Hae Anna.fi-sivustolta

Bathmate Peniksensuurennin

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Jauzaaa, 17.03.2009.

 1. bm-kasvattaja Vierailija

  Tylsä mittapäivitys:
  lp= 8,5 // 9,5 // 10 // 10,5
  ly=10,5// 11 //10,5 // 11,5
  ep=16// 16 //16,5 // 17
  ey=14// 14,5 //15 // 15

  Eli mittaa tuntuisi pikkuhiljaa tulevan. Toivomaani visuaalista muutosta on hankala erottaa, ehkä koska mittaa on tullut selvästi myös ympärykseen ja kulli on aika paksu patukka näyttääkseen pitkältä. Lisää venyttelyä siis vaan.
   
 2. vierailija Vierailija

  Nyt kun olen alkannut jelgingiä ja bathmate samaan aikaan niin tulee aika paljon noita punaisia pisteitä. Sen olen kyllä huomannut että munani on kasvannut 15-17cm. Mitenköhän paljon voin viellä saada pituutta näillä konstein. Olisin tyytyväinen jos saisin sellaiset 18cm niin voisin jäädä siihen. Mahtaako nämä tulokset olla pysyviä. Olen siis käyttänyt bathmatea nyt vähän yli vuoden ja jelgannut 2 kuukautta.
   
 3. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysyin viikko sitten millainen ero on Bathmatessa ja tavallisessa penispumpussa.
  Eli erot: käyttömukavuudessa, tehossa ym. Uudistan kysymykseni ja toivon henkilöiltä jotka ovat käyttäneet molempia peniksen kasvattimia kertomaan kokemuksiaan ja vertailemaan laitteita jotta voisin mahdollisimman tehokkaasti ja nautinnollisesti jatkaa Penikseni kehittämistä.
   
 4. vierailija Vierailija

  Moi Bm-kasvattaja, anna anna ja vierailija,

  Tässä Teron kommentit:

  1. Bm ja vierailija: Hyvä. Kärsivällisyytä vaan. Kyllä se siitä
  2. Vierailija: Ne punaiset pisteet on normaaleja. Verenkierto reagoi rääkkäykseen, mutta ne häviää parin päivän tauon jälkeen. Jelgingin vaikutuksista en osaa sanoa. Oon käyttänyt molempia vehkeitä, mutta en ole pannut ylös, kumpi on parempi. Sen tiedän, että mitä tiukempi, sen parempi tulos.
  3. Muistakaa se runkkaus loppun asti treenin jälkeen. Paisuvaiskudos jännittyy ja laukeaa niin siitäkin on hyötyä, mutta toistan edelleen, mitään ei tapahdu viikossa eikä päivässä. Sittenhän on lääkärin määräämiä testosteroneita, mutta harva lääkäri niitä nuorelle miehelle varmaan määrää.

  t. Iso-Tero
   
 5. vierailija Vierailija


  No, tavallisetkin on hyödyllisiä, mutta lähinnä erektiomielessä. Kasvua ei oikeastaan ole odotettavissa, mutta kivaa puuhaa. Ennen nussimista ja yksin ollessa. Bathmaten kanssa sen sijaan huomaa jo ekalla kerralla, että on ihan eri laite. Menee heti treenaaminen erilaiseksi. Treenataan velttoa kullia, kun sen sijaan ilmapumpulla menee helposti erektion treenaamiseksi ja runkkailuksi. BM treenaaminen kannattaa aloittaa varovasti ja pikkuhiljaa lisätä treeniä ja ottaa mukaan jelqing. Ensin jelqing 10-15 min ja sitten pumppaus. Aluksi noin 5 min ja sitten jelqing taas, ehkä 10 min ja taas pumppaus jne. Ei tule punaisia pilkkuja ja treenien edetessä pumppausaikaa voi pisentää. Aluksi tein pelkkiä pumppauksia ilman hieromista ja liian pitkiä pumppauksia kerralla ja liian kovilla paineilla. Punaisia pisteitä tuli. Nyt voi treenata vaikka yli tunnin ja ei tule lainkaan punaisia pisteitä taikka nestettä ihon alle. Max pumppaus aika on itsellä 15min. Nyt edellä kirjoittamani modifoinnin jälkeen 10 min. Eli rauhallisesti treeniä lisäillen, voi noin vuoden-kahden jälkeen treenailla tunnin puolitoista hieromalla ja pumppaamalla vuoron perään. Lopputulos on todella mieleinen. Joka kerta. Ja kiva olo itsellä.
   
 6. Vilho Vierailija

  Jäi nimimerkki pois edellisestä...
  Niin ja se käyttömukavuus. Ilmapumpulla saa repivän tunteen kovemmilla paineilla ja vesipumpulla kuumalla vedellä mielettömän mukavan tunteen ilman minkäänlaista kipua, vain miellyttävän imun/alipaineen, ja senkin vain hieman kovemmilla paineilla. Maltillisilla paineilla ei tunnu kuin vain hyvältä. Mukava rentoutumismuoto. Ja pienemmilläkin paineilla saattaa olla ekan kerran jälkeen järkytys, kun ottaa kikkelin pois, että mitä??? voiks tää olla mun kulli!!! On sen niin paksu ja pitkä ihan lepotilassa. No katoaahan se turvotus sitten alku shokin jälkeen. Sitten vain uutta kierrosta kehiin...
   
 7. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos kommenteista. Mutta edelleenkin ihmettelen että mitä eroa tavallisen penispumpun ja BM:n alipaineella. Molemmathan perustuvat tiettääkseni alipaineeseen kyrvän ympärillä ja suljetussa tilassa paine on sama joka paikassa. Itsellä ei koskaan ole tavallisella penispumpulla tullut punaisia pilkkuja (jotka lienevät mustelmia) penikseen.
  Toinen mikä ihmetyttää että kuinka jaksaisi olla kylpyammeessa puolikin tuntia, jos sellainen olisi. Suhkussa imuttamin myöskään innosta. Toista on istua tietsikan ääressä katsoa vaikka pornoa ja imuttaa siinä samalla aika menee leppoisasti.
  Molemmissa tavoissa imuttamalla lopputulos on tietääkseni paksuuntunut ja pidentynyt penis vai onko jotain havaittavaa eroa?
   
 8. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kirjoitit että ilmapumpulla ja kovilla paineella saa repivän tunteen penikseen mutta BM:llä vain hieman kovemilla paineilla miellyttävän tunteen. Onko tunne erilainen kuin ilmapumpulla vain hieman kovenmilla paineilla? Itse koen ilmapumpulla myös mukavan tuntee vain hieman kovenmilla paineilla, Mutta kovalla alipaineella tunne on mielestäni vielä parempi.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti