Hae Anna.fi-sivustolta

BB

Viestiketju osiossa 'Leffa- ja tv-friikit' , käynnistäjänä tosi-Elli, 01.09.2011.

 1. Ihan kauheata Vierailija

  meinkiä, kun muutaman kerran olen vilkaissut, niin siellä kiroillaan, kuhnitaan peiton alla ja juodaan, sekä kiusataan henkisesti.Henkinen väkivalta on kriminalisoitu suomassa ja usein siitä rangaistaan kovemmin kuin fyysisestä.
  Niin täällä BBssä kiusaaminen on huipussaan.
  Paatuneita niiden pitää ollla kun kestävät mm. poikaystävän huoraamiset tuntemattomien kanssa ja tuottajat antavat horatsuille vallan tehdä kaikkea mitä mieleen juolahtaa. Mistä ilotalosta nekin kolme naista oli sinne palkattu?Nimittäin normaali vaistoilla varustettu nainen ei tee noita temppuja mitä nämä typyt olivat valmiita välittömästi tekemään vennon vieraan kanssa.
  Poikakaverin valehtelu on jo sitä luokkaa, että käy opetuksesta ulkomaailman naisille mitä kultapoju voi tehdä ja valehdella muka rakastamalleen naiselle.
  Oppia voi ohjelmasta muutakin, hammaslääkärini ehdotti kaverilleni "kuorikoita" ihan ehjiin hampaisiinsa, kun ovat vähän vinossa.Amandan kuoret ovat kuin vanhan mummon liian isot tekohampaat, harmillista, mutta sangen opettavaista. Ei tarvi kaverin mennä maksamaan tuhansia saadakseen noin vanhentavän hymyn. Ihan vilpittömästi voisin uskoa, että amanda on lähempänä viittä kymmentä ja ilmeiseti tumma iho ja tekarit tekevät sen vaikutelman.
   
 2. Huh Vierailija

  Inhokit ovat: Salar, Tamer ja Stefan. Naisista ylivoimaisesti Suvi. Tuntuu, ettei sillä ole kaikki kotona. Katsokaa sen ilmettä. Aina sellainen maaninen katse. Stefankin vakuttaa siltä, ettei ihan pelkästään kaurapuurolla ole itseään kasvattanut.
   
 3. Lissuh Vierailija

  Mitähän Suvin miesystävä tykkää, kun Suvi harrasti seksiä Salarin kanssa? Salar sai Suvilta pesää ja vaikuttaa nyt aika kylmäkiskoiselta =)
   
 4. Sie? Vierailija


  Saiko pesää, vai pelkkiä käsitöitä ?
  Suvi supatteli eilen sen yhden naisen kanssa. Puhuivat niin vaikeaa salakieltä, etteivät meinanneet saada toisistaan tolkkua. Suvi näytti käden liikkeellään, että miten hän hoiti homman loppuun ja nyt Salar on hänelle kylmäkiskoinen. Mies ilmeisesti laukesi alkkareihin, koska ne piti vaihtaa ja kädet pestä.

  Mutta voihan niillä olla muitakin keikkoja tehtynä.
   
 5. Yököttää Vierailija

  eikö siellä BBssa muuta tehdä kuin alapääasioita ja kaikkea inhottavaa toisilleen vieraiden ihmisten kesken?
  Saatanan sikiöistä kyhätty työryhmä ilmeisestikin, kun jälki kuuluu olevan noin alaarvoista.
   
 6. Sen takia sinne Vierailija

  valitaankin vain nuoria ja viriilejä ihmisiä. Nuorten paineet kasvavat nopeasti ja vaativat purkautumistien.
  Vanhemmat ihmiset olisivat taatusti paaaaaaljon tylsempää katsottavaa.
   
 7. ei kaikki nuoret , niinkuin bbläiset elä pelkällä alapäällään, niillä on järkeä sen verran etteivät "purkaudu" missä ja milloin vaan.Ihan Borat kamaa koko sakki.
  Kaikki minun tuntemat nuoret ovat koulutettuja ja hyvä käytöksisiä, vaikka viinin ja oluen kanssa juhlitaan joskus.
  BBssä olevat ovat vanhoja alkkiksia, kun niiden pää kestää vetää alkoa noin mahtavat määrät ja joka ilta.
  Soitelkaa vaan maksullisille äänestyslinjoille, niin ei viina lopu kesken noilta työttömiltä valopäiltä!!!!!
   
 8. Lissuh Vierailija

  Kaikenlaisten kanssa se Suvi vehtaakin. Suvin ex-mies ystävä on saa nut 8,5 vuoden vankeustuomion törkeästä raiskauksesta. Suvi itse kertoi. Tapauksestahan uutisoitiin runsaasti aikanaan. Raiskaaja tunkeutui yöllä naisen asuntoon. Minäpä pistän linkin uutiseen.

  Uutinen - Vihdin raiskausjutussa 8,5 vuoden tuomio | Nelonen.fi
   
 9. Huhuh! Vierailija

  Näittekö eilisessä koosteessa, miten hekumallinen on Suvin perse ?
  Suvi ja Janica olivat suihkussa alasti, kun Ninja hyökkäsi pesemään selkiä.
  Jopa oli hekumallisen näköinen takapuoli naisella ? Ei ihme, että naapurinmiehet kuolaa.
  Ja ne silikoonitäytteiset hinkit? Olipa seksy.

  Mulle jäi epäselväksi, mikse muniaan puristeleva Beenis hyökkäsi samaan suihkuun ? Taitaa olla pakkomielle tuo naisten kanssa alastioleminen suihkuhuoneessa? Olisi vaan nyt Amanda varovainen. Äijä saattaa olla vaikka mikä maanikko, tai peräti pervo.
   
 10. peniskateus Vierailija


  Ben hyppää aina peniksensä kanssa sinne mihin kamera kuvaa, Harkimon perijättären petihän on jakuvasti kuvassa. Onko suvilta imetty läskiä uumalta?
   
 11. Vai onko Vierailija


  uumaläskit "valutettu" reisiin ja takapuoleen :))
   
 12. Jösses sentään! Vierailija

  Katsoin elämäni ensimmäisen kerran viiden minuutin pätkän BB-koostetta. Ja oli kyllä myös viimeinen kerta! Mitä ne aikuiset ihmiset oikein pelleili jossain asuntovaunussa ja potkulaudoilla??? Siis jos ohjelma on tätä tasoa, niin voi jösses sentään ja joku vielä viitsii katsoa sellaista! On kyllä ihmisillä aivot pehmenneet ja pahasti.
   
 13. en minäkään Vierailija

  En ole tutustunut koko suomalaiseen BB:hen enkä aiokaan, keskustelusta päätellen. Vuosia sitten katsoin muutaman jakson amerikkalaista/englantilaista, ja oli sekin vähän ala-arvoista "viihdettä". Jösses sentään, sanon minäkin.
   
 14. Kattava kuva? Vierailija

  Viidessä minuutissa saatkin kattavan kuvan 3 kk kestävästä 24/7-ohjelmasta. Mielipide on hyvä antaa heti sen perusteella!
   
 15. Aika kattava Vierailija

  Minunkin mielestäni tuosta ohjelmasta saa viidessä minuutissa kattavan kuvan. Mitä lisäkuvaa tuo puoli tuntia, tunti tai viikko tuohon samaan nyhjäämiseen?
   
 16. Jösses sentään! Vierailija


  Kyllä, viisi minuuttia oli enemmän kuin tarpeeksi. Idiootti pitää olla, että menee tuollaiseen ohjelmaan ja ihan yhtä ääliö, että jaksaa sellaista katsella. Eli ilmeisesti aivot sitten ovat jo pehmenneet ohjelman seuraamisesta. En kerta kaikkiaan tajua, mitä tuollainen moska on antavinaan ihmisille?
   
 17. calde Vierailija

 18. ahaaelämys Vierailija

  Olen varmaan monen muun tavoin ihmetellyt miksi ihmiset menevät BB-taloon, kun heidän pitäisi tietää että eteen voi tulla pahoja viikkotehtäviä. Siellä sitten ruikutetaan ja itketään kamalaa kohtaloa.

  No sen takia tietenkin, että on sitten kiva aikanaan esim. mennä baariin, kun muut ihmiset tuijottavat ja tunnistavat, että toihan oli se bb-talon asukas. Pääsee mahdollisesti chattijuontajaksi ja etenkin seiskan sivuille. Kyllä siitä kannattaa maksaa viikko helvetissä ja muut pahat jutut.
   
 19. Eli Vierailija

  paniko se Salari ensin bileissä Janicaa ja sitten kiipesi Veeran päälle ja laski vahingossa sisään ?
  Eikös tuossa ole raskauden lisäksi myös sukupuolitaudin vaara ?
  Tuotantoyhtiön pitää heti poistaa Salari talosta.
   
 20. Se ukko on Vierailija

  täys paska ja kiero peluri. Voisi tehdä vaikka mitä pahaa, jos irti pääsisi.
  Hullu tyttö kun on ihastunut tuohon keropääpiruun.
  Jäsi nyt vielä raskaaksi ja saisi taudin lisäksi, niin eiköhän tuottajat joutuisi jonkin laisiin vaikeuksiin.
  Vihdoinkin.
  Kyllä on selvinnyt muutaman kerran vilkaisulla ettei talossa ole mitään hauskaa ja tuon ikäsille sopivaa keveyttä.ainoastaan rumaa ja tunkkaista alapää asiaa.
  kaikenaikaa!
  "Painuikaa helvettiin," oli hauska ja sattuva sanonta niille piruille;))

  Osaisiko ne edes nauraa sydämellisesti jollekin kivalle aidolle vitsille?
   
 21. Eikös tuo Vierailija


  ole irokeesi ?
  Onko keropää sellainen, että tukkaa on sivuilla, mutta ei päälaella ? Niinkuin Steeffanilla ?
   
 22. Ukkoko? Vierailija

  Salar on ihan vauva, märkäkorva pentu. Pelottava kilahtelija.
  Annika ulos, kamala teennäinen kiusaaja.
   
 23. Menee 35-vuotiaasta Vierailija

  se irokeesi saatana, oikea pääpiru.Käyttää hyväksi naisia, valehtelee ja juonii , siis tekee kaikkea sitä mistä oikeassa elämässä joutuisi vastuuseen , jopa rangaistuksiin, mutta BB:n suojissa saa melskata miten haluaa.
  Olisi äärimmäisen väärin että se saisi voittorahat, kiero ja laiska asennevammainen paskiainen.

  Kateuden ruumiillistumisen huipentuma Annika louskuttaa pulleita poskiaan puhuessaan ja on niin ulkona ihmisyydestä, että hirvittää.

  Ulos kumpikin ja pian!
   
 24. Oliko Vierailija


  tämä nyt sitä vihapuhetta ukomaalaistaustaisesta ihmisestä ?
   
 25. BB-ÄÄNESTYS Vierailija

  Kas siinäpä varsinainen valheiden kierre. Nyt huhutaan Joensuulaisen joutuneen ulos muka väärin perustein, aivan sama, jokuhan sieltä täytyi lähteä.Enkä sure jos tuo rivoja puhuva joutui pihalle, ei tuonut yhtään sivistystä muutenkin hulluun porukkaan.
  On jotenkin kamalaa, että vajavainen ihminen on noin rivo ja oksettava jutuissaan, valitettavasti huonot puolet korostuvat ihmisessä jonka olettaa olevan nöyrä juuri puutteensa vuoksi.


  Sunnuntain äänestys on luku sinänsä, siellä juontaja valehtelee niin että nenä heiluu ja sen kaveri katsoo jännittyneenä (koko kropallaan) kuinka valehtelija pärjää ja ikäänkuin huokaisee helpotuksesta, kun valheet ovat eetterissä.

  Kun Vappu jäi pois valehtelemasta, kirittämästä puheluita ja rahankeruuta, otti paikan toinen nykyisistä juontaja naisista, mutta ei ollut lainkaan taitava valehtelija, sotki sanansa jatkuvasti ja siksi otettiin tää toinen siihen valehtelemaan.

  Eivätkö tuottajat ymmärrä, että niin kauan kuin varsinaiset äänet eivät tule julkisuuteen yksilöityinä, kukaan ei usko äänestyksen oikeudenmukaisuuteen.
  Ei kukaan usko, että vaihtuvuus voi olla niin suuri äänestyksen aikana!!!
  Älkää aliarvioiko katsojia, vaikka itse tuottajina olettekin ala-arvoisia.Kaikilla ei ole yhtä tyhjäpää kuin teillä!
   

Tilaa Annan uutiskirje!

Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Kaikki kentät ovat pakollisia
Luonnos tallennettu Luonnos poistettu

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti