Hae Anna.fi-sivustolta

 1. Anna.fi:n keskustelut siirtyvät Kaksplus.fi:n alle 1.12.2020.

  Tästä syystä käyttäjätunnukset lakkaavat toimimasta. Voit luoda uudet tunnukset Kaksplus.fissä osoitteessa keskustelu.kaksplus.fi/register

  Tervetuloa edelleen keskustelemaan kiinnostavista aiheista osoitteeseen keskustelu.kaksplus.fi

  Ystävällisin terveisin,

  Annan toimitus
  Dismiss Notice

Bathmate Peniksensuurennin

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Jauzaaa, 17.03.2009.

 1. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysyin viikko sitten millainen ero on Bathmatessa ja tavallisessa penispumpussa.
  Eli erot: käyttömukavuudessa, tehossa ym. Uudistan kysymykseni ja toivon henkilöiltä jotka ovat käyttäneet molempia peniksen kasvattimia kertomaan kokemuksiaan ja vertailemaan laitteita jotta voisin mahdollisimman tehokkaasti ja nautinnollisesti jatkaa Penikseni kehittämistä.
   
 2. vierailija Vierailija

  Moi Bm-kasvattaja, anna anna ja vierailija,

  Tässä Teron kommentit:

  1. Bm ja vierailija: Hyvä. Kärsivällisyytä vaan. Kyllä se siitä
  2. Vierailija: Ne punaiset pisteet on normaaleja. Verenkierto reagoi rääkkäykseen, mutta ne häviää parin päivän tauon jälkeen. Jelgingin vaikutuksista en osaa sanoa. Oon käyttänyt molempia vehkeitä, mutta en ole pannut ylös, kumpi on parempi. Sen tiedän, että mitä tiukempi, sen parempi tulos.
  3. Muistakaa se runkkaus loppun asti treenin jälkeen. Paisuvaiskudos jännittyy ja laukeaa niin siitäkin on hyötyä, mutta toistan edelleen, mitään ei tapahdu viikossa eikä päivässä. Sittenhän on lääkärin määräämiä testosteroneita, mutta harva lääkäri niitä nuorelle miehelle varmaan määrää.

  t. Iso-Tero
   
 3. vierailija Vierailija


  No, tavallisetkin on hyödyllisiä, mutta lähinnä erektiomielessä. Kasvua ei oikeastaan ole odotettavissa, mutta kivaa puuhaa. Ennen nussimista ja yksin ollessa. Bathmaten kanssa sen sijaan huomaa jo ekalla kerralla, että on ihan eri laite. Menee heti treenaaminen erilaiseksi. Treenataan velttoa kullia, kun sen sijaan ilmapumpulla menee helposti erektion treenaamiseksi ja runkkailuksi. BM treenaaminen kannattaa aloittaa varovasti ja pikkuhiljaa lisätä treeniä ja ottaa mukaan jelqing. Ensin jelqing 10-15 min ja sitten pumppaus. Aluksi noin 5 min ja sitten jelqing taas, ehkä 10 min ja taas pumppaus jne. Ei tule punaisia pilkkuja ja treenien edetessä pumppausaikaa voi pisentää. Aluksi tein pelkkiä pumppauksia ilman hieromista ja liian pitkiä pumppauksia kerralla ja liian kovilla paineilla. Punaisia pisteitä tuli. Nyt voi treenata vaikka yli tunnin ja ei tule lainkaan punaisia pisteitä taikka nestettä ihon alle. Max pumppaus aika on itsellä 15min. Nyt edellä kirjoittamani modifoinnin jälkeen 10 min. Eli rauhallisesti treeniä lisäillen, voi noin vuoden-kahden jälkeen treenailla tunnin puolitoista hieromalla ja pumppaamalla vuoron perään. Lopputulos on todella mieleinen. Joka kerta. Ja kiva olo itsellä.
   
 4. Vilho Vierailija

  Jäi nimimerkki pois edellisestä...
  Niin ja se käyttömukavuus. Ilmapumpulla saa repivän tunteen kovemmilla paineilla ja vesipumpulla kuumalla vedellä mielettömän mukavan tunteen ilman minkäänlaista kipua, vain miellyttävän imun/alipaineen, ja senkin vain hieman kovemmilla paineilla. Maltillisilla paineilla ei tunnu kuin vain hyvältä. Mukava rentoutumismuoto. Ja pienemmilläkin paineilla saattaa olla ekan kerran jälkeen järkytys, kun ottaa kikkelin pois, että mitä??? voiks tää olla mun kulli!!! On sen niin paksu ja pitkä ihan lepotilassa. No katoaahan se turvotus sitten alku shokin jälkeen. Sitten vain uutta kierrosta kehiin...
   
 5. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos kommenteista. Mutta edelleenkin ihmettelen että mitä eroa tavallisen penispumpun ja BM:n alipaineella. Molemmathan perustuvat tiettääkseni alipaineeseen kyrvän ympärillä ja suljetussa tilassa paine on sama joka paikassa. Itsellä ei koskaan ole tavallisella penispumpulla tullut punaisia pilkkuja (jotka lienevät mustelmia) penikseen.
  Toinen mikä ihmetyttää että kuinka jaksaisi olla kylpyammeessa puolikin tuntia, jos sellainen olisi. Suhkussa imuttamin myöskään innosta. Toista on istua tietsikan ääressä katsoa vaikka pornoa ja imuttaa siinä samalla aika menee leppoisasti.
  Molemmissa tavoissa imuttamalla lopputulos on tietääkseni paksuuntunut ja pidentynyt penis vai onko jotain havaittavaa eroa?
   
 6. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kirjoitit että ilmapumpulla ja kovilla paineella saa repivän tunteen penikseen mutta BM:llä vain hieman kovemilla paineilla miellyttävän tunteen. Onko tunne erilainen kuin ilmapumpulla vain hieman kovenmilla paineilla? Itse koen ilmapumpulla myös mukavan tuntee vain hieman kovenmilla paineilla, Mutta kovalla alipaineella tunne on mielestäni vielä parempi.
   
 7. vierailija Vierailija

  Pari viikkoa taas takana, päivitystä kehiin, vaikkei minkäänlaisia muutoksia ole varsinaisesti ehtinyt nyt tapahtua.

  lp= 8,5 // 9,5 // 10 // 10,5 // 11
  ly=10,5// 11 //10,5 // 11,5 // 11,5
  ep=16// 16 //16,5 // 17 // 17
  ey=14// 14,5 //15 // 15 // 14,5
   
 8. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen huomannut omassa harjoittelussani että kaksi viikkoa on lyhyt aika jotta mitään merkittävää ehtisi tapahtua, Lisäksi miten mittaus suoritataan (kuinka useasti, vrk aika, olosuhteet) kaikki vaikuttavat mittaustulokseen.
  Mutta kasvutulokseni ovat samansuuntaisia. Varsinki lepopituus on kehittynyt kaikkein eniten ja sehän on se joka useinmiten näkyy.
   
 9. Vilho. Vierailija

  BM antaa siis selvästi alle maximipaineen paremman tuloksen kuin ilmapumppu, jos katsotaan tulosta tuoreeltaan. Ja pitkässä juoksussa BM oikeasti tehoaa paremmin kuin ilmapumppu. Ilmapumppu tulee vain rajat vastaan. Ihan kiva runkkaamisväline, ei muuta. No ehkä erektio kovuus kasvaa myös. BeeÄmmästä vain ei ole paluuta, ainakaan takaisin ilmapumppuihin. Ja, ei mulla ole kylpyammetta, ja silti voin käyttää BM ihan missä vaan. Voin kulkea aamutakki päällä ihan missä tahansa kämpässä tai kesällä ulkona. Voisin mennä tietsikalle jos olisi tarvetta. Käy siten vaikka veskissä pumppaaminen välillä kun on aika.
   
 10. Vilho. Vierailija

  Eli. Olen hieman yli viisikymppinen. En väitä että ikäiselläni kasvaisi enään ainakaan pituutta senttikaupalla per vuosi, mutta paksuutta, kovuutta, suonikkuutta, suoriutua, ja kestävyyttä tulee roppakaupalla. Tulee niitä sentteäjäkin, tosin todella hitaasti. Eikä oo niin välikskään. Nyt on jo ihan riittävät 20cm ylitetty. Ei varmaan muijalle edes uppoa pidempi. Treenaan vain koska pidän nykyisen kunnon yllä ja treenattu paksumpi, suonikkaampi, terveempi kulli on molempien mieleen. No, jos jatkan, niin kulli vääjäämättä paksunee ja meno kovenee. Ei huono. Hyviä jouluja vaan kaikille. Palataan.
   
 11. bm-kasvattaja Vierailija

  Joo, pari viikkoa on ehdottomasti liian lyhyt aika todeta mitään tuloksia. Sanoisin omalta kohdalta, että noi lepomittojen kasvut kuulostavat suuremmilta, kuin olen itse visuaalisesti todennut. Kulli on ehkä jonkin verran roikkuvampi, mutta mitat elää sen verran, että paha mennä sanomaan suurta muutosta.
  Erektiomitat oon tehnyt ns. bone pressed metodilla, jolloin mittaustavan ei pitäisi niin heitellä. Toki erektiolaatu voi myös vaihdella, mutta mittailen aina vähintään vuorokauden venyttelytauon jälkeen, jolloin toivottavasti tuo on aika vakio. Uskoisinkin, että tuo sentin kasvu erektion pituudessa on selkein ja luotettavin kasvu tähän mennessä.
   
 12. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Erektio pituutta tulee mitattua paljon harvemmin kuin lepopituutta ja ainakin omalta kohdalta erektiopituuskin vaihtelee jopa 1,5 cm. Aina ei vaan tunnu olevan kaikki pelissä.
   
 13. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulle on jäänyt edelleen epäselväksi se että voiko BM:ää käyttää ilman vettä. Tarvitaanko aloituksessa vettä? Tarvitaanko venytyksen aikana vettä? Näihin haluasin yksiselittäisen vastauksen koska BM kuulostaa niin "hyvältä" mutta sen käytön "hankaluus" arvelluttaa?!
   
 14. vierailija Vierailija

  267
   
 15. vierailija Vierailija

  Moro.
  En ole koskaan käyttänyt ilman vettä, tavallista kyrpäpumppua kyllä rasvalla joskus 3 v sitten. Toivottavasti muut osaa vastata paremmin, jos on kokemuksia. t.Tero
   
 16. vierailija Vierailija


  Moi bm-kasvattaja

  Onko mitään hyviä uutisia kehityksestä. t. Tero
   
 17. vierailija 35 Vierailija

  Moro. Itse käyttänyt Herculesia kohta kuukauden päivät ja nyt 3 viikkoa mennyt Bathmate beginners routinella, löytyy googlettamalla jos jotain kiinnostaa. Tällä hetkellä siis n. 80% erektiosta pumppailen. Koon kasvamisesta en osaa tarkemmin sanoa kun ei ole tullut mittailtua mutta erektio on seksissä napakampi ja se riittää minulle. Ja itseluottamus kasvanut erektion paranemisen myötä. Jatkan pumppailua ja katson miten tämä vaikuttaa pitkässä juoksussa. Haittavaikutuksia en ole muuten huomannut mitä nyt punaisia pisteitä välillä kun pumppaa ehkä liian kovat paineet. Nekin seuraavana päivänä hävinneet.
   
 18. vierailija Vierailija

  Nyt on kyllä jämähtännyt kasvu, ei tule lisää vaikka jelggaan joka toinen päivä ja käytän bathmatea viisikertaa viikossa. nyt on jämähtännyt siihen 16.5 cm aloitin 15 cm, ja olen käyttänyt bathmatea noin 1.5 vuotta. Pitäisiköhän alkaa venyttämään painoilla penistä. Käytän Herculesta, alkaako se olemaan jo liian pieni kun tuntuu että kärki suipponee ja munanpää ei mahdu sinne kunnolla.
   
 19. Vilho Vierailija

  Ei toimi ilman vettä. Imu pelkällä ilmalla on todella heikko. Ei BM ole hankala käyttää. Ei tarvitse ammetta. Suihku ja kraana riittää. Nytkin tulin saunasta ja jelkkasin pumppaaminen jälkeen. Pumppailin saunassa. Jelkkaaminen kannattaa ottaa tavaksi. Pumppaamisen jälkeen tai ihan pelkästään. Kulli tykkää selvästi. Suosittelen.
   
 20. anna anna Uusi jäsen

  liittynyt:
  02.09.2017
  Viestejä:
  16
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos selvityksestä. Kuinka kauan olet harrastanut kullin imuttamista BM:llä ja jelkkaamista. Entä oletko sinä tai joku muu havainnut kullisi kasvaneen tai muuten voimistuneen.
   
 21. Vilho Vierailija

  Nykyisellä BM hydromax x40 noin 1,5 vuotta ja jelkkausta noin vuoden. Pituutta on tullut lisää noin sentti. Reilusti tyvestä vasemmalle käyrä kyrpä on suoristunut selvästi ja on myös paksuuntunut etenkin tyvestä. Suonikkuutta on tullut lisää, mitä ennen ei ollut oikeastaan ollenkaan. Erektio on kovempi ja kestävämpi. Myös jo aikaa sitten pois jääneet tahattomat erektiot ovat palanneet. Mm. kauppareissuilla kun kävelee isossa ostarissa paljon, saattaa alkaa ottaa eteen. Verenkierto siis parantunut huimasti. Erektiot tulee yleensä päivä-kaks treenaamisen jälkeen. En treenaa joka päivä.
  Löysänä nyt 13cm, jelkkaamisen jälkeen löysänä 17cm, löysänä venyttämällä jelkkaamisen jälkeen 21cm ja sama 21cm täydessä seisokissa. Paksuus varresta 4,5cm ja tyvestä 5cm. Jos lukee ketjua taaksepäin, niin näkee mun historian ja kehityksen. Ja iän.
  Ei muutakun treenaan.
   
 22. Pinkman Vierailija

  Te jotka olette käyttäneet pidempään ja saaneet lisää kokoa, laittakaa treeniohjelmianne tänne. Kuinka usein, kuinka kauan kerrallaan ym. vinkkejä.

  Itse käyttänyt pumppua nyt 2kk ja kokoa ei ole tullut juuri yhtään lisää. Ympärysmitta kasvaa kyllä hetkellisesti mutta viimeistään seuraavana päivänä koko on palautunut ennalleen, kikin verisuonet näkyy kyllä nykyään selvemmin.

  Alussa pumppasin noin 10-15min/5 kertaa viikossa ja nyt noin 5-7 kertaa viikossa 20min kerrallaan.
  Painetta ei voi ainakaan lisätä kun alkaa kerryttämään nestettä liiaksi, en pidä hyvänä merkkinä liiallista nesteen kerääntymistä.
   
 23. bm-kasvattaja Vierailija

  Hiljaiseloon vaihteeksi vähän päivitystä. BM ja muut venyttelyt jäi vuodenvaihteessa noin kolmen viikon tauolle, jonka jälkeen mitattuna tuloksissa oli tullut vähän takapakkia. En tullut kirjanneeksi näitä silloin ylös, joten tarkkoja tuloksia en enää muista, ihan alkuperäisiin lukuihin ei kuitenkaan tullut palattua.

  Syksyllä bm:llä oma ep siis kehittyi 16 sentistä 17:ään ja ympärysmitta vastaavista noin 14 sentistä 15:een. Löysä pituus lukujen mukaan olisi kasvanut parikin senttiä, mutta voi myös olla paljolti mittaustavasta kiinni.

  Vuodenvaihteen jälkeen oon jättänyt bm:n käytännön syistä keräämään pölyä, ja teen nyt vain manuaalisia venytyksiä ja jelkingiä omalla harjoitusohjelmalla maaliskuun lopulle asti. Täytyy katsoa mihin sen jälkeen vie tämän homman.

  Tämän hetkiset mitat nyt:
  ep: 16,8
  ey: 14,8
  lp: 11
  ly: 11
   
 24. Vilho Vierailija

  Okei.
  Eilen oli välipäivä. Tänään treenasin ja mun treeniohjelma menee nykyään näin;
  Aluksi noin 10min jelkkausta sitten 10min pumppausta. Aluksi kaksi pitkää pumppausta sitten minuutti pari odottelua ja pumpun ja kivesten parhaan asennon hakua. Venyttelen kiveksiä ulospäin. Sitten kolmas pitkä pumppaus ja taas muutama minuutti odottelua ja vemputtelua sitten neljäs pitkä pumppaus ja taas joitakin itseä miellyttäviä liikkeitä sitten viides ja viimeinen pumppaus. Noin 10min kohdalla pumppu pois ja noin 5min jelkkausta sitten sama kuin edellä ja taas noin viis minuuttia jelkkaamista ja 10min pumppaamista. Lopuksi noin 10-15 jelkkaamista.
  Oon hieman laiska mittaileen, mutta tänään mittasin paksuuden viimeiseen pumppaamisen jälkeen joka oli 5cm ja pituus 18cm, työntäen mitta tiukasti kiinni häpykumpuun. Lopuksi viimeisen jelkkauksen jälkeen paksuus 4,5cm ja pituus 18cm. Eli pituus pumppaaminen+jelkkaaminen on sentin enemmän kuin pelkkä jelkkaaminen. Paksuus sama.
  Treenejä teen säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta joka viikko molempia. Pumppausta+jelkkausta noin 3-4 kertaa per viikko ja jelkkausta muina päivinä+1 välipäivä vähintään joka viikko.

  Itselle ei tule enään lainkaan punaisia pisteitä ja varsikin on tainnut hieman vaaleta. Aluksi tummui aika nopeasti. Nestettäkään ei kerry enään lainkaan.
  Unohtakaa pitkät pumppausminuutit kerralla ja heti kovat paineet. Ja pelkkä pumppaaminen. Ehdottomasti verenkiertoa parantava jelkkaus mukaan treeniin.

  ps.jelkkaamisesta saa aluksi peukalonhankalihakset melko kipeäksi, varsinkin jos jelkkaa oikealla tekniikalla ja liian pitkään. Hymiö.
   
 25. Vilho Vierailija

  Oliks toi lepopituus visuaalinen vai mitta työnnettynä tiukasti häpykumpuun? Itsellä visuaalinen pituus vaihtelee tilanteesta riippuen 10-13cm. Rasvaa ja löysää nahkaa löytyy häpykummun kohdalta eli kullin juuresta noin 3 senttiä.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti