Hae Anna.fi-sivustolta

Bathmate Peniksensuurennin

Viestiketju osiossa 'Seksi' , käynnistäjänä Jauzaaa, 17.03.2009.

 1. Vilho Vierailija

  Okei.
  Eilen oli välipäivä. Tänään treenasin ja mun treeniohjelma menee nykyään näin;
  Aluksi noin 10min jelkkausta sitten 10min pumppausta. Aluksi kaksi pitkää pumppausta sitten minuutti pari odottelua ja pumpun ja kivesten parhaan asennon hakua. Venyttelen kiveksiä ulospäin. Sitten kolmas pitkä pumppaus ja taas muutama minuutti odottelua ja vemputtelua sitten neljäs pitkä pumppaus ja taas joitakin itseä miellyttäviä liikkeitä sitten viides ja viimeinen pumppaus. Noin 10min kohdalla pumppu pois ja noin 5min jelkkausta sitten sama kuin edellä ja taas noin viis minuuttia jelkkaamista ja 10min pumppaamista. Lopuksi noin 10-15 jelkkaamista.
  Oon hieman laiska mittaileen, mutta tänään mittasin paksuuden viimeiseen pumppaamisen jälkeen joka oli 5cm ja pituus 18cm, työntäen mitta tiukasti kiinni häpykumpuun. Lopuksi viimeisen jelkkauksen jälkeen paksuus 4,5cm ja pituus 18cm. Eli pituus pumppaaminen+jelkkaaminen on sentin enemmän kuin pelkkä jelkkaaminen. Paksuus sama.
  Treenejä teen säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta joka viikko molempia. Pumppausta+jelkkausta noin 3-4 kertaa per viikko ja jelkkausta muina päivinä+1 välipäivä vähintään joka viikko.

  Itselle ei tule enään lainkaan punaisia pisteitä ja varsikin on tainnut hieman vaaleta. Aluksi tummui aika nopeasti. Nestettäkään ei kerry enään lainkaan.
  Unohtakaa pitkät pumppausminuutit kerralla ja heti kovat paineet. Ja pelkkä pumppaaminen. Ehdottomasti verenkiertoa parantava jelkkaus mukaan treeniin.

  ps.jelkkaamisesta saa aluksi peukalonhankalihakset melko kipeäksi, varsinkin jos jelkkaa oikealla tekniikalla ja liian pitkään. Hymiö.
   
 2. Vilho Vierailija

  Oliks toi lepopituus visuaalinen vai mitta työnnettynä tiukasti häpykumpuun? Itsellä visuaalinen pituus vaihtelee tilanteesta riippuen 10-13cm. Rasvaa ja löysää nahkaa löytyy häpykummun kohdalta eli kullin juuresta noin 3 senttiä.
   
 3. Vilho Vierailija

  Ai niin. Jelkkaamiseen ja pumppaamiseen käy liukasteeksi ihan halvimmat perus ruokaöljyt. Rypsi-ja auringonkukkaöljy esimerkiksi. Karvat pitää ajella.
  Ei mulla muuta.
   
 4. bm-kasvattaja Vierailija

  Mittailen yleensä ns. bone pressed tyylillä, jottei mittailutavasta ainakaan seuraisi vaihtelua, mutta itselläkin tuo heittelee helposti usean sentin välillä. 11cm tuolla tavalla on lepopituus lyhyimmässä päässä. Omat erot sitten noin visuaalisen ja bone pressed mittojen välillä ei tosin ole kuin noin sentti.
   
 5. vierailija Vierailija

  Ei pysty käyttämään enää Herculesta jää nahka väliin ja tulee ihan törkeen kipeet jäljet kullin varteen , eli paksuudessa on tapahtunnut muutos varmaankin. Kannattaako siirtyä isompaan Bathmateen, mitä suosittelisitte.
   
 6. vierailija Vierailija

  Mulla kävi juuri noin vuosia sitten. Silloin ei ollut markkinoilla kuin Hercules jaa Goliath. G vaikutti ihan liian isolta ja jäi kaupan hyllyyn. Pumppaaminen jäi muutamaksi vuodeksi. Sitten tuli x40 ja oli mainio koko herculeksen jälkeen. Kokeilin piruuttaan Herculestä viime kesänä ja todella kauheat ja pitkään kipeät jäljet haitarista. Nyt alkaa olemaan vähän samansuuntaisia ongelmia x40 kanssa. Eli isompaa tarvitsee ihan kohta. Goliath vai x50? Siinä mietittävä. Osta x40. Et pety.
   
 7. Vilho Vierailija

  Jäi nimimerkki pois edellisestä viestistä.
  Siis herculeksen jälkeen ehdottomasti x40.
  Mulla tulee ens kesänä 2 vuotta täyteen x40 kanssa.
  Luultavasti aloitan x40 kanssa ja jatkan sitten numeroo suuremman kanssa loppuun treenikerran, jahka nyt saan pähkäiltyä kumman ostan. Nyt jatkan entiseen malliin toistaiseksi. Mutta isomman tarvitsee kaveriksi aika pian.
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti