Hae Anna.fi-sivustolta

baletti

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä Täysin ulkona, 25.01.2012.

 1. Täysin ulkona Vierailija

  Tässä selailin palstoja yms. Tyttäreni 7 v. olisi kiinnostunut kovasti baletista. Minä en oikein tiedä, mutta olisikohan joyain ns. "aloituspakkauksia" (tossut, sukkahousur, hame) joista voisi aloittaa ensin ja sitten jatkaa jos jaksaa?
   
 2. hille2 Vierailija

  Ei ole mitään valmista aloituspakkausta, mutta ne pehmeät harjoitustossut ovat se ainoa must erillinen ostos, ellei sitten balettikoulu/opettaja vaadi esim. vaaleanpunaisia tightseja tms. Eli jos tällaisia vaatimuksia ei ole, menisi hyvin jotkut leggingsit, sellaisia matalia ohuita sukkia tossuihin plus joustavat shortsit leggingsien päälle ja tiukka vartalonmyötäinen teepaita tai vastaava yläosaksi.
   
 3. neuvo Vierailija

  Balettikoulusta kyllä neuvotaan, kuinka tunneille pukeudutaan. Jos tyttäresi menee balettitunnille johonkin varteenotettavaan balettikouluun, voi koulu edellyttää kultakin balettiluokalta yhdenmukaista pukeutumista eli tytöille kaikille tilataan samanlaiset harjoituspuvut ja vanhemmat maksavat ne. Silloin kun itse harrastin nuorena balettia, joka luokalla oli siis sille luokalle määritelty balettiharjoituspuku ja vyötärönauha. Pienemmillä tytöillä oli nilkkasukat ja balettitossut, vanhemmilla tytöillä nilkkasukkien sijasta balettitrikoot (eli pelkästään tanssitarvikeliikkeissä myytävät "sukkahousut", tavalliset eivät kelpaa).
  Jos taas balettikoulu ei määrittele tarkasti, millainen harjoituspuvun pitää olla, asiallinen puku on tällainen
  http://piruetti.workspace6.smilehouse.com/filemanager/productpics/2849picture3Upload.jpg
  tai
  http://piruetti.workspace6.smilehouse.com/filemanager/productpics/1956picture3Upload.jpg
  harjoittelupuvuissa siis ei ole helmaa puhumattakaan tyllistä.

  Harjoitustossut pitää ostaa esimerkiksi Piruetista tai muusta tanssitarvikkeita myyvästä liikkeestä.
  http://piruetti.workspace6.smilehouse.com/filemanager/productpics/2281picture3Upload.jpg

  Balettikoulu ilmoittaa yleensä myös, pitääkö tossuihin ommella nauhat vai ommellaanko niihin kuminauha, kuin myös sen, pitääkö tossujen olla valkoiset vai vaaleanpunaiset.
   
 4. yy Vierailija

  Tossujen hinta on 15 euroa! Usein balettiluokalle hankitaan yhtenäinen balettipuku, mutta useimmiten aluksi voi käyttää mitä tahansa liikunta-asua, kun vasta testailee innostusta. Isompiin rahasummiin joutuu sitoutumaan siinä, kun ilmoittautuu oppilaaksi, sillä useimmiten et joko voi (tai ei kannata) ostaa tunteja yksittäin, vaan esim. neljän viikon jaksoissa - tai jopa lukukausi kerrallaan - tanssikoulun systeemeistä riippuen. Tanssi itse asiassa on välineiden osalta kaikkein halvimpia harrastuksia aloittaa. Vertaapa tossujen hintaa luistimiin, suksiin tai pianoon.
   
 5. Cindy Vierailija

  Hei,

  Piruetin verrkokauppa löytyy nykyisin osoitteesta www.piruetti.fi.

  Nuo linkit yläpuolella ei johda mihinkään - eli ilmeisesti uusi verkkokauppa on toteutettu. Ulkonäkö on ainakin minun silmään miellyttävä ja tuotteetkin löytyi helposti ja kattavasti.

  -Cindy-
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti