Hae Anna.fi-sivustolta

BB

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä tosi-Elli, 01.09.2011.

 1. tosi-Elli Vierailija

  Kenet pudottaisit ensimmäisenä? Suosikit ensivaikutelman perusteella?

  Minä pidin vähiten siitä punatukkaisesta tytöstä, jolla oli halkaistu kieli. Myöskään se stripparimies ei miellytä.

  Suosikki: uskovainen poika Oulusta. Kummasti pidän usein näistä oululaisista - joskus aikaisemmallakin kaudella oli joku oululainen...
   
 2. tosi-Elli Vierailija

  Ja toinen suosikki on se näkövammainen tyttö (Minna?). Mukavan normaalin tuntuinen luonteeltaan.
   
 3. huh huh Vierailija

  hullujen huoneen touhua? Itse katsoin ihan ekan jutun, mutta sitten alkoi mennä överiksi, jota en aikuisena jaksa katsoa. Kun tervehditään ja esitellään tulokkaat, ensimäinen kysymys on oletko homo, mä oon lebso ja mä oon bi.
  Nyt sinne on lehtitietojen mukaan ängennyt pienten lasten äitejä, jotak kehuu että lapsi katsoo sitten äitiä televisiosta. Ehkä lapsi näkee nyt äidin 24 h /vrk. Kertoo paljon äidistä.
   
 4. Lissuh Vierailija


  Jeppe, eli Oskar voittoon!
   
 5. Kaikkea kanssa Vierailija

  eilen katsoin kun se yksi parkui ja oli hysteerinen. Kuinka saattaakin olla nuori nainen niin siivottoman näköinen, suttuisimmat tekoripset ever ja suurenemaan lähtenyt lävistysreikä suupielessä, kiva, milleköhän näyttää kuusikymppisenä se hole?
  Karkasi sitten kuulemma ja hyvä niin.

  BB:ssä on niin sairaan siivotonta väkeä, niin friikkejä ja juoppoja, ettei niistä kukaan edusta suomalaista nuorta ihmistä joiden kanssa olen koskaan joutunut tekemisiin.Sorry, poikkeuksen tekee se pitkä poika.
  Ei tee mieli katsoa, luulin että sinne valittaisiin fiksumpia ihmisiä kuin edellisillä kerroilla, mutta nyt on mennyt ihan överiksi, ei tarvi / kehtaa katsoa!Inho puistattaa!
   
 6. Fiksu? Vierailija

  Epäilen, että fiksumpia ei voida valita, kun fiksummat ei ohjelmaan hae!

  Itse kyllä seuraan ohjelmaa. Joka kerta päätän, että katson vain aloitusohjelman, mutta aina jään heti koukkuun. Aina siellä on ihmisiä, joita haluaa seurata. Haluaa tietää, muuttuuko nämä ihmiset tuona aikana, ja tuleeko heistä yllättäviä piirteitä esiin.
   
 7. en katso enää Vierailija


  Minua kyllä kiinnostaisi juuri tuo, kuinka jokaisesta paljastuu pidemmän päälle uusia piirteitä, kuinka jokainen me olemme erilaisia. Nyt en kuitenkaan enää kestä, koska suurin osa on friikkejä, tunkeneet julkisuuteen jo monessa kohteessa. Lesbot ja homot ovat liian edustettuja ja tehtävät älyttömiä.
  Alkuvuosina oli muistaakseni eri huoneet, nyt kaikki aikuiset miehet ja naiset makaavat samassa huoneessa lavitsoillaan, inhottaa ajatus että vieressä piereskelee, naiskentelee ja kuorsaa tuntemattomia ihmisiä. Kyllähän siellä ryypätessä tutustutaan ja jutellaan "henkeviä," mutta minua vaan inhottaa, voin kuvitella miltä se kämppä aamusin haisee yök.
   
 8. werty Vierailija

  Mua vaivaa, että missä toi Suvi on ollut aiemmin, siis jossakin TV-ohjelmassa. Muistaako kukaan? Olen ihan varma, että on ollut, mutta en vaan muista, että missä.
   
 9. 11111 Vierailija


  Ohjelman nimi oli Totuuden hetki. Tää Suvi taitaa olla näitä ketkä kiertää jokaisen tv-formaatin. Mitä tyhmempi ohjelman idea on, niin sitä varmemmin tääkin hepsankeikka siellä nähdään.
   
 10. Tasoton Vierailija

  perheenäitihän se siinä, vastenmielinen ulkonäkö vaikka aineksia olisi sievistyä, kunhan kasvattaisi sielun elämäänsä edes hitusen, puhuu kuulemma aivan roiseja BB:ssä.

  Sitten saamme ihmetellä millaista jälkikasvua tähän maahan pukkaa, kun vanhempien moraali on jo noin alhaista!
   
 11. Inhokkeja ovat pornoelokuvissa esiintyvä Oskar ja maksulliseksikin itsensä luokitellut strippari-äiti Janica. Myös sairaalloisesti ulkonäköään muovaava ja silpova Terhi on kauhistus. Sitten voisin mainita naisteniskijä Benin, joka pyörittää mielellään useampaa naista yhtä aikaa, ja typerää tekonaurua silmät ihastuksesta kierossa nauravan Annikan, joka antaa humalaisten miesten mennä vapaasti liian pitkälle. Nämä pudottaisin ensimmäisinä. Vaikka kaikki mainitut ulos saman tien.
   
 12. Lissuh Vierailija


  Onko tämä Suvi se joka himoitsi naapurin ukkoa?? Eikö Suvi ollut silloin naimisissa, eli ero on tullut? nyt kehuskelee poikakamunsa 23 senttisellä elimellä ja ejakuloinneillaan.
   
 13. dani: Vierailija

  Pudottaisin tekonaurua nauravan Annikan, Janican ja Oskarin. Sebastian on suosikkini.
   
 14. kusetusta Vierailija


  löydetty sopivan hölmö akka, joka toimii käsikirjoituksen mukaan, ja Suvihan toimii. Huomaa muuten, että tarkat säännöt kuinka toimia talossa, koska olivat jossakin pätkässä ihan paniikissa, puhuttiinko me tuotannosta, voi voi mellein itkivät.
  Siis Suvi on valittu pitämään yllä kahelin ja sikamasien nartun roolia, ei kai neljän lapsen äiti tosissaan noin posota puhua panemisistaan.
  Tai sitten mies jätti ja on tosi pula rahasta, mutta epätoivoista mennä tositelevisioon. Onko tällä Suvilla joku työpaikka, vai paneeko hän ammatikkseen ja lapsilla elää?
  Toki naisen v***u leviää jo löystyy synnytysten myötä, mutta että 20 senttinen kulli, ja kuinka paksu se olikaan ja piti jyystää tuntikausia. Tuo nainenhan tarvitsee norsun k****n ja riittäneekö sekään. Nainen on häpeäksi naisille!
  Totuuden hetki taas on samaa kusetusta, oletko himoinnut naapurin miestä. Himon jokainen mieltää omalla tavallaan, ei tarvitse ihan panna riittää kun pitää jostain kovasti. Samoin kysymys oletko koskaan varastanut työpaikalta, minä olen. Monta kynää ja tiedän että se on epärehellistä vaikkakin ihan vahingossa sattunut.
  BB:n tuotantotiimin täytyy olla kyllä jotenkin hm, en sano mitä etten joudu raastupaan, mutta hyvin hyvin hassuja ovat. Joku kertoikin, että yöllä tiigailu on mahtavinta, siis ihmise ahdetaan samaan haisevaan petiin ja joku vahtaa läpi yön mitä tapahtuu, onko tervettä.
  Nyt sitten ovat pikkasen hukassa ja tahtovat mitata hölmöjen tirkistelijöiden halut, kuka tahdotaan pitää finaaliin saakka.. Tollot äänestävät, ja sitten tuotantotiimi voi ilmoittaa että se kusipää toimin väärin ja joutui eilen lähtemään :D
  Teemu Ryhänen taas ei oo totta, tulee kertomaan kallojen kusimäärän :D
   
 15. ehei onko totta Vierailija

  puhui äsken ihan postaskaa talon tapahtumista ja siellä olevista ihmisistä ikäänkuin oikea psykologi, kuinka tätä voidaan lähettää.
   
 16. tosi-Elli Vierailija

  Minäkään en pidä tästä sykölögistä. Liian pitkät ja mutkikkaat jaaritukset. Aikaisemmat "analyytikot" ovat olleet parempia.
   
 17. Hulluja kaikki Vierailija

  Ohjelmaa vilkaisin pienen hetken , niin siellä joku nainen riisui itsensä alasti ja sepä riittikin toteamaan että kuinka sairasta joidenkin elämä voi olla , eikä moraalista ole tietoakaan näillä tuottajilla.
  Kuinka tämä on ylipäätään mahdollista, kun tuollaista ohjelmaa voi katsoa koko perheen katseluaikaan.Laittakaa ohjelmat aamuyön tunneille, jos sitä on pakko tunkea kanavalta.

  Tuottajat esiin ja vastaamaan hullun töistään.Vain sairaat tai sairastumassa olevat voivat katsoa noiden moraalittomien toimia ja kuunnella puheita.(Jos tuo edellä kerrottu on totta kampaajan sanomaksi )
  Herra paratkoon!
  Laittakaa kätenne ristiin ja pyytäkää Luojaltanne viisautta tehdä jotain oikein ja että saisitte puhtaan mielen keksiä jotain hauskaa vilpitöntä, sekä viihdyttävää.
  Ne ovat vielä lapsia jotka katsovaat törkytuotantoanne.
   
 18. aikamoista Vierailija

  "Laittakaa kätenne ristiin ja pyytäkää Luojaltanne viisautta tehdä jotain oikein ja että saisitte puhtaan mielen keksiä jotain hauskaa vilpitöntä, sekä viihdyttävää.
  Ne ovat vielä lapsia jotka katsovaat törkytuotantoanne"

  tämä soopa jatkuu. Minua suorastaan säälittää se iso mies, voi kuinka kauheita ilmaisuja "eki menee synnyttämään, iso lapsi ym"

  Tämä herranterttu Amanda Harkimo, joka hymyilee kuorihampaineen kuin mikäkin kuningatar, on alkanut suorastaa kuiusaamaan tätä ekiä Tykkää ekin mahasta ym. on poikaystävä ulkona ja talossa tykkää myös käyttää benistä.
  Ketjupolttaja, selvästi hermostunut, eihän kukaan normaalijärjellä varustettu taloon mene.

  Kauhea kailottaja minnako hänen nimensä, (en muista koska en seuraa kuin kello 19.00 joskus ja su. iltana vilkuilin) huh mikä äiti, voi lapsiparkoja. On kuulemma isokullinen mies hänellä, turkkilainen joka haluaa lapsia, mutta hän ei Jumalan kiitos! voi enää pykätä lapsia.
  Miksi taloon otettiin näkövammainen kun kukaan ei ota häntä huomioon, hän istuu yksinään.

  Miksi tälläinen kiusaamisohjelam kiinnostaa ihmisiä...
   
 19. Mie? Vierailija

  Miikkaeli jo jo nyt valittu voittajaksi.
  Tuotantoyhtiö on sitä mieltä, että Miikkaeli voittaa, samalla tavalla kuin NikoPetteri viimme vuonna.
  Marika johti ihan viimemetreille asti, mutta Niko vei voiton, koska hänellä parempi mainosarvo.

  Steefani johti kanssa loppumetreille, mutta niin vain tuli liimaletti ja meni ohi ?
  Yllättäen ?
   
 20. humioin Vierailija


  Heh heh kallonkutistaja kertoo että Salar sitä ja tätä, Salar Sebastianin kanssa sitä ja tätä. Höpö höpö , Salar on vaarallinen kuumakalle, ei taida olla sinut itsensä kanssa.

  Mitä helvettiä pitää vetää aina ROTU esiin, onko Salar turkista vai mistä, jos hänelle vittuilee tai häntä tökkäsee hän vetää aikkiä kehiin rasismin. Itkee heti isoveljelle. Itse on aika retee ylipainpoinen täynnä ylipainoista itseään, tahtoo olla muuta kuin ikinä tulee olemaan.
  Inhottaa kun se hautoo niitä sohvatyynyjä munissaan joka saamarin ilta. Pesisi itsensä ja vaihtaisi ne punaiset housut, nio kestäisi itsekin se kullinsa hajun. Ai sillä on tyyny haarojen välissä jopa päiväkirjahuoneessa isoveljen kanssa turistessa.
  Tamer on aika pelottava heppu, en oikein tiedä mikä tuo piipittäjä oikein on. Ja Harkimon tyttelin tekohampaat äsytttää.
   
 21. Elli Vierailija

  Pojat oli eilen pippelit paljaana suihkussa:)
  Benillä on isompi Benis kuin Mikaelilla, mutta ei silläkään ihan napero ole.
   
 22. pelkkää v***ua Vierailija

  Itse jätin muutaman kauden väliin, enkä tiennyt muuta kuin mitä ip-lehdet kertoivat, kun meno äityi niin kamalaksi. Eilen kylässä meni myöhään yöhön 24/7 katsoessa ja talon touhuja seuratessa.

  Minua kiinnosti millaisia äitejä ja naisia taloon tunkee, millainen äit lähtee moiseen ja hankkii vielä lapsilleen 24/7 että näkevät äidin joka päivä, ja nyt tiedän pikkasen millaisia äitejä he ovat.
  Talossa on akkakööri, joka juo viinaa ja istuu röökillä. Puhuvat alapääeritteistään, panemisistaan, bailaamisistaan, tukkivat WC-pöntön ja esittelevät tekokynsiään, hiustenpidennyksiään ja tekotissejään. Aivan järkkyjä naisia, kertookohan tuo meidän naisten alennustilasta?

  Yksi äiti jota v***u panettaa ja jota on pantu v***u toosi pitkällä 20 cm, pyörittää "persettään" kuten hän itse sanoo. Kertoi eilen lapsiparkojensa elämäntarinat mitään säästämättä. Veti v***u naapuritkin mukaan, siis v***u lastensuojelu ja v***u poliisi on tuttu, mutta akassa ei v***u mitään vikaa? Ykis lapsi selvästi seijaiskodissa mutta v***u ei se siellä ole, tiettäkö itsekään.

  Eikö Isoveli voisi ilmoittaa, että tuollainen vahingoittaa lapsia ja etoo kuunnella. Suvi on muutenkin hermoheikko, koko ajan äänessä, ei anna muille suunvuoroa. Toisaalta, taloon on valittu tolloja jotka tekevät mitä isoveli käskee.
  Rahaa tulee turhista äänestyksistä, koska sääntöjä voidaan muuttaa, vaikka äänestys mikä olisi.

  Amanda Harkimo Hjallis Harkimon kummityttö, jolla kympin keskiarvo lukiosta, on ihme epeli.
  On töissä kummisedän puljussa, kas kummaa.
  Kertoi juoneensa v***u kaksi kirkasta pulloa viinaa ja v***u mä menin gynelle, ja v***u mä olin kännissä. Neito Harkimolla on jo vanhan juopon ääni ja ketjupotto ei sitä paranna, pistipä nuuskaakin poskeen. Yksi äideistä kertoi myös meneensä v***u lastenjuhliin "huorana ja kännissä."
  Amanda Harkimo, pyörittää kolmea tai oikeastaan kaikkia miehiä talossa. Aika magee mimmi, vaikka varreltaan matala. Onkohan neito elänyt epäsosiaalista elämää, vai perinyt isänsä elämäntavat, outo otus joka toinen sana v***u .
  Jos onkin sopinut taloon tullessaan, että toimii pyörittäjänä homma näyttää kyllä kornilta.
  Homohtava Ben muka kaikkien kaveri nuolee 24/7 neitoa peiton alla, Ben kulkee tiukoissa topatuissa alkkareissa päivät pitkät kuin kiimainen kolli nartun perässä. Amandalla on veripillu omien sanojensa mukaan, eikä voi tehdä nyt mitään.

  Amanda narttu kuitenkin aina välissä hyppää papan hellään syliin, ja pappa huutaa koko ajan, v***u amandaaaa, ja voi miten pappa on onnessaan kun saa painaa hikisen päänsä Amandan olkapäälle.
  Amanda, tai ama kuten häntä hellästi kutsutaan, tokaisi eilen Benille että v***u sehän kuului vain rooliin, kun Ben peräänkuulutti yhtä suudelmaa. Ben parka ei tajunnut.
  Ama vollotti jonku Junon perään, joka soitti karaogessa räppiä , jota ama sitten lauloi, kyllä isoveli osaa.
  Tuokohan isoveli muiden poikaystävät ja exät esille?

  Salar on kuumakalle, en tiedä onko hän nainen vain mies, kun suojelee etumustaan viimeisen päälle, joka tilanteessa pitää tyynyä haarojen välissä. Tyynyt taitavat haista :(

  Oululainen "pastori" pitää porukan hengissä laittamalla ruokaa ja siivoamalla. Matkaopas Tamer koilottaa v***n välissä turkkilaista veisuutaan, kulkee musta huivi päässä jostakin syystä. Ehkä päätä palelee turkkilaisten helteiden jälkeen.

  Teeman mukaan talon touhuun on siis ympätty nyt "rasistinen" vire, ai jai kun Salar v***u kilahtaa jos joku arvostelee turkkilaista musaa, vaikka Suvi äiti toki kehuu turkkilaista kullia v***u hyväksi..
  Kolme poikaa leikkivät keskenään, kuka vedättää naisia ja ketä parhaiten, ovat kyllä kai jo yli 13-vuotiaita, mutta ei uskoisi kun katsoo heidän touhujaan.

  Naiset menee halpaan ja uusin tulokas Veera lensi v***u täysillä pikkupoikien verkkoon, säälittää.
  Veera räpyttelee vasta laitettuja liian pitkiä ripsiään, hokee hänkinv***u . Ben ei enää vilkaisekaan valitsemaansa naiseen.
  Anteeksi pitkä, oli vaan pakko kertoa mitä tuli nähdyksi ja pelkkä v***u se puhe talossa on :D
   
 23. hih hih Vierailija

  jo lapsena haaveilleensa BB-taloon pääsystä, kun katseli ulkomaalaisia versioita. Kertoi hakeneensa ohjelmaan kolme kertaa ja nyt tärppäsi, siis eikö kympin tytöllä ole muita urasuunnitelmia, kuin päästä kutemaan BB-taloon.
  Yleensähän yliopistoon haetaan noin sinnikkäästi, vai onko BB-talo nykynuoren yliopisto :D

  Kummisetä Hjallis, nyt olisi kummitytön henkisen kasvun avittaminen paikallaan. Tyttö on pikkasen hukassa, vetää roolin hyvin, hyvässä opissa talossa toki on, ei siinä mitään jos tuolle alalle aikoo.
  Neiti kutsui juhliinsa kuuluisan yhtyeen, Salar ei tajunnut kysyä, että millä rahalla oletko isukin kukkarolla. Salarin suku taas on ravinteliyrittäjiä ja hän asuu isossa asunnossa, kutsui jopa kylään talon porukkaa :D
   
 24. nyksät mukaan. Vierailija


  Aivan! Viime vuonnakin voiton vei Niko, kun sen tyttöystävä antoi tuotantoyhtiön lehdelle bikinikuvansa ?
  Yllätäen yleisön suosikki ei voittanutkaan ? Menikö kaikki teksitiviestirahat hukkaan ?
  Tänä vuonna en äänestä, koska tuotantoyhtiö valitsee voittajan, ei äänestäjät.
   
 25. tänä vuonna Vierailija

  En aio tänä vuonna katsoa BB:tä, koska porukka siellä on huipputylsää. Olen muutamia jaksoja katsonut sieltä täältä ja se riitti. Miten ne on onnistuneetkin tänä vuonna ujuttamaan sinne kaikki supertylsät tyypit. Oletteko samaa mieltä ???
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti