Hae Anna.fi-sivustolta

Baletti

Viestiketju osiossa 'Harrastukset' , käynnistäjänä Ginga-fani, 07.06.2012.

 1. Ginga-fani Vierailija

  Joo oon tälläne 10 v tyttö, heinäkuus 11 ja tahtoisin alottaa baletin. Oon vähä pyöree mut voisinko silti alottaa? Ite en oo koskaa harrastanu balettii ni onks se liian myöhäst alottaa ??
   
 2. aikuistanssija Vierailija

  Voit aloittaa. Pieni pyöreys ei haittaa sinun iässäsi, ja jos tosissasi alat treenaamaan, kyllä se siitä häviää (älä ala millekään syömättömyyskuurille, koska baletissa tarvitaan vahvoja luita, ja siksi kalsiumia eli maitotuotteita pitää syödä).

  Ei ole myöhäistä aloittaa ja riippuu tietysti siitä, minne tähtäät. Harrastusmielessä baletin voi aloittaa vaikka 50-veenä.
   
 3. yy Vierailija

  Olet aika hyvässä iässä aloittaaksesi. Usein tanssikouluissa tuon ikäiset ovat jo muutaman vuoden baletissa käyneet, mutta jos et harmistu siitä, että ehkä joudut ottamaan vähän "vauhtia" aluksi hieman nuorempien ryhmässä ja nappaamaan muita kiinni osaamisessa, niin ei ole esteenä ikä ollenkaan oppimiselle. Eikä pyöreyskään. Intoa kyllä tarvitaan ja sinnikästä pitkäjänteisyyttä, sillä pikapalkintoja ei ole balettiharrastuksessa tarjolla, vaan oppiminen vaatii töitä. Siitävain etsimään sopivaa tanssikoulua ja -ryhmää. Suosittelen kaikkia taiteen perusopetusta antavia kouluja, joiden opetus täyttää Opetusministerön kriteerit.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti