Hae Anna.fi-sivustolta

BARTHOLINIITTI - HELP

Viestiketju osiossa 'Naistentaudit' , käynnistäjänä Abcd, 15.05.2017.

 1. Abcd Vierailija

  Minulla on nyt ensimmäistä kertaa bartholinin rauhanen tulehtunut ja sain antibiootin ja oireet ovat lähteneet pois. Kuitenkin mietityttää yksi asia: luin kyseisestä vaivasta netistä, enkä ole löytänyt yhtäkään kokemusta, joka olisi päättynyt yhteen kertaan.. Kaikilla toistunut tulehdus vuoden sisällä tyyliin 10 kertaa ja jouduttu lopulta poistamaan koko rauhanen... Onko kenelläkään positiivisempia kokemuksia, jos ei, niin mitä pitäisi tehdä jos lähtee vaiva uusimaan kokoajan..? Olisko vaan fiksuinta sit pyytää lääkäriä poistamaan koko rauhanen? Mitä ootte tehnyt?
   
 2. efgh Vierailija

  Heippa,
  kyllä se voi jäädä vain yhteen kertaan. Varsinkin jos sulla on tosiaan lähteny se pois pelkällä antibiootilla (söitkö muuten vain yhden ab kuurin vai kaksi eri?), niin se ei oo ollu kovin pahana. Jos se kuitenkin uusii, niin kyllä sitä varmasti alkuun yritetään tyhjentää vain punktuoimalla. Mulla nyt takana noin seitsemän vuoden ajan kuusi puhkaisua ja nyt olen leikkausjonossa marsupialisaatioon, jossa tukkeutunutta tieyhyettä yritetään isontaa pysyvästi, niin että ei tulehtuisi enää. Mulla on tällä hetkellä lievä tulehdus päällä. Erikoislääkärillä käydessä se sattu just olemaan vähän rauhallisempi, niin sille ei tehty mitään. Annettiin vain antibiootit varalle. Minulla ei ole ikinä pelkällä antibiootilla lähtenyt kylläkään ja nyt se on taas kipeämpi. Nyt mietin miten pärjään tämän kipeän patin kanssa, että syönkö tosiaan särkylääkkeitä koko kesän. Toisaalta jos se parantuukin itsestään niin huono homma sen suhteen että se marsupialisaatio voidaan tehdä vain kun se on turvoksissa. Rauhasen leikkaus on todella viimeinen vaihtoehto mitä kandee miettiä. Se on todella verinen leikkaus ja pitkä toipumisaika. Monilla jääny pitkäksi aikaa tunnottomaksi alue ja kaupan päälle karmeet yhdyntäkivut. Lisäksi uusi rauhanen saattaa kasvaa syvemmälle minkä jälkeen hoitaminen on hankalaa jos tulehtuu. Tsemppiä tämän vaivan kanssa!
   
 3. Abcd Vierailija


  Sain kaksi eri antibioottikuuria jotka syötiin samalla kertaa. Kipu lähti kokonaan, mut jotenkin tuntuu, että siellä tuntuu vielä hieman sellanen pieni patti. Ei ollut missään kohtaa kylläkään edes suurempi kuin herne, jonka vuoksi sitä ei alettu tyhjentämäänkään. On kyllä inhottava vaiva, kun niin monta kertaa joutuu tota hoitamaan ja aina tulee takaisin... saa nähdä miten mun kohdalla käy. Toivottavasti sun seuraava hoito auttaa lopullisesti vaivaan!
   
 4. kipuinen Vierailija

  Hei näkeeköhän tätä enää kukaan...jos näkee niin jos saisin vastauksia.

  Myös minulla nyt tuo, ehkä kirsikkatomaatin kokoisena, kipeä niin istuessa kuin kävellessäkin välillä. Sain myös kaksi antibioottia otettavaksi kolmesti päivässä. Näitä nyt syönyt kolmena päivänä. Missähän ajassa muutoksia alkaisi tulla?
  Viihdyn myös salilla. Törmäsin juttuun että antibioottien ajan pitäisi liikunta jättää pois. Totta vai tarua? Tämän kivun kanssa eläminen vaan on tuskaa! Onko mahdollista ettei antibiootit ehkä tehoaisi
   
 5. vierailija Vierailija

  Hei. Itse voi yrittää saada kystaa tyhjentymään syömällä Serrapeptase ja Silica tabletteja/kapseleita. Molemmat käytössä olleet nyt vajaa viikon ja pikkuhiljaa kysta tyhjenee.. tänään aamulla tuli paljonkin nestettä ulos kerralla. Etsin tietoa englanniksi googlella ja törmäsin näihin vinkkeihin. Kannattaa testata, esim iherbistä saa noita tilattua.
   
Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti