Hae Anna.fi-sivustolta

AZUR

Viestiketju osiossa 'Kanava' , käynnistäjänä Voimaa, 02.11.2019.

 1. Voimaa Vierailija

  Olen kovin väsynyt, koko kehoni on kireällä kuin viulun kieli, tunnen oleva yksin, vaikka tarvisin huolenpitoa. Olisiko enkeleillä minulle viestiä?
   
 2. AZUR Vierailija

  Vietä aikaa luonnossa. Vesi ja veden läheisyydessä oleminen hoivaavat ja parantavat syvällisesti tunteitasi. Tutki luonnossa olevia parantavia voimia ja perehdy luonnon ikiaikaiseen viisauteen. Hyödynnä tätä viisautta jokapäiväisessä elämässäsi. Suojele luontoa omien mahdollisuuksiesi ja voimavarojesi mukaan. Osoita myös arvostusta luontoa ja sen antimia kohtaan. Luonnon läheisyydessä oleminen ja syvä kosketus luonnosta löytyvään ikiaikaiseen viisauteen, auttaa meitä ymmärtämään elämän suurta kiertokulkua. Luonto ravitsee, lääkitsee ja hoitaa meitä hyvin monella tapaa. Veden läheisyydessä oleminen hoitaa tunteitamme ja tyynnyttää levottoman mielemme. Puiden juurella istuessasi voit kuulla puiden kertovan sinulle syvällisiä viisauksia. Kallioilla, kivillä ja eläimillä on kerrottavana sinulle omat tarinansa. Mikä olisi sinulle sopiva tapa olla luonnon läheisyydessä ja yhteydessä luontoon? Seuraa intuitiotasi ja luota sen johdatukseen. Luonnon parantavat ja hoitavat energiat auttavat meitä myös ”maadoittumaan” suorittaessamme henkiseen kehitykseen ja kasvuun liittyviä oppimistehtäviämme ja auttaessamme muita. Jos joskus tunnet, että et oikein saa otetta fyysisen tason elämästäsi, niin hakeudu paikkaan, jossa voit olla yhteydessä luontoon. Istu mättäällä, kivellä, puun juurella tai virtaavan veden läheisyydessä ja pyydä ohjausta ja johdatusta luonnon viisauden kuuntelemiseen Arkkienkeli Arielilta ja hänen luonnonenkeleiltään. Ariel ja hänen enkelinsä auttavat pyynnöstäsi sinua myös maadoittumaan niin, että voit olla tietoisesti läsnä ja kosketuksessa omaan fyysisen tason elämääsi.

  …muistathan kiittää enkeleitä!

  Voimakorteista sinulle tuli: Irtipäästämisen voima
  Kaikki mielen, kehon ja ympäristön puhtautta edesauttava pyrkii nyt arkeesi. Putsaa, peseydy ja irtipäästä entisistä ajatusmalleista ja tavaroista. Nyt saunominen ja fyysinen liikkuminen on arvossaan. Saunassa olet kuin lämpimässä kohdussa, parhaimmillaan voit tuntea miten sinua pidetään sylissä. Sinun ei tarvitse mitään. Peseytyessäsi anna turhien murheiden valua veden mukana pois.

  Suuressa mittakaavassa ihmiskunnan tulee yhä uudelleen päästää irti vanhasta, olipa se sitten ydinvoimala tai aate. Se, mikä on aikansa ollut, poistuu uuden selkeyden tieltä. Kaikella on aikansa. Mikä sinun elämässäi on aikansa ollut?

  On aika putsata vanha pois uuden tieltä. Kääntyilet luonnostasi uusien tuulien tieltä pois niin kauan kuin olet menneessä kiinni. Entiseen takertuminen johtuu usein turvan menettämisen pelosta, nyt onkin hyvä aika tiedostaa missä on turvasi? Mikä horjuttaa tuvallisuuden tunnettasi? Älä huoli, jos tuntuu työläältä tiedostaa mikä osa elämääsi kaipaa irtipäästämistä, sillä Arkkienkeli Mikael nostaa hellästi esiin kipukohtasi ja auttaa sinua puhdistautumaan ja päästämään irti niistä asioista, jotka eivät enää palvele hyvinvointiasi. Vanhan kuolema sinussa tapahtuu kauniisti herättäen tietynlaisen hartauden ja sisäisen hiljaisuuden.

  Kunnioita tuota hiljaisuutta itsessäsi ja ymmärrä myös läheisiäsi, joita sama puhdistava energia koskettaa. Toimet hidastuvat, sillä keho kunnioittaa mielen hartautta. Mikään ei ole ollut turhaa, kaikella on oma tärkeä tehtävänsä. Hellästi meitä varjellaan takertumiselta. Takertuminen johtaa vääjäämättä luovan energian tukkimiseen.

  Sielun puhdistautuminen keventää kaiken elämässäsi. Valheellisuus ei istu puhdassieluisen ihmisen arkeen, vaan kiusaa ja kaihertaa kunnes sen olemmassaolon myöntää. Ole siis lempeästi mutta jämäkän rohkeasti rehellinen itsellesi, ei ole mitään mikä poistaisi sen tosiasian, että sinä olet rakastettu. Kerro itsellesi halusi, toiveesi ja pelkosi. Ole lempeän rehellinen. Hyväksyttyäsi sisimpäsi kuiskaukset, ilmennät aidoimmin itseäsi ja sitä kautta ympäristösi on helpompi kohdata sinut yhtä lempeästi.

  Kaunista marraskuuta Sinulle!
   
 3. vierailija Vierailija

  Kiit
  Kiitos AZUR ja Enkelit!
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti