Hae Anna.fi-sivustolta

Bathmate Peniksensuurennin

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Jauzaaa, 17.03.2009.

 1. Vilho Vierailija

  Ai niin. Jelkkaamiseen ja pumppaamiseen käy liukasteeksi ihan halvimmat perus ruokaöljyt. Rypsi-ja auringonkukkaöljy esimerkiksi. Karvat pitää ajella.
  Ei mulla muuta.
   
 2. bm-kasvattaja Vierailija

  Mittailen yleensä ns. bone pressed tyylillä, jottei mittailutavasta ainakaan seuraisi vaihtelua, mutta itselläkin tuo heittelee helposti usean sentin välillä. 11cm tuolla tavalla on lepopituus lyhyimmässä päässä. Omat erot sitten noin visuaalisen ja bone pressed mittojen välillä ei tosin ole kuin noin sentti.
   
 3. vierailija Vierailija

  Ei pysty käyttämään enää Herculesta jää nahka väliin ja tulee ihan törkeen kipeet jäljet kullin varteen , eli paksuudessa on tapahtunnut muutos varmaankin. Kannattaako siirtyä isompaan Bathmateen, mitä suosittelisitte.
   
 4. vierailija Vierailija

  Mulla kävi juuri noin vuosia sitten. Silloin ei ollut markkinoilla kuin Hercules jaa Goliath. G vaikutti ihan liian isolta ja jäi kaupan hyllyyn. Pumppaaminen jäi muutamaksi vuodeksi. Sitten tuli x40 ja oli mainio koko herculeksen jälkeen. Kokeilin piruuttaan Herculestä viime kesänä ja todella kauheat ja pitkään kipeät jäljet haitarista. Nyt alkaa olemaan vähän samansuuntaisia ongelmia x40 kanssa. Eli isompaa tarvitsee ihan kohta. Goliath vai x50? Siinä mietittävä. Osta x40. Et pety.
   
 5. Vilho Vierailija

  Jäi nimimerkki pois edellisestä viestistä.
  Siis herculeksen jälkeen ehdottomasti x40.
  Mulla tulee ens kesänä 2 vuotta täyteen x40 kanssa.
  Luultavasti aloitan x40 kanssa ja jatkan sitten numeroo suuremman kanssa loppuun treenikerran, jahka nyt saan pähkäiltyä kumman ostan. Nyt jatkan entiseen malliin toistaiseksi. Mutta isomman tarvitsee kaveriksi aika pian.
   
 6. vierailija Vierailija

  Huomaan nyt kun käytän bathmate niin että laitan kullin sinne stondiksessa niin vaikutus on jotenkin parempi, mikä on auttanut aamu stondiksiin.
   
 7. Harrastaja Vierailija

  Hommasin x30, ei ole paljon isompi kuin hercules , mutta sata kertaa parempi laite kulli menee asteikolla yli sen 18cm , jää melkein heti pieneksi koska venytystä ei voi varmaankaan tapahtua hirveästi. Huomasin myös että x30 jättää kullin ilman punaisia pisteitä kun taas herculeksestä niitä tuli aika paljon. Mitä mieltä olette.
   
 8. Mieti vielä Vierailija

  Kannattaa oikeasti miettiä tarkkaan, että alkaako käyttää Bathmatea tai vastaavaa. Itse käytin säännöllisesti 2kk ja huomasin jossain vaiheessa, että kalu alkoi tummua käytössä. Jatkoin kuitenkin kun ajattelin, että siellä on vain jotain pientä verenpurkaumaa, joka aiheuttaa tummenemisen. Nyt olen 1,5kk ollut kokonaan ilman laitetta ja kullini näyttää vieläkin joltain latinomunalta. Siinä menee aivan selvä raja (todella iso ero) minkä näkee kauempaakin. Toivotaan, että aika parantaa vielä tämän, mutta en kyllä enää ikinä kaluani tommoiseen tunge! Olisi tietenkin kannattanut selvittää asioita enemmän ennen kun aloin käyttämään, mutta nyt on sen näkönen vehje, ettei sitä edes kehtaa missään ottaa esille. Mieti tarkkaan haluatko kaksivärisen kalun ennen kuin alat käyttämään. Ihan pikkasen ottaa kyllä päähän.
   
 9. JJR Vierailija

  Onko kellään kokemusta/tietoa l-arginiini lisäravinteen käytöstä kun pumppailee kulliaan? Aattelin vain että kun se laajentaa verisuonia jne..
  -JJ
   
 10. vierailija Vierailija

  Saitko yhtään lisää ympärysmittaa erektiopaksuuteen (ilman pumppausta)?

  Uskon, että väri palautuu kyllä ajan kanssa ennalleen. Vaikea kuvitella, että parin kuukauden käytöllä saisi pysyvää muutosta aikaan.
   
 11. Jorma Vierailija

  Tuli sitten myös hypättyä kerhoon ja hommattua X30 reenikaveriksi. Heti jäi hienan harmittamaan, että olisiko X20 ollut järkevämpi omalle välineelle, joka huitelee siinä 12 sentin maisemissa (ympärysmitta kokolailla sama). Hyvin tuntuu tuokin imevän vaikka suihkussa ei aivan absoluuttista tiiveyttä yhden päivän kettäkokeissa saavutettu. Ilman suojaholkkia tuntui imu pysyvän vakaana paremmin.

  Onko saman kokoluokan harrastelijoita joilla löytyisi kokemusta molemmista (X20/X30)? Onko näillä käytännössä kuinka paljon eroa pienemmän veijarin harjoitteisiin?
   
 12. vierailija Vierailija

  Hetkellisesti tuli paksuutta lisää, mutta ei ollut pitkä vaikutus. Viime viestistäni on taas yli kuukausi aikaa ja kalu on vieläkin väärän värinen. Ehkä se on hieman vaalentunut, mutta juuressa menee vieläkin selvä raja.

   
 13. vierailija Vierailija

  cyanosis, sinerrys; happeutumattoman verenpunan runsaudesta aiheutunut ihon tai limakalvojen sinipunerva värisävy, syynä joko yleinen happeutumishäiriö (esim. sydämen vajaatoiminta) tai paikallinen happeutumishäiriö (esim. huulet kylmällä ilmalla)

  eli ihan loogisti ajateltu kun pumppailee niin eihän siellä kangessa veri oikein kunnolla kierrä minkä takia sladdi muuttuu niin sanotusti mustaksi...
   
 14. Bigger-John Vierailija

  Usean vuoden tauon jälkeen (meikän kirjoituksia löytyy n. sivulta 23 alkaen) ajattelin palata tämän harrastuksen pariin.
  Kulli 18,5cm pitkä erektiossa. Eli jos aiemmin pääsin 19cm:iin, niin takapakkia on tullut hiukan.
  Katsotaan miten innolla tässä jaksaa taas pumputella.
  Myös L-arginiini kuuri alkoi tänään, ja painonpudotus.
   
 15. Bigger-John Vierailija

  Neljässä päivässä on palautunut tuo puoli senttiä eli olen taas 19cm:ssä.
  Pakko yrittää kohti maagista kahtakymmentä!
   
 16. vierailija Vierailija

  Kuinka kauan kestää, että neste poistuu vai mitä pitää tehdä?
   
 17. vierailija Vierailija

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti