006
  Viestejä:
  9 726
  Saadut tykkäykset:
  534
  Kosminen taustasätely lienee kuitenkin todistettavissa oleva ilmiö. Lavasäteilyn ja permannon värähtelystä en osaa sanoa olen aina luullut ympäristön värähtelyn johtuneen aaniaalloista, mutta mikäs minä olen olemaan eri mieleltä.
   
 20. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 780
  Saadut tykkäykset:
  1 884
  Juu, mutta siltikään kaikkia yliluonnollisia kokemuksia ei voi tuosta noin vaan pitää harhana, mun mielestä.
   
 21. Vesimies -70 Tunnettu jäsen

  liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  28 780
  Saadut tykkäykset:
  1 884
  Mun mielestä tuo on sitä yhtä ja samaa energiaa, "käyttömuoto" (olikohan oikein hyvä sana) vain eri.
   
 22. Kontaktihenkilö Vierailija


  Se on jo sitten eri asia, voidaanko aurojen perusteella nähdä mitään sairauksia, mutta jos, niin miten auroja sitten tulkittaisiin? Mutta ehkäpä jonain päivänä tämä asia pystytään toteen näyttämään, saapa nähdä.

  En pysty sanomaan miten awa käsittää nuo termit, mutta voimme hyvinkin puhua samoista asioista. Mutta pientä selvennystä asiaan..


  Sanoit näin: "Puhutko nyt samoista "energiasta", "värähtelystä" ja "taajudesta" mistä Awakin jatkuvasti meitä valaisee? Eli aivan jostain muusta kuin mitä fysiikan kirjoissa tarkoitetaan?"


  No, ei nyt ihan. Tiedetään, että atomit värähtelevät ja kaikki olemassa oleva aine rakentuu atomeista, myös ihmiskeho. Näin ollen myös ihmiskeho värähtelee. Ei varmaan energiakaan tai säteily tai magnetismi ole sinulle vieras käsite? Mutta mistä se tulee ja missä ja miten se ilmenee on jo toinen juttu.

  Et pysty uskomaan, että ihminen voisi nähdä tuon 400-700 nanometrin tuolle puolen, enkä minä pysty sinulle sitä todistamaan.

  Tiedät varmaan itsekin sen, ettei nykypäivä pystytä vielä kaikkea todistamaan. Toivossa on kuitenkin hyvä elää. Tuossa sinulle linkki, vähän fysiikan kirjaa:

  Ratkaisemattomat fysiikan ongelmat ? Wikipedia
   
 23. 'wink' Vierailija

  Ei. Eikä kaikkia harhoja yliluonnollisina kokemuksina.
   
 24. Kontaktihenkilö Vierailija


  Erittäin hyvä huomio. Tästäkin on puhuttu, että kun katsot toisen henkilön energiakenttää ns. auraa, niin katsot sen oman kentän läpi, joka saattaa tuottaa virhe tulkintoja toisen aurasta.
   
 25. 'wink' Vierailija

  Joku jo kysyikin, voiko auran "sammuttaa". Voiko oman auran tehdä näkymättömäksi, kun katsoo muiden auroja? Voiko oman auran saada näkymättömiin -minä kun en edes usko sellaista omaavani, voiko kuka hyvänsä aurannäkijä "lukea minua" halutessaan...?

  Pieni fysiikankertaus:

  Energia ? Wikipedia


  Sinä nyt käsittääkseni yhdistät tämän energian fysiikan energiaan ja ilmiöihin. Siltä pohjalta lähdin minäkin auran olemassaolon edellytyksiä pohtimaan.

  Minun alkuperäinen kysymykseni olikin, voidaanko tätä energiaa, josta täällä niin usein puhutaan (ja auran energiaa), soveltaa fysiikan energiamuotoihin vai onko kyseessä taas jokin inside-termi, sana jolla ei oikeastaan ole mitään tekemistä energian ja fysiikan kanssa. Tämä aura-energia kun ei näytä noudattavan fysiikan lakeja eikä energiaperiaatetta...
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti